Αστρολογία: «…στην αρχή, ήταν η Φωτιά…»

 

fire-open-1

 

 

Καλή χρονιά, αγαπημένα μου BBGirlz!

Ένα άρθρο για τη Φωτιά, καλό είναι να μη γράφεται στις επάλξεις – έτσι, ο ανάδρομος Ερμής για μία ακόμα φορά παρέχει την ευκαιρία να γράψω για την τρομερά ενδιαφέρουσα και δυναμική χρονιά που μας ξημέρωσε πριν λίγες μέρες, σε ώρες ησυχίας και σκέψης.

 

Είναι βέβαιο ότι το 2016 θα είναι για όλους μας ανεξαιρέτως μία μεγάλη Επανεκκίνηση. Ένα restart, για μία νέα αρχή, για μία νέα κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούμε όλοι μαζί κι ο καθένας χωριστά με τις μηχανές μας στο φουλ.

 

Φυσικά, όπως όλες μας καταλαβαίνουμε γιατί είμαστε μεγάλα κορίτσια πια, κι ας μας αρέσουν τα παραμύθια και τα αστέρια, σε όλα τα restart του κόσμου τούτου, έχει προηγηθεί ο χαμός.

 

Ένας χαμός που τον βιώσαμε όλοι στο πετσί μας σε προσωπικό, επαγγελματικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο και που δεν χρειάζεται να αναφέρω εδώ, μιας και κάποιες από τις εικόνες του θα μας στοιχειώνουν όλους για πάντα. Λένε πως το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή. Κι η χρονιά που ξημέρωσε, έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας πολύ λαμπερής αυγής.

 

Ήδη, από το τελείωμα του προηγούμενου έτους, η μεγαλύτερη ένδειξη ήταν το αστραφτερό ολόγιομο φεγγάρι των Χριστουγέννων. Μία Πανσέληνος είναι μία γέννηση Φωτός λαμπερού, διαφορετικού από τα υπόλοιπα. Το Φως γεννιέται, την ημέρα που γεννιέται ένα μωρό που ήρθε να φέρει την αγάπη και την ειρήνη στον κόσμο. Τρία αστέρια κάνουν τη λάμψη του ακόμα μεγαλύτερη: η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Πλούτωνας, όσα και οι Μάγοι.

 

Προσφέρουν δώρα: Η Αφροδίτη (χρυσός) ήταν εκεί για να τιμήσει την ανάγκη του ανθρώπινου πλάσματος για αφθονία, για καλοπέραση, για αγάπη του εαυτού, την αγάπη από την οποία πηγάζουν όλες οι άλλες. Η Αφροδίτη προσφέρει τον χρυσό της στην Πανσέληνο, και απενοχοποιεί την απόλαυση και τη χαρά της ζωής. Μας θυμίζει πως με το δικό μας γέλιο, με τη χαρά, με τον έρωτα, σβήνουν τα γύρω και μέσα μας σκοτάδια.

 

 

venusmain

 

 

 

Ο Δίας (λιβάνι) μας θυμίζει πως πρέπει να έχουμε Πίστη. Προσφέρει στην Πανσέληνο θυμίαμα, προσφέρει το άνοιγμα του μυαλού, το άνοιγμα των οριζόντων, την πίστη και τη μάθηση που πηγαίνουν μαζί, γιατί η μάθηση είναι άχρηστη αν δεν πιστεύεις πως στην επόμενη στροφή, στο επόμενο πείραμα, στην επόμενη σελίδα, στην επόμενη προσπάθεια, θα βρεις μαγεία, θα βρεις ακόμα ένα μικρό κομμάτι Θεού. Ο ευοίωνος Δίας μας θυμίζει επίσης πως η πίστη δίχως χαμόγελο είναι ο διάβολος.

 

 

???????

 

 

Ο Πλούτωνας, σκοτεινή βαρυτική μάζα στα πέρατα του ηλιακού μας συστήματος, φέρει στην Πανσέληνο το δικό του συμβολισμό. Το μύρρο – το πολύτιμο έλαιο με το οποίο άλειφαν τους νεκρούς, και που η παράδοση θέλει να αλείφθηκε με αυτό το βαζάκι μύρρο του μάγου το νεκρό σώμα του Χριστού. Ο Πλούτωνας είναι ο θάνατος, η μόνη σταθερά. Είναι όμως και η ανάσταση, ο μετασχηματισμός, η μετουσίωση σε κάτι άλλο – η Ζωή. Κανείς και τίποτα δεν πεθαίνει ποτέ πραγματικά. Μετουσιωνόμαστε, για να θρέψουμε νέα ζωή. Ο Πλούτωνας συμμετέχει σε αυτή την πανσέληνο γέννησης και χαράς, για να μας θυμίσει πως κάθε στιγμή είναι η τελευταία μας, και πως όποτε χτυπά η καμπάνα, χτυπά και για μας, για τον καθένα από μας και ποτέ μόνο και αποκλειστικά για τον διπλανό μας.

 

Pluto-Main-4

 

Γεννιέται ένας καινούργιος κόσμος, ακόμα κι αν δεν φαίνεται ακόμη.

 

Ο Παλιός Κόσμος, δεν υπάρχει πια.

 

Η πρώτη Νέα Σελήνη του 2016 στο ζώδιο του Αιγόκερω, πιστοποιεί δομή.

 

Ο Αιγόκερως είναι το ζώδιο της δομής, της ιεραρχίας, των ορίων, των κορυφών, του κοιτάω ψηλά, Άνω Θρώσκω, άρα είμαι Άνθρωπος.

 

Ξεκίνα να δομείς ένα νέο Εαυτό, όλα συνηγορούν υπέρ σου. Ξεκίνα να παράγεις Έργο, μιας κι ο Αιγόκερως είναι Ύλη, Γη, Πράξη. Μίλα με έργα και πράξεις, λιγότερο με λόγια.

 

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο του Κρόνου, και τα αιτήματά του είναι η αγνότητα, και η αλήθεια. Η εμπιστοσύνη στην Αλήθεια σου – η εμπιστοσύνη αυτή είναι και το αντίδοτο στο φόβο, που είναι μία από τις βασικές αρνητικές εκφράσεις του Κρόνου.

 

Εμπιστεύσου το λαμπερό, αληθινό, εμπνευσμένο σου εαυτό, εμπιστεύσου το όραμά σου, τη δημιουργία σου, την καρδιά σου, το συναίσθημα και το μυαλό σου, και μη φοβάσαι τίποτα.

 

 

Εμπιστεύσου και αφέσου στον Έρωτα.

 

 

4x5 original

 

 

 

 

Η χρονιά ξεκίνησε με τον Άρη της μάχης και της φωτιάς στην παγωμένη χώρα του Σκορπιού, και με την Αφροδίτη στον πύρινο Τοξότη, να ψάχνει στόχο για το βέλος της.

 

Γίνε εσύ ο Στόχος της.

 

 

Η πρώτη ευχή των Άστρων του beautyblog.gr για το 2016 είναι να ανασκουμπωθούμε, και να πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τη Βία μέσα μας, προκειμένου να έρθει Ειρήνη.

 

Και η πρώτη ερωτική συμβουλή των Άστρων του beautyblog.gr  για το 2016, είναι πως, σε μία περίοδο όπου τίποτα «κάλπικο» δεν πρόκειται να σταθεί όρθιο, εσείς να έχετε πυξίδα πως ο Έρωτας είναι χαρά, γιορτή και ευτυχία. Αν αυτός που θέλεις σε κάνει να αισθάνεσαι έστω και στο ελάχιστο θλίψη, μιζέρια, πόνο, απογοήτευση, τότε ανεβαίνεις στο άρμα του Άρη και φεύγεις δίχως καν να κοιτάξεις πίσω σου.

 

 

Astrally Yours

ElizaBBeth

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Εύχομαι την συμβουλή σου να την ακολουθήσουν όλες και όλοι που περνούν άσχημα μέσα σε μια σχέση αλλά μένουν, τρέφοντας αυταπάτες ό,τι κάτι θα αλλάξει. Άν δεν υπάρχει από την πρώτη στιγμή ο σεβασμός μαζί με τον έρωτα που θα σε απογειώσει στα ουράνια, τότε οπωσδήποτε φεύγεις σε άρμα, σε ποδήλατο, με τα πόδια τρέχοντας!!
    Γιατί το ιδανικό ταίρι σου θα βρίσκεται κάπου αλλού και θα σε περιμένει….
    Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!

  2. @Tina: Το σχόλιό σου με βρίσκει απολύτως σύμφωνη, αλλά δυστυχώς ακόμα και στην εποχή μας, βλέπω ζευγάρια που ζουν μαζί, απόλυτα συμβιβασμένα, μέσα στη μετριότητα της σχέσης τους. Και είναι κρίμα. Έχω να πω, ότι το σημερινό είναι ένα από τα αγαπημένα μου κείμενα, της ElizaBBeth.

  3. Υπέροχο και ελπιδοφόρο άρθρο! Στάθηκα στο να πολεμήσουμε τη βία μέσα μας έτσι ώστε να επέλθει η Ειρήνη.. Πόσο σωστό!

  4. Εύχομαι να είναι ετσι ΕlizaBBeth! Μια καινούργια αρχή για όλους. Εύχομαι να μην υπάρχει κι άλλος πάτος στο βαρέλι. “Τίποτα «κάλπικο» δεν πρόκειται να σταθεί όρθιο”… εύχομαι να είναι έτσι, γιατί χάσαμε οτιδήποτε αληθινό μέσα στα βουνά των κάλπικων…

  5. Αισιόδοξο post.Σ’αυτή τη φάση βρίσκομαι ακριβώς,πήγαινα πίσω για να πάρω φόρα.Αγαπημένη μας @ElizaBBeth περιμένω λεπτομέρειες,διαφώτιση,καθοδήγηση.
    Μουτς

  6. kalispera julia bbgirls!!!
    tha symfoniso me tin @Litsa, kai emena mou fanike poly aisiodokso to post k nomizo oti ayto mas xreiazete aisiodoksia gia na doume ta kalitera epitelous na erxonte!!
    mou aresoun poly ta post tis agapimenhs mas @ElizaBBeth!! se eyxaristoyme k anamenoume….!!!!
    filakia polla agapimenes mou…!!!

  7. Κάψε κάψε ElizaBBeth!! Μακάρι ένα καλό ξεκαθάρισμα χρειάζεται!!

  8. Για ….πες μας,η Ελλάδα τι θα πάρει από τη μεγάλη Επανεκκίνηση;Θα έρθει το πολυπόθητο restart?H δομή του Αιγόκερου θα επηρεάσει τους κυβερνώντες;Βλέπεις…έχω πιο σύνθετες αστρολογικές ανησυχίες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.