Beauty News: Jo Malone, Orris & Sandalwood Cologne Intense

 

jo-malone-orris-and-sandalwood-600x538

 

«Ίρις είναι η ρίζα του φυτού της ίριδας και η συγκομιδή της γίνεται στην Τοσκάνη εδώ και αιώνες, αρχικά από μοναχούς.  To νέο άρωμα Jo Malone  Orris & Sandalwood Cologne Intense,  έχει να κάνει με την διαμόρφωση της ίριδας, ώστε να αναδειχθεί η μοναδική δυαδικότητα της.

 

Είναι ταυτόχρονα ξυλώδες, floral, βαθύ ενώ αφήνει μια αίσθηση πούδρας. Κάτι που στην Jo Malone London δημιουργήσαμε χρησιμοποιώντας και άλλα ξύλα, αλλά και ζωγραφίζοντας το ίδιο το λουλούδι της ίριδας.»

 

Kάπως έτσι περιέγραψε το νέο άρωμα Jo Malone o Pierre Nιgrin, Master Perfumer, το οποίο θα συγκαταλέγεται στη σειρά unisex Cologne Intense της μάρκας.  Όπως είναι γνωστό η ίδια η Jo Malone είναι υπερ της ανάμιξης των αρωμάτων και του layering και όσο αφορά το νέο άρωμα, θεωρεί ότι ταιριάζει υπέροχα και με το Dark Amber and Ginger Lilly  αν θέλετε να τα συνδυάσετε μαζί, για ένα ακόμα πιο έντονο και lasting αποτέλεσμα.

 

Tέλος η πιο πρωτότυπη ευχετήρια κάρτα (αν μπορώ να την πω έτσι, μια που είναι πολύ παραπάνω από αυτό)  ήρθε φέτος από τη Jo Malone.

 

Ένα απλό πλακέ κουτάκι (σε άλλους θύμισε σαπουνάκι, σε άλλους σπιρτόκουτο) που όμως όταν τραβάς την κορδελίτσα στο πλάι ανοίγει και εσύ απολαμβανεις σε λιλιπούτεια οθόνη,  μια ταινία μικρού μήκους με μουσική επένδυση που απεικονίζει όλο το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα της μάρκας, γυρισμένη εξ ολοκλήρου στο στολισμένο Λονδίνο.

 

 

photo-126

 

 

photo-124

 

 

Το άρωμα Jo Malone  Orris & Sandalwood Cologne Intense θα βρίσκεται κοντά μας τον Ιανουάριο.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Όμορφη και πραγματικά πρωτότυπη ιδέα!
    Καλημέεεραααα!!!

  2. Καλημέρα!! Αν κρίνω από την καταπληκτική μυρωδιά των κεριών Jo Malone πιστεύω ότι και το άρωμα δεν θα πηγαίνει πίσω.Και μόνο η αίσθηση πούδρας που αφήνει θα με κάνει να το συμπεριλάβω στη wish list μου 😉 Εντυπωσιάστηκα με την καρτα,εξαιρετικά πρωτότυπο,δεν έχω δει,απ’ότι θυμάμαι,κάτι ανάλογο…

  3. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!! Το άρωμα δεν το’χω δοκιμάσει ακόμη αλλά είμαι τεράστια λάτρης της ίριδας και σε συνδυασμό με το σανδαλόξυλο θα είναι μούρλια!!
    Φιλιά πολλά!!!

  4. καλημέρα!!!
    Χρόνια Πολλα!!!!
    Λατρεύω το αρωμα της ίριδας όσα αρώματα ¨εχω αγοράσει και εμπεριέχουν αυτο το αρωμα ειναι τα
    Αγαπημένα μου όπως το Prada Infusion d’Iris λατρεμένο !!!!!!!
    Φιλια

  5. Κορίτσια μου λείψατε απο την προπαραμονή των Χριστουγέννων! Είχα γραψει ένα ολοκληρο μηνυμα που το έσβησα μόνη μου η απαράδεκτη…. Ξαναγράφω το πιο ουσιαστικό…. Φιλιά!

  6. Γεια σας κοριτσια χρονια πολλα και καλη πρωτοχρονια να εχουμε!!Δεν το εχω δοκιμασει αλλα φαινεται ενδιαφερον!Φιλια!!!

  7. Καλή Πρωτοχρονιά σε όλα τα bbgirls! Πραγματικά, μου έλειψαν οι συζητήσεις μας. Τα αρώματα jo malone μου αρέσουν πολύ. Αυτό που έχω αγοράσει είναι το wood sage & sea salt,το οποίο φυσικά γνώρισα μέσα από το bb,το δοκιμασα,μου άρεσε και το πήρα.Εύχομαι να είναι και αυτό ωραίο και να καταλήξει στη ντουλάπα μου!Η παρουσίαση με το βιντεακι ακούγεται φοβερή. Φιλια προς το παρόν!

  8. kalispera julia bbgirls k xronia polla!!! den to exo dokimasei alla akougete poly oraio!!!
    @Maryl exeis dikio ta keria einai yperoxa!!!
    filakia agapimenes mou k elpizo na pernate yperoxa!!!

  9. h exo grapsei 2 minimata h kanena den ksero ti egine…..!!
    sas grafo pali ta xronia polla se oles k na pernate yperoxa!! filakiaa

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.