Κερδίστε 2 Limited Edition αρώματα Viktor & Rolf BonBon! Καλή Χρονιά 2016!

 

 

bonbon

 

Καλή μας Χρονιά, bb girls! Έτσι δεν είναι σωστό να ξεκινήσει η νέα χρονιά 2016; Γλυκιά σαν καραμέλα; Και να συνεχίσει με γλύκα για τους επόμενους 12 μήνες; Αυτό πιστεύω και γι αυτό ο πρώτος μας διαγωνισμός εδώ μέσα για το 2016 θα είναι με το υπέροχο limited edition άρωμα των Viktor & Rolf, BonBon! Που έχει εξ άλλου και τα αρχικά του bb μας είναι και στα χρώματα μας, άρα διπλό γούρι!

 

Το BonBon είναι το άρωμα ύμνος στην γλυκιά καραμέλα!

 

Περιέχει κομμάτια σπινθηροβόλου και ζωηρού μανταρινιού και πορτοκαλιού κρυσταλλωμένα κομματάκια καραμέλας που αγκαλιάζουν τα ζουμερά φρούτα.

 

Η γλυκύτητα της αρμονίας ροδάκινου φλερτάρει τρυφερά με τις εύπλαστες νότες καραμέλας, παραπέμποντας στη χνουδωτή επιφάνεια του ροδάκινου.

 

Το ηλιόλουστο γιασεμί συνδυάζεται με άνθος πορτοκαλιάς, η γλυκιά γεύση του οποίου ταιριάζει με το απαλό άρωμα της καραμέλας. Το άρωμα ρέει νωχελικά στην επιδερμίδα, όπως θα έσταζε η καραμέλα πάνω σε ένα λαχταριστό επιδόρπιο.

 

Τέλος, ξύλο gaïc και κεδρόξυλο αναμιγνύονται με τη νότα βάσης, για να επιτύχουν εκπληκτική ισορροπία ανάμεσα στις απαλές, κρεμώδεις και γαλακτώδεις νότες σανδαλόξυλου και στις πιο τολμηρές, πιο δυνατές και πιο σκούρες νότες ξυλώδους κεχριμπαριού. Οι πλούσιες χρυσαφένιες πτυχές της αρμονίας καραμέλας είναι τρυφερά ξεροψημένες.

 

Η καραμέλα χαρακτηρίζει την εξέλιξη του αρώματος. Από την έναρξη μέχρι την ολοκλήρωση, οι νότες καραμέλας ξεκινούν από μια διεισδυτική, εδώδιμη νότα, γίνονται πιο απαλές και πιο γαλακτώδεις στην καρδιά του αρώματος και, τέλος, σκουραίνουν για να δώσουν βάθος στη νότα βάσης.

 

Οι Serge Majoullier και Cécile Matton είναι οι αρωματοποιοί που συνεργάστηκαν με τους Viktor&Rolf για να δημιουργηθεί το Bonbon.

 

 

Viktor-and-rolf-bonbon-perfume-mirror-reality

 

 

 

Η εικόνα του Bonbon είναι σαγηνευτική, προκλητική και, ταυτόχρονα, γαλήνια. Είναι μια οπτική απόλαυση. Το μοντέλο Edita Vilkeviciute ενσαρκώνει τη γυναικεία μορφή της διαχρονικής αίσθησης του Bonbon, καθώς απαθανατίζεται σε μια στιγμή απόλυτης απόλαυσης. Στο σώμα της έχει ζωγραφιστεί με το χέρι ο φιόγκος του Bonbon. Απόλυτα άνετη, φοράει το Bonbon.Οι φωτογράφοι Inez Van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, συνεργάτες εδώ και χρόνια των Viktor&Rolf, δημιούργησαν την εντυπωσιακή φωτογραφία υπό τις καλλιτεχνικές οδηγίες της Malin Ericson από την εταιρεία Baron & Baron.

 

 

bon-bon-1

 

 

bon-bon-3

 

 

 

 

Κορυφαίοι τεχνίτες από το ξακουστό Pochet du Courval σχεδίασαν το εξαιρετικό μπουκάλι του Bonbon που είναι μοναδικό στο είδος του.Ξεπερνώντας τις τεράστιες τεχνικές δυσκολίες, ο γυάλινος φιόγκος αποδόθηκε επιτυχώς και χωρίς κανένα συμβιβασμό χάρη σε μια επαναστατική διαδικασία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Απόλυτα πιστές, οι καμπύλες του φιόγκου βάφτηκαν σε ροζ τόνους χρησιμοποιώντας μια ακριβή τεχνική degradé.

 

Αφού εργάστηκαν για περισσότερο από ένα χρόνο, οι τεχνίτες απέδειξαν με αυτό το εκπληκτικό μπουκάλι-φιόγκο ότι το αδύνατον είναι δυνατόν. Το πολύτιμο γυάλινο μπουκάλι του Bonbon περιέχεται σε ένα πολυτελές κουτί στο χρώμα του σμέουρου, διακοσμημένο με το μαύρο φιόγκο του αρώματος και τη σφραγίδα γνησιότητας των Viktor&Rolf.

 

Και σήμερα 2 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αυτό το πραηγματικά μοναδικό αρωμα-κόσμημα! Και μάλιστα στην ακριβή limited edition εκδοχή του με τον καταπληκτικό λαμπερό φιόγκο από ροζ-μοβ κρύσταλλα (σας λέω είναι “δικό” μας, αυτό το άρωμα)

 

 

 

bonbon

 

 

Για να λαβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα 1-1-2016, έως την Πέμπτη 7-1-2016. Την Παρασκευή 8-1-2016 θα ανακοινώσoυμε με postτις σούπερ τυχερές νικήτριες!

 

Καλή Χρονιά και Καλή επιτυχία, bb girls!

 

 

(σε περίπτωση που δεν το  είδατε στα σχόλια του χθεσινού post οι αριστούχες του τεστ, που κερδί ζουν ένα δώρο έκπληξη από το bb είναι οι MariaA, Ria, Katia Ben)

 

 

Ναι, με sexy Lenny ξεκινάω τη χρονιά!

 

 

αλλά και με αυτό που έγραψε ο Friedrich Nietzsche και το οποίο σας το αφιερώνω, μούσες μου.

 

 

Τhe TRUE MAN, wants two things

Danger and Play

For that reason he wants WOMAN

The most dangerous plaything.

 

 

 

 

 

 

 

 

967 Σχόλια
  1. Ευχαριστούμε πολύ!!Καλή χρονιά με υγεία και πολλά χαμόγελα!!

  2. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ!ΕΧΩ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

  3. οσο υπεροχα ειναι τα δωρα που μας κανετε τοσο υπεροχο να ναι και το 2016 για ολους μας

  4. Τέλεια δώρα! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά!

  5. Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ευχόμαστε, ελπίζουμε, προσδοκούμε και εννοούμε πραγματικά αυτό το Καλή Νέα Χρονιά… Κάθε χρόνος διαψεύδει συνήθως βίαια τις προσδοκίες μας. Κάποιοι λίγοι ανά τον κόσμο φροντίζουν γι αυτό. Κι εμείς οι πολλοί, οι πάμπολλοι, υπομένουμε τις συνέπειες της δικής τους ματαιόδοξης εξουσίας, της δικής τους δίψας για ακόμα περισσότερα βαμμένα με αίμα πλούτη. Είθε να γίνει επιτέλους κάτι να καταλάβουμε την δύναμή μας σαν Άνθρωποι κι όχι σαν όχλος… Είθε τα όπλα μας στην Νέα Χρονιά να είναι από ποίηση και σφαίρες μας τα υψηλά νοήματα και ιδανικά! Είθε να σκοτώνουν τον κακό μας εαυτό και μόνο, αφήνοντας προίκα του κόσμου το καλύτερό μας πρόσωπο… Είθε ενωμένοι σε μια γροθιά να σκεπάσουμε κάθε αδύναμο επί γης και να εξαλείψουμε έστω και ένα κομμάτι του κακού… Είθε… Καλή χρονιά… Όχι μόνο στις ευχές μας να μείνει… Καλή να γίνει στα χέρια μας και του χρόνου τέτοιες μέρες ο καθρέφτης μας να μας λέει ότι ήταν μια πραγματικά καλή χρονιά,με υγεια, αγαπη, ειρηνη και ηρεμια!

  6. Ο νέος χρόνος αρχίζει πάντα με ελπίδα για καλύτερες μέρες και γεμάτες αγάπη!Εύχομαι οι δικές μου μέρες να έχουν και γλυκό άρωμα καραμέλας!!!! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!!

  7. τελεια ευχαριστουμε καλη χρονια με υγεια!

  8. τελεια ευχαριστουμε καλη χρονια με υγεια!

  9. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΟΥΝ!!!!!!

  10. Μακάρι να είμαι η τυχερή!!ευχαριστουμε πολυ!!!

  11. τελειο οι μερες μας να εχουν αρωμα καραμελες ευχομαι χρονια πολλα και καλα

  12. καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα!

  13. Αν το άρωμα είναι όσο καταπληκτική είναι η διαφημιστική αφίσα τότε πρέπει να είναι τέλειο!

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! ♥

  14. Υπεροχο δωρο ευχαριστουμε καλή χρονιά!!!!!

  15. ΓΛΥΚΟ ΑΡΩΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΘΕΛΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!ΚΑΛΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!

  16. ευχαριστουμε πολυ…

  17. Ευχαριστουμε για την ευκαιρια, καλη χρονιααα !!! 🙂

  18. ποσο θα ηθελα να το κερδισω μακαρι.. χρονια πολλα καλη χρονια ευχαρστουμε πολυ.. αμα το κερδισω θα ειναι το πρωτο μου δωρο για το 2016. 🙁 🙁 🙁

  19. χρόνια πολλά με χαμόγελο και αισιοδοξία

  20. καλή χρονιά και χρόνια πολλά κορίτσια!

  21. καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη για ολον τον κόσμο!

  22. Αυτό το μπουκαλάκι.. απλά το ποθώ 🙂
    Καλή χρονιά!!!

  23. Καλή Χρονιά και καλή επιτυχία!

  24. A p I s t e u t o dwraki! To exw murisei to aroma Kai einai fadastiko! O,Ti prepei Gia mena Pou psaxnw Na antikatastisw to(agaphmeno) euphoria apo CK

  25. Χρονια Πολλα Καλη Χρονια με υγεια χαρα ευτυχια!!

  26. Εύχομαι η χρονιά αυτή να’ναι για όλους μας, μια χρονιά γεμάτη αγάπη, υγεία, ευτυχία, χαμόγελα και ψυχική ηρεμία…..

  27. Ευχαριστούμε πολύ και καλή χρονιά!

  28. Υπέροχο δώρο,ευχαριστούμε!

  29. Καλή κι ευλογημένη χρονιά να έχετε όλοι, με χαμόγελα μόνο 🙂 🙂

  30. Καλη χρονια με υγεια,ευτυχια και πανω απο ολα αγαπη!

  31. Καλη χρονια σε ολους!!!Υπεροχο δωρο !!!Δε ξερω πως μυριζει αλλα το μπουκαλακι τα σπαει!!!!

  32. Πόσο μ’ αρέσουν οι καραμελίτσες! Καλή χρονιά!

  33. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ κ ΕΥΤΥΧΙΑ

  34. Μπροβο πολυ ωραια, χρονια πολλα με υγεια και καλη τυχη !

  35. Υπέροχο δώρο! Καλή Χρονιά σε όλους!

  36. Ευχαριστούμε πολύ για το δώρο! Καλή Χρονιά!

  37. Καλή χρονιά σε όλους μέσα από την καρδιά μου . Εύχομαι ο καινούριος χρόνος να μας φέρει περισσότερη υπομονή για να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και καλή διάθεση για να ανταπεξέλθουμε στην καθημερινότητα . Κι ας μην ξεχνάμε : το ποτήρι είναι είτε μισοάδειο είτε μισογεμάτο , ανάλογα το πώς επιλέγει να το δει κανείς ( αυτό το τελευταίο το αναφέρω πρώτα απ’όλους για τον εαυτό μου ) . Καλή μας χρονιά !

  38. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ

  39. καλη χρονια σε ολους οτι πρεπει για μενα που ειμαι ανεργος να το κανω δωρο στο κοριτσι μου

  40. Ευχαριστούμε πολύ για το όμορφο δώρο!!! Μακάρι να είμαι τυχερή…Είχα γιορτή πριν λίγες μέρες και επειδή δεν την ήξερε κανείς δεν πήρα ούτε ένα δώρο…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.