Grooming: 5 νέα αντρικά προϊόντα για την Άνοιξη!

bury_male02

 

Hola bb fans και καλό μήνα! (προσοχή στη μέρα και τα “παραδοσιακά” ψεματάκια) Χάθηκα λίγο, αλλά έπηξα εξαιρετικά στη δουλειά και όταν νιώθω πίεση, κλειδώνει δυστυχώς και η έμπνευση για γραφή.

 

Μιας κι έχουμε επίσημα άνοιξη, σκέφτηκα σε αυτό το post να κάνω ένα μίνι ρεπορτάζ αγοράς, με νέα λανσαρίσματα που μόλις κυκλοφόρησαν και μου κίνησαν το ενδιαφέρον.

 

Ας δούμε μαζί τη λίστα μου!

 

 

Νέο Diesel Only The Brave Extreme!

 

Με μια έντονη συμφωνία από ζεστό, ξυλώδες πατσουλί και εθιστική συμφωνία κόκκων Τόνγκα, το νέο Only the Brave Extreme προσκαλεί τους άνδρες σε ένα βαθύ, εσωτερικό ταξίδι, όπου θα έρθουν αντιμέτωποι με τα δικά τους όρια και θα τα ξεπεράσουν, καταλήγοντας να αισθανθούν πιο γενναίοι από ποτέ! μια δυναμική συμφωνία από ζεστό, ξυλώδες πατσουλί και μια συμφωνία εθιστικών κόκκων Τόνγκα. Στην κορυφή, η λαμπερή φρεσκάδα του αιθέριου ελαίου λεμονιού Primofiore μπλέκεται με το μανταρίνι και βαθαίνει στην πιο απαιτητική πολυπλοκότητα της πικάντικης συμφωνίας φύλλων κορίανδρου. Στην καρδιά αυτής της τολμηρής επινόησης, συναντάμε μια συμφωνία τριαντάφυλλου, μπλεγμένη με τη συμφωνία φύλλων βιολέτας, καθώς και με τη συμφωνία μήλου.

 

 

 

 

diesel

 

 

 

Νέα NIVEA MEN CRÈME! Ειδικά σχεδιασμένη προκειμένου να καλύπτει τις βασικές ανάγκες της αντρικής επιδερμίδας: η ελαφριά και μη λιπαρή σύνθεσή της απορροφάται αμέσως και αφήνει την επιδερμίδα καλά ενυδατωμένη. Διαθέτει αναζωογονητικό άρωμα και είναι κατάλληλο για εφαρμογή στο πρόσωπο, το σώμα και τα χέρια.

 

 

nivea-men

 

 

To νέο DS Laboratories Revita High Performance Styling gel! Εντάξει, για αυτό το λανσάρισμα είχα ενημέρωση καιρό αλλά τώρα μόλις έφτασε και στην Ελλάδα. Πρόκειται για το πρώτο gel μαλλιών θρέφει την τρίχα και περιποιείται το δέρμα και το τριχωτό. Ανήκει στην οικογένεια Revita της DS Laboratories και περιέχει το πατενταρισμένο σύμπλεγμα συστατικών με τεχνολογία νανοσωμάτων που αποτελείται από τα εξής: Αδενοσίνη (Adenosine), Εκχύλισμα Πεύκης (Pine Wood Extract),χαλκό  (Prezatide Copper Acetate), βλαστοκύτταρα μήλου (Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract), πανθενόλη (Panthenol), υδρολυμένη λουπεϊνη (Hydrolyzed Lupine Protein) κ.α. Δίνει όγκο και λάμψη, προσφέρει Δυνατό κράτημα, Ελέγχει το φριζάρισμα, Δεν ερεθίζει το δέρμα, Θρέφει την τρίχα, Προσφέρει UV προστασία.

 

revita

 

 

 

To νέο Armani Code PROFUMO! To Armani He (σχετικά παλιό άρωμα)  το λατρεύω. Για να είμαι ειλικρινής, το armani code δεν ταίριαξε ποτέ επάνω μου. Μέχρι τώρα που εμφανίστηκε το νέο Profumo. To μύρισα και με δελέασε! Το θέλω (ακούς Άγιε Βασίλη; αλλά είναι μακριά ακόμα ο Άγιος, κάτι πρέπει να σκεφτώ…)

Ταιριάζει απόλυτα με την αληθινή, πραγματική αρρενωπότητα. Η αποχρώσεις πολυτέλειας που εκπέμπει δημιουργούν μια ακαταμάχητη μαγνητική έλξη. Η έκρηξη που προκαλούν οι νότες κορυφής είναι αυθεντικά λαμπερή. Το απόσταγμα πράσινου μανταρινιού, το τραγανό πράσινο μήλο και το αιθέριο έλαιο κάρδαμου δημιουργούν ένα φωτεινό ξεκίνημα. Η φρεσκάδα συνεχίζεται με τις αρωματικές νότες λεβάντας και μοσχοκάρυδου που χρωματίζονται από την λουσμένη στο φως καθαρότητα του άνθους πορτοκαλιού στην καρδιά. Κάθε λαμπερή όψη ζεσταίνεται από το absolute κόκκων τόνγκα το οποίο συνδυάζεται με τις συμφωνίες καπνού και αποκαλύπτει ένα πέπλο υπαινιχτικής συμφωνίας ξύλου και άμβρας. Οι απαλές νότες δέρματος του αποστάγματος στύρακα λιώνουν αποκαλύπτοντας μια ιδέα γλυκιάς πραλίνας. Η ένωση με την επιδερμίδα είναι μοναδική.

 

 

 

armani-code

 

 

 

To νέο K Time One Man | 3 in 1 Hair and Beard Lotion! Πρακτικό, πολύπλευρο και ουσιώδες, το One Man All Over hair and beard lotion συνδυάζει 3 πλεονεκτήματα με μία μόνο εφαρμογή. Καλύπτει 3 βασικές μοντέρνες ανδρικές λειτουργίες προσωπικής περιποίησης σε ένα μόνο προϊόν που ενυδατώνει, ελέγχει και ενδυναμώνει. Η λοσιόν All Over είναι ιδανική για την περιποίηση τόσο των μαλλιών όσο και για το μούσι. Ιδανικό προϊόν για χρήση πριν την περιποίηση. Ξεμπερδεύει το μούσι, ηρεμεί την τρίχα και ταυτόχρονα το ενυδατώνει , το αφήνει απαλό και αρωματισμένο.

 

 

k-time

 

 

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα με νέα προϊόντα!

K.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Αυτό με την πίεση Κωνσταντίνε το βιώνω σχεδόν καθημερινά οπότε σε καταλαβαίνω απολύτως..με παρέσυρε η περιγραφή του νέου Armani code καθώς εχω και μια αδυναμία στον Armani και ειδικά στα αντρικά του αρώματα..:)

  2. Κωνσταντίνε,μπορεί να αργεί ακόμα ο Santa αλλά κάνε καμιά δέηση στο Easter bunny….ποτέ δεν ξέρεις…χαχαχα….καλό μήνα σε όλους και καλό ΠΣΚ!!!

  3. Καλό μήνα!
    Η Nivea Men Creme υπάρχει ήδη στο σπίτι και εκτιμάται ιδιαίτερα, να πω!
    Η εικόνα του Armani Code Profumo μου κέντρισε την προσοχή, κι η περιγραφή την απογείωσε…! Κόλλησα στο “…μια ιδέα γλυκιάς πραλίνας” 😉

  4. Καλησπέρα!! Πολύ ωραίες οι προτάσεις σου και χαίρομαι που έχεις πολλές αρωματικές! Τα bbboys πρέπει να μυρίζουν εξίσου ωραία με τα bbgirls!!

  5. Το αρωμα μυριζει τέλεια κι ανετα το φοραω κι εγω(το κλεβω απο το γιο μου 😛 )
    Καλο μηνα
    Μουτς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.