Ο Marc Jacobs και το μακιγιάζ του, στο Harrods

 

open

 

Πριν ξεκινήσω το σημερινό post να σας πω ότι για κάποιες από εσάς, ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το B’ Τρίμηνο. Διότι κάποιες από εσάς, σκέφτηκαν beauty, σκέφτηκαν London και απάντησαν Jo Malone London. Μπράβο σας. Αγαπημένη full on English μάρκα και αύριο κάποιες από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τα δωράκια από το Λονδίνο.

 

Xθες είδαμε κάποια «στιγμιότυπα» από το ταξίδι στο Λονδίνο και σήμερα πριν τον θέλω να σας πω δυο λόγια για την επίσκεψή μου στο Harrods όπου εκτός των άλλων απόλαυσα και τη συνέντευξη του Marc Jacobs. Η ολοκληρωμένη σειρά μακιγιάζ του σχεδιαστή βρίσκεται κατά αποκλειστικότητα στο κατάστημα. (δίκιο έχεις Στέλλα μου, εμείς θα περιμένουμε λίγο ακόμα, μέχρι να μας έρθει..)

 

Ανάμεσα σε άλλα ο Jacobs μίλησε για τα προϊόντα και το packaging «ήθελα προϊόντα που εκτός από σπουδαίες φόρμουλες να είναι επίσης και όμορφα, σέξι στην όψη αλλά στην αφή. Λατρεύω το μαύρο λουστρίνι ενώ η λάμψη είναι το αγαπημένο μου χρώμα!» αλλά και την έμπνευση των ονομάτων των σειρών «αγαπώ τις παλιές ταινίες, τον κινηματογράφο, την μουσική, τους Hollywood stars- λατρεμένη η Barbra Streisand και τα μονίμως glossy χείλη της» ενώ η φράση του κλειδί για μένα ήταν Shine, is my favorite color” πράγμα που τα λέει όλα

 

Είπε να είμαστε πολύ χαλαρές με το μακιγιάζ μας και να κάνουμε ακριβώς αυτό που θέλουμε χωρίς νόρμες και «κανόνες»(θυμάστε φυσικά και τη δική του φωτογράφηση με μακιγιάζ πριν λίγα χρόνια- του αρέσει να δημιουργεί αίσθηση σε ότι κάνει)

 

«Δεν ξέρω ποιος έβγαλε τον «νόμο» ότι μια γυναίκα δεν πρέπει να απλώνει κραγιόν όταν κάθεται σε κάποιο τραπέζι για φαγητό. Πιστεύω ότι αν νιώθεις άνετα κάνοντας κάτι, πρέπει να το κάνεις. Δεν ενδιαφέρθηκα ποτέ για τα λεγόμενα της δεσποινίς, «καλοί τρόποι»

 

Πράγμα που εμένα τουλάχιστον, με βρίσκει απολύτως σύμφωνη, παντού απλώνω κραγιόν και φυσικά μπροστά σε κόσμο και δε με νοιάζει και καθόλου και πολλές φορές ρωτάω κιόλας αν το άπλωσα καλά, όταν δεν είμαι μπροστά σε καθρέπτη.

 

Μarc Jacobs λοιπόν, και όλη η σειρά μακιγιάζ κάνει πρεμιέρα και βρίσκεται αποκλειστικά στο Harrods ενώ οι βιτρίνες του καταστήματος ήταν διακοσμημένες με τα προϊόντα σε oversize εντυπωσιακό μέγεθος.

 

marc-1-2

 

 

marc-2

 

 

marc-4

 

marc-6

 

marc-7

 

marc-8

 

marc-9

 

 

marc-10

 

marc-11

 

marc-12

 

marc-13

 

 

 

Αλλά και οι περισσότερες βιτρίνες στο Harrods αυτή την εποχή και προφανώς λόγω Αγίου Βαλεντίνου, ήταν αφιερωμένες σε beauty brands και ήταν ενδιαφέρον να βλέπεις την διακόσμηση που επέλεξαν αλλά και ποιες ήταν οι μάρκες με έντονη παρουσία. Είδα, La Mer, La Prairie, Sisley, Lancome, Missoni, Guerlain κλπ.

 

Άσχετο, αλλά ξερετε αυτά τα δακτυλίδια που είναι ενωμένα μεταξύ τους και μπαίνουν όλα μαζί συνήθως στον παράμεσο; Λοιπόν υπέκυψα και εγώ και αγόρασα αυτό που θα δείτε παρακάτω. (μην αρχίσετε, σήμερα έχω κλείσει για μανικιούρ..)

 

 

juliasring

 

 

 

Φεύγοντας λοιπόν από τα περί Marc, μπήκα στην αίθουσα με τα κοσμήματα του Harrods. Εκεί είδα αυτό το Yeprem που θα δείτε και εσείς, ίδιο σχέδιο δηλαδή, (απλά το διαμαντικό έφτανε μέχρι τον καρπό)  αλλά φυσικά ενώ το δικό μου κόστιζε δεν ξέρω- ένα απλό διψήφιο νουμεράκι ας πούμε- ρώτησα την κοπέλα στο stand, αν το Yeprem έχει περίπου 120,000 λίρες. Η κοπέλα μου απάντησε “Ε, όχι και 120,000 λίρες. Μόνο 75.000 λίρες το πουλάμε.”  “Oh no!” , απάντησα εγώ! “Mε τέτοια φθήνια, δεν θα είναι καλό το cut των διαμαντιών. Φεύγω!!”  Γέλασε πολύ φυσικά η κοπέλα- ευτυχώς στην Αγγλία καταλαβαίνουν το χιούμορ μου, γιατί μια φορά όταν ήμουν περίπου 22 ετών έκανα το ίδιο σε γνωστό κοσηματοπωλείο των Αθηνών- στου Καίσαρη δηλαδή- γιατί να το κρύψω- με ένα μονόπετρο και ο υπάλληλος μόνο που δεν με σκότωσε με το βλέμμα και η μαμά μου βρέθηκε από την Βουκουρεστίου στη Σκουφά σε ένα δευτερόλεπτο από την ντροπή της και μετά την έψαχνα. (τέτοια διάφορα κάνω βλέπετε, αλλά προκειμένου να γελάσω, δε με νοιάζει καθόλου.)

 

 

yeprem

 

 

Η αγαπημένη βιτρίνα της Jo Malone στην Sloane Street στο Chelsea, μας βάζει στο mood για τον διαγωνισμό μας αύριο, που θα έχει αέρα Αγίου Βαλεντίνου!

 

 

jo -malone-shop

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Μόνο 75.000 λίρες????? φτηνοπράγματα παιδί μου τι να πεις.Καλημέρα!!!!!

  2. Καλά τώρα! Ολοι αυτοί και αυτές οι καβαλημένοι πωλητές και πωλήτριες που νομιζουν, ότι επειδή δουλεύουν στον Καίσαρη, στον Cartier ακόμα και στο Attica είναι οι ίδιοι οι σχεδιαστές… ενώ μπορέι να βγάζουν και τον μισό απ΄τον δικό σου μισθό (α ρε Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman που τους χρειάζεται…)έχουν ενα υφάκι που νομίζεις, ότι πρέπει να ζητησεις και συγνώμη που τόλμησες να τους απευθυνεις την ερώτηση…. Εχω εγω περιστατικά συμπεριφοράς και δικά μου και φίλης να γράψω, με τις καβαλημένες πωλήτριες στο τμήμα της L’ Αrtisan Parfumeur/Diptuque/E.Coudray στο Attica, που θα άξιζαν να μην ξαναπατήσει κανείς εκεί μέσα (πλην του γλυκύτατου κυρίου, που στελεχώνει την ομάδα και κάνει την διαφορά μακράν στο συγκεκριμένο τμήμα, με την ευγενεια και την προσήνεια του)… Αλλά σ΄αυτην τη χώρα πάντα οι φελλοί επέπλεαν παντού και πάντα…

  3. ξέρουν οι άνθρωποι να κάνουν promotion!
    75.000 …. ok, ούτως ή άλλως και μεις για hobby δουλεύουμε
    Τρέχω να πάρω τηλέφωνο να μου κρατήσουν ένα

  4. Kalimera!! Agapimenos o Marc kai ta proionta katpliktika! To Harrods panta exei katapliktikes vitrines kathe epoxi! Elpizo ektos apo beauty week na kanei pali kai pefume week fetos!
    Julia edo oi polites exoun sense of humor kai kammia fora tha sou kanoun monoi tous tetoia asteia!!
    @Stella: ama den sou milane kala sto Attica me tosa lefta pou tous exeis akoumpisei na tous vgaleis ti glossa tin epomeni fora pou tha pas!

  5. kalimera bbgirls!!!
    julia eisai piraxtiri k poly mou aresei….xixixixi
    filakiaaaa

  6. @MariaA Α, μα να σου πω… Εχουν ακόμα και καρτέλλα μου. Πλεον όταν θελω κάτι συγκεκριμενο και το έχω ήδη δοκιμάσει, προτιμώ να το παραγγείλω απ΄το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Εκτός αν περάσω, βρίσκεται εκεί ο γλυκύτατος κύριος που σας είπα, ο οποίος συνήθως είναι στα crabtree & evelyn και με εξυπηρετήσει, γιατί απ΄αυτόν χαίρομαι να ψωνίζω!

  7. Πω πω τι καταπληκτικές φωτό από Marc Jacobs. Πες τα βρε Στέλα μου, γιατί έχω αισθανθεί πολλές φορές άβολα από συμπεριφορές τέτοιου τύπου. Συνήθως είναι και άσχετοι με το αντικείμενο τους αυτοί που το παίζουν υπεράνω .

  8. Στέλλα μου έχεις τόσο δίκιο,που και εγώ εδώ και κάμποσα χρονάκια προτιμώ να αγοράζω πια μέσω internet παρά να αντιμετωπίζω αφ’υψηλού συμπεριφορές,ειδικά σε μια χώρα που πλέον το να εργάζεσαι αντί να θεωρείται δικαίωμα,θεωρείται τύχη! Τζούλια μου φανταστικό το δαχτυλίδι σου!! Πόσο soulmates είμαστε,έχω αγοράσει κάτι παρόμοιο από AVON,γιατί τρελαίνομαι για τέτοιου είδους δαχτυλίδια,ακόμα και για βραχιολοδαχτυλίδια! Λατρεύω και εγώ τις μαύρες λάμψεις και βρίσκω τη βιτρίνα της Jo Malone άκρως δελεαστική!

  9. Ουάου! Τα oversized προϊόντα μου άρεσαν πολύ! Γέλασα με το yeprem! Να σαι καλά!

  10. Καλημερα …..καλα το… Μόνο 75.000 λίρες το πουλάμε……με τρελανε …αλλα τι υπεροχες φωτό από Marc Jacobs δεν εχω λογια τι να πω !!!!

  11. Εννοείται ότι βάζω κι εγώ κραγιόν παντού και πάντα και ρωτάω κιόλας! Κι αυτή η έλλειψη χιούμορ πολύ με κουράζει, χωρίς γέλιο πού πάμε ωρέ; Τέλεια όλα, τρέχουν σάλια, φεύγω να τα σκουπίσω.

  12. @stella:Kαι καλά, να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές σε ένα uber κατάστημα κοσμημάτων, άντε να πεις.. (που δε λες, αλλά λέμε τώρα..) Να βλέπεις συμπεριφορές 400 καρδιναλίων σε stand ή καταστήματα με καλλυντικά; Που ακούστηκε!!! Που ακούστηκε όμως!!! Ξεφωνήστε ακόμα και επώνυμα και είμαι μαζί σας!! Ντροπή πια! Ντροπή!

  13. @Maryl: Καλά δεν είχα καμία αμφιβολία ότι θα είχες παρόμοιο δακτυλίδι.. Είναι από αυτά τα “twisted” που μας αρέσουν εμάς.

  14. @MariaA: Το fragrance week πριν 3,5 χρόνια που είχες πάει και μας είχες κάνει ανταπόκριση, στο Harrods δεν είχε γίνει if I’m not mistaken?

  15. @Katia: Μα τι όμορφα, απλά και ξεκάθαρα το έγραψες: ” Με κουράζει η έλλειψη χιούμορ, που πάμε χωρίς αυτό..” Θα το λέω και εγώ από εδώ και στο εξής Κάτια. Thank you.

  16. Γεια σας κορίτσια! Θέλω να γράψω πολλά σήμερα αλλά ο υπολογιστης μού κάνει νούμερα,ας είναι καλά το κινητό.Εχων εισπράξεις Τα κομπλιμέντα για το άρωμα μου το jomalone sea salt τις τελευταίες μέρες, οπότε λέω, σπρωξτε με γιατί το κάνω με το ζόρι, να ανανεωσω τη συλλογή μου με αρώματα jomalone.Θέλω κάτι πιο γλυκό, οπότε αν έχετε κάτι να προτεινετε,ευπρόσδεκτο. Το μακιγιάζ του marcjacobs φαίνεται πολύ ωραίο! Οδό για το μακιγιάζ τελικά, θα ήθελα να συζητησουμε κάποια στιγμη αυτό το θέμα απο μια αλλη οπτική γωνία. Ενώ συναντήσει ανθρώπους,κυρίως γυναίκες,οι οποίες δεν βάφονται σχεδόν καθόλου και θεωρούν Ρις υπόλοιπες που βάφονται κενές και ματαιοδοξες!!Ακούσουν,άκουσον!Επειδή προσέχουμε τους εαυτους μας δηλαδή δεν ενδιαφερόμαστε κια για άλλα πραγματα;Υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να φροντιζεις τον εαυτό σου;Γιατί τα λέω όλα αυτά:Γιατί, αν σε δουν να βάζεις μπροστά τους κραγιόν σε θεωρούν εξωγήινη!Νομίζουν οτι το να είσαι καθαρός είναι απλα αρκετό…… @julia Νάι στο χιούμορ,αυτό μας σώζει και ξινοι με τους ξινους!Καποτε,θυμάμαι,όταν ήμουν φοιτήτρια στη Αθήνα, μπήκα σε ένα κοσμηματοπωλείο για να ρωτησω για ενα δαχτυλίδι. Ακόμα θυμάμαι το απαξιωτικο ύφος του πωλητή,επειδή ηταν διαμάντι… Ε πρεπε να τρελαθεί η μαμά μου που ήταν μαζί, να ανοίξει την τσάντα καινά μου το πάρει, και τότε θα τουλεγα!Η μάλλον,θα του έλεγα ότι είναι φθηνό!!!! Χαχα!!

  17. @Julia: Nai to Harrods tin ekane tin perfume week to kalokairi toy 2013! Eksairetiki evdomada! Apo tote piran tin idea kai diamorfosane to 6o orofo sto apolyto perfume shoppin point a.k.a. Perfume Heaven!! Piges na ton deis? Den piges!! Apo tote ola ta perfume event , memonomena vevaia, ekei ta kanoun

  18. Τι απίστευτη παρουσίαση των καλλυντικών στο Harrods!!Ξετρελάθηκα!! Πέρα από αυτό δίνω ένα μεγάλο μπράβο στον εαυτό μου που έγραψε είκοσι στο τεστάκι. Δεν φτάνει μόνο ο καλός μαθητής βεβαίως, πρέπει να υπάρχει και ο καλός δάσκαλος για να μαθαίνει σωστά κάποιος!!Και υπάρχει και η εκδοχή των άλλων πωλητών και πωλητριών κορίτσια και τι μου θυμίσατε τώρα…. Εμένα και τον άντρα μου στον πρώτο χρόνο της σχέσης μας (πριν από δυόμισι δεκαετίες), να με βάζει μέσα σε κοσμηματοπωλείο και να μου λέει: διάλεξε. Και το μάτι (το ωραίο και τσακίρικο που έχω) να πέφτει σε ένα δαχτυλιδάκι με μιά τόοοσοοο μικρή πετρούλα και να λέω “αυτό” και η πωλήτρια να μας λέει με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο της ό,τι αυτό είναι διαμάντι!! και να ψάχνει και να ξαναψάχνει και να προτείνει και να ξαναπροτείνει διάφορα άλλα (παρόμοια σε σχέδιο) γιατί πως να απογοητεύσει και να κόψει τα φτερά σε ένα ερωτευμένο ζευγαράκι (φοιτητών εκείνη την εποχή);;

  19. Καλησπέρα!
    Τι ωραίο post και το σημερινό, από αυτά που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω! Θα αρκεστώ να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου για τα Marc Jacobs καλλυντικά, που τα πρωτοσυνάντησα στα Sephora εδώ στο Göteborg! Κι έναν αναστεναγμό για τη βιτρίνα Jo Malone… 😉

  20. Τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω!!! Τις φανταστικές φωτογραφίες στο Harrods, τα προϊόντα Marc Jacobs, την εξαιρερική βιτρίνα της Jo Malone…. Μπερδεύτηκα!! χα-χα Πάντως το δαχτυλίδι που αγόρασες αγαπημένη μου είναι υπέροχο και ας μην είναι διαμαντένιο! Καλή συνέχεια BBGirls, φιλιά!

  21. Καλησπερα Με αυτα που διαβαω τις 2 τελευταιες μερες και τις φωτογραφιες που βλεπω καταλαβαινω γιατι το Λονδινο το λατρευουν ολοι Οσο για τις πωλητριες ειναι οντως μια πονεμενη ιστορια το βλεμμα τους Εχω φυγει εντελως απο εταιρεια [bill cost} για την αγενεια τους Φυσικα η μητρικη εταιρεια ενημερωθηκε με εμαιλ λεπτομερως Καλο βραδυ

  22. Πηγεη αδεργη μου προσφατα η αδερφη μου στο Λονδινο και στα Harrods και τρελθηκε με τους πωλητες και τις πωλητριες για την ευγενεια τους και το χαμογελο τους.καμια σχεση εδω φυσικα

  23. Τι τέλεια τα υπερμεγέθη προϊόντα.Κι αν ήμουν εκεί θα μετρούσα τις τρίχες στο βουρτσάκι της μάσκαρα 😛
    Μουτς

  24. Αυτό το υφάκι που λέει η Stella εγώ το συνάντησα στις ταξιθέτριες και τους υπαλλήλους στο Μιχάλης Κακογιάννης….απίστευτο κι όμως αληθινό.Στο θέμα μας:απ’όοοοολα ζηλεύω την επίσκεψη στα Harrod’s που ευχαρίστως θα επισκεπτόμουν μετά από πολλά χρόνια…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.