5 νέα προϊόντα που φέρνουν την Άνοιξη.

 

keep-calm-spring

 

Δεν ξέρω, αν ένας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη (από τις παροιμίες, που δεν κατάλαβα ποτέ) αλλά 5 νέα ζουμερά προιοντάκια, σίγουρα θα την φέρουν, τουλάχιστον μέσα στο νεσεσέρ μας.

 

Θα κάνω και ένα poll στο τέλος, για να δω τι από αυτά, θα επιλέγατε, ως πρώτη ανοιξιάτικη αγορά.

 

Τα νέα Pure Color Envy Sculpting Gloss and Lacquers, που σημειώστε ότι αντικαθιστούν τα προηγούμενα Gloss και Lip Lacquers. Nέες συνθέσεις, προσφέρουν ενυδάτωση, λάμψη, αλλά και μια αίσθηση επιπλέον όγκου στα χείλη χωρίς την αίσθηση ότι «κολλούν».  Το gloss, είναι σε νέα υγρή σύνθεση balm. Θα τα βρείτε σε δεκατρείς αποχρώσεις για γυαλιστερό ή ματ αποτέλεσμα. (για το πρώτο αριστερά, με κόβω)

 

Pute-Color-Envy-Lip-Lacquers

 

 

Pure-Color-Envy-Gloss_Model

 

 

 

Η παλέτα της Maybelline New York “Τhe blushed Nudes”

Δώδεκα αποχρώσεις, διαφορετικές υφές, ατέλειωτοι συνδυασμοί από φυσικό μακιγιάζ, έως smoky για βράδυ, ροζ και χρυσές χρωστικές που ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας και με 15 ευρώ είναι σα να κοστίζουν 1,25Ε η μια (καλά δε λέω;)

 

 

blushed nudes palette

 

 

Oι νέες προσθήκες στις Colognes του Hermes

 

αρωματόπληκτες (ε, ξέρετε ποιες είσαστε) θα ενθουσιαστούν με τις δυο νέες προσθήκες στη σειρά Ηermes Colognes Collection. To Eau de Néroli doré, εμπνευσμένο απότον Jean Claude Ellena και το  Eau de Rhubarbe écarlate, μια δημιουργία της Christine Nagel.

 

 

 

hermes-colognes-open

 

 

 

 

Άλλες δυο παλέτες αυτή τη φορά από το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Mac, μια για τα χείλη και μια για τα μάτια. Εδώ να πω, ότι δεν υπάρχει πιο γρήγορος και σίγουρος τρόπος για να φέρεις την νέα εποχή στο νεσεσέρ σου (σε αυτή τη φάση τη νέα Ανοιξιάτικη εποχή) από το να αγοράσεις μια παλέτα.

 

 

 

 

 

MAC-spring_2016-palettes

 

 

 

 

Τέλος εδώ δεν μιλάμε για προϊόντα αλλά για make up trends, μέσα από το νέο look book της Radiant Professional, το οποίο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα και από το οποίο θα πάρετε μια γεύση ένα total sneak peek preview.

 

Η Βίκυ Καγιά με μακιγιάζ Αχιλλέα Χαρίτου. Ένα πολύ δροσερό και fresh μακιγιάζ κατά την άποψή μου. Yπέροχη απόχρωση λαμπερού κόκκινου στα χείλη και metallic σκιά. Έμφαση στις σέξι μακριές μαύρες βλεφαρίδες. Θα το δοκιμάσω.

 

 

radinat-spring-2016

 

 

 

 

Για να δούμε τώρα…

 

 

 

 

 

 

 

31 Σχόλια
  1. xa xa xa!!!! Είμαι η πρωτη που ψήφισα και το poll δείχνει 100% κολώνιες Hermes !!! Απορία!!! Το νούμερο της σκιάς που φοραει η Καγιά επειγόντως! Υπέροχο το μακιγιάζ της, σαν αυτό που προτιμώ το καλοκαίρι και η σκιά αυτή είναι μια θαυμάσια παραλλαγή στην Bronze που χρησιμοποιώ ανελλιπως… Φιλάκια και αγωνιστικές καλημέρες από το αποκλεισμένο Σύνταγμα!

  2. Δεν έχω ούτε ένα προϊόν από την Lauder και φυσικά ψήφισα γι’αυτό!!

  3. Ναι… Αρωματόπληκτη κι εγώ, γιατί λίγο πολύ,έχουμε δοκιμάσει τα χρώματα αυτά στο μακιγιάζ. Ε και ο Hermes είναι ένας Οίκος που δεν τον περνάς έτσι εύκολα. Καλημέρα!!!

  4. Μaybelline παλέτα. Ή envy λιπγκλος;;;; Βαλ’το ένα βαλ’ το δύο …. κααβάκι ή δέντρο;;; αα ααα (εντάξει τελικά τη παλέτα ψήφισα)

  5. Καλημέρα, estee δαγκωτό!!!! Στο σπίτι σήμερα λόγω απεργίας και ενόσω προσπαθώ να κατεβάσω το βουνό με τα ασιδέρωτα με ξεμυαλίζεις ευχάριστα!!!! Have fun in London!!!!!

  6. Και εγώ την παλέτα!!! Βλέπεις τα χρώματά της και ανοίγει η καρδιά σου και σκέφτεσαι από τώρα το βάψιμο που θα κάνεις στα ματάκια σου και το ανάλαφρο ανοιξιάτικο ντυσιματάκι που θα φοράς!!!!

  7. Ψήφισα τις παλέτες της mac γιατί είναι πραγματικά χαρούμενες και ανοιξιάτικες!Πολύ ωραία φωτό της Καγιά,αν εξαιρέσω τη συγκεκριμένη σκια, η οποία δεν μου αρέσει με το κόκκινο κραγιόν.Ανανέωση λοιπόν!

  8. H αλήθεια είναι, ότι η παλετίτσα της Maybelline είναι γλυκειά σαν καραμέλα… Με την mac, οχι δεν το ‘χω και τη θεία τη βρίσκω βαρετή κι επαναλαμβανόμενη σε αυτά τα gloss. Τα φορέσαμε… τα ξαναφορέσαμε… Ε, καλά θα μου πεις και τι άλλο πια να βγάλουν οι εταιρείες? Ακόμα κι η παλέττα των χρωμάτων δεν είναι ανεξάντλητη, αλλά τελικά είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποφεύγεις το copy paste και στον εαυτό σου…

  9. Ψήφισα Mac Make Up Palettes λόγω της υποκειμενικότατης αγάπης μου στα Mac,αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και τις κολώνιες Hermes! Απόλυτα ανοιξιάτικο και φωτεινό το μακιγιάζ της Καγια,λέω να το αντιγράψω σε κανένα μηνα που θα μπει επίσημα η Άνοιξη

  10. Αρωματόπληκτη εδώ παρούσα!! Εξαιρετικές οι νέες προσθήκες στησειρά του Hermes!!!
    @Stella πέσανε τα ποσοστά τώρα!!!

  11. @MariaA Καλά… δεν το ‘πιασες το υπονοοούμενο? ποιές εννοούσε με το “αρωματόπληκτες” συνάδελφε???? Βασικά ήθελε να πει “άρρωστες” αλλά κρατήθηκε 😉

  12. Την παλετα Blushed Nudes την αγορασα παρολο που ειμαι φανατικη των ματ σκιων και η παλετα εχει 2 μονο ματ σκιες. Αυτο που θα ηθελα να δοκιμασω και τελικα το ψηφισα, ειναι τα gloss της Estee που φαινονται πολυ λαχταριστα!

  13. @ολες: Καλημέρα αγαπημένες μου απο ένα δροσερό αλλα παντα όμορφο Λονδίνο. Γράφω λιγο “τυφλό” σύστημα οποτε sorry για τυχόν λάθη! Σε λιγο “συναντηση κορυφής ” με Υπουργό Αρωμάτων και θα ενημερωθείτε για όλα σύντομα!! Σας φιλώ και Λου λείπετε παντα!

  14. @Stella: Ειναι απίθανη αυτή η απόχρωση στη σκιά RP,αλλα θα πρέπει να περιμένεις λιγο για το νούμερο γιατι δεν εχει κυκλοφορήσει ακομα!!

  15. Κι άλλες, κι άλλες αρωματόπληκτες!!! Δηλώστε συμμετοχή τώρα κορίτσια, να γλυτώσουμε την “ρετσινιά” η Μαρία κι εγω…. χα χα χα!!!
    @Julia @MariaA σας ζηλεύω αφόρητα!!! Εγω στη Syntagma sq. by the doudoukes κι εσείς στο Piccadily Circus by the Eros…. και τι να σας πω τώρα πρωί πρωί? Πιέστε one more cup of tea και για μενα? Αφού το δικό μου Lipton μόλις το σέρβιρα, στην κούπα δίπλα μου… σνιφ…σνιφ… κλαψ… λυγμ….

  16. Mac για τη λατρεία στις πολλαπλές παλέτες.
    Να περάσετε υπέροχα, Τζούλια και Μαρία. Να χαρείτε η μία την άλλη και να γεμίσετε τις μπαταρίες της καρδιάς και της ψυχής σας.

  17. @Stella: wish you were here too!! Εμένα ότι και να κάνω μάλλον δεν γινεται να βγάλω τη ρετσινιά από πάνω μου!!!
    See you soon Julia!!!

  18. @MariaA ΟΧΙ μην την βγάλεις!!! σε χρειαζόμαστε!!!

  19. kalispera julia bbgrls!!!
    @julia mou na perasei yperoxa!! k perimenoume nea se syndiasmo ton ypourgon mas…xaxaxa!!! :*
    h epilogh itan dyskoli alla dialeksa fysika ta lip to meseo trelathika alla gia kalokairi k ayto pou epelekses esy!
    filakiaaaaaaaaaaa

  20. Καλημέρα!!
    Αν και σημερα ειμαι χάλια απο μια τρομερή ημικρανία που ¨εχω!@Τζουλια.Τζουλια μου σε έβλεπα όλη
    την νύχτα στο όνειρο που είχα!!χαχαχαχα Συζηταγαμε και βρισκόμασταν σε ενα μέρος
    όπου σέρβιραν τσάι σε πανέμορφα φλιτζάνια και υπέροχα μικρά cup cakes!!!κ.λ.π
    Στην σημερινή ψηφοφορία δεν άντεξα και και ψήφισα Hermes!!!!
    Φιλακια

  21. αχχχ…την παλετα Blushed Nudes την αγόρασα με το που κυκλοφόρησε και ήταν μεγάλη απογοήτευση. Οπότε ψήφισα MAC!

  22. ….εγώ ψήφισα τα blushed nudes αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω το μακιγιάζ της radiant όταν κυκλοφορήσει.

  23. @Julia,τυχερούλα….Λονδινάκι αγαπημένο,εεεεε;;;;Μην αμελήσεις να προτείνεις στην ΥΠ.ΑΡΩΜΑΤΩΝ να κάνει ένα αφιέρωμα στα πιο περίτεχνα κι όμορφα μπουκάλια αρωμάτων….μου το είχες υποσχεθεί…….καλά να περνάς,κοριτσάκι….

  24. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΜΑC ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΤΗΣ ΚΑΓΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

  25. Την Maybelline ψηφισα γιατί δεν ξέρω …την κοιτάζω και χαίρομαι μάλλον.Ωραίο το μακιγιάζ στην Καγιά.
    Μουτςςς

  26. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΛΑ Η ΚΑΓΙΑ ΚΟΥΚΛΑ!ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.