Moroccanoil: Ιδέες για χτενίσματα από τα fashion shows

 

moroccanoil-open

 

Κάθε χρόνο ο Global Ambassador της Moroccanoil, Antonio Corral Calero επιμελείται τα χτενίσματα πολλών catwalks και αυτό φυσικά έγινε και φέτος. Στο post που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες από τα catwalks AW2016, καθώς και τον τρόπο που μπορείτε να τα υλοποιήσετε εύκολα σπίτι σας με τα κατάλληλα προϊόντα.

 

 

Fashion Show Georgine AW16 Collection

 

 

“Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από παραμύθια – όπως η Σταχτοπούτα, οι ηρωίδες των αδερφών Γκριμ, ακόμα και οι κακές των βιβλίων – έχοντας σαν αποτέλεσμα ποικιλία χτενισμάτων. Το πρώτο χτένισμα, που σηματοδοτεί τη Σταχτοπούτα, είναι ένα απλό κυματιστό χτένισμα, με σηκωμένα τα μισά μαλλιά και τοποθετημένα με έναν ροζ βελουδένιο φιόγκο. Το δεύτερο είναι ένα πιο δομημένο χτένισμα – ένας σφιχτός αλλά παράλληλα ατημέλητος κότσος τυλιγμένος με βελούδο. Το τελευταίο, ένας σφιχτά τραβηγμένος πίσω και χαμηλός κότσος είναι εμπνευσμένος από τις σατανικές θετές αδερφές ή μάγισσες που υπάρχουν σε όλα τα παραμύθια.”

 

Αντιγράψτε το Look

 

 Κομψό Μισοπιασμένο Χτένισμα

 

 

IMG_2752

 

  • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, απλώστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatmentσε όλα τα μαλλιά για να αυξήσετε αμέσως την ευκολία χειρισμού τους. Χρησιμοποιήστε μία χτένα για να δημιουργήσετε έντονη χωρίστρα στη μέση.
  • Στη συνέχεια, στεγνώστε με το Moroccanoil  Ceramic  Hair Dryerχρησιμοποιώντας τα χέρια σας ανάμεσα στα μαλλιά για να δημιουργήσετε φυσικό κυματισμό.
  • Ψεκάστε γενναιόδωρα από το Moroccanoil Dry Texture Spray  από τη ρίζα ως τις άκρες για να δημιουργήσετε έντονο όγκο.
  • Ολοκληρώστε τραβώντας δύο τμήματα μαλλιών από κάθε πλευρά για να δημιουργήσετε ένα αγγελικό μισοπιασμένο lookκαι εξασφαλίστε το κράτημά του με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium.

 

 

Ψηλός Ατημέλητος Κότσος

 

IMG_2977

 

  • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, εφαρμόστε μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment σε όλα τα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες για να δημιουργήσετε την τέλεια βάση για το χτένισμ. Με μία χτένα δημιουργήστε έντονη χωρίστρα στη μέση.
  • Χρησιμοποιήστε τη Moroccanoil Boar Bristle Brush για να τραβήξετε τα μαλλιά πίσω σε σφιχτό κότσο και στη συνέχεια περάστε τα δάχτυλά σας γύρω από τον κότσο ώστε να ελευθερώσετε χαλαρές τρίχες και να δημιουργήσετε ένα ατημέλητο look.
  • Ψεκάστε όσα μαλλιά πετάνε με Moroccanoil Dry Texture Spray και εξασφαλίστε το κράτημα με Moroccanoil Luminous Hairspray Medium.

 

Σφιχτός, Λείος, Χαμηλός Κότσος

 

IMG_2897

 

IMG_2903

 

  • Ξεκινώντας με νωπά μαλλιά, απλώστε μικρή ποσότητα Moroccanoil Treatment σε όλα τα μαλλιά για να δώσετε έντονη λάμψη και λείο φινίρισμα. Με μία χτένα δημιουργήστε έντονη χωρίστρα στη μέση.
  • Ψεκάστε με το Moroccanoil Heat Styling Protection Spray για να δημιουργήσετε λάμψη και να προετοιμάσετε τα μαλλιά να κρατηθούν σε σφιχτό κότσο.
  • Τραβήξτε τα μαλλιά πίσω σε σφιχτή αλογοουρά και στρίψτε τα για να δημιουργήσετε ένα πλεκτό κόμπο.
  • Για να ολοκληρώσετε το look, ψεκάστε με Moroccanoil Luminous Hairspray για να κρατηθεί το χτένισμα.

 

 

 

 

Fashion show Osman AW16 Collection

 

Έμπνευση:

“Για το Φθινόπωρο/Χειμώνα ’16, ο Osman εμπνέεται από το ρομαντισμό του ‘Little Lord Fauntleroy’, από τον Frances Hodgson Burnett’s, καθώς και από τη διασπαστική επιρροή της δεκαετίας του Buffalo movement του 1980, ρομαντική στην επαναστατική φύση της και την ελευθερία σκέψης. Με επίκεντρο τη σύγκρουση ανάμεσα στο σκληρό και το μαλακό, τη λειτότητα και τον όγκο, κομμάτια από πολυτελές μπροκάρ, μετάξι και βελούδινα υφάσματα που στέκονται δίπλα σε υπερμεγέθεις γούνες, κεντήματα και τη λάμψη του δέρματος.”

 

 

 all-hair

 

Αντιγράψτε το Look

 

  • Για να ενυδατώσετε το μαλλιά πριν το χτένισμα, προετοιμάστε τα στεγνά μαλλιά ισομερώς με το Moroccanoil Treatment  Light.

 

  • Εφαρμόστε στην κορυφή των μαλλιών από τη γραμμή των μαλλιών και γύρω από τους κροτάφους, με το Moroccanoil Root  Boost.

 

  • Χρησιμοποιώντας την Moroccanoil  Ceramic  Paddle Brush, κατευθύνετε τα μαλλιά πίσω και μακριά από το πρόσωπο με ένα πιστολάκι και με ένα χτενάκι, δημιουργώντας μία ίσια γραμμή (ή τετράγωνο σχήμα γύρω από το πρόσωπο) στην κορυφή και τους κροτάφους.

 

  • Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας, εφαρμόστε το Moroccanoil  Styling  Gel στις ρίζες (πάλι γύρω από τη γραμμή των μαλλιών και τους κροτάφους), για να τονίσετε το χτένισμα και να δώσετε παραπάνω κράτημα.

 

  • Παίρνοντας τμήματα των μαλλιών (δουλέψτε από τον αυχένα προς τα πάνω), ψεκάστε τα μαλλιά με το Moroccanoil Heat  Styling  Protection και ισιώστε τα με μία πρέσα. Όταν φτάσετε στην κορυφή του κεφαλιού, βεβαιωθείτε πως θα χρησιμοποιήσετε το ισιωτικό για να τραβήξετε τα μαλλιά πίσω και πάνω, μακριά από το πρόσωπο.

 

  • Ψεκάστε στη γραμμή των μαλλιών και γύρω από τους κροτάφους με το Moroccanoil  Luminous  Hairspray Medium και σταθεροποιήστε το look με τη θερμότητα από το πιστολάκι. Χρησιμοποιώντας το πιστολάκι και το χτενάκι, τραβήξτε ξανά τα μαλλιά μακριά από το πρόσωπο.

 

  • Δύο εκατοστά κάτω από τον αυχένα, μαζέψτε τα μαλλιά σε αλογοουρά για να δημιουργήσετε ένα τριγωνικό σχήμα στο πίσω μέρος. Σταθεροποιήστε με ένα λαστιχάκι.

 

  • Πάρτε ένα λεπτό τμήμα μαλλιών από την αλογοουρά. Στριφογυρίστε το, και ψεκάστε γενναιόδωρα με το Moroccanoil Luminous  Hairspray  Medium και στεγνώστε με το πιστολάκι για να σκληρύνει.

 

  • Τώρα ξεκινάει η δεξιοτεχνία. Πάρτε μία μικρή τούφα και τοποθετήστε την πάνω στο λαστιχάκι της αλογοουράς. Πλέξτε το τμήμα των μαλλιών μέσα από τη δεξιά πλευρά της οπής και περάστε το πίσω από την αλογοουρά. Περάστε ξανά τα μαλλιά από την αριστερή πλευρά της τούφας και στη συνέχεια πάλι πίσω από την αλογοουρά. Σταθεροποιήστε με ένα τσιμπιδάκι.

 

4

 

 

 

Osman-moroccaoil-products

 

 

Καταπληκτικά βρήκα τα μαλλιά και της Emily Ratajkowski την βραδιά των Όσκαρ καθώς και μετά στο καθιερωμένο  πάρτι του Vanity Fair (μου άρεσε πολύ στο video του τραγουδιού “Blurred Lines” του Robin Thicke). Το χτένισμά της,  δημιούργησε 0 hair stylist, Christian Wood. “Για να τονίσω το sexy στράπλες φόρεμα με τη διάφανη φούστα που φορούσε η Emily, επέλεξα χαλαρούς, σχεδόν φυσικούς κυματισμούς με έντονη χωρίστρα στη μέση για μία rock & roll αίσθηση.” δήλωσε ο ίδιος.

 

 

2016 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter - Arrivals

 

 

Αντιγράψτε το Look

 

 

  • Προετοιμάστε τα μαλλιά με το Moroccanoil Treatment για να έχετε μία λεία βάση χωρίς φριζάρισμα.
  • Εφαρμόστε τη Moroccanoil Beach Wave Mousse από τη ρίζα ως τις άκρες για να δώσετε διαχωρισμένη όψη. Στεγνώστε τα μαλλιά ανακατεύοντας τα με ένα πιστολάκι για να ενισχύσετε την υφή και τον όγκο.
  • Χρησιμοποιώντας μία λεπτή χτένα, δημιουργήστε μία χωρίστρα στη μέση. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα σίδερο για μπούκλες και ξεκινήστε από τον αυχένα, τυλίγοντας τα μαλλιά γύρω από τον κύλινδρο σε μεσαία τμήματα και κρατήστε τα εκεί για 10 δευτερόλεπτα.
  • Μόλις τα μαλλιά είναι εντελώς κυματιστά, γυρίστε τα ανάποδα και ψεκάστε με το Moroccanoil  Dry  Texture  Spray. Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σας, χωρίστε τους κυματισμούς και δημιουργήστε ένα sexy look.
  • Μετά, κρεπάρετε λίγο την κορυφή του κεφαλιού με τη βοήθεια μίας λεπτής χτένας για να δώσετε ύψος και ψεκάστε όλα τα μαλλιά με το Moroccanoil  Luminous  Hairspray για κράτημα με διάρκεια.
  • Ολοκληρώστε εφαρμόζοντας στα μαλλιά μικρή ποσότητα από το Moroccanoil  Glimmer Shine και περάστε τη μία πλευρά πίσω από το αυτί για ένα πιο χαλαρό look.

 

 

 

 

 

“Blurred lines” είπα και Robin Thicke και λεω να το ακούσουμε και να δείτε και την Emily που μετά από αυτό το video εκτοξεύτηκε και λογικό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Πάντα ζήλευα τις γυναίκες που τα χαρακτηριστικά τους τις βοηθούσαν να κάνουν ένα χαμηλό σινιόν σαν αυτό των μπαλερίνων και φυσικά να τους πηγαίνει! Καλημέρα σε όλες!

  2. Kalimeraaa!!! Poly orea xtenismata, idios ta xalrara kymata tis Emily. O kotsos tis mpalarinas einai ki emena o agapimenos mou alla an exeis to progouli tis galopoulas opos ego den einai kai idiaitera kolakeftikos!!

  3. Και εγώ τον κότσο ψηφίζω σαν το καλύτερο. Αυστηρό για κυριλέ καταστάσεις και πιο χαλαρό και ατημέλητο για τις ημέρες με παιχνιδιάρικη διάθεση. Σαν την σημερινή που έγινε τέτοια και λόγω του τραγουδιού!!

  4. Καλημέραααααααααα 🙂
    Ωραίες ιδέες,απλές κι εύκολες στην εφαρμογή τους.Λατρεύω τη μυρωδιά των Moroccanoil..
    Μουτς

  5. Καλημέρα!!!
    Λατρευω τον χαμηλό/ψηλό/…….κότσο ,οτι χτένισμα να κάνω το καλοκαιρι κυρίως
    καταλήγω να τα πιάνω σε μια απο της παραλλαγές που μας έδειξες!!
    Βέβαια απο όλες τις φωτό τα ματάκια μου αλληθώρισαν σε αυτή που ειναι όλα τα προιοντα
    Maroccanoil μαζι!!!Μια τέτοια γωνίτσα με πολλα Maroccanoilakia!!!θα ήθελα να ¨εχω στο δωμάτιο μου!!!χαχαχαχα

  6. @MariaA Φαίνεται, ότι το προγούλι της γαλοπουλας είναι τοξοτίσιο χαρακτηριστικό…. 😉

  7. @Stella: xaxa les?! ti na po panta apo paidi to eixa den einai logo xalarosis exo fot 10 xronon profil pou nomizeis oti tha kano glouglouglou! 😉

  8. Καλησπερα σας και χρόνια πολλά σε όλες μας!! Μου άρεσε πολύ ο σφιχτός χαμηλός κότσος,είναι ένα χτένισμα που το κάνω και το βρίσκω πολύ θηλυκό και αυστηρό ταυτόχρονα,χώρια που δεν με ενοχλούν και τα μαλλιά ειδικά όταν φυσάει πολύ ;)..Moυ άρεσε πολύ και το υπέροχο απλό χτένισμα της Emily Ratajkowsk..

  9. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη sofiaT, ένα τέτοιο τραπεζάκι με όλα τα Moroccanoil προιόντα είναι ό,τι πρέπει!! Τι μυρωδιά…

  10. Συμπέρασμα:είτε λίγο ξεχτένιστο,είτε αυστηρό σινιόν…όλα στη μόδα.Συμφωνώ…κι εγώ ένα τραπεζάκι θα πάρω…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.