Βeatific Visia: Σε τι κατάσταση βρίσκεται το δέρμα σου;

 

beatific-visia-golden

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχω κάνει μια αξιολόγηση δέρματος του προσώπου μέσω κάποιου μηχανήματος. Αλλά μπορώ να πω, ότι η διάγνωση που μου έγινε την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο stand της Beatific στο Golden Hall, με το μηχάνημα Visia, ήταν η καλύτερη. Ήταν εύκολη, γρήγορη, μου έμαθε πολλά πράγματα και μάλιστα εκτός από μένα, τι έκπληξη(!) την έκανε και ένα πολυαγαπημένο μας bb girl.

 

Αλλά ας πάρω τα πράγματα από την αρχή. Το Visia όπως θα δείτε και στην φωτογραφία από κάτω είναι ένα μηχάνημα που αξιολογεί την κατάσταση του δέρματος και ανάλογα με τα αποτελέσματά του, η κάθε γυναίκα μπορεί να έχει μια πλήρη εικόνα του δέρματός της και των αναγκών του. Ανάγκες που έχει ήδη, ή που θα αποκτήσει στο μέλλον. Άρα επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης, να μπορέσει να τα αντιμετωπίσει και να τα αναστρέψει με επιτυχία. Φυσικά, δεν έχουμε όλες τις ίδιες ανάγκες και φυσικά δεν είμαστε και όλες στην ίδια ηλικία.

 

(Aκουμπάς το πρόσωπό σου-όπως ας πούμε όταν κάνεις έλεγχο στον οθφαλμίατρο- κλείνεις τα μάτια σου για 3 δευτερόλπετα και έτοιμη η αξιολόγηση, την οποία παίρνεις αμέσως!)

 

beatific-visia-1

 

 

Γι’ αυτό εξ άλλου, πριν γίνει η διάγνωση, αναφέρεις την ηλικία γέννησής σου, η οποία περνάει στο μηχάνημα. Οι εκατοστημοριακές βαθμολογίες τώρα, αντιπροσωπεύουν την κατάταξή μας σε σχέση με άλλα άτομα της ίδιας ηλικίας, φύλου και τύπου δέρματος. Να πω εδώ ότι όσο υψηλότερη η βαθμολογία, τόσο και το καλύτερο- δηλαδή το δέρμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Οτιδήποτε πάνω από 50% είναι καλό (κάποιες μετρήσεις που είναι κοντά στο 50% χρήζουν βοήθειας) οτιδήποτε κάτω από το 50% θέλει δουλειά και κάποιες φορές αρκετή δουλειά.

 

Να’ μαι.

 

beatific-visia-julia

 

 

 

Πάμε τώρα στις δικές μου μετρήσεις και τα δικά μου αποτελέσματα, όπως μου τα εξήγησε η κυρία Πανταλέων, Υπεύθυνη του Τμήματος Αισθητικής Δερματολογίας & Αντιγήρανσης: 

 

 

julia-visia

 

 

Κηλίδες 70%

Σε αρκετά καλή κατάσταση- θέλει λίγο προσοχή το θέμα, αλλά όχι κάτι δραστικό.

 

Ρυτίδες 77%

Ε, ξέρετε. Σας το έχω ξαναπεί. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο μέτωπο στις γνωστές μου εκφραστικές ρυτίδες- αντιμετωπίζονται δραστικά με botox- θα δούμε γι’ αυτό γιατί προς το παρόν, το αντιμετωπίζω με τα κατάλληλα προιόντα.

 

Πόροι 93%

Η πόροι μου είναι σε πάρα πολύ κατάσταση- το ήξερα- και αν δεν ξέρετε ακριβώς τι σημαίνει αυτό θα σας το γράψω όπως μου το εξήγησε η κυρία Πανταλέων«Οι πόροι καταδεικνύουν κατά πόσο χάνει το δέρμα την μελλοντική του ελαστικότητα, με απλά λόγια πότε να περιμένεις χαλάρωση (το Νο 1 σημάδι γήρατος)» Ναι, είμαι πολύ καλά ακόμα, αλλά αυτό έχει να κάνει εντελώς με τα γονίδια μου- ειδικά από την πλευρά του μπαμπά μου- αυτή η οικογένεια, απλά δεν γερνάει αφού έχω θεία (δηλαδή όχι δική μου, είναι η θεία του μπαμπά μου- προ-θεία μου) είναι 93 ετών και δεν την κάνεις μέρα πάνω από 65- ενώ η γιαγιά μου «έφυγε» 85 ετών και δεν είχε ρυτίδες γύρω από τα μάτια και ούτε χαλάρωση- τρελό; Το ξέρω.

 

Καφέ Κηλίδες 92%

Πάρα πολύ καλά, διότι έχουν άμεση σχέση με τη φωτογήρανση και θα καταλάβετε παρακάτω.

 

Κόκκινο Περίγραμμα 79%

Καλό το λες – δεν έχω ιδιαίτερες ευαισθησίες και άρα ούτε πολλές κοκκινίλες.

 

Πορφυρίνες 89%

Εδώ μιλάμε για καθαρισμό, επίσης ήταν πολύ ευχαριστημένη η κυρία Πανταλέων μου είπε «το βλέπω είσαι καλό κορίτσι δεν τον ξεχνάς τον καθαρισμό σου..»

 

Υφή: 54%

Η χειρότερή μου μέτρηση και ξέρω και πολύ καλά τον λόγο. Για να είναι η υφή καλή και το δέρμα απαλό, το πιο βασικό προϊόν είναι αυτό της απολέπισης. Εγώ δεν είμαι πολύ της απολέπισης. Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα, το τρίψιμο με κόκκους και δώστου χράτσα χρούτσα στο πρόσωπο και το δέρμα μου. Έχω και είχα πάντα την εντύπωση, ότι αντί για καλό μου κάνει κακό όλο αυτό το τρίψιμο. «Σε καταλαβαίνω» μου είπε η κυρία Πανταλέων όταν τις είπα τους δισταγμούς μου. “Αλλά γνωρίζεις καλά, ότι χωρίς απολέπιση και με συσσωρευμένα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια της επιδερμίδας, τα δραστικά συστατικά της κρέμας δεν μπορούν να εισχωρήσουν σωστά και άρα να κάνουν και δραστική δουλειά (φυσικά και το ξέρω..) «Γι αυτό θα σου προτείνω ένα από τα best seller της Beatific, την Hydra Exfoliator Face Mask. Την απλώνεις, την αφήνεις για 5-10 λεπτά, κάνει ήπια χημική απολέπιση χωρίς καθόλου τρίψιμο, την ξεβγάζεις και άμεσα το δέρμα σου απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και αποκτά λάμψη και βελούδινη υφή. Να την απλώνεις, πρωί ή βράδυ όποτε προτιμάς,  δυο φορές την εβδομάδα και έλα μετά από 2 μήνες και ξανακάνε το Visia και θα δεις τη διαφορά». Φυσικά την πήρα στα χέρια μου, την έχω κάνει ήδη 2 φορές και δεν θα σταματήσω ποτέ από εδώ και στο εξής.

 

(Από ό,τι είδα, αυτές τις μέρες έχει και 30% έκπτωση σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.)

 

 

hydra-exfoliator

 

 

Κηλίδες UV- Μελλοντική Φωτογήρανση 94% (!!):

 

Άφησα τελευταία την συγκεκριμένη μέτρηση, γιατί οφείλω να πω, ότι είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Αν το θέμα «ρυτίδες και χαλάρωση», έχει να κάνει με την γενετική μας προδιάθεση, το θέμα «μελλοντική φωτογήρανση» έχει να κάνει μόνο με εμάς και με το πόσο έχουμε φροντίσει στην πάροδο του χρόνου το δέρμα μας, με την σωστή αντηλιακή προστασία. Είναι και ο λόγος που σας παροτρύνω εδώ μέσα όσο μπορώ και μιλάω όσο πιο συχνά γίνεται για την χρήση του αντηλιακού- Χειμώνα Καλοκαίρι. Πάντα. Συνέχεια. Καθημερινά SPF. Ακόμα και τις μέρες που δεν βγαίνω από το σπίτι, γιατί και το σπίτι έχει παράθυρα και μπαίνει και από εκεί ο ήλιος. Το να λες ότι φοράς ένα αντηλιακό μόνο το καλοκαίρι και ακόμα χειρότερα μόνο στην παραλία, είναι σα να λες ότι πλένεις τα δόντια σου μόνο μια εποχή του χρόνου ε, και τις άλλες δεν χρειάζεται. Ναι, τόσο αυστηρή γίνομαι, όσο αφορά το θέμα αντηλιακό.

 

Την πλύση εγκεφάλου για τον ήλιο, φυσικά τη χρωστάω στη μητέρα μου – για δικούς της (βόρειους) λόγους και χωρίς ακόμα (τότε που ήμουν 8-10 ετών) να υπάρχει η ενημέρωση που υπάρχει σήμερα για τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, δεν με άφηνε ποτέ να κάθομαι στον ήλιο. Στη θάλασσα έπρεπε πάντα να είμαι κάτω από ομπρέλα, με καπέλο και ούτε για αστείο ηλιοθεραπεία. Ευτυχώς αυτό μου έγινε μάθημα από πολύ μικρή, συνήθισα έτσι και φυσικά θεωρώ το αντηλιακό το Νο 1, προϊόν περιποίησης αν θέλεις το δέρμα σου να δείχνει 10 χρόνια νεότερο από την βιολογική του ηλικία. Η κυρία Ιζαμπέλ Πανταλέων δήλωσε ξεκάθαρα, ότι δεν έχει δει τόσο υψηλή μέτρηση σε γυναίκα της ηλικίας μου, αλλά ακόμα και σε αρκετά μικρότερες ηλικίες. Και μάλιστα η Ελεάνα (αγαπημένο Beatific girl) μου είπε ότι δεν την έχει ξανακούσει ποτέ να μιλάει με τόσο ενθουσιασμό, βλέποντας αυτή την μέτρηση. (φυσικά όλο αυτό, δεν το έγραψα για να μου πείτε μπράβο, το έγραψα για να υπενθυμίσω για άλλη μια φορά, το τι σημαίνει αντηλιακή προστασία και γιατί ΔΕΝ πρέπει να την ξεχνάτε!)

 

Η έκπληξη!

 

Φεύγοντας από το Golden Hall και γυρνώντας σπίτι, έριξα μια ματιά στο κινητό μου, όπου είχα μήνυμα από ένα πολύ αγαπημένο bb girl. Δεν το είχα δει το μήνυμα στο Golden Hall, διότι συνήθως όταν είμαι σε δουλειά το ξεχνάω για λίγο το κινητό μου. Δεν μου έκανε εντύπωση το ότι έλαβα μήνυμα, γιατί όπως ξέρετε, με κάποιες από εσάς, μιλάω και εκτός bb.

 

Αυτό όμως που με έκανε να πεταχτώ από τον καναπέ, μόλις διάβασα το μήνυμα ήταν ότι το bb girl μας, βρισκόταν στην Αθήνα για το Σαββατοκύριακο, αγαπάει την μάρκα Beatific και δεν άφησε την ευκαιρία για αξιολόγηση Visia να πάει χαμένη (ε, bb girl είναι- αλίμονο!). Το θέμα όμως είναι  ότι έκανε την αξιολόγησή της σχεδόν ταυτόχρονα με μένα, αλλά προφανώς λόγω αρκετού κόσμου δεν συναντηθήκαμε!!

 

Καλά δεν θα το άφηνα έτσι αυτό. Το ραντεβού για την επόμενη μέρα, το Σάββατο δηλαδή, κλείστηκε εκείνη τη στιγμή και εγώ είχα την απίστευτη χαρά να γνωρίσω από κοντά και να περάσω 2 ώρες με την αγαπημένη μας Ελένη, το κορίτσι μας από τον Βόλο. «Μα βρε αγάπη μου, πότε πρόλαβες να κάνεις 3 παιδιά, 30 ετών κοριτσάκι;” Κούκλα, λαμπερή, με ένα μωρουδίστικο υπέροχο δέρμα, αλλά περισσότερο και πολύ πιο σημαντικό ένα υπέροχο πλάσμα, όπως ακριβώς την έχουμε γνωρίσει όλες μας μέσα από το bb!

 

Και φυσικά, πήρα φωτογραφία και τα δικά της αποτελέσματα ….

 

 

beatific-visia-eleni

 

..ενώ δεν ξεχάσαμε να βγάλουμε και μια φωτογραφία μαζί!

 

julia-eleni-visia

 

 

 

Φυσικά μπορείτε και εσείς να κάνετε την αξιολόγηση Visia και μάλιστα εντελώς δωρεάν! Πάρτε τηλέφωνο στο DoCare το Τμήμα Αισθητικής Δερματολογίας Αντιγήρανσης που βρίσκεται στο ΜΗΤΕΡΑ και κλείστε σήμερα κιόλας το ραντεβού σας στο  210 6869911.

 

 

 

beatific-2

 

 

 

20 Σχόλια
  1. @Stella: Ετσι νομίζω και εγώ και γι’ αυτό ήθελα να σας το περιγράψω με κάθε λεπτομέρεια. (όσο για σένα ειδικά, είμαι σίγουρη ότι έχεις ήδη κλείσει ραντεβού και όπου να’ναι, θα σε δω προς Βόρεια…)

  2. Θα είχε ενδιαφέρον ένα ραντεβου διάγνωσης, αλλά ως προς τους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων του δέρματος, έχω τις δικές μου λύσεις…

  3. Ωραία, έχουν κοκκινήσει μέχρι και τα αυτιά μου!!!!! Εγώ χάρηκα πολύ που σε γνώρισα και από κοντά και για όλα όσα είπαμε.Είσαι καταπληκτική και ελπίζω την επόμενη φορά να έχουμε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή μας γιατί άσχετα αν δεν γνώριζε η μια την άλλη η συζήτηση μας ήταν ατελείωτη σαν να γνωριζόμασταν χρόνια… Πολλά φιλιά !!!!!

  4. @ΕΛΕΝΗ: Το θέμα είναι ότι πράγματι γνωριζόμαστε χρόνια και έχουμε ανταλλάξει σκέψεις, που κάποιες φορές δεν ανταλλάσεις ούτε με “στενές” φίλες. Οπότε είναι λογικό να νιώθουμε τόσο οικεία, όταν τελικά απλά “βλέπουμε” η μια την άλλη. Δεν αλλάζει κάτι, για μένα και πιστεύω ούτε για σένα και για όλες μας. Άντε να μας ξανάρθεις γρήγορα!

  5. Το δέρμα μου περνάει κρίση όπως κι εγώ! Κι όχι μόνο οικονομική, αλλά κυρίως ψυχολογική. Γιατί και τις κρεμούλες του τις έχει και την περιποίησή του γενικά. Τα ψυχολογικά μας ρίχνουν!!! Αυτή την εταιρεία πραγματικά θέλω να τη δοκιμάσω αλλά δεν τολμώ. Είναι αρκετά τσιμπημένη και φοβάμαι να ρισκάρω! (όχι ότι αυτά που ήδη αγοράζω είναι οικονομικά! προς Θεού μη θεωρηθεί ότι για τη μουτσούνα μου δεν ξοδεύω!!!) Έστω μερικά δείγματα θα βοηθούσαν, αλλά που;;; Ούτε με το σταγονόμετρο οι εταιρείες πλέον! Απλά θα κοιτώ το χρόνο να περνά!!! Τα φιλιά μου στις όμορφες!

  6. Καλημέρα κορίτσια! Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω κι εγώ αυτό το τεστ, αλλά να μην αγοράσω κανένα προιόν. Θα το πήγαινα κατευθείαν στη γκουρού της ομορφιάς μου, στην Στέλλα μας φυσικά!!!

  7. Νομίζω ότι δεν το πέρασε το σχόλιο μου. Δεν πειράζει το ξαναγράφω. ‘Ελεγα λοιπόν ότι θα ήθελα πολύ να κάνω αυτό το τεστ, αλλά να μην αγόραζα κανένα προιόν. Θα πήγαινα κατευθείαν στη γκουρού της ομορφιάς μου, της πολυαγαπημένης μου Στέλλας φυσικά!!!!

  8. @Sonia Pap: Δείγματα δίνει η συγκεκριμένη εταιρεία και πάρα πολύ συχνά κάνει και εκπτώσεις. Δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί έχει βγάλει τη φήμη της “απλησίαστης”. Εχει προιόντα που ξεκινούν από 20, 40, 60, 80 ευρώ και φυσικά – όπως κάθε premium μάρκα- έχει και τις αρκετά πιο ακριβές σειρές.

  9. Πολύ ωραία και λεπτομερής περιγραφή!Τα αποτελέσματα, απ’ο,τι διαβάζω, πολύ καλά. Και σε ανώτερα Τζούλια μου!

  10. Πολύ ενδιαφέρον. Η Ελένη είναι μια γλύκα. Ζήλεψα πάντως γιατί αυτά τα απογεύματα με τη Τζούλια είναι ψυχοθεραπευτικά.

  11. Κούκλα η Ελένη!! Το Visia και οι μετρήσεις του καταπληκτικές και θατο έκανα κι εγώ με τηνπρώτη ευκαιρία! Είμαι περίεργη να δω τη μέτρηση για τις καφέ κηλίδες και τη φωτογήρανση!

  12. Θα με ενδιέφερε πολύ να κάνω μια μέτρηση για το θέμα που με καίει-τις κηλίδες..Κατα τ’αλλα,θα έλεγα ότι συμφωνω με bbgirl Sonia Pap,το έθεσε όπως το σκεφτόμουν! Πολύ όμορφη φωτό,είστε δύο ακτινοβόλα κουκλιά!

  13. Kαλησπερα Θα κανω και εγω την μετρηση οταν ανεβω στο golden Πραγματι δινουν δειγματα Σ εμενα τα Χριστουγεννα που πηγα στο σταντ και ρωτησα η υπαλλλος ευγενεστατη χωρις να ειναι δουλικη η ψευτικη μου απαντησε σε ολα μου εδωσε τα καταλληλα για το δερμα μου δειγματα και αγορασα την κρεμα την αντιηλιακη Την χρησιμοποιω ειναι εξαιρετικη και ναι θα πω οτι το αρωμα που εχουν τα προιοντα τους ειναι φανταστικο Τουλια Ελενη υπεροχες και οι δυο καλο βραδυ

  14. Πολύ πολύ ενδιαφέρον! Εμείς από Θεσσαλονίκη μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε. Φιλάκια

  15. @rania: Πάντως όσο αφορά περιποίηση δέρματος δεν σου ξεφεύγει τίποτα Ρανια. Ναι, να το κανεις. Το συστήνω ανεπιφύλακτα. Οι ανάγκες μας αλλάζουν. Πιστεύω ότι καθε χρόνο θα επρεπε να κανουμε αυτη τη μέτρηση για να βλέπουμε σε τι κατάσταση είναι το δέρμα μας. Δεν θα βρεις πλέον το μηχάνημα στο Golden, αλλά στο Μητέρα, όπως γράφω παραπάνω. Το event στο Golden τελείωσε το Σάββατο που μας πέρασε. Σε αυτα που έγραψες τώρα:

    Νο 1: Ναι οι κοπέλες στα stand, ειναι ευγενέστατες και δίνουν πληροφορίες και δείγματα

    Νο 2: Την αντηλιακή τους, την Sun Guard SPF 30 φόρεσα και εγώ όλο το καλοκαίρι και την καταευχαριστήθηκα (νομίζω το έχω ξαναπεί)

    Νο 3: Οι μυρωδιές ειναι πράγματι τόσο υπέροχες που οι ίδιες οι πελάτισσες ζήτησαν και φτιάχτηκε ενα body mist με αυτη τη μυρωδιά, το Blissfully Fresh.

    Με ένα σχόλιο “έπιασες” 3 στα 3, bb girl!!

    (στό μεταξύ και το δικό μου πληκτρολόγιο, αρχίζει και έχει πρόβλημα με το γράμμα ζ. Με “κόλλησες” bb girl!! χαχχαχχα)

  16. Καλησπερα ΤΖΟΥΛΙΑ (ναι το εγραψα)θα προσπαθησω να μην κολλησω αλλους ε δεν ειμαι και ο ιος της γριππης Μαλλον εχω αρχισει να εξελισομαι σαν μαθητρια και με λιγα λογια να λεω ολα οσα πρεπει (ασυναισθητα βεβαια εγινε)γιατι λατρευω τα λεπτομερη ποστ ολων σας και θα κανω τα αδυνατα δυνατα στην μαθητικη μου πορεια να σας μοιασω Ναι προσπαθω να μαθαινω τα παντα για την περιποιηση ειναι η τρελλα μου το χομπυ μου θα ελεγα Καλο βραδυ

  17. ζήλεψα…πολλές αγάπες μαζεμένες…έχει κυλίσει δάκρυ συγκίνησης…κι επίσης ΠΟΣΟ θέλω να το κάνω το τεστάκι μου δεν ξέρεις λατρεμένη Jules <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.