Find and Win! Έτοιμες για τεστάκι;

 

FIND-AND-WIN!

 

 

Κάτι πήρε το αυτί μου, ότι κάποιος σας προειδοποίησε, για το απροειδοποίητο σημερινό τεστάκι… Anyway…Το θέμα είναι, ότι  και πάλι εμπνεύστηκα από μια μικρή “έκρηξη”  ροζ και φούξια (έχω και δικαιολογία όμως- είμαστε πλέον και τυπικά στην Άνοιξη)  Για να σας δώσω τώρα και το πρώτο hint, όχι από ένα μόνο ροζ. Μιλάω για συλλογή.

 

Την οποία είδα ξαφνικά μπροστά μου (σε Δελτίο Τύπου για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής) και μου άρεσε πολύ… πώς να το πω με έκανε χαρούμενη. Παιχνιδιάρικη, girlie, φουλ ανοιξιάτικη, χαριτωμένη στο έπακρο.

 

Και μια από εσάς μάλιστα (δεν λέω ποια ήταν, θα το πεις μόνη σου) προφανώς έχει ένστικτο, γιατί σε χθεσινό της σχόλιο έγραψε “Πολύ το ροζ τελευταία, ή εμένα μου φάνηκε?”  Δεν σου φάνηκε αγαπημένη, δίκιο έχεις, αλλά μην ξεχνάς, ότι είχαμε και μια συνεχόμενη Άνοιξη φέτος, λογικό είναι να επηρεαστούμε ακομα και εμείς, τα κορίτσια του μοβ, απ’ το ροζ.

 

Λοιπόν! Γ ια αρχή, θέλω να διαβάσετε προσεκτικά το αίνιγμα που ακολουθεί:

 

 

TO ΑΙΝΙΓΜΑ

 

Είναι τρία, αλλά τι τρία,

Mες στο ροζ και τη μαγεία,

Aπ’ το πρώτο ξεκινάω

Μα με όλα «κοκκινίζω»

Στους αγρούς εκεί που είμαι,

Παίζω, κόβω, τριγυρνάω,

Και όλο θέλω να μυρίζω!

 

 

Τι είναι;

 

 

Λοιπόν,  ΜΗΝ βιαστείτε. Ψάξτε το λίγο, κάντε την έρευνά σας, εξ’ άλλου θα σας δώσω μέχρι αύριο για να απαντήσετε, οπότε έχετε πολύ χρόνο.

 

Σήμερα όμως,  αλλάζουν λίγο οι κανόνες του διαγωνίσματος. Επειδή ακριβώς ΔΕΝ θέλω να αγχωθείτε στο διαγώνισμα και να γράψετε λάθος, αν παραπάνω από μια,  βρει τη λύση του αινίγματος,  θα μπείτε όλες, σε μικρή κλήρωση.

 

 

pink-2

 

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ: Η συλλογή για την οποία μιλάω είναι limited edition. Επίσης, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα. Όποια λοιπόν βρει και γράψει ΣΩΣΤΑ, για ποια συλλογή μιλάω, το δώρο της, θα το πάρει από μένα.

 

(επειδή εγώ σαν δημοσιογράφος ομορφιάς, βλέπω και έχω στην κατοχή μου κάποια προϊόντα πριν ακόμα κυκλοφορήσουν, με μεγάλη μου χαρά, δεν θα το κρατήσω αυτή τη φορά, αλλά θα το δωρίσω στην σημερινή αριστούχα)

 

Άρα εσύ που θα κερδίσεις, θα αποκτήσεις και θα κρατήσεις στα χέρια σου κάτι, πριν από οποιονδήποτε άλλο.

 

Τι περιμένετε;

 

 

On your mark, get set … GO!

 

 

(ακούστε και ένα τραγουδάκι όσο ψάχνετε α, και άν θέλετε αφού παραδώσετε την κόλλα σας, μπορείτε να πιάσετε και τη συζήτηση για άλλα θέματα, σας αφήνω η καλή δασκάλα.)

 

Όχι!

 

I found, I found what I’m looking for, Mr Bono!! (θα αναφωνήσει σύντομα μια από εσάς ή και περισσότερες…)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

131 Σχόλια
  1. Ε, τελικά κι εγώ θα πω Marc Jacobs. Νομίζω ότι ο γρίφος ταιριάζει απόλυτα με τα 3 λουλουδένια αρώματα του Οίκου. Μπράβο Celia…

  2. θεα η Celia, ειμαι πλεον σιγουρη οτι μαντεψε σωστα και αναθεωρω και συμφωνω και εγω οτι προκειται για τη Marc Jacobs Daisy Blush limited edition, μια ολανθιστη συλλογη που σιγουρα θα σε κανει να “κοκκινισεις” (blush). Καλο βραδυ!!!

  3. Αντιγραφω Νεκταρια που αντιγραφει Σύλια με τα αρωματακια αλλα και τα mac(flamingo park) ροζ ηταν κι εκεινα κι επίσης θα μπορούσαν να ειναι,οπότε θα πω αυτα τα δυο …
    Μουτς

  4. Marc Jacobs Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush & Daisy Dream Blush!!!!!

  5. Χαζό ίσως, αλλά κόλλησα στη φράση σου “On your MARK, get set … GO!”, οπότε θα ψηφίσω κι εγώ Marc Jacobs Daisy Blush limited edition, χαχα!

  6. Είναι Guerlain limited edition και ειναι τρια η σειρά κραγιόν Kiss Kiss σε ροζ και φούξια, η σκιά Enjoy και το ρουζ δύο αποχρώσεων “Smile. Ολα μας κοκκινίζουν κι ευωδιάζουν.. μαζί ή χωριστά!Αντεγραψα γιατι νομιω οτι ειναι αυτη καλο βραδυ

  7. Νομίζω είναι Marc Jacobs Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush and Daisy Dream Blush limited edition!!Αγαπώ Marc Jacobs, ροζ και μαργαρίτες!Spring is coming…

  8. Έγραψα και το μεσημέρι σχόλιο, αλλά δεν έχει καταχωρηθεί ακόμα, οπότε κάνω άλλη μία προσπάθεια! Πιστεύω πως πρόκειται για τη νέα σειρά Daisy Blush του Marc Jacobs, καθώς όλα τα στοιχεία του αινίγματος ταιριάζουν…τρία ροζ αρώματα, το blush παραπέμπει στο ”κοκκινίζω” και οι daisies παραπέμπουν στο μυρωδάτο και ολάνθιστο αγρό!

  9. Είναι τα τρία νέα limited edition αρώματα Daisy Blush του Marc Jacobs!

  10. Μετά από αρκετό ψάξιμο κατέληξα ότι μάλλον αυτό που αναζητάμε είναι τα καινούρια αρώματα του Marc Jacobs, Daisy Blush…

  11. Η αλήθεια είναι ότι παιδεύτηκα πολύ, καθώς ήρθαν πάρα πολλές πιθανές λύσεις στο μυαλό μου. Αλλά είμαι ανάμεσα στην ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ του Dior και στη νέα αρωματική συλλογή του Marc Jacobs, Daisy Blush. Ωστόσο, επειδή ο αριθμός τρία μου κάνει κάπως, δε νομίζω ότι πρόκειται για προϊόντα μακιγιάζ, οπότε για αυτό το λόγο θα επιλέξω τα αρώματα Daisy Blush.

  12. Marc Jacobs Daisy Blush, Daisy Eau So Fresh Blush & Daisy Dream Blush!!!!!
    Ο ναι!!!!
    Είμαι σίγουρη!
    Καλή επιτυχία και καλή άνοιξη … Που με τέτοια δώρα … Ξεκινάει με τον καλύτερο τροπο!

  13. Είναι η Η συλλογή SPRING GLOW από GUERLAIN!!!!!!! :))!!!

  14. Θα πώ τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Guerlain Spring Glow αφού όπως μας ενημέρωσες κάποια προϊόντα έχουν τη μυρωδιά του αρώματος La petite robe noir …

  15. @Stella Χαχαχαχαχαχα, είσαι φοβερή!! Καλημέρα! 🙂

  16. η νέα σειρά Daisy Blush του Marc Jacobs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. Ξαναδιαβάζοντας τις διευκρινίσεις, είμαι σίγουρη ότι είναι η limited edition συλλογή του αρώματος του Marc Jacobs Daisy που ονομάζεται Blush…

  18. 3 αρώματα από Marc Jacobs, τα Daisy blush

  19. δεν εχω ιδεα αλλα απο τα λουλουδια που λες μαλλον mark jacobs
    ισως το νεο αρωμα

  20. η συλλογη του mark jacobs..φοβερα δώρα

  21. “Sheer. Sparkling. Luminous
    Daisy Marc Jacobs Sorbet Edition, Sorbet Edition, Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh

  22. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ Daisy Blush του Marc Jacobs!!!!!!!!!

  23. Πιστεύω ότι είναιη νέα σειρά Diasy Blush,κ είναι ότι χρειάζεται καθε γυναίκα για το καλοκαίρι που μας έρχεται…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.