MAC mania is back!

 

 

JULIA-MAC-TRENDS-OPEN

 

 

Aνοίγω το post με τη φωτογραφία μου για του λόγου το αληθές.  Ότι δηλαδή, μια φωτογραφία, κάποιες φορές ίσον χίλιες λέξεις. Και στη συγκεκριμένη φωτό,  βλέπετε πάνω μου, τρεις- τέσσερις από τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις της Mac, άρα δεν χρειάζεται να πω πολλά και μπορείτε αμέσως, να πάρετε ιδέες.

 

Τι βλέπετε λοιπόν στη φωτογραφία:

 

Trend Νο 1: Αquatic. Φοράω  κίτρινη (μάλιστα κίτρινη) σκιά σαν τέμπερα στα μάτια. Είναι η τάση Aquatic (τα βλέφαρα βάφονται με έντονες σκιές και σε χρώμα και σε υφή- κάτι σαν τα χρώματα που κάνει ζωγραφική ο κύριος Ρωμανός) αλλά με βασικό χρώμα της τάσης το μπλε και όλες του οι αποχρώσεις εξού και το όνομα Aquatic. Φυσικά εκτός απο το μπλε μπορείτε να διαλέξετε και άλλα χρώματα, έχει πολλά στη γκάμα και εγώ προτίμησα το κίτρινο- σας πληροφορώ ότι αν φορεθεί όπως πρέπει είναι και ασυνήθιστο αλλά και κολακευτικό.

 

 

aquatic-mac

 

 

Τrend Νο 2: Τhe Face: Σε αυτή την τάση, το πρόσωπο πρέπει να είναι «γυμνό» τόσο, όσο ακόμα  και να φαίνονται οι ατέλειες του. Για να έχει επιτυχία τώρα αυτό μπορεί και να χρειάζεσαι 5-6 προιόντα (make up, πούδρα, κονσήλερ, κλπ) και έξυπνη ελαφριά εφαρμογή.  Σε αυτή την τάση, η κάλυψη γίνεται επιλεκτικά και μόνο στα σημεία που πραγματικά το έχεις ανάγκη.

 

 

mac-the-face

 

 

Τrend Νο 3: Broken Doll: «Σπασμένη» κούκλα και όχι κούκλα Barbie με έμφαση στις βλεφαρίδες.  Δυστυχώς δεν φαίνεται πολύ καλά στη φωτογραφία (ίσως λίγο στην άκρη του αριστερού μου ματιού) αλλά φοράω ψεύτικα τουφάκια βλεφαρίδες. Και μάλιστα χωρίς να ξέρω ότι οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι από τα μεγαλύτερα trends της Mac φέτος, αγόρασα 3-4 ζευγάρια στο Λονδίνο. Έχω ενστικτο. Θα κάνω πολλές πρόβες για να τα καταφέρω κάποια στιγμή να τις βάλω μόνη μου. Ακόμα και η σούπερ Αλεξάνδρα (mac girl), παραδέχτηκε ότι μόνη της δεν μπορεί να τις βάλει. Σας πληροφορώ ότι αλλάζουν το πρόσωπο μιας γυναίκας προς το πολύ καλύτερο. Αλήθεια, μπορεί κάποια από εσάς να τοποθετήσει μόνη της εύκολα ψεύτικες βλεφαρίδες; (δεν ρωτάω μόνο από περιέργεια- αν ναι, θα έρθω σπίτι σου, αν τελικά δεν τα καταφέρω για να με βοηθήσεις)

 

 

broken-doll

 

Οι ψεύτικες βλεφαριδούλες μου.

 

lashes

 

 

Trend No 4: Lustre. Όπως το λέει η λέξη: Λούστρο-Λάμψη. Σε σημεία κλειδιά. Πάνω από τα φρύδια, στους κροτάφους, στα ζυγωματικά, ελάχιστα κάτω από το πηγούνι και ίσως στο μέσον των χειλιών, ξέρετε στο cupids bow. (αυτή την τάση δεν την βλέπετε και ιδιαίτερα πάνω μου). Προιόν κλειδί φυσικά η Strobe Cream.

 

 

mac-lustre

 

 

Τrend Νο 5: Hot Cherry Αχ, αυτά τα κοκκινοκεραμυδοπορτοκαλοκαρπουζί χείλη, τα αγαπώ! (τρέμε-πως τη λένε την κυρία με τα χαλιά- αυτή εννοώ- δεν μπορώ να τη θυμηθώ τώρα -πάλι γράφω γρήγορα)

 

 

hot-cherry

 

 

mac-orange-lips

 

 

Συνεχίζω ακάθεκτη με τα selfies όπως βλέπετε μέσα στο workshop της Mac

 

 

julia-lips-1-337x450

 

 

selfie-mac

 

 

Tη μέρα της παρουσίασης βέβαια,  η Έλια και η Αλεξάνδρα (Τhe Mac girls) δεν περίμεναν εμένα για να δείξουν τις τάσεις, στο workshop που είχαν δημιουργήσει για bloggers και beauty editors (για να “λερώσουμε τα χέρια μας “ όπως μας δήλωσαν από την αρχή)- εγώ το παράκανα και έβγαζα μετά κίτρινες μπογιές από τα μάτια μέχρι το βράδυ- αλλά είχαν φυσικά και τα μοντέλα, όπου πάνω τους η Αλεξάνδρα δημιούργησε in real time,  τις 4 βασικές  τάσεις- Αquatic- Broken Doll -The Face- Lustre.

 

Το workshop

 

workshop-mac

 

 

Η Αγαπημένη Αλεξάνδρα – Chief Make Up Artist της Mac

 

 

mac-alex

 

Τα μοντέλα

 

mac-models

 

 

Ας δούμε τώρα κάποια από τα προϊόντα που μου άρεσαν και που ήδη κυκλοφορούν:

 

Οι πούδρες Matchmaster

 

Matchmaster AMBIENT_72

 

 

απίθανα Lip Pencils Velvetease

 

 

VELVETEASE LIP PENCIL_AMBIENT_300

 

 

Τέτοιο χρώμα δεν φοράω, αλλά φοράει η Arianna Grande το φετινό πρόσωπο του Viva Glam του κραγιόν για καλό σκοπό.

 

VGSPRING16_Lineup LOWRES

 

 

Σα να μην είναι Mac, αυτή η πραγματικά πολύ σοφιστικέ σειρά μακιγιάζ by Zac Posen με το υπέροχο packaging. Έστω και ένα μόνο  κομμάτι αξίζει,  για την συλλογή κάποιας Macmaniac.

 

 

ZAC POSEN_PR_AMBIENT_72

 

 

Preview για Μάρτιο

 

Όπως πάντα,μας περιμένουν διάφορα τον Μάρτιο από τη Mac, εγώ ετοιμάζομαι για τα εξής:

 

Brows are it– ολοκληρωμένη σειρά για την περιποίηση και το grooming των φρυδιών

 

 

BROWS ARE IT_AMBIENT_72

 

 

Flamingo Park– φουλ στην Άνοιξη και σε απίστευτα έντονες σχεδόν φλούο αποχρώσεις ροζ, μοβ, φούξια, όλη η σειρά των προιόντων, είναι ερωτεύσιμα.

 

 

Flamingo Park AMBIENT_72

 

 

Flamingo Park AMBIENT_722

 

 

Flamingo Park AMBIENT_723

 

 

Modern Twist Kajal Liner. Μολύβι για όλες τις δουλειές.

 

 

MODERN TWIST KAJAL_AMBIENT_72

 

 

(…έγραφα τόσο γρήγορα που πιάστηκε το χέρι μου- ώρα για μουσική)

 

 

 

Λοιπόν, που λέτε bb girls, δεν τον λες και άσχημο τον μεσιέ,  Mat Pokora δεν συμφωνείτε;

 

 

 

 

M._Pokora

 

 

MacMat Pokora για σήμερα (άσχετο το ξέρω, αλλά κάπως ήθελα να το συνδυάσω και από Γάλλο, τον έκανα Σκωτσέζο)

 

Μου αρέσει πολύ το original french version “Mirage”, αλλά λέω να ακούσουμε την αγγλική version, γιατί η λέξη είναι τόσο ωραία..

 

Oblivion!! (Λήθη)

 

 

 

 

(σκέφτηκα να κάνω poll και να σας ρωτήσω τι σας αρέσει περισσότερο, τα Mac, ή ο Mat- αλλά μετά το μετάνιωσα, ναι, φυσικά με έχει πιάσει η Άνοιξη,  αλλά μήπως με άφησε και καθόλου φέτος;)

 

 

Enjoy bb girls. Mac, Mat δεν έχει σημασία.

 

 

 

 

 

 

 

36 Σχόλια
  1. Καλημέρα νομίζω ότι σήμερα θα προτιμήσω τον Mat από τα mac γιατί έχω πήξει από το πρωί. Αν και ποτέ δε λέω όχι σε ένα ματ κραγιόν της mac. τέλειο το μακιγιάζ σου!!!!! Πολλά πολλά φιλιά …..

  2. Καλημερούδια!! Τι ωραίες οι φωτογραφίες σου! Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιασω!! Θα αρχίσω με το ότι λατρεύω MAC και λιώνω για αποχρώσεις ροζ φούξια! Τα Θέλω όλα!
    Θα προσθέσω ότι μου αρέσει το γυμνό πρόσωπο, ειδικά για το καλοκαίρι και ότι κάποτε εβαζα τουφακια βλεφαρίδες, ήταν πολύ εύκολο!
    Να περνάς πάντα όμορφα! Φιλάκια!

  3. @ΕΛΕΝΗ: Ε, καλά το ξέραμε ότι είσαι “δικιά” μου. Κατάλαβες φαντάζομαι τι θα ψήφιζα και εγώ…

  4. @Ιωάννα Τράκα: Βάζεις μόνη σου τουφάκια;;;;;;; Είναι πιο δύσκολο και από τις μονοκόμματες ψεύτικες βλεφαρίδες!! Λοιπόν, καταχωρώ το email σου αγαπημένη, γιατί μπορεί να σε χρειαστώ σύντομα (αν μου ζητήσει ραντεβού ο Macmat..)

  5. Μπορώ να πάρω τον κύριο Macmat? Ποσώς με απασχολούν τα mac after all….

  6. @Stella: Macmat και ξερό ψωμί! (βρε τι έπαθε ο άνθρωπος με εμάς σήμερα και έρχεται και συνέχεια είμαι σίγουρη) Όσο για τη Mac, είναι η εταιρεία που χρόνια τώρα, δίνει το πρόσταγμα των τάσεων στο μακιγιάζ και ακολουθούν όλες μα όλες οι υπόλοιπες (ευρείας και επιλεκτικής) εφόσον δημιουργεί το μακιγιάζ σε 9 από τα 10 ντεφιλέ όλων των σχεδιαστών μόδας.

  7. Katapliktika ta Mac! I kitrini skia sou paei poly kai oles oi selfies einai teleies!! Lampeis babi mou!! Me ti Mac ayto symvainei kathe fora mpaineis mesa sto magazi (i sto site) kai den ksereis ti na protodialekseis!!

  8. @MariaA: Το κίτρινο αν και είναι ένα χρώμα, που σχεδόν ούτε μας περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να είναι κολακευτικό, πράγματι αν βρεις τη σωστή απόχρωση, νομίζω ταιριάζει σε όλες. Είχα κάποτε μια κίτρινη σκιά της Bourjois και σε πληροφορώ ήταν ίσως από τα λίγα προιόντα που τελείωσα μέσα σε ένα καλοκαίρι!

  9. @Julia οχι δεν κατάλαβες, δεν εννoούσα, ότι δεν με απασχολούν τα Mac ως brand, αλλά ότι δεν με απασχολoύν όταν έχω μπροστα μου τον σούπερ MacMat! προτιμώ αυτόν απο την φετεινή κολεξιόν… 😉

  10. Καλημερούδια! Θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα Υπουργό MariaA, θαρρώ ότι σου πάει φοβερά η κίτρινη σκιά, μου φαίνεται το όλο μακιγιάζ πολύ ανάλαφρο, αρκούντως ανοιξιάτικο και νεανικό! Τα Flamingo Park είναι όντως πολύ πολύ ερωτεύσιμα, αλλά και ο Mat, μμμμμ, μάλλον θα καταλήξω σε αυτόν, χαχαχα (έχω αδυναμία στους ξανθούς γαλανομάτηδες, να με συγχωράτε). Ουφ, πάμε για δεύτερο καφέ (και πάλι χωρίς αλκόολ, άντε να δω πότε θα το εισηγηθώ)!

  11. Κούκλα είσαι εδώ!! Πάντα, αλλά σε αυτή τη φώτο!!!

  12. Κορυφαία η κίτρινη σκιά!!!! Την λατρεύω πάνω σου Τζούλια μου πάει πολύ με το φωτεινό σου πρόσωπο..τα καλοκαίρια την προτιμω και εγώ και μάλιστα τη συνδυάζω με έντονο ροζ! Μια εποχή που δεν άφηνα Σάββατο για Σάββατο που να μην ξεπορτίσω είχα μάθει να φοράω τις ψεύτικες βλεφαρίδες καλύτερα και από το κραγιόν,μόνο του πήγαινε το χέρι..τώρα νομίζω με άφησε αυτή η τέχνη γιατί κ εγώ την άφησα..έχω πάνω από 3 χρονάκια να φορέσω ψεύτικη βλεφαρίδα. Και είναι τόσο πολύ κολακευτική!! Αν και είναι δεδομένη η αγαπη και πίστη μου στα Mac γι’αυτή τη φορά μόνο θα απιστήσω και θα πω Mat βέβαια! Είναι γλύκας! Υ.Γ.Πάντως το σκούρο σαν μαύρο μωβ κραγιό της φωτό θα το φόραγα άνετα-το έχω τολμήσει παλιότερα που ήταν πάλι μόδα

  13. @Sheena: Δεν μιλάω, δεν μιλάω, my lips are sealed αλλά να, όσο να’ ναι την ξέρω την αδυναμία σου σε ψηλούς, ευάερους και ευήλιους blond and blue τύπους…

  14. @Maryl: Εσένα συμφωνώ- θα σου πήγαινε πάρα πολύ το μοβ κραγιόν! Αλήθεια; Έβαζες βλεφαρίδες; Και γιατί σταμάτησες; Νομίζω πρέπει να ξανα ξεκινήσεις όχι μόνο διότι είναι τάση, αλλά πραγματικά το πιστεύω είναι αφάνταστα κολακευτικές!

  15. Τέλεια όλα. Είμαι λακωνική γιατί δεν περίμενα και κάτι λιγοτερο απο MAC. Επίσης συμφωνώ ότι σε κολακεύει Τζούλια μου η κίτρινη σκια. Εγώ δεν την έχω τολμήσει, αλλά μια αντίστοιχη πορτοκαλί που είχα παλιότερα την είχα λιώσει.Νομίζω ότι το “κόλπο” με τις ψευτικες βλεφαρίδες είναι να είσαι άνετη και να μην βιάζεσαι.

  16. @Flora: Πολύ σωστό αυτό το “να μη βιάζεσαι” και πολύ δύσκολο για μένα που συνήθως είμαι και βιαστική και ανυπόμονη. Λοιπόν. Νομίζω θα κάνω πείραμα σήμερα με τις ψεύτικες βλεφαρίδες και θα βγάλω φωτό να σας δείξω, μια που πήρα το κολλάει στα selfie όπως βλέπετε!

  17. ligo xroma na mou ftiaksei ligo tin diathesh simera einai oti prepei ma k o Mat fysika kanei douleia…..xixixixi
    poly mou arseis stis foto!!kouklitsa eisai!!
    filakiaaa

  18. Είσαι πολύ όμορφη σε όλες τις φωτογραφίες, εξαιρετική η κίτρινη σκιά, μπλε δε θα έβαζα προσωπικά. Τα τελευταία μολύβια για όλες τις δουλειές μου άρεσαν πολύ!

  19. Καλέ, τι παθαμε σήμερα;Μac,Mat και Τζούλια με κίτρινη σκιά και τουφιτσες;Ολα της Mac τέλεια, μου άρεσε πολύ η συλλογή zac Posen. Για τον mat δεν χρειάζονται σχόλια αλλά για την κίτρινη σκιά θα έλεγα ότι πάει στις καστανές,μελαχρινες και στην Τζούλια ταιριάζει, τη φωτίζει. Δεν έχω φορέσει ψεύτικες βλεφαρίδες, μου φαίνεται που δύσκολο να τις εφαρμοσω.

  20. @Δέσποινα: Λοιπόν: (αν εξαιρέσουμε τον Macmat) τα μολύβια για όλες τις δουλειές καθώς και τα lip pencils Velvetease είναι και τα δικά μου αγαπημένα απ’ όλα όσα σας έδειξα σήμερα (και η κίτρινη σκιά φυσικά)

  21. @Μarianna: Χαμός σου λέω αγαπημένη σήμερα, αλλά και τι περιμένεις με 23 βαθμούς Κελσίου στις 16 Φεβρουαρίου;

  22. Λαχταριστά χρώματα και ακόμα πιο λαχταριστό αγόρι!!

  23. @Julia: Αχαχαχαχα, enough said, το έπιασα το “υπονοούμενο”! Έχει πλάκα πάντως, γιατί όπου και αν πάμε, τον περνάνε για ξένο και του μιλάνε στα αγγλικά, ενώ εγώ από δίπλα σκάω στα γέλια! Άσε που μου έχει αρνηθεί ταξίδι στη Γερμανία για ευνόητους λόγους, ευτυχώς που πρόλαβα και πήγα Βερολίνο, όταν ήμουν φοιτήτρια! (αχ, Mat, τι μας έκανες!)

  24. Εγώ προτιμώ τα Mac από τον Mat. Ειδικά το σκουρόχρωμο κραγιόν που μωβίζει! Δεν είναι του γούστου μου. Πολύ μπε μπέ μου κάνει. Ωραίες οι φωτογραφίες σου!

  25. Τι να πρωτοσχολιάσω αγαπημένη Τζούλια πες μου!!
    Τρελάθηκα από ομορφιές, χρώματα και πληροφορίες και το μυαλό μου τρέχει σε ολάνθιστα λιβάδια με κιτρινοπράσινα βλέφαρα και χείλη αλά Μοιραράκη!!
    Σματς <3

  26. @Sofia S: Θεά, Θεά Σοφία!! Το σχόλιό σου με έκανε να νιώσω σαν να έγραψα μόνο για σένα σήμερα. Για μία. Αλλά να ξέρεις: One is enough, πολλές φορές, για να ξεκινήσει κάτι. Και εμείς στο bb το ξέρουμε καλά αυτό.

  27. Λαχταριστά όλα(και τα Mac και ο Mat) κι εσύ για φάγωμα αγαπημένη μου,σου πάει φοβερά το κίτρινο!
    Μουτς

  28. Λες να βρω κι εγώ επιτέλους ένα κίτρινο να μου πηγαίνει;; Αμήν και πότε! Παρεμπιπτόντως, γιατί να διαλέξω δηλαδή; Πειράζει να μου φέρει τα Mac μου ο ίδιος ο Mat; Μ’έναν σμπάρο δυο τρυγόνια χε χε χε.

  29. @όλες:

    Νο more bets! No more bets ladies!

    Η ρουλέτα έκλεισε και η μπίλια κάθισε στην…Katia!!

    Θέλουμε τον Mat, να μας φέρει Mac!

    Macmat!!

  30. Αυτά τα έντονα κίτρινα,πράσινα…έχουν ξεκινήσει από πέρυσι.Δύσκολα θα το αποφάσιζα.Διαφωνώ με την κάλυψη τόσο-όσο,εγώ θέλω τόσο κι άλλο τόσο.΄Οσο για βλεφαρίδες έχω αγοράσει από πέρυσι κάτι για τις απόκριες με κόκκινο τελείωμα,αλλά δεν τις έχω δοκιμάσει…ακόμα

  31. Αυτες τις “φυτρες με τον χαρακα ” στο κεφαλι του,Ο Mat τις ειχε παιδιωθεν ή ειναι απο κακη εμφυτευση?

  32. @Αικατερίνη Ράπτη: (αχαχαχαχαχαχαχαχα.. κλαίω ομως…)

    Ντροπή, ντροπή, Αικατερίνη! Τι σου έφταιξα και μου χάλασες το όνειρο; Τώρα όλο εκεί πέφτει το μάτι μου.. Γιατί;;;;;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.