Beauty News και μακιγιάζ, από Bobbi Brown.

 

bobbi-brown-valentine-open

 

Kαλή εβδομάδα και καλό μήνα Φεβρουάριο σας εύχομαι, που ξεκινάει και με 20C και όπως βλέπετε και στη φωτό με καρδιές. Πολλά τα λανσαρίσματα που περιμένουμε τους επόμενους δυο μήνες από τη Bobbi Brown (μιλάω για Φεβρουάριο και Μάρτιο) αλλά σήμερα θα επικεντρωθούμε σε αυτά που έρχονται πιο γρήγορα, δηλαδή του Φεβρουαρίου καθώς και σε ένα που έχει ήδη κυκλοφορήσει. Σημειώστε:

 

Λανσάρισμα Φεβρουαρίου: Mini Masks

 

Όμορφο verrry BB packaging σε αυτές τις μίνι μάσκες. Σύμφωνα με τα (πολύ) σωστά λόγια της ίδιας της Bobbi “beautiful make up starts with beautiful skin”. Λαμβάνοντας λοιπόν αυτό υπ’ όψη, δηλαδή την ολιστική φιλοσοφία της ίδιας της δημιουργού για την περιποίηση της επιδερμίδας, η Bobbi Brown Cosmetics παρουσιάζει τρεις μάσκες για το πρόσωπο — Instant Detox (καθαρισμός) Skin Nourish (θρέψη) και Radiance Boost (λάμψη). H συλλογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί ή και χωριστά ως θεραπεία αναζωογόνησης και βοηθά στην ανανέωση της εμφάνισης της επιδερμίδας.

 

 

bobbi-brown-mini-masks

 

 

Λανσάρισμα Φεβρουαρίου (especially for V day- όπου V- Valentine, φυσικά) Red Pink Collection

 

Πάλι σύμφωνα με την Bobbi, «το ροζ μαζί με το κόκκινο γίνονται το τέλειο ζευγάρι για τις χειμωνιάτικες μέρες αλλά και την βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου» Δυο οι επιλογές: Αν δεν είσαστε σίγουρες για ένα έντονο κόκκινο- προτιμήστε το πιο «ήσυχο» ροζ.

 

(εδώ μεγάλη παρένθεση: Το περασμένο Σάββατο, κάναμε ένα girls afternoon με τη Lydia, η οποία μου έλεγε, ότι τελικά σε ένα ραντεβού που περιμένεις ας πούμε πως και πως και κάθεσαι και σκέφτεσαι εντυπωσιακά σύνολα-που συνήθως δεν φοράς – και έντονο μακιγιάζ που συνήθως δεν κάνεις- είναι καλύτερο να φορέσεις ρούχα που έχουν δοκιμαστεί και σε κάνουν να νιώθεις άνετα, καθώς και μακιγιάζ που έχει ξανά-φορεθεί και σε κάνει και νιώθεις όμορφη. Και όχι εκείνη ειδικά τη μέρα να αρχίσεις να πειραματίζεσαι γιατί το πιο πιθανό είναι να μην νιώθεις καλά με τον εαυτό σου- ό,τι χειρότερο δηλαδή για ένα πρώτο ραντεβού- Μου άρεσε πολύ αυτή η σκέψη, της είπα να την κάνει post.)

 

Τα κόκκινα Bobbi Brown

 

Bobbi-Brown-Red-Pink-Collection-2016-Visual-1

 

 

Tα ροζ  Bobbi Brown

 

 

Bobbi-Brown-Red-Pink-Collec

 

 

 

Tα λουλούδια που πρέπει να λάβετε για τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

 

 

Flowers_Pink+Red_SS16_CMYK

 

 

Η Eye Opening Mascara

 

 

bobbibrown_eyeopeningmascara_grande

 

 

Η συγκεκριμένη μάσκαρα έχει ένα από τα πιο παχιά και μεγαλύτερα βουρτσάκια της αγοράς. Την έχω δοκιμάσει και έχω να πω ότι αρκούν 2-3 κινήσεις από τη ρίζα των βλεφαρίδων και προς τα πάνω, για άμεσο όγκο, γύρισμα και ανόρθωση των βλεφαρίδων – σωστό το όνομα eye opening. Πλούσιες μαύρες χρωστικές βάφουν τις βλεφαρίδες και το αποτέλεσμα διαρκεί όλη μέρα.

 

 

 

Bobbi_Eye_Opening_Mascara_1215_300

 

 

 

 

 

 

34 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλό μήνα πραγματικά το άρθρο μας βάζει στο κλίμα τον ερωτευμενενον Καλό μήνα bb girls

  2. @vaso samartzi: Σωστότατη επισύμανση. Ακριβώς αυτό είχα στο μυαλό μου, bb girl!

  3. Τίποτα σαν το κόκκινο! Οσο περνουν τα χρόνια τόσο πιο πλύ το υποστηρίζω (ο.κ και το μωβ φυσικά…. 😉 )

    Και τελικά έχεις πει τη μεγάλη κουβέντα εδω και καιρο με εκείνο το comfort food και νομίζω αυτό εννοεί κι η Lydia ουσιαστικά… comfort σε όλα… comfort make up, comfort perfume, comfort outfit… comfort me τελικά και νοιώθεις υπέροχα! Ειδικά όταν είσαι και με τους comfort ανθρώπους….
    Καλημερα και όλα comfort εύχομαι!

  4. @stella: Φουλ ανοιξιάτικο, φουλ αισιόδοξο, φουλ χαμογελαστό, φουλ comfort bb σχόλιο. Ξέρεις, από αυτά τα “δικά σου” που αγαπώ τρελά.

  5. Καλημέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα και από εμένα κορίτσια!!!

    Ωραία τα κόκκινα, ωραία τα ροζ, ωραίες και οι μάσκες της Bobbi Brown και η μάσκαρα eye opening (σημειώνεται).

    Ακόμα πιο ωραία τα τριαντάφυλλα!!! Ποια κοπέλα δεν ονειρεύεται να βρεθεί με τον καλό της και αυτός να της παρουσιαστεί με μια αγκαλιά λουλούδια;;; (όχι μόνο την συγκεκριμένη ημέρα, αλλά οποιαδήποτε μέρα χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο)

  6. Καλημέρα και καλό,ερωτιάρικο μήνα. Η Bobbi Brown είναι από τις πολύ αγαπημένες μου μάρκες και ό,τι λανσάρει το αγαπάω!! Τη μάσκαρα θα ήθελα να δοκιμάσω και τη mini mask Instant Detox..Για να είμαι ειλικρινής,οχι ότι δεν είμαι ρομαντική,προτιμώ ο άντρας μου να μου κάνει δώρο τα παραπάνω + το κόκκινο κραγιόν αντί για λουλούδια 😉 (ευτυχώς που δαβάζει ΒΒ τακτικά και θα το δει αυτό)

  7. Agapo Bobbi Brown (kai gia ta romata vevaia) exei apo ta kalytera kragion kai i mascara poly dimofilis!! Kai sto London 13 vathmous exoume den les oti einai kai kryo!! Vevaia to ParaksevoSavvatokyriako perimenoume vroxes an sas endiaferei 😉
    Filia polla!!

  8. Ωραία χρώματα! Ειδικά το κόκκινο. Τέλειο!

  9. @Τina: Κάποια στιγμή θα σας πω για κάτι τριαντάφυλλα που έλαβα κάποτε του Αγίου Βαλεντίνου – ό,τι πιο έξυπνο είχα δει στη ζωή μου, έως σήμερα. Κρίμα μόνο που ο θαυμαστής, έμεινε θαυμαστής διότι εγώ.. δεν.

  10. @Maryl: Κλέβω!!!!! “Καλό και ερωτιάρικο μήνα!” Άψογο. (ακούει ο Σκορπιός; Έχουμε request.)

  11. Julia μου κέντρισες την περιέργεια!!! Ανυπομονώ να μάθω!!!

  12. @Tina: Xaxxaxax!! Κάτσε να δούμε αν θα με ρωτήσουν και τα άλλα bb girls και θα την γράψω την ιστοριούλα.

  13. Καλά που βγήκε ο ήλιος αλλιώς δε μας σώζει ο Αη Βαλέντης μόνος του!
    Δεν θέλω τριαντάφυλλα, ένα παλιό καλό κόκκινο κρασί και είμαστε super!
    Πιο comfort δε γίνεται … ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ κορίτσια μου !

  14. @AnthiK ΤΕΛΕΙΟ!!!! Η καλύτερη ιδέα! Ενα υπέροχο ρουμπινί ξινόμαυρο Αμυνταίου ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ για το χειμωνιάτικο δείπνο κι ύστερα μια ροζέ “σαμπάνια” – αφρώδη οίνου επίσης από Ξινόμαυρο Αμυνταίου της ΕΑΣ, την μοναδική ροζε της Ελλάδας! ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ… τι μαγειρεύουμε?

  15. @Julia:πες μας για τα τριανταφυλλα please!!! XAXAXA o Skorpios με ρώτησε ποιος είναι ο Bobbi Brown κανενα cd θέλεις πάλι?? Μαλλον δεν διάβασε καλά το άρθρο ή μαλλον πρέπει να του κάνω δώρο γυαλάκια του Αη Βαλεντίνου

  16. @Maryl Καλά τωρα…. μας έπεισε ο σκορπιός…. τάχα μου τάχα μου δεν κατάλαβε… τάχα μου τάχα μου δεν είδε… Ποιός? Ο σκορπιός????? Αυτός έχει καταλάβει πριν απο μας…. μην του χαρίζεσαι! 😉

  17. @ΑnthiK: Spoken like a true A-list bb girl! I’m very proud of you και ψηφίζω Chateau Latour, για σήμερα.

  18. @Maryl: Sorry κιόλας, αλλά πανέξυπνος ο Σκορπιός (καλά, δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από bb boy) και πολύ σωστά να σκεφτεί τον singer Bobby Brown (με y το Bobby) και όχι Bobbi Brown ( με i) και αυτό που μας αφορά σήμερα.

    ……

    Aν όμως δεν είναι έτσι και απλά ήθελε να μας πειράξει και γνωρίζει καλά τη διαφορά, τότε να του αφιερώσεις αυτό από BobbY Brown και να του πεις “Two can play that game” … (χεχεχε…)

    https://www.youtube.com/watch?v=fyXqqfijQUc

  19. Το τραγούδι εφυγε για τα εισερχόμενα του με τονισμενο το y στο BobbY..Great idea ;)..Πες τα Στελλα!!!

  20. Δεν σας προλαβαίνω σήμερα. Άρχισα την ανάγνωση των σχολίων και κόντεψα να ξεχάσω το V-post. Προτάσεις βροχή…
    @Julia, θέλω τριανταφυλλο-ιστορία τώρα!
    @Stella, και σε ρόλο sommelier; Αν και φοβάμαι ότι δεν με εκπλήσσεις πια. Τα ταλέντα σου είναι αστείρευτα.
    Comfort σχέσεις εύχομαι και για το Φλεβάρη. Καλό μήνα!

  21. Πολύ, πολύ ενδιαφέροντα λανσαρίσματα! Λέω ναι φυσικά στη μάσκαρα, καθώς και στα δυο κραγιόν, δεν μπορώ να διαλέξω μεταξύ ροζ ή κόκκινου, έτσι όπως τα βλέπω γυαλιστερά-γυαλιστερά και απολαυστικά!
    @Julia: Δίνεις teaser για ιστορία και περιμένεις να πούμε όχι;; Αφού ξέρεις, που λέει κι η Στέλλα…
    Καλό μήνα!

  22. @Amalia: Ω, ναι! Φυσικά είναι sommelier η Stella και επί του θεωρητικού και επί του πρακτέου, βεβαίως, βεβαίως! Όσο για μένα, είμαι “τσιγγούνα” και λέω να σας πω την ιστορία για τα τριαντάφυλλα στις 14/2 ή ίσως λίγο πιο νωρίς, μπας και δώσω καμιά ιδέα σε κανένα bb boy..

  23. @Nektaria: Καλό μήνα αγαπημένη μου!! αχ, αχ, αχ, τι σαχλαμάρα κάναμε την Παρασκευή.. η μια παρέσυρε την άλλη…

  24. Καλο μηνα !!!αντε να φευγει ο χειμωνας !!!τι χρωματα αγαπησιαρικα ειναι αυτα Τζουλια !!!αχ αυτο το κοκκινο !!!!αγαπημενο χρωμα και τι ωραια τριανταφυλλα!!!

  25. Εντάξει, συμβιβαζομαι να μάθω την ιστορία στις 14/10 αλλιώς θα φώναζα “Τώρα, τώρα”.Και για τη μασκαρα βέβαια θα ελεγα wow!

  26. Εντάξει, συμβιβαζομαι να μάθω την ιστορία στις 14/10 αλλιώς θα φώναζα “Τώρα, τώρα”.Και για τη μασκαρα και για τα κραγιονακια βέβαια θα ελεγα wow!

  27. Ωραίο το κοκκινάκι.Εντωμεταξύ δεν είμαι και πολύ της υπομονής….κανόνισε 😉
    Μουτς

  28. Stella το ακολουθώ πολύ-πολύ τακτικά και του Αγ.Βαλεντίνου ξεκουράζομαι!
    και κόκκινα και ροζέ σαμπανιζέ
    θα πιω στην υγειά σου την επόμενη φορά

  29. Καλό μήνα lovely bb girls <3
    @stella, διαβασα το σχολιο σου με το "ρουμπινί ξινόμαυρο Αμυνταίου ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ για το χειμωνιάτικο δείπνο κι ύστερα μια ροζέ “σαμπάνια” – αφρώδη οίνου επίσης από Ξινόμαυρο Αμυνταίου της ΕΑΣ, την μοναδική ροζε της Ελλάδα.." και.. σε αγαπω! (κι ας μη σε ξερω). Ειδικα ο ροζε αφρωδης οινος…. καταπληκτικος, ο αγαπημενος μου (κι ας ημουν για χρονια μοετ-παιδι).
    Για όσες επιμεινουν να μαγειρεψουν για του αγ. βαλεντινου προτιμηστε τα απλά σικ – εννοειται- πιάτα (πχ, φιλετο με μανιταρια ή σολωμο – παρ'τε καπνιστο ετοιμο-, αγριο ρυζι και φτιαξτε για πρωτο ψωμακια με ντοματα κ βασιλικο (τη γνωστη μπρουσκετα).
    @Julia: Οκ… το ποστ… ψηνεται! 😉
    xxx

  30. εγώ πάντως για την ημέρα των ερωτευμένων προτιμώ μι τσάντα γεμάτη μακιγιάζ και με τίποτα λουλούδια!!!!χα χα!ευτυχώς ο αντρούλης μου το έχει εμπεδώσει!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.