Armani Maestro Glow: Διφασικό make up με SPF 30. Λάμψη, κάλυψη και φροντίδα

 

armani-maestro-open

 

 

Την άποψή μου για τα make up του μετρ Armani, την ξέρετε και δεν χρειάζεται να την ξαναγράψω. Για μένα και τις δικές μου ανάγκες, είναι οι ναυαρχίδες των make ups που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην επιλεκτική αγορά.Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και ο ίδιος ο μετρ και κάθε φορά προσπαθεί να ξεπεράσει εαυτό. Τα κατάφερε και πάλι.

 

Τονίζω το επιλεκτική αγορά, γιατί υπάρχουν και άλλα εξαιρετικά προιόντα κάλυψης σε άλλες αγορές, όπως για παράδειγμα τα Jane Iredale τα φυσικά green προιόντα, για τα οποία όχι απλά μας έγραψε, αλλά πραγματικά μας εκπαίδευσε τις προάλλες η Stella.  Αλλά και στην αγορά ευρείας το Lasting Performance της Max Factor (αγαπημένο μου) αλλά και το Infallible της L’Oreal Paris– η MariaA, μου είπε στο Λονδίνο ότι για χάρη του Infallible, εγκατέλειψε το χρόνια εγαπημένο της του YSL.

 

Το νέο Maestro Glow- ένα διφασικό make up με SPF 30 – είναι  ένα προϊόν που όχι μόνο καλύπτει τις ατέλειες και χαρίζει λάμψη στο δέρμα, αλλά πάνω απ’ όλα το φροντίζει, όπως εξ’ άλλου σχεδόν όλα τα make up που φέρουν την υπογραφή του.

 

Αλλά ας πάμε λίγο πίσω, στο 2012, τη χρονιά που αποκρυσταλλώθηκε κατά κάποιο τρόπο η άποψή μου για αυτά τα προιόντα. Eκείνη τη χρονιά, έκανε την εμφάνισή του το Maestro Fusion Make Up, ένα προϊόν τελειοποίησης της όψης της επιδερμίδας σε μια σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαια που δεν περιείχε νερό ή αδιαφανείς πούδρες. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το Maestro Fusion Make Up πρόσφερε αυτή την αίσθηση της “nude” επιδερμίδας, χαρίζοντας παράλληλα αψεγάδιαστο, ουσιαστικά αόρατο ματ τελείωμα. Ως φανατική των make up, το αγάπησα πολύ.

 

Φέτος, τα εργαστήρια Giorgio Armani Beauty φέρνουν ξανά την επανάσταση στο μακιγιάζ προσώπου με το Maestro Glow, το πρώτο διφασικό make-up με SPF30 που προσφέρει λάμψη μεγάλης διάρκειας.

 

 

3614271226143_Maestro-Glow_5

 

 

Πρόκειται για ένα make up που η δομή του, θυμίζει περισσότερο άρωμα παρά προϊόν κάλυψης, αφού στη σύνθεσή του περιέχει τρία έλαια περιποίησης της επιδερμίδας τα οποία όμως, απελευθερώνονται σταδιακά, όπως οι νότες ενός αρώματος:

 

Κορυφή: πτητικά έλαια εξισορρόπησης που εξασφαλίζουν μη λιπαρή υφή, όψη και αίσθηση.

 

Καρδιά: ημιπτητικά λαμπερά έλαια για υπέροχη φυσική λάμψη.

 

Βάση: υψηλή συγκέντρωση φυσικών θρεπτικών και αντιοξειδωτικών ελαίων (βερί-κοκου, πασιφλόρας και πίτουρου ρυζιού). Αυτά τα έλαια είναι γνωστά για την ιδιότητά τους να αποκαθιστούν τη λιπιδική ισορροπία της επιδερμίδας και να ενισχύουν τη φυσική της άμυνα, ώστε να γίνεται σταδιακά η επιδερμίδα πιο λαμπερή.

 

Χάρη σε τεχνολογικά εξελιγμένα “fillers”, το πλεονάζον σμήγμα απορροφάται, ώστε να βελτιστοποιείται η διάρκεια των χρωστικών. Οι χρωστικές υποβάλλονται σε λεπτή άλεση προτού ενσωματωθούν στη σύνθεση μαζί με συνθετική μίκα. Έτσι, κατανέμονται πιο ομοιόμορφα, ενώ ένα ελαστομερές από πυρίτιο εξασφαλίζει καλύτερη πρόσφυση στην επιδερμίδα.

 

Αποτέλεσμα: όλες οι μικρές ατέλειες του προσώπου εξαφανίζονται αμέσως. Το Maestro Glow, προσφέρει τέλεια, λαμπερή επιδερμίδα που παραμένει άνετη όλη την ημέρα.

 

To ενδιαφέρον τώρα, είναι η διαφορά του Maestro Fusion Make Up με το νέο Maestro Glow όπως την εξηγεί η Linda Cantello Διεθνής Make Up Artist του Giorgio Armani

 

“Με το Maestro Glow η επιδερμίδα τελειοποιείται και δείχνει υγιής και φυσική όπως μια τέλεια επιδερμίδα, ακριβώς όπως με το Maestro Fusion Make Up, αλλά λιγότερο ματ. Ιδανικό για το καλοκαίρι, ή τις πιο ζεστές μέρες, όταν θέλετε ένα φυσικό nude, αλλά και πιο λαμπερό τελείωμα.”

 

 

 

maestro-2

 

 

 

Armani Beauty Spring Summer 2016

 

 

HCPrep-001A

 

HCBeauty-013

 

 

HCBeauty-001

 

 

HCBeauty-007

 

HCBeauty-012

 

 

 

 

Θα το βρείτε σε οκτώ αποχρώσεις και η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 60Ε.

 

 

14 Σχόλια
  1. Τι να λέμε τώρα για τον μέτρ?
    Εγώ θα πω ωστόσο: “Οχι στα φρύδια εητίλα βρε παιδιά!!!”

  2. Νομίζω ότι το ονομα Armani είναι από μόνο του εγγύηση για την ποιότητα του προιόντος..

  3. Αν σου πω ότι το maestro glow ήταν το μοναδικό προϊόν που ήθελα να αγοράσω από την Αθήνα (από καλλυντικά εννοώ…) θα με πιστέψεις???? Το ξανασκέφτηκα όμως γιατί έχω πάρει ήδη 3 make up από τα Χριστούγεννα.Το άφησα τελικά για να το αγοράσω λίγο αργότερα, δεν θα μου γλιτώσει!!!!

  4. Magic! Η μόνη λέξη που μπορει να περιγράψει το αποτέλεσμα αυτού του make up. Πάντως αυτό που είπα στη Τζούλια ισχύει με το infallible βρήκα σωτηρία (οικονομική) γιατί με το 1/3 των χρημάτων έχω το ίδιο ακριβώς αποτέλεσμα! Βέβαια βοκίμασα και το Chanel πρόσφατα και μας προέκυψε μέγας έρωτας (και με το άρωμα του make up) αλλά δυστυχώς δεν εχει εκπληρωθεί ακόμη!

  5. @Stella. Εγώ πάλι έχω αρχισει και τα συνηθίζω τα μεγάλα φρύδια και μου αρέσουν…

  6. Ενδιαφέρον το make-up κυρ-Αρμάνη μου αλλά τα κορίτσια…πολύ σκιαχτικά είναι αλλάξτε χτενισματάκι,λίγο ένα κάτι το φρυδάκι… Δεν ξέρω 🙂
    Μουτς

  7. @Stella: Είναι μεγάλη η τάση αυτή στα φρύδια… Inside info: Στο look book Άνοιξη Καλοκαιρι 2016 της Radiant Professional σε ένα από τα μακιγιάζ που έκανε ο Αχιλλέας Χαρίτος στην Βίκυ Καγιά, προσθεσε φρύδια (!). Όχι τουφάκια, αλλά με μια τεχνική με το ίδιο το μολύβι φρυδιών και γρήγορες κινήσεις προς τα πάνω. Θα ήθελα όμως πολύ να κάνεις elaborate πάνω σε αυτή την τάση και να ακούσω την άποψή σου.

  8. @ΕΛΕΝΗ: Δεν μου κάνει καμία εντύπωση ότι το είχες στη λίστα σου (έχεις παράδοση με τα προιόντα εξαιρετικής ποιότητας εξ άλλου) Εντύπωση μου κάνει, πως σου “ξέφυγε”.. Ασε που τώρα που γράφω, μπορεί και να το έχεις παραγγείλει ήδη..

  9. @Flora: Σου αρέσει να τα βλέπεις ή αφήνεις και τα δικά σου πλέον πιο φυσικά;

  10. @Litsa: Περιμένω και από σένα να γράψεις περισσότερα.. Τι ακριβώς σε “χαλάει”; To look παραπέμπει απ ότι βλέπω σε ρετρό βάγκ τύπου 30’ς…

  11. Καλημέρααααα! Σαν look είναι εντάξει αγαπημένη μου δασκάλα και σαφώς το προσαρμόζουμε στα μέτρα μας η καθεμιά μας.Αυτό που με “χάλασε” είναι η προχειρότητα που βγαίνει στις φωτογραφίες.Πχ στην πρώτη φωτογραφία(που είναι οι δύο κυρίες) αυτό που πρόσεξα είναι η κακοβαλμένη περούκα και όχι η αλαβάστρινη επιδερμίδα του μοντέλου.Εφόσον ο κύριος Αρμάνης μου δείχνει πως με το make-up του θα αγγίξω την τελειότητα ε,ας το κάνει σωστά.Τώρα να είναι αυτό ήταν το νόημα κι εγώ να στράβωσα …τι να πω?
    Μουτς

  12. Τα φρύδια ούτε που τα πρόσεξα…μόνο όταν διάβασα στα σχόλια.Τα χτενίσματα έτσι κι έτσι.Εκείνο που πρόσεξα είναι ότι δεν υπάρχει καμία ξανθιά στις φωτό….΄Οσο για το make up σίγουρα είναι από τις επιλογές που αξίζουν.

  13. Καλησπερα σε ολες!!! Να ρωτησω πού τα βρίσκουμε τα καλλυντικά Armani? με το make up ειμαι πολυ ιδιοτροπη κ λεω να δοκμασω κατι new!!Thank you bbgirls!!!

  14. @Elsa: Εδώ τα βρίσκεις αγαπημένη:

    Hondos Center, Μέρλιν 6, Κολωνάκι Hondos Center, Άλσους 3, Γλυφάδα Hondos Center, Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά Hondos Center, Απ. Πολιτεία, Γεωρ. Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκης Attica-City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.