Κερδίστε 2 Limited Edition αρώματα Viktor & Rolf BonBon! Καλή Χρονιά 2016!

 

 

bonbon

 

Καλή μας Χρονιά, bb girls! Έτσι δεν είναι σωστό να ξεκινήσει η νέα χρονιά 2016; Γλυκιά σαν καραμέλα; Και να συνεχίσει με γλύκα για τους επόμενους 12 μήνες; Αυτό πιστεύω και γι αυτό ο πρώτος μας διαγωνισμός εδώ μέσα για το 2016 θα είναι με το υπέροχο limited edition άρωμα των Viktor & Rolf, BonBon! Που έχει εξ άλλου και τα αρχικά του bb μας είναι και στα χρώματα μας, άρα διπλό γούρι!

 

Το BonBon είναι το άρωμα ύμνος στην γλυκιά καραμέλα!

 

Περιέχει κομμάτια σπινθηροβόλου και ζωηρού μανταρινιού και πορτοκαλιού κρυσταλλωμένα κομματάκια καραμέλας που αγκαλιάζουν τα ζουμερά φρούτα.

 

Η γλυκύτητα της αρμονίας ροδάκινου φλερτάρει τρυφερά με τις εύπλαστες νότες καραμέλας, παραπέμποντας στη χνουδωτή επιφάνεια του ροδάκινου.

 

Το ηλιόλουστο γιασεμί συνδυάζεται με άνθος πορτοκαλιάς, η γλυκιά γεύση του οποίου ταιριάζει με το απαλό άρωμα της καραμέλας. Το άρωμα ρέει νωχελικά στην επιδερμίδα, όπως θα έσταζε η καραμέλα πάνω σε ένα λαχταριστό επιδόρπιο.

 

Τέλος, ξύλο gaïc και κεδρόξυλο αναμιγνύονται με τη νότα βάσης, για να επιτύχουν εκπληκτική ισορροπία ανάμεσα στις απαλές, κρεμώδεις και γαλακτώδεις νότες σανδαλόξυλου και στις πιο τολμηρές, πιο δυνατές και πιο σκούρες νότες ξυλώδους κεχριμπαριού. Οι πλούσιες χρυσαφένιες πτυχές της αρμονίας καραμέλας είναι τρυφερά ξεροψημένες.

 

Η καραμέλα χαρακτηρίζει την εξέλιξη του αρώματος. Από την έναρξη μέχρι την ολοκλήρωση, οι νότες καραμέλας ξεκινούν από μια διεισδυτική, εδώδιμη νότα, γίνονται πιο απαλές και πιο γαλακτώδεις στην καρδιά του αρώματος και, τέλος, σκουραίνουν για να δώσουν βάθος στη νότα βάσης.

 

Οι Serge Majoullier και Cécile Matton είναι οι αρωματοποιοί που συνεργάστηκαν με τους Viktor&Rolf για να δημιουργηθεί το Bonbon.

 

 

Viktor-and-rolf-bonbon-perfume-mirror-reality

 

 

 

Η εικόνα του Bonbon είναι σαγηνευτική, προκλητική και, ταυτόχρονα, γαλήνια. Είναι μια οπτική απόλαυση. Το μοντέλο Edita Vilkeviciute ενσαρκώνει τη γυναικεία μορφή της διαχρονικής αίσθησης του Bonbon, καθώς απαθανατίζεται σε μια στιγμή απόλυτης απόλαυσης. Στο σώμα της έχει ζωγραφιστεί με το χέρι ο φιόγκος του Bonbon. Απόλυτα άνετη, φοράει το Bonbon.Οι φωτογράφοι Inez Van Lamsweerde και Vinoodh Matadin, συνεργάτες εδώ και χρόνια των Viktor&Rolf, δημιούργησαν την εντυπωσιακή φωτογραφία υπό τις καλλιτεχνικές οδηγίες της Malin Ericson από την εταιρεία Baron & Baron.

 

 

bon-bon-1

 

 

bon-bon-3

 

 

 

 

Κορυφαίοι τεχνίτες από το ξακουστό Pochet du Courval σχεδίασαν το εξαιρετικό μπουκάλι του Bonbon που είναι μοναδικό στο είδος του.Ξεπερνώντας τις τεράστιες τεχνικές δυσκολίες, ο γυάλινος φιόγκος αποδόθηκε επιτυχώς και χωρίς κανένα συμβιβασμό χάρη σε μια επαναστατική διαδικασία, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Απόλυτα πιστές, οι καμπύλες του φιόγκου βάφτηκαν σε ροζ τόνους χρησιμοποιώντας μια ακριβή τεχνική degradé.

 

Αφού εργάστηκαν για περισσότερο από ένα χρόνο, οι τεχνίτες απέδειξαν με αυτό το εκπληκτικό μπουκάλι-φιόγκο ότι το αδύνατον είναι δυνατόν. Το πολύτιμο γυάλινο μπουκάλι του Bonbon περιέχεται σε ένα πολυτελές κουτί στο χρώμα του σμέουρου, διακοσμημένο με το μαύρο φιόγκο του αρώματος και τη σφραγίδα γνησιότητας των Viktor&Rolf.

 

Και σήμερα 2 από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε αυτό το πραηγματικά μοναδικό αρωμα-κόσμημα! Και μάλιστα στην ακριβή limited edition εκδοχή του με τον καταπληκτικό λαμπερό φιόγκο από ροζ-μοβ κρύσταλλα (σας λέω είναι “δικό” μας, αυτό το άρωμα)

 

 

 

bonbon

 

 

Για να λαβετε μέρος στο διαγωνισμό και να κερδίσετε, η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα 1-1-2016, έως την Πέμπτη 7-1-2016. Την Παρασκευή 8-1-2016 θα ανακοινώσoυμε με postτις σούπερ τυχερές νικήτριες!

 

Καλή Χρονιά και Καλή επιτυχία, bb girls!

 

 

(σε περίπτωση που δεν το  είδατε στα σχόλια του χθεσινού post οι αριστούχες του τεστ, που κερδί ζουν ένα δώρο έκπληξη από το bb είναι οι MariaA, Ria, Katia Ben)

 

 

Ναι, με sexy Lenny ξεκινάω τη χρονιά!

 

 

αλλά και με αυτό που έγραψε ο Friedrich Nietzsche και το οποίο σας το αφιερώνω, μούσες μου.

 

 

Τhe TRUE MAN, wants two things

Danger and Play

For that reason he wants WOMAN

The most dangerous plaything.

 

 

 

 

 

 

 

 

967 Σχόλια
  1. Υπέροχο και λατρεύω γλυκά αρώματα! Τι πιο τέλειο δώρο για να αρχίσω γλυκά τη νέα χρονιά? 🙂 Καλή χρονιά σε όλους και καλή τύχη!

  2. Τέλειο! Τέλειο! Τέλειο! Μακάρι να σταθώ τυχερή!!! Καλή χρονιά σε όλο το κόσμο με υγεία και πολλά μα πάρα πολλά χαμόγελα!!!

  3. καταπληκτικό!!! καλή χρονιά με υγεία

  4. τέλειο δώρο για την γυναίκα μου!!!

  5. πολύ ομορφο και μυρωδάτο δώρο

  6. Καλή χρονιά να ζήσουμε και να έχουμε-βρίσκουμε-φτιάχνουμε λόγους για περισσότερα χαμόγελα

  7. Τέλειο δώρο, ευχαριστούμε! Καλή χρονιά!

  8. 2016:νέα χρονιά, νέο ξεκίνημα, νέες ελπίδες και αναζωογονημένα όνειρα….καλή μας χρονιά κ ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δώροοο!!!

  9. Καλή χρονιά!! Ευχαριστούμε για το δώρο!!!!

  10. Καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’όλα!!

  11. Μας κακομαθαίνεις με τόσο ωραία δώρα!
    Καλή χρονιά!

  12. Μα τι υπέροχο και μυρωδάτο δώρο….Καλή χρονιά εύχομαι με υγεια και ευτυχία…

  13. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ !!!!

  14. Υπέροχο το άρωμα με γλυκιά καραμέλα!! Ευτυχισμένο και ευωδιαστό 2016! 🙂

  15. Εύχομαι καλή χρονιά γεμάτη υγεία!
    Υπέροχο δώρο!!

  16. Τέλειο δώρο!Σας ευχαριστούμε πολύ! Καλή χρονιά να έχουμε!!

  17. αχχχχχ μακαριιιιιιιιιιιι να κερδισω κ εγω ενα δωρο κ τι δωρο ΔΩΡΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  18. Καλή χρονιά ♥♥♥ Χρόνια Πολλά !!!! υπέροχο δώρο

  19. Καλή Χρονιά!!! ★☆★☆★☆★☆★☆★
    Εύχομαι ολόψυχα το 2016 να είναι ένα έτος γεμάτο με υγεία, χαρά, αγάπη, όμορφες στιγμές, δημιουργικότητα, φαντασία, τόλμη, νέα όνειρα, στόχους, προσδοκίες κι οτιδήποτε επιθυμείτε!!!
    Το δώρο είναι πέρα από εκπληκτικό!!!! ♥
    Μακράν το καλύτερο!!!! ♥
    Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δίνετε!!!!

  20. Τέλειο δωράκι !!! Ευχαριστούμε πολύ 😀 ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ

  21. Φανταστικό δώρο!!! Ευχαριστούμε πολύ!

  22. Καλή χρονιά!Υγεία ψυχική και σωματική για όλο τον κόσμο κι έπειτα ό,τι άλλο επιθυμεί ο καθένας ξεχωριστά! Χρόνια πολλά! Ευχαειστούμε πολύ για το υπέροχο δώρο!!!

  23. ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ !ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

  24. ΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΔΩΡΟ!

  25. Υπέροχο δώρο. Καλή χρονιά!

  26. Καλή Χρονιά με υγεία,χαρά, χαμόγελα και αισιοδοξία !!! Υπέροχο το δώρο σας !!

  27. Yperoxa ta arwmata!! Makari na kerdiza.. Kalh xronia se olous!

  28. Υπεροχο αρωμα αλλα μην αναφερεστε αποκλειστικα σε γυναικες μπορουμε και μεις να παρουμε μερος στο διαγωνισμο και να το δωρισουμε σε αγαπημενα μας προσωπα!Καλη χρονια σε ολους!

  29. Ti eipes tr?ti teleia perigrafh einai auth kai ti aromatara prepei na einai auth?kai na tr parasirthika k oute exa xronia polla dn eipa!Kalh xronia se olous k xronia polla!ta kalutera euxomai!entaksei auto to aroma me ekanes na to thelo!ti na po tr!filia!

  30. Καλή χρονιά χρόνια πολλά.Σας ευχαριστούμε για το δώρο..

  31. Πολύ ωραίο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ καλή χρονιά σε όλους!! <3

  32. Τέλειο δωράκι !!! Ευχαριστούμε πολύ 😀 ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΣΕ ΌΛΟΥΣ

  33. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΠΡΟΚΟΠΗ!

  34. Καλή και γλυκιά Χρονιά σαν το άρωμα! 🙂

  35. Καλή Χρονιά σε όλους και όλες <3 με καραμαλένια γεύσηηηη !!;))

  36. Πόσο θα μου έφτιαχνε τη διάθεση! Δεν έχετε ιδέα!

  37. Λατρευω τα αρωματα VICTOR & ROLF μακαρι να κερδισω ενα απο αυτα!

  38. Τι ωραιο αρωμα… Θελω πολθ να ειμαι απο τις τυχερες που θα το κερδισουν και θα εχουν την ευκαιρια να το απολαυσουν. Ευχριατουμε πολυ καλη χρονια σε ολους μας!!

  39. Τι ωραιο αρωμα… Θελω πολυ να ειμαι απο τις τυχερες που θα το κερδισουν και θα εχουν την ευκαιρια να το απολαυσουν. Ευχαριστουμε πολυ καλη χρονια σε ολους μας!!

  40. Απιστευτο δωρο για την κοπελα μου !!!!!!!!!!

  41. ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ….ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

  42. Καλή Χρονιά!! Θέλω να κερδίσωωωωωωωωωωω!!

  43. Εξαιρετικό δώρο!!!! Αν και άρωμα κάνει εξίσου και για διακοσμητικό στο υπνοδωμάτιο με τέτοιο μπουκαλάκι!!!!! Ευχαριστούμε

  44. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ…. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΑΣ, ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΕΚΛΕΚΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ… ΣAN EMENA

  45. Καλή Χρονιά με υγεία και πάντα χαρές!τέλειο το δώρο σας!:))))

  46. Kαλή Xρονιά!! Τέλειο δώράκι!

  47. ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.