Και Summer Sephora και ρεπορτάζ και τεστ!

 

julia-open

 

Δεν πιστεύω να γελάτε εκεί στα τελευταία θρανία επειδή η δασκάλα μπήκε στην τάξη με φοίνικες και φλαμίνγκο πουλιά, να ξεφυτρώνουν απ’ το κεφάλι της; Ok, είπα και εγώ.. Λοιπόν bb girls, αυτό είναι που λέμε από την παραγωγή στην κατανάλωση…

 

 

..ή αλλιώς το αστραπιαίο μάθημα- crush course-  ρεπορτάζ.

 

 

Πως αλλιώς εξ άλλου μπορείτε να περιγράψετε το γεγονός ότι χθες το απόγευμα ήμουν στην παρουσίαση των καλοκαιρινών νέων των Sephora brands και σήμερα το πρωί, σας τα έχω έτοιμα; Να’ τα λοιπόν, ζεστά, ζεστά  στο πιάτο – τετράδιο- υπολογιστή σας (ξενύχτησε η δασκάλα, διότι έχει να κάνει με  bb girls,  αριστούχες του beauty IB που πρέπει να τα μαθαίνουν όλα πρώτες.)

 

 

 

sephora

 

 

Πριν τα δούμε όμως ας πω πρώτα ότι η παρουσίαση έγινε στο αγαπημένο (πρώην) Park Hotel και νυν Radisson Blue, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην καρδιά της Αθήνας, απέναντι από το (κάποτε) αγαπημένο Πεδίον του Άρεως και hometown και έδρας του πατρικού κλπ, κλπ, κλπ.. καταλάβατε, όλο το συναίσθημα μαζεμένο. Aν δεν το έχετε επισκεφτεί, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα είτε για καφέ, είτε για ένα κοκτέιλ είτε (ακόμα καλύτερα) για δείπνο με θέα και την Ακρόπολη ΚΑΙ τον Λυκαβηττό- και ειδικά το καλοκαίρι που ανοίγει το ρεστό δίπλα στην πισίνα, είναι απλά μοναδικό.

 

 

 

park-1

 

 

park-2

 

 

 

park-4

 

 

PARK ACROPOLIS

 

 

Και ας ξεκινήσω σιγά – σιγά με τα ωραία που είδα χθες:

 

BENEFIT

Η σταρ σειρά για φέτος το καλοκαίρι είναι φυσικά η Hoola, με bronzers για το πρόσωπο και το σώμα και τα κορίτσια της εταιρείας μας υποδέχτηκαν με λουλούδια περασμένα στο λαιμό τους και όλο το Hawaii σκηνικό, aloha, aloha. Φυσικά μου άρεσε πολύ το Body Bronzer με ενσωματωμένο το μεγάλο σφουγγάρι για το σώμα. Τώρα, για να μην μπερδευτείτε: Δεν είναι self tan είναι bronzing  make up σώματος, δεν είναι αδιάβροχο (δηλαδή μη το φορέσετε και αρχίσετε τις βουτιές στη θάλασσα) από την άλλη όμως όταν στεγνώσει δε βγαίνει καθόλου στα ρούχα και φεύγει με ένα ντους. Κατά την αποψή μου, ιδανικό για τις πρώτες μέρες που θα βγούν τα καλσόν και μαζί με αυτά και οι (λευκές)  γάμπες σε κοινή θέα- όπου να’ναι δηλαδή.

 

benefit-hoola-3

 

benefit-hoola-2

 

benefit hoola-1

 

benefit-hoola-4

 

SEPHORA

 

Στις σειρές της μάρκας όπως πάντα οι μυρωδάτες σειρές σώματος, τα αφρόλουτρα με λαχταριστές μυρωδιές και packaging που σου ανοίγει την καρδιά – οι κρέμες σώματος souffle είναι τόσο πλούσιες και με τόσο υπέροχη υφή, που πραγματικά μου ήρθε να πάρω ένα κουταλάκι και να αρχίσω να τρώω. Στα νέα προιόντα της μάρκας τώρα, η σειρά κραγιόν Rouge Balm. Τα κραγιόν αφήνουν ένα λαμπερό τελείωμα στα χείλη – σας είπα ότι το πορτοκαλί σκίζει φέτος σαν χρώμα και ξεπουλάει σε όλη την Ευρώπη; Σας το λέω τώρα. Τέλος να και το cushion! Το έχετε καταλάβει και από άλλες μάρκες ότι αυτό έχει γίνει το trend του τελευταιου χρόνου, make up, ρουζ, ακόμα και κραγιόν που απλώνονται με ένα αφράτο σφουγγαράκι ή αλλιως cushion- μαξιλαράκι. (προσοχή, εδώ, πολύ προσοχή…)

 

 

sephora-range-1

 

sephora-range-2

 

μα, δεν είναι για φάγωμα το σουφλέ;

 

sephora-body-souffle

 

Η σειρά που κυκλοφορεί ειδικά για την Γιορτή της Μητέρας (το λύσαμε και αυτό το θέμα)

 

sephora-mothers-day

 

Τα κραγιόν Rouge Balm

 

sephora-rouge-balm

 

To Sephora Wonderful Cushion λοιπόν που σας έλεγα παραπάνω χρησιμοποιείται και σαν ρουζ και σαν υγρό κραγιόν για τα χείλη και επειδή είμαι άπιστος Θωμάς, το δοκίμασα εκείνη τη στιγμή- είναι καλύτερο σαν ρουζ, παρά σαν κραγιόν, αλλά είναι από αυτά που τα παίρνεις παντού μαζί σου για ένα γρήγορο (ροζέ) ρετους.

 

sephora-cushion

 

Mois με cushion σε μάγουλα και χείλη. Το βλέπετε το ρόδινο μαγουλάκι; Καλά ούτε και εγώ το βλέπω πολύ καλά, βάλτε τη φαντασία σας, να δουλέψει, μη το κάνετε θέμα.

 

 

julia-cushion-last-450x450

 

GLAM GLOW

Aν δεν το έχετε κάνει ποτέ, αξίζει να δοκιμάσετε μια μάσκα Glam Glow (λένε ότι είναι οι αγαπημένες των star του Χόλυγουντ) αλλά εγώ πιστεύω περισσότερο τις φίλες μου και η Λίνα που την δοκίμασε, ενθουσιάστηκε από το αποτέλεσμά της και μου το έλεγε τις προάλλες. Πάντως αν το κάνετε, μείνετε μακριά από παιδιά, την είχα βάλει μια φορά και ο κύριος Ρωμανός άρχισε τα ουρλιαχτά (ήταν και πιο μκρός) διότι όταν στεγνώνει κάνει το εφέ Τουταγχάμων. H συγκεκριμένη είναι για σύσφιξη και λάμψη.

 

 

glam-glow

 

 

 

TOO FACED

Κάπως πρέπει να διαφοροποιηθούν οι χιλιάδες εταιρείες καλλυντικών που κυκλοφορούν στο εμπόριο, για να μην τρελαίνουν και εμάς τις beauty addict καταναλώτριες και η Too Faced τα κατάφερε, αφού ποντάρει στις εκλεπτυσμένες μυτούλες (βλέπε MariaA). Τι εννοώ: Τα προιόντα έχουν ε-ξαι-ρε-τι-κές μυρωδιές. Μια παλέτα με άρωμα σοκολάτας, μια παλέτα με άρωμα ροδάκινο και φυσικά τα υπέροχα bronzer και ρουζ σε σχήμα καρδιάς- τα αγαπώ.

 

too-faced-open

 

too-faced-chocolate

 

too-faced-peach

 

too-faced-bronzer

 

too-faced-blush

 

Kαι το νέο Too Faced Royal  Oil  ένα μπρονζέ λάδι, για πρόσωπο και σώμα, με υπέροχη μυρωδιά καρύδας

 

too-faced-bronze-oil

 

TONY MOLY

Kαλέ τι γλυκούλια είναι αυτά, αλλά εκτός από γλυκούλια είναι και πάρα πολύ εύχρηστα διότι όλη σειρά βγαίνει και σε travel size, ιδανικά για μας που γκρινιάζουμε ότι δεν μπορούμε να έχουμε ό,τι θέλουμε μέσα στο αεροπλάνο από beaute προιόντα και πρέπει να πληρώνουμε ολόκληρη βαλίτσα για να τα πάρουμε μαζί μας. Στην Tony Moly, θα βρείτε σειρές προσώπου, σειρές σώματος, μακιγιάζ σε απίθανες παιγνιδιάρικες συσκευασίες, τι άλλο θέλουμε εμείς τα κορίτσια, καλά δε λέω;

 

tony-molly-open

 

tony-molly-all

 

Tony Moly Travel

 

tony-molly-travel

 

Κρέμα Χεριών Banana (ευχαριστώ το μοντέλο μου Λήδα, που μόλις είχε κάνει μανικιύρ)

 

tony-molly-banana

 

Lip Balm cherry

 

lip balm

 

Αυτό πάλι το γκατζετ κάνει επι τόπου λεμφικό μασάζ και καταπολεμά την κυτταρίτιδα, είναι ένα πράγμα, πως να το πω σαν βεντούζα, μου το έδειξαν αλλά δεν μπορώ ακριβώς να σας το περιγράψω καλύτερα να περάσετε μια βόλτα και να σας το δείξουν. Έξυπνο μου φάνηκε, μπορεί και να κάνει λίγη δουλίτσα.

 

Tony Moly Cellu Cup

 

cellulite

 

MAKE UP FOREVER

Ότι και να λανσάρει η MUFE το αγαπώ, αγαπώ τα προιόντα της και αγαπώ και τους ανθρώπους πίσω από την μαρκα, φυσικά την the one and only Danny και την Μαίρη και τον λατρεμένο Εμμανουήλ και πάλι τέλεια πέρασα χθες μαζί τους και είδα και τη νέα εκπληκτική μάσκαρα Excessive Lash καθώς και παλέτα contouring και φυσικά που να με αφήσει να φύγω ο Εμμανουήλ, μου έκανε επιτόπου ένα μικρό demonstration της παλέτας με τα μαγικά του χέρια και βγάλαμε και selfie duck face και αυτός είναι κούκλος και εγώ είμαι πραγματικά σαν πάπια αλλά δεν πειράζει (Α, να μη το ξεχάσω, παραλίγο! Flora, ο Εμμανουήλ μου είπε να σου δώσω πολλά φιλιά και χαιρετίσματα και επίσης μου είπε να σου πω ότι είσαι κούκλα, καλό παιδί και έχεις το τέλειο πρόσωπο – καμβά για έναν make up artist.)

 

mufe-1

 

mufe-2

 

mufe-3

 

emmanuel-julia-selfie

 

Η ΑΤΖΕΝΤΑ!

 

sephora-agenda-1

 

Έκανα ένα μικρό άγνωστο τεστάκι χθες στο fb ρωτώντας αν μπορείτε να καταλάβετε τι περιέχει αυτή η ατζέντα και πρώτη αριστούχα ήταν η Celia που το βρήκε σχεδόν αμέσως και θα πάρει φυσικά το δώρο της εξ άλλου της το χρωστάω από το προηγούμενο τεστ που επίσης τα είχε πάει περίφημα! (Σταματήστε! Σταματήστε! Καθίστε κάτω!! Δεν χωράτε άλλες να καθήσετε πίσως της, πιάστηκε το θρανίο!!!) Celia, στείλε τα στοιχεία σου στο [email protected]

 

agenda-open-2

 

agenda-open-1

 

 

 

Συνεχίζω με τα πρόσφατα αποκτήματα της Αμαλίας μας, η οποία αποφάσισε να κάνει pampering τον εαυτό της και αγόρασε την προχθεσινή παλέτα κραγιόν της L’Oreal καθώς και δυο βερνίκια νυχιών και εγώ ζήτησα να τα δω και δεν μου χάλασε το χατίρι.

 

 

loreal-amalia

 

 

loreal-amalia-2

 

Τώρα το θέμα μου δεν είναι αυτό, Το θέμα μου είναι το εξής, το οποίο και η ίδια, θα διαβάσει για πρώτη φορά εδώ μέσα, καθώς δεν έχω προλάβει να απαντήσω στο email της. Λοιπον, τα προιόντα τα φωτογράφισε πάνω σε Van Gogh. Εγώ ετοιμαζόμουν να τραβήξω σήμερα κάποιες φωτογραφίες προιόντων, επίσης πάνω σε Van Gogh. Όχι φυσικά και δεν είχαμε συννενοηθεί, αλλά έχω μια ιδέα: δεν έρχεστε εσείς καλύτερα να γράφετε στο bb, να πάω τίποτα διακοπές, που τις χρειάζομαι κιόλας; Ε, μα όμως!! Ε, μα!!

 

 

Ωραία πραγματάκια είδαμε και ήρθε η ώρα για το τεστ. Το τεστ σήμερα, θα αποτελείται από δυο ερωτήσεις, αλλά και οι δυο από το bb βιβλίο, εννοώ, δεν είναι άγνωστο τεστ, είναι πράγματα που έχω πει και αν είσαστε προσεκτικές τα έχετε μάθει. Επειδή είμαι σίγουρη (ελπιζω να μην το πάθω όπως την άλλη φορά) ότι θα βρείτε πολλές από εσάς τις σωστές απαντήσεις θα μπείτε σε κλήρωση και το δώρο σας θα είναι κάτι αγαπημένο και συμβολικό. Η υπέροχη καρδιά- ρουζ της Too Faced, αυτή:

 

too-faced-blush

 

 

Βγάλτε κόλλες, ξεκινάμε:

 

Ερώτηση Νο 1: Ποιό ήταν το πρώτο προιόν cushion (μαξιλάρι) που είδαμε στο bb;

Eρώτηση Νο 2: Τι ομάδα είμαι;

 

Tα αποτελέσματα αύριο και εγώ βάζω τα ακουστικά μου,για να ακούσω λίγο μουσική όση ώρα εσείς θα γράφετε.

 

 

 

 

Soul II Soul, Back to life, back to reality, back to bb, κλπ κλπ

 

 

 

 

 

 

 

 

45 Σχόλια
  1. Καλημερα! Καλημέρα!!!! Δίπλα στο γήπεδο της Λεωφόρου γεννήθηκες τι άλλο θα ήσουν? Παναθηναικός αγαπημένη. Και το πρώτο foundation cushion που είδαμε εδω μέσα κι ύστερα όλα τα Brands αντέγραψαν ήταν αυτό της Lancome.
    Την αγαπώ την Too Faced, το ρουζ σε καρδούλες το έχω είναι απίθανο και κρατάει μια ζωή…. Κι η μάσκαρα Better than sex είναι μαζί με αυτήν της Benefit They’re real, ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε μάσκαρα στην παγκόσμια αγορά.
    Φιλιά πολλά!

  2. Ερωτηση 1 δεν ξερω Ερωτηση 2 θα πω εθνικη Ελλαδος; Ειμαι αδιαβαστη Κυρια χαχα καλημερα ειπα; Νιωθω και βρισκομαι πισω απο τα θρανια μου αρεσει!!!!!

  3. no1 to foundation cusion tis loreal
    no2 panathinaikos!!!
    kerdizoume kati??! 😉 poli oraia ola ta proionta!! eidika i paleta!!!!!!!

  4. εγώ δεν είμαι για τεστάκια αλλά να πω ότι τα πραγματάκια που είδα είναι ένα και ένα.. για την μασκατα της MUFE εχω ακούσει τα καλύτερα περιμένω να βγει τεστερ για να το δοκιμάσω!!!! Μου έφτιαξες την μέρα με τα χρώματα και τα αρώματα (αν και δεν μπορώ να μυρίσω την μυρωδιά τους την φαντάζομαι)!!!!!

  5. 1) lancome miracle cushion φυσικα
    2) παναθηναικος

    ηθελα να ρωτησω εχω κερδισει σε ενα διαγωνισμο το hoola Body Bronzer δεν το εχω δοκιμασει ακομα σιγουρα δεν αφηνει λεκεδες στα ρουχα? ευχαριστω αν ειναι ετσι τελεια

  6. Καλημερα. θελω να εισαι Παναθηναικος γιατι ειμαι και εγω. Οσο για το πρώτο foundation cushion δεν ξερω αλλα επειδη ειμαι καλο κοριτσι θα πω οτι αντεγραψα απο την Stella που ειναι η πιο επιμελης(δεν βγηκε αδικα περυσι πρωτη σε αναρτησεις) Θα γραψω λοιπον οτι ειναι αυτο της Lancome. Οσο για τα προιοντα πολυ θυληκα πανεμορφα ζουζουνιαρικα. Τα θελεις ολα Να εχεις μια πολυ καλη μερα φωτεινη σαν τον ηλιο που εχει σημερα

  7. Καλημέρα καλημέρα!! μα τι ωραία παρουσίαση ήταν αυτή όλα ένα και ένα. αυτό το ρούζ το έχω βάλει στο μάτι απο καιρό αλλά μου έπεφτε λίγο ακριβόυτσικο να το αγοράσω..
    οι απαντήσεις είναι 1) lancome miracle cushion kai 2) νομίζω παναθηναϊκός!!

  8. Καλήμέρες! Πω πω τι καταιγισμός από εικόνες και νέα ομορφιάς είναι αυτός! Περιττό να σημειώσω πως μετά από αυτή την ανάρτηση, βρίσκεται σε έξαρση η καταναλωτική μου μανία..χιχι…Αγαπώ την εταιρία Too Faced και η παλέτα που μυρίζει ροδάκινο μόνο ως ιδέα με ξεπερνά! Από ό,τι βλέπω έχει άκρως ενδιαφέρουσες αποχρώσεις, οπότε μπήκε στη wishlist μου, μαζί με το λάδι με άρωμα καρύδας που θα βγάλω όλο το Καλοκαίρι…!Όσον αφορά στο τεστ, στην πρώτη ερώτηση ή απάντηση είναι το lancome miracle cusion που υπήρξε πρωτοπόρο στο είδος του και στη δεύτερη, παναθηναϊκός!!

  9. Τι ομορφα πραγματακια που μας παρουσιασες, αχ μας κολασες πρωι-πρωι! Και Benefit και MUFE και Too Faced; Λιποθυμαω!!! Εκει ομως που τρελαθηκα ειναι με τα Tony Moly που υπεραγαπω, οπως και πολλες αλλες κορεατικες εταιρειες! Παρεπιμπτοντως, τo trend των cushions ξεκινησε στην Κορεα το 2008 απο εταιρειες οπως η IOPE και η Laneige και πολυ αργοτερα εφτασε και στην Ευρωπη με την Lancome να πρωτοπορει για ακομα μια φορα. Νομιζω οτι αυτο ηταν και το πρωτο cushion που παρουσιασες στο bb.
    Στην δευτερη ερωτηση σου δεν ξερω να απαντησω οποτε θα αντιγραψω απο τις προλαλησασες λεγοντας οτι εισαι Παναθηναικος!

  10. @Julia Jennifer sweetie,μπορεί να ακουστεί τετριμμένο και να επαναληφθώ ξανά αλλά σ’ αγαπάω πολύ και το έχεις καταλάβει….bb girls,μην ακούτε την κυρία….χαχαχα….όλες στο πίσω θρανίο….αχαχαχα….γελάω σα χαζή μονάχη μου γιατί θυμήθηκα ένα μπλουζάκι που μου είχε κάνει δώρο ο αδερφός μου λίγο πριν από την εξεταστική μου στο πανεπιστήμιο κι έγραφε ”τα αγαθά copies κτώνται” ….η μανούλα μου μόλις το είδε κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό,η καημένη….

  11. Το πρώτο προϊόν cushion που είδαμε στις bob ήταν το Lancome Miracle Cushion.
    Όσον αφορά την ομάδα, είσαι παναθηναικός.

    Μακάρι να κερδίσω αυτό το υπέροχο ρούζ.

  12. Το 1 είναι το Lancome Miracle Cushion
    Το 2 είσαι Παναθηναικός οπως κι εγω!

  13. Το πρώτο προιόν cushion που είδαμε στο bb ήταν το Lancome Miracle Cushion και εισαι βεβαίως Παναθηναϊκός. Φιλάκια!

  14. Από το πρωί θέλω να σχολιάσω ότι είσαι πολύ όμορφη στις φωτογραφίες και αλλά πολλά για τα προϊόντα των sephora αλλά είναι τέλος του μήνα και γίνεται χαμός στο γραφείο. Φιλιά πολλά.
    PS. Στο test θα απαντούσα ότι και η Στέλλα , πριν προλάβω να διαβάσω την απάντησή της….

  15. Το ξέρω!!!Είναι το make up της Lancome,Miracle Cushion.Ε, όσο για την ομάδα,Αλεξάνδρας είπες άρα…Παναθηναϊκός (και πολύ χαίρομαι για αυτό!).

  16. Νομιζω παναθηναϊκός και Lancome..εεε??Τι υπεροχα χρωματα εχει το ρουζ της Too Faced!!!!

  17. Η Lancome έβγαλε το πρώτο cushion εδώ και πολύ καιρό, πριν ξεσπάσει όλος αυτός ο πανικός, κι αν θυμάμαι καλά το είχα δει και εδώ! Όσο για το τι ομάδα είσαι φυσικά Παναθηναϊκός! Φιλιά!

  18. Tης Lancome..Το Παναθηναικός το αντέγραψα από τις παραπάνω συμμαθητριες μου(επειδή σε αγαπάω θα στο συγχωρήσω αυτό,χαχαχα). Από όλα τα παραπάνω,που όλα με ξετρέλαναν,αυτό που θα τρέξω να παρω είναι η μάσκα Glam Glow..Και οι 2 φωτό σου είναι super! 🙂

  19. Lancôme miracle cushion και Παναθηναικος (οπως κ γω εξαλλου!)

  20. Σίγουρα ειναι η lancome άλλωστε μας το έδειξες πρώτο απο όλα!!!
    Τωρα για την ομάδα μιας και ανάφερες home town της Λεωφόρο Αλεξάνδρας !!!Θα είσαι Παναθηναϊκός!!
    Εννοηται!!!!το εχεις πει και παλαιότερα έχει τραγουδήσει και τον ύμνο!!χαχαχα Μας εχεις ρωτήσει και
    εμάς τι ομάδα είμαστε!!Και εχεις ενα μικρό (θεματάκι) με τον προσηλυτισμό του Κυρίου Ρωμανου απο τον
    μπαμπά σου!!!χαχαχαχα
    ¨Εχω και αποδείξεις 2 Φεβρουαρίου 2012 ( κουβεντούλα δωράκια και αλλα ΕΣΥ τι ομάδα είσαι!!!)

  21. Καλησπέρα!! Δεν θελω να λαβω μέρος στο διαγωνισμό αλλά να πω πόσο μου άρεσαν όλα! Πολυ στενοχωριέμαι που δεν έχουμε Συμφορά εδώ (θα μου πεις εχετε ολα τ’άλλα αλλά είμαι άπληστη!) και παρόλο που συχνά πυκνά κάνω παραγγελίες από το Γαλλικό δεν είναι το ίδιο! Δυστυχώς έχω επίσης καλή μνήμη και θλίβομαι που θα πω ότι είσαι Παναθηναϊκός αλλά τι να κάνουμε – Nobody’s perfect!!!!
    xoxo

  22. Κυρια κυρια να πω?α)Lancôme miracle cushion και β)Παναθηναικος!
    τωρα τι να πω για την παρουσιαση..υπεροχη για ακομη μια φορα!

  23. allo??? Αχ Τζουλια δεν ξερω τι ομαδα εισαι η αληθεια ειναι (δε γνωριζομαστε τοοοοσο πολυ) παντως οσον αφορα στα cushion πρωτη ηταν η Lancome!!!
    τωρα εγω κανονιξα θα επρεπε να ειμαι ΑΕΛ μιας κ ζω στη Λαρισα, αλλα δεν ειμαι τιποτα….that’s the truth!! xxx….

  24. Στα τεστ μας νιώθω μαθήτρια του τελευταίου θρανίου, αλλά με αξιοπρέπεια, οπότε δεν θα αντιγράψω. Θα δεχτώ με στωικότητα το μηδενισμό της κόλλας μου.
    Μάλλον, όμως, θα έχω καλό βαθμό στα καλλιτεχνικά!
    Μη μας αφήσεις, γιατί θα αρχίσουμε τις σκανταλιές και μας βλέπω να τραγουδάμε όλες μαζί “χόρευε τουίστ” (βλ. Χτυποκάρδια στο θρανίο).

  25. Μπορεί κυρά δασκάλα να μην υπήρξα η πιο επιμελής μαθήτρια τελευταία (ανωτέρα βία βλέπετε) τις απαντήσεις όμως τις ξέρω! Η Lancome ήταν η πρώτη και γενικά καλά το πάει λανσάροντας σιγά σιγά στην Ευρώπη προϊόντα που είναι δημοφιλή στην Ασία.
    Η ομάδα σου είναι και η δική μου, δηλαδή Παναθηναικος.
    Να σημειώσω ότι θέλω κολασμένα την Sweet Peach παλέτα απο Too Faced (& την καρδούλα που δίνεις δώρο σήμερα, τι ψέματα να πω;)
    Επίσης όλα τα νέα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα αλλά πολύ όμορφα και πρακτικά φαίνονται τα Tony Molly.
    Όσο για τις μάσκες sephora, απλά τις αγαπώ!
    Τα φιλιά μου

  26. Τζούλια μου,χαλάλι το ξενύχτι!Διάβαζα,διάβαζα και δεν ήθελα να τελειώσει το post.Ναι,κι εγώ το θυμάμαι είναι το lancome miracle cushion.Όσο για το δεύτερο,δυστυχώς συμπεραίνω ότι είσαι Παναθηναϊκός,ομάδα κουρελέ.Εγώ τι ομάδα λες να είμαι;

  27. Κι επειδή όποιος βιάζεται σκοντάφτει… δεν είπα ότι ένιωσα με τις φωτογραφίες όπως όταν μπαίνω σε sephora. Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω και για να πω την αμαρτία μου πολλές φορές δεν παίρνω τίποτα. Με πνίγει ο καταιγισμός προϊόντων. Κάτι δεν πάει καλά μ’ εμένα;

  28. Lancôme miracle cushion και Παναθηναϊκάρα φυσικά!!

  29. …σχολίασα και πριν αλλά το σχόλιό μου δεν το βλέπω…οπότε σχολιάζω ξανά και ζητώ την επιείκειά σας αν είναι διπλοποσταρισμένο…καλές μου συμμαθήτριες,μην ακούτε την κυρία και ψαρώνετε…άλλωστε δεν είναι στην πραγματικότητα αυστηρή …το κάνει για να μας φοβήσει και για να μας επαναφέρει στην τάξη…μαζευτείτε όόόλες στο πίσω θρανίο…όλες χωράτε….έχω ένα παλιό μπλουζάκι-δώρο του αδερφού μου πριν την έναρξη της εξεταστικής στο πρώτο εξάμηνο- που γράφει ”τα αγαθά copies κτώνται”…οπότε και λίγο αντιγραφή ,λίγο κανένα σκονάκι….νομίζω πως θα κάνει τα στραβά μάτια η κυρία…

  30. Kalispera julia bbgirls!!
    H foto me ta gialia eipai apisteyti….!
    Loipon prota oi apantiseis… nomizo… panathinaikos….k lancome!

    @julia ksereis ti epatha ekei pou les gia tin krema somatos soufle…. leo den mporei kanoun poulakia ta matia mou apo tis polles syntages k gelaga moni mou xaxa….

    Filakiaaaa

  31. Λοιπόν το πρώτο cushion που προυσιάστηκε στο bb ήταν το Lancome miracle cushion αλλά είναι ένα προιόν που ξεκίνησε στις αγορές της Κορέας και φυσικά είσαι Παναθηναικός!!Έχω ενθουσιαστεί με την νέα παλεττα της Too Faced με ροδάκινο,ξέρεις πότε έρχεται Ελλάδα???

  32. Πω, πω, όλα είναι τέλεια!
    Νομίζω πως α)ήταν το Lancôme Miracle Cushion Foundation και β)είσαι Παναθηναϊκός.

  33. Φυσικά είναι το lancome miracle cushion φιλάκια πολλά πολλά πολλά!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση σε όλα!!

  34. τέλεια !!!! μου έφτιαξαν όλα τη διάθεση όπως τα είδα !!! Αλλά αγαπημένη όταν παρουσιάζεις προϊόντα μη βάζεις και φωτογραφίες σου … τα έσβησες όλα, περισσότερο χάζευα εσένα παρά αυτά !!! Πόσο φρέσκια και όμορφη βρε Τζου πια !!!!!!

  35. Καταρχάς τι χορταστικό φωτο-ρεπορτάζ ήταν αυτό!! Ξεμυαλίστηκα με όλα αυτά που είδα, κι εστίασα λίγο παραπάνω σε αυτά τα τρισχαριτωμένα Tony Moly -αυτή την κρέμα χεριών-μπανάνα πολύ θα την ήθελα, για παράδειγμα..
    Στην πρώτη ερώτηση, τώρα, το πρώτο που μου ήρθε κατευθείαν στο μυαλό (και που πιστεύω είναι και το πρώτο που παρουσιάστηκε εδώ) ήταν το Miracle Cushion της Lancome, γιατί -κοίτα να δεις- θυμάμαι ήταν τη μέρα που συναντηθήκαμε για πρώτη φορά η Στέλλα, εσύ κι εγώ, και το είχες μαζί σου και μας το έδειξες, οπότε εντυπώθηκε ΄χειροπιαστά΄΄ στη μνήμη!! Για τη δεύτερη ερώτηση τώρα…χμμμ…χρειάστηκα βοήθεια καθ’ότι καθόλου δεν είναι το αντικείμενό μου…αλλά αναζήτησα και βρήκα εκείνο το post 2 Φεβρουαρίου του 2012, που όλα τα λες και Παναθηναικός δηλώνεις!!

  36. Eρωτηση πρωτη: ειναι το γνωστοτατο ταδε,αυτο το πως το λενε. Ερωτηση δευτερη: Παναθα φυσικα,λογω Λεωφορου. Γενικα σχολια: Τι ομορφα πραγματακια ολα αυτα! Χαριτωμενα toys για κοριτσακια.Τα σημερινα,απο μονα τους,ολοκληρη Τoys Academy!

  37. Αχ Τζούλια μου απλά κοκκινίζω από τα καλα λόγια του Εμμανουηλ και τον ευχαριστώ πολύ! Δεν θα πάρω μέρος στο τεστακι γιατί έχουν απαντήσει τόσα πολλα κορίτσια σωστά και εγώ μόλις αυτήν την ώρα κατάφερα να διαβάσω αυτό το post των άκρως λαχταριστων πραγμάτων που μας εδειξες. Μου αρέσουν πολύ τα Benefit και το ρουζ Coralista το λιωνω χειμώνα- καλοκαίρι. Μια βόλτα από τα Sephora πάντα είναι αναζωογονητικη!

  38. Βρε τι πάθαμε…To Lancome το θυμάμαι θαρρώ.Τώρα για ομάδα ψάχνω για την πιο μωβ αλλά δεν βρίσκω οπότε θα πω Παναθηναϊκός(αντιγραφή κι επικόλληση αγαπημένη δασκάλα μου) Εντυπωσιακά τα πραγματάκια που βλέπω όλα αλλά επισκιάστηκαν από το φανταστικό γυαλί σου!!!
    μουτς

  39. Lancome cushion νομίζω είδαμε και Παναθηναικός είσαι.

  40. Για την πρώτη ερώτηση νομίζω πως είναι της Lancome όσο για την δευτερη ερώτηση αντέγραψα από τις συμμαθήτριες μου και θα πω Παναθηναικός. Ζήλεψα πάρα πολύ τα προιοντα που παρουσιαστηκαν και με τις φωτογραφίες σου τα έκανες πιο ελκυστικά. Τέλος να ρωτήσω αν σας ανακοίνωσαν πότε θα βγει στην αγορά η νέα παλέττα της too faced η peach (γιατί φυσικά την άλλη την έχω)

  41. Lancome Miracle Cushion & Παναθηναικός…. αλλά το ρουζάκι τέλειο. Εγώ αυτό έβαλα στο μάτι από την αρχή!

  42. Lancome Miracle Cushion & Παναθηναικός…η αλήθεια είναι οτι εγώ το ρουζάκι έβαλα στο μάτι εξαρχής!

  43. Άντε, υπομονή μέχρι αύριο αγαπημένες και ελπίζω να ξαναδώ σχόλια και να ξαναδιαβάσω όμορφες ευχές ακόμα και από εσάς που δεν είσαστε Παναθηναϊκές… (έβαλα τα χεράκια μου, και έβγαλα τα ματάκια μου…) και είμαι τόοοοοοσο περίεργη να δω τι ομάδα είσαστε… χεχεχε…
    το πρώτο προιόν cushion (μαξιλάρι)
    Στη δική μου οικογένεια έχω τουλάχιστον δυο παραδείγματα: Ο ένας ο μπαμπάς μου και ο άλλος ο μπαμπάς του κυρίου Ρωμανού, οι οποίοι δεν πηγαίνουν πουθενά, ΑΝ δεν κουβαλούν μαζί τους και το δικό τους μαξιλάρι (εννοώ, κάπου που θα κοιμηθούν, εντάξει; Όχι βγαίνω βόλτα και παίρνω και το μαξιλαράκι μου…)Posted on January 13, 2015
    Posted on February 2, 2012 at 10:33 Άντε, υπομονή μέχρι αύριο αγαπημένες και ελπίζω να ξαναδώ σχόλια και να ξαναδιαβάσω όμορφες ευχές ακόμα και από εσάς που δεν είσαστε Παναθηναϊκές… (έβαλα τα χεράκια μου, και έβγαλα τα ματάκια μου…) και είμαι τόοοοοοσο περίεργη να δω τι ομάδα είσαστε… χεχεχε…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.