Glov: Το γάντι του ντεμακιγιάζ και στην Ελλάδα.

 

glov-1

 

 

Με όνομα «λογοπαίγνιο» από το glow (λάμπω) αλλά και το glove (γάντι) το Glov, υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κάναμε έως τώρα ντεμακιγιάζ.

 

Η εταιρεία DERMAMED Medical Group φέρνει σε αποκλειστικότητα στην Ελλάδα τα αυθεντικά προϊόνταGLOV και κατά την παρουσίασή τους στους δημοσιογράφους, ο Δρ. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, εξήγησε με ποιο τρόπο το GLOV αλλάζει ριζικά τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ και τον τρόπο που καθαρίζουμε το πρόσωπό μας.

 

Κι αυτό γιατί το GLOV με σκέτο νερό, μέσα σε 1 λεπτό αφαιρεί τελείως ακόμα και το πιο βαρύ και αδιάβροχο μακιγιάζ, καθαρίζει χωρίς χημικά την επιδερμίδα και απομακρύνει την υπερβολική λιπαρότητα.

 

Η καινοτομία του GLOV οφείλεται στις μικροΐνες του:Οι ηλεκτροστατικές ιδιότητες και το σχήμα αστεριού που έχει κάθε ίνα τουGLOVμαγνητίζουν ό, τι υπάρχει πάνω στην επιδερμίδα και της προσφέρουν αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και ασύγκριτα εύκολο και απαλό καθαρισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρέξετε το GLOV και να αφαιρέσετε το μακιγιάζ  χωρίς τρίψιμο, χωρίς μουτζούρες και χωρίς χημικά.

 

 

To GLOV:

 

  • Αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει το πρόσωπο με σκέτο νερό.
  • Είναι υποαλλεργικό και φιλικό και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα, ακόμα και για δέρμα με πρόβλημα ακμής.
  • Είναι οικονομικό, αφού διαρκεί για περισσότερο από 100 χρήσεις.

 

 

 

glov-2

 

 

 

Στην παρουσίαση του GLOV παρευρέθησαν οι κυρίες Ewa Dudzic, Co-Founderκαι Vice President και Monika Żochowska, Co-Founder και CEO της εταιρείας PHENICOPTERE που ανακάλυψε τοGLOV, οι οποίες αναφέρθηκαν στη έρευνα που κατέληξε στην πατέντα του GLOV, στις κλινικές μελέτες και στην τεράστια απήχηση που έχει μέχρι σήμερα τοGLOV στις χώρες που ήδη κυκλοφορεί.

 

Η καινοτόμος έρευνα για το GLOV  ξεκίνησε το 2012 από την Πολωνία και χάρισε στην PHENICOPTERE το βραβείο για την πιο δυναμικά ανερχόμενη start up of the year εταιρεία στη βιομηχανία της ομορφιάς, παγκοσμίως. To GLOV κυκλοφορεί σε περισσότερες από 30 χώρες και Τύπος και καταναλωτές το έχουν υποδεχτεί με ενθουσιώδη reviews όπου και αν έχει κυκλοφορήσει.

 

 

Κυκλοφορεί σε 2 διαφορετικά μεγέθη:

 

GLOV comfort με μεγαλύτερη επιφάνεια για να αφαιρεί γρήγορα και το πιο βαρύ μακιγιάζ.

 

GLOV on the go σε σχήμα γαντιού, ιδανικό για τη τσάντα το ταξίδι σας και κάθε στιγμή που θέλετε να ανανεώσετε το μακιγιάζ και να φρεσκάρετε το πρόσωπό σας!

 

Τα αυθεντικά προϊόντα GLOV να τα βρείτε μόνο online στο www.glov.gr ή να τα παραγγείλετε καλώντας τον αριθμό 210-8056000, όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα

 

 

glov-3

 

 

Αλήθεια, το έχει χρησιμοποιήσει κάποια από εσάς;

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα στα bbgirl. Χαμογέλασα μόλις είδα το σημερινό post γιατί την Κυριακή με ρωτούσε η μεγάλη μου κόρη αν γνωρίζω κάτι για το συγκεκριμένο γάντι..είχε διαβασει ότι είναι αποτελεσματικοτατο για τον καθημερινό καθαρισμό ευαισθητων και ακβεικων δερμάτων όπως το δικό της και ήθελε να το δοκιμάσει.Εγώ δεν ειχα ιδέα αλλά αφού βλέπω ότι δούλεψε η τηλεπάθεια μου με το ΒΒ 😉 θα της το προωθήσω..

  2. πολύ θα ήθελα να το δοκιμάσω,φαίνεται τέλειο!!!

  3. Πολύ ενδιαφέρον. Δεν το είχα υπόψη μου και με εξέπληξε. Η τεχνογνωσία καλπάζει. Καλημέρα!

  4. Οντως πολυ ενδιαφερον.Δεν ηξερα καν οτι υπαρχει!

  5. Να γιατί τα κορίτσια λατρεύουν το Bb blog.Γιατί μαθαίνουν πρώτες τα πάντα και η ζωή τους γίνεται καλύτερη και ευκολότερη!!!!!

  6. Καλημέρα!!!
    Οτι ειναι πρωτοποριακό επιβάλλεται να δοκιμάζεται απο τα bb Girls!!
    Άσε που σε εμένα ένας λόγος παραπάνω μου άρεσε το λογοπαίγνιο!!!
    Φιλακια

  7. Καλησπέρα κι από εμένα . Κάπου το έχει πάρει το μάτι μου είναι αλήθεια , αλλά είμαι λιγάκι δύσπιστη με αυτά τα προιόντα . Βέβαια η τιμή του είναι αρκετά προσιτή , αλλά και πάλι αν δεν το δοκιμάσει κάποιος που εμπιστεύομαι δεν ξέρω αν θα το αγοράσω …

  8. Γεια σας!Αν δεν είχα το clarisonic μπορεί να το δοκίμαζα.Για ένα ταξίδι δεν είναι και άσχημη ιδέα,το να μην κουβαλάς δηλαδή καθαριστικά μαζί σου παράένα γαντάκι και τίποτε άλλο.

  9. Παντως κι αυτό comfort είναι… Glov comfort… Τυχαίο ΒBGirls? μας αντιγράφουν…. 😉

  10. Καλο απογευμα φιλη μας Τζουλια!!!πολυ ωραιο ,γρηγορο και πρακτικο πρεπει να ειναι και ειδικα για οσες απο εμας λειπουμε απο το σπιτι σχεδον ολη τη μερα !!!

  11. Πραγματικά κατι καινούργιο αν το δοκιμάσεις Τζούλια θα ήθελα τις εντυπώσεις σου! Πιστεύω ότι για μένα που είναι απαραίτητο το νερό στον καθαρισμό του προσώπου μου θα είναι ιδανικό!

  12. Καλησπερα δεν το εχω δοκιμασει διαβαω τελευταια πολλα γι αυτο Παντως θα προτιμουσα να αγορασω το clarisonic η το αντστοιχο της clinigue καλο βραδυ

  13. Έχω μείνει άφωνη. Υπάρχει τέτοιο πράγμα και δεν το ήξερα; Εγώ θα το αγοράσω πάντως, έστω κι ας το χρησιμοποιώ μόνο σε ταξίδια, γυμναστήριο κλπ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.