Paco Rabanne: To Άρωμα Olympéa σε απ’ ευθείας από τον Όλυμπο.

 

olympea-paco-rabanne-open

 

 

(ετοιμαστείτε, για ενδιαφέρον, διάβασμα) Με σπουδές αρχιτεκτονικής αλλά με πάθος για το σχέδιο, ο Paco Rabanne ταυτιζόταν πάντα με την τόλμη και την καινοτομία. Ριζοσπαστική, αισθησιακή μόδα που αψηφά τις νόρμες και την ομοιομορφία.

 

Η τέχνη της μόδας γίνεται ένα με τη δεξιοτεχνία και την τόλμη. Ο Paco Rabanne ανέπτυξε την ικανότητα να αποκαλύπτει το πνεύμα της κάθε εποχής μέσα από μια μοναδική οπτική. Το στυλ του Paco Rabanne ξεχωρίζει, ενοχλεί, αναστατώνει,  ποτέ όμως δεν παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά.

 

Από το Calandre το 1969, τα πρωτοποριακά και καινοτόμα αρώματα του οίκου Paco Rabanne έχουν συνοδεύσει άνδρες και γυναίκες στον κόσμο των φαντασιώσεών τους. Εμβληματικά αρώματα, που αντανακλούν έναν τολμηρό, σύγχρονο τρόπο ζωής: τα Black XS και Black XS for Her για τους απόλυτους ροκ σταρ, τα 1 Million και Lady Million για μια λαμπερή ζωή με ένα απλό χτύπημα των δακτύλων, το Invictus, που κυκλοφόρησε το 2013, για την ενσάρκωση της φαντασίωσης της νίκης.

 

Το 2015 έφτασε η στιγμή για τον Paco Rabanne να εφεύρει μια νέα ιστορία. Η απόλυτη φαντασίωση κάθε γυναίκας ήταν πάντα να είναι η μία και μοναδική. Εκείνη που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες, εκείνη που υπερισχύει των κοινών θνητών με την τόλμη και την επιτυχία της. Στο πέρασμά της, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά της καταποντίζουν τα πάντα. Αυτό που την καθιστά μοναδική είναι ότι δεν χρειάζεται να επιλέξει ανάμεσα στην ομορφιά και την ευφυΐα. Για εκείνη, η δόξα πηγάζει από μέσα της.

 

 

Με το Olympéa, ο οίκος Paco Rabanne ανοίγει ένα νέο, απόλυτα θηλυκό κεφάλαιο στα αρώματά του. Πιστός στις καινοτόμες αξίες του, σύμφωνα με τις οποίες η πρόκληση αποκαλύπτει το πνεύμα της κάθε εποχής, ο Paco Rabanne έχει οραματιστεί ένα μοναδικό, προκλητικό αισθησιασμό, στον οποίο τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτή η σύγχρονη Κλεοπάτρα είναι η βασίλισσα των βασιλισσών, η γυναίκα που θριαμβεύει πάντα, το απόλυτο είδωλο. Προικισμένη με κάθε δύναμη, επιλέγει τον ήρωά της στα σκαλιά του Ολύμπου. Είναι μια ημίθεη, μα πάνω απ’ όλα γυναίκα. Μια θεϊκή γυναίκα.

 

 

PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 1

 

 

PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 8

 

 

PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 13

 

 

 

Το μπουκάλι Olympéa, εμπνεύστηκε ο Marc Ange, ένα σχεδιαστής με καταγωγή από τη Ρώμη. Κάθε δημιουργία του διέπεται από το συνδυασμό του πραγματικού με το φανταστικό, από το παράδοξο αλλά στην πιο αγνή του μορφή. Η Olympéa κινείται στο ίδιο πλαίσιο, συνδυάζοντας με τόλμη τα αρχαία σύμβολα με την σύγχρονη αισθητική. Ένας τέλειος κύκλος που θυμίζει ιερό φυλακτό με θεϊκές ιδιότητες, τοποθετημένος μέσα σε ένα σκαλιστό, χάλκινο στέμμα. «Η συμμετρία και η γεωμετρία εκφράζουν την υπερηφάνεια, αλλά οι αναλογίες και οι καμπύλες προσθέτουν τρυφερότητα και θηλυκότητα», εξηγεί ο Marc Ange.

 

 

PACO RABANNE_OLYMPEA_PACKSHOT

 

 

To Άρωμα

 

 

Η Olympéa αποτελεί μια μοναδική οσφρητική περιπέτεια, συνδυάζοντας τον αισθησιασμό της αλμυρής συμφωνίας βανίλιας με τη φρεσκάδα των λουλουδιών. Μια φρεσκάδα ανατολής, όπου το μανταρίνι ξυπνά τις αισθήσεις, ενισχυμένο από τα λουλουδάτα αιθέρια έλαια Ginger Lily καθώς και από γιασεμί υδροπονικής καλλιέργειας (γιασεμί που καλλιεργείται στο νερό).

 

Η αισθησιακή και «αλμυρή» συμφωνία βανίλιας ασκεί εθιστικό μαγνητισμό και εντείνεται από το σανδαλόξυλο και τη συμφωνία ambergris. Το ισχυρό της άρωμα και η μοναδική ισορροπία των συμφωνιών αποτελούν την αυθεντική υπογραφή Paco Rabanne.

 

Για αυτή τη δημιουργία, ο Paco Rabanne στρατολόγησε το ταλέντο των αρωματοποιών της εταιρείας IFF, Loc Dong, Anne Flipo και Dominique Ropion. Ο Loc Dong είναι ένας αρωματοποιός γεννημένος στη Σαϊγκόν, που κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Χρειάστηκαν περισσότερα από δύο χρόνια για να αναπτυχθεί αυτός ο αισθησιακός και πρωτότυπος συνδυασμός. «Η αρχική ιδέα γεννήθηκε πολύ γρήγορα. Με την ομάδα του Paco Rabanne, αρχίσαμε αμέσως να αναζητούμε υδάτινες νότες», λέει ο Loc.

 

«Στην περιοχή του Βιετνάμ όπου γεννήθηκα, το αλάτι συλλέγεται μέσω της εξάτμισης του θαλασσινού νερού. Αμέσως σκέφτηκα το αλάτι ως βάση, ως σύμβολο της φρεσκάδας του Olympéa. Για τη λουλουδάτη και θηλυκή πλευρά, πρότεινα να δουλέψουμε κυρίως με γιασεμί υδροπονικής καλλιέργειας. Αυτή η τεχνική καλλιέργειας χωρίς χώμα αφαιρεί τις γήινες νότες και εξυψώνει το άρωμα των άνθεων. Όταν δημιουργώ τα αρώματά μου, μου αρέσει να παίζω με αντίθετους κόσμους, όπως το γιν και το γιανγκ. Για να αντισταθμιστεί αυτή η φρεσκάδα, τη συνδύασα με μια πολύ αισθησιακή βανίλια».

 

 

PACO-RABANNE_OLYMPEA_INGRED

 

 

 

Το Μοντέλο

 

Ο Paco Rabanne επέλεξε τη Luma, ένα μοντέλο 21 ετών από τη Βραζιλία, για να ενσαρκώσει αυτή τη θεά της θηλυκότητας. Μοντέρνος αισθησιασμός και ξεχωριστή προσωπικότητα που εναρμονίζονται απόλυτα με τις αξίες του οίκου Paco Rabanne. «Το βλέμμα της Luma είναι σαγηνευτικό και παιχνιδιάρικο. Αποπνέει εξαιρετικά έντονα συναισθήματα. Είναι το βλέμμα της που μας μεταφέρει σε αυτόν το φανταστικό Όλυμπο των ακλόνητων θεών, στον απόηχο της αποπλάνησής της», σχολιάζει ο σκηνοθέτης Alexandre Courtes.

 

PACO RABANNE_OLYMPEA_BTS 3

 

 

PACO-RABANNE_OLYMPEA_BTS-7

 

 

PACO-RABANNE_OLYMPEA_BTS-10

 

 

PACO-RABANNE_OLYMPEA_BTS-11

 

 

PACO-RABANNE_OLYMPEA_BTS-14

 

 

PACO-RABANNE_OLYMPEA_BTS-15

 

 

PACO-RABANNE_OLYMPEA_BTS-16

 

 

 

 

Δείτε το TV SPOT που ακολουθεί, μέχρι το τέλος παρακαλώ πολύ. Trust me, θα σας αρέσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. δοκίμασα το άρωμα χθες και εχω να πω πως είναι ΜΑΝΙΦΙΚ!!!!

  2. Το δοκίμασα. Πολύ ωραίο όπως όλα τα αρώματα του Paco Rabbane.

  3. Καλημέρα ΒΒ girls !Εγώ το δοκίμασα χθες και μπορώ να πω πως είναι ένα ωραίο άρωμα που αν και στην αρχή οι νότες του μανταρινιού ήταν ιδιαίτερα έντονες ( για τα δικά μου πάντα γούστα ) όσο περνούσε η ώρα μου “έκατσε” αρκετά καλά στο δέρμα . Παρ’όλα αυτά , μου θυμίζει κάποιο παλιότερα άρωμα αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω ποιό …

  4. Το κλιπάκι μου έκανε εντύπωση από την πρώτη φορά που το είδα!!Το μοντέλο πολύ όμορφο και το μπουκαλάκι απίστευτο, μου αρέσει πάρα πολύ!!!
    Όσο για το άρωμα είναι κοντά σε αυτά που προτιμώ, θα το δοκιμάσω σίγουρα!!

  5. Πρόσκληση στην Υπουργό Αρωμάτων, να μας δώσει τα φώτα της και να μας πει αν όντως θυμίζει κάποιο άλλο άρωμα.

  6. @Nadia & Tina: Πράγματι, δεν είναι σαν ταινία μικρού μήκους το κλιπάκι, που όμως σα να μας το “κόβει” πάνω στο καλύτερο? (χεχεχε..)

  7. ειναι εξαιρετικο!! αξιζει να το δοκιμασετε.

  8. Kalimera bbgirls kai sorry gia ta greeklish alla den ithela na perimeno na pao spiti!
    To Olympea perimena na einai ena metrio aroma alla eftyxos me ekseplikse efharista! Den exei kapoia sygklonistiki i asynithisti nota sti synthesi tou alla exei poly kales protes yles kai prosegmeni isorropia pou to kanei efkoloaresto kai efkoloforeto.
    Edo gnorise megali epityxia (opos ola ta Paco Rabanne) kai tora kykloforisan kai dyo akomi ekdoseis to Extrait de Parfum opou dothike emfasi to jasmine kai ti vanilla kai to Aqua opou dothike emfasi stis aquatic notes pou exei.
    @MousMous: Emena mou thymise to Alien na sou po tin alithia !
    I tainia einai eksairetiki kai ta agoria einai theoi pragmatikoi!!
    Filia polla!

  9. Γεια σας Το δοκιμασα και εγω χθες που ημουν στην Ερμου Ειναι πολυ ωραιο αρωμα μου εκατσε στο δερμα και μυριζε μεχρι αργα το βραδυ Ειναι ενα αισθησιακο και μπορω να πω αρωμα που αρεσει στους γυρω σου να το μυριζουν καλο απογευμα

  10. Θα ήθελα να το δοκιμασω απο περιέργεια και μόνο αν και οι νότες μανταρινιού με απωθούν λίγο.

  11. …τι να πρωτοσχολιάσω….την θε’ι’κή μυρωδιά….το τέλειο μπουκάλι….

  12. …επίσης, μου αρέσει που πέρα από την οσφρητική ανάλυση έχουμε και λεπτομέρειες για το μπουκάλι….εγώ έχω φετίχ με τα μπουκάλια….να φανταστείτε,ποτέ δεν τα πετάω όταν αδειάζουν….

  13. …ξαναγράφω για τρίτη φορά…και τελευταία(ελπίζω)….πάρτε μια έξτρα γεύση από το making of του φιλμ που το ανακάλυψα ψαχουλεύοντας….με δική σας ευθύνη,κορίτσια ….γιατί έχει κάτι αγόρια,κόντεψα να πάθω εγκεφαλικό……τέλος, εισηγούμαι να γίνει σχετικό give away…αν γίνει,δηλώνω συμμετοχή από τώρα….ααααα,νομίζω πως το κουτί έχει τα φτερά του ανδρικού invictus….μήπως το θυμίζει και στη μυρωδιά;;;;

  14. Περιεχει γιασεμι,ειναι σιγουρο λοιπον οτι θα μου αρεσει τρελλα! Απ` την αλλη,ολο αυτο με τους Ιταλους επιχειρηματιες αρχιζει να με ενοχλει ιδιαιτερα.Η Gucci ξεφτιλιζει τα γλυπτα του Παρθενωνα με την κιτς,κακογουστη φωτογραφηση.Εδω,συμπαθης -κατα τ` αλλα-ο οικος και αγαπημενος εδω και 30 χρονια,στο ονομα του “αισθησιασμου” χρησιμοποιει ενα σεξιστικο θεαμα στον Ολυμπο.Αρχιζει λιγο να μου γυριζει το ματι με ολο αυτο αν και πολυ θα ηθελα να αποκτησω το αρωμα.

  15. Πανέμορφες παρουσίες στο κλιπάκι,κούκλοι τα αγόρια,ωραία η μουσική, αλλά και το βασικό μοντέλο πανεμορφο..Από Paco Rabanne πάντα με τραβούσαν τα αντρικά του αρώματα και όχι τόσο τα γυναικεία για να είμαι ειλικρινής,πάντως θα δοκιμάσω το συγκεκριμένο γιατί η όπως πάντα εξαιρετική περιγραφή της Τζούλια μου άναψε την περιέργεια.

  16. Από αυτά που λέτε μάλλον ανήκει στην κατηγορία “λεμονάκι”.Ωραίο μπουκάλι,καλό το spot μένει να το δοκιμάσω…
    Μουτς

  17. Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο, αλλά η paco rabanne για μένα έχει τα πιο “καθαρά” και χαρακτηριστικά αρώματα. Από αυτά που θέλεις να φοράς πάντα για να γίνουν ένα με το δέρμα σου, χωρίς να σε βλέπουν να σε αναγνωρίζουν…

  18. ναι Τζούλια μου μα φυσικά και το δοκίμασα, τι σόι bbgirl είμαι????
    έχει μια νότα κλασσικού αρώματος και είναι όπως αναφέρουν και οι συναδέλφισσες αισθησιακό.επίσης όλη μέρα ειχε μείνει στο δέρμα με μενα που είμαι μαμα και όλο πλένω πλένω πλένω…!

  19. Θα ηθελα πολυ να το δοκιμασω!!!πρεπει να ειναι φοβερο!!!

  20. Αν διάβαζα μόνο το post,θα’λεγα άλλη μια παρουσίαση αρώματος.Οι φωτογραφίες όμως κάνουν το μυαλό να φεύγει,να φαντάζεται ότι συμμετέχει σ’αυτή την ομάδα των Θεών,ακουμπάει τους κοιλιακούς του Δία και τον σαγηνεύει με το μοναδικό αυτό άρωμα…Μετά δέχεται μασάζ απ’τους παρευρισκόμενους στην πισίνα και….μετά ξύπνησα…

  21. θα ήθελα να δω και το αντρικό!!!Συνήθωσ τα αντρικά αρώματα με τραβούν!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.