Τα 15 ωραιότερα μπουκάλια αρωμάτων Guerlain!

 

maria-A

 

 

Την αδυναμία μου την ξέρετε χρόνια τώρα και δεν υπήρχε περίπτωση να γράψω για τα ωραιότερα μπουκάλια και να μην αφιερώσω μια μέρα, μόνο στον αγαπημένο μου οίκο αρωμάτων Guerlain.

 

Ας τα δούμε μαζί και να μου πείτε αν έχω δίκιο ή όχι που τα λατρεύω:

 

 

Guerlain  L’heure de nuit

 

GUERLAIN  l'heure de nuit perfume exclusive

 

Guerlain Abeille

 

guerlain-abeille

 

Guerlain LPRN Black Baccarat

 

GUERLAIN LPRN black baccarat

 

Guerlain Guet Apens

 

GUERLAIN GUET APENS

 

Guerlain Le Bouquet de la Mariee

 

 

GUERLAIN LE BOUQUET DE LA MARIEE

 

 

Guerlain Metallica

 

GUERLAIN METALLICA

 

Guerlain Muguet 2014

 

GUERLAIN MUGUET 2014

 

 

Guerlain Mitsuko Arita Porcelain

 

 

GUERLAIN mitsuko arita porcelain

 

Guerlain Parisiennes

 

GUERLAIN Parisiennes

 

Guerlain Shalimar Blue

 

GUERLAIN SHALIMAR  BLUE

 

Guerlain Shalimar Blue Baccarat

 

GUERLAIN SHALIMAR BLUE BACCARAT

 

Guerlain Shalimar Indian Nights

 

 

GUERLAIN SHALIMAR INDIAN NIGHTS

 

 

 

Guerlain  Shalimar Souffle

 

 

GUERLAIN shalimar souffle-1

 

 

Guerlain Turtle

 

 

GUERLAIN TURTLE

 

 

Guerlain Exceptional Perfume Collection

 

Guerlain_Exceptional_Perfume_Collection

 

 

Αυτά προς το παρόν από μένα bb girls! Ελπίζω να σας άρεσε το αφιέρωμά μας σε αυτά που κατά τη γνώμη μας είναι τα ομορφότερα μπουκάλια της αγοράς και να πήρατε και ιδέες για κάποιον καινούριο άρωμα ή κάποιο άρωμα που αγαπούσατε παλιά και θέλετε να του ξαναδώσετε μια ευκαιρία.

 

Πολλά φιλιά,

Maria A

 

 

 

32 Σχόλια
  1. Μας αποτελείωσες Υπουργέ.. Τι να διαλέξω τώρα; To μοναδικό LPRN Black Baccarat; Το έργο τέχνης Mitsuko Arita Porcelain; To απίστευτα αισθησιακό Shalimar Indian Nights; Δε μπορώ, δε μπορώ.

  2. Δεν έχω λόγια! Εχω μείνει άναυδη!!!!! Εργα τέχνης! Αριστουργήματα!!! Αλλά η πιο καλλιτεχνική, ονειρεμένη στιγμή της εβδομάδας η υπέροχη, φωτό της Μαρίας μας που ανοίγει το post! Μαρία, έχουν φάει τη σκόνη σου οι perfume editors όλου του κόσμου!

  3. Kalimera!!! Agapo Guerlain kai fainetai! forao Shalimar poly syxna – exo polles ekdoseis tou kai mou aresoun oles! – kai to foresa gia na giortaso ki ego tin International Fragrance Day. Ta perissotera mpoulakia pano einai syllektika kai fysika panakriva alla einai ontos erga texnis. merika eixa tin efkairia na ta do apo konta prin apo 3 xronia otan piga sto perfume event tou Harrods gia ton Guerlain. I teleftaia synergasia me tin Iaponiki etaireia porselanis Arita mou exei karfothei kai to thelo treal! Pros to paron kykloforei mono Japan alla meta to kalokairi tha to feroun kai sto Paris!
    @Ju: to kolie sto mpoukali Indian nights einai me alithina margaritaria!

  4. @Stella: Ναι, ναι,συμφωνώ! Ήθελα να ξαναμπω να το γράψω αυτό, αλλά (ως συνήθως..) με πρόλαβες!!

  5. @MariaA: Το σκέφτηκα, ότι μπορεί και να είναι με αληθινά μαργαριτάρια… Πάω να λιποθυμήσω τώρα, λίγο δύσκολο να βρεις Άγιο Βασίλη να στο κάνει αυτό δώρο, αλλά αν τον βρεις- δε το συζητώ- τον παντρεύεσαι και πας να ζήσεις και Ροβανιέμι και Καισάρεια και όπου σου πει..

  6. @Ju: Ennoeitai!!!!! Billionnaire apo to Qatar i Russia tha einai to pio pithanon!!! An skefteis oti stoixizoun peri tis 15.000 – 20.000!!

  7. @MariaA: Κάτι σε Δυτική Ευρώπη, το βλέπεις δύσκολο ε; Με πας σε πολύ εξωτικούς Αι Βασίληδες τώρα..

  8. @MariaA @Julia Κοριτσια!!!! Κορίτσια!!!! Συμμαζευτείτε….

  9. ουπς.. δίκιο έχει η Stella.. παρασυρθήκαμε, νομίζαμε ότι τα λέγαμε αλλού.. σιωπή και κόσμια τώρα.

  10. Αριστουργήματα όντως, αλλά η Μαρία μας με τα απίστευτα μάτια υπέροχη!!!! Στέλλα κλέβεις τις σκέψεις μου συνεχώς . Λάτρεψα το muguet, κάτι έχω πάθει με το πράσινο τώρα τελευταία…. Καλημέρα

  11. @ELENI: Kathe xrono ta mpoukalia pou filoksenoun to Muguet einai aristourgimata!

  12. @ΕΛΕΝη και η γραμμή του eye liner αριστουργηματική επίσης!

  13. Έρωτας μεγαλοοοοοοος!!!!!!!!!!με στιγματησαν για όλη μου την ζωή!!!Τελος!!!!

  14. Λατρεμενα υπεροχα ολα. Το ενα καλυτερο απο το αλλο. Οι δημιουργοι τους πρεπει να αισθανονται υπερηφανοι.Οχι δεν μπορω να διαλεξω μου αρεσουν ολα πολυ πολυ. Και Μαρια εισαι πιο ομορφη απο ολα αυτα τα αψυχα αριστουργηματα.Καλημερα

  15. @SofiaT: Γι αυτό σου έγραψα προχθές “κάνε υπομονή για το χρώμα μπλε…”

  16. @Τζουλια.Τζουλια δεν γνωρίζω πια αν θα υπάρξουν αλλα έργα τέχνης σαν αυτά που να με εντυπωσιάσουν τόσο πολυ!!! Μπλε έρωτας!!!!

  17. Πραγματικά αριστουργήματα όλα ειδικά τώρα που τα βλέπω έτσι συγκεντρωμένα…Όσο για σένα αγαπημένη υπουργέ μου τι να πω,όσα να πω λίγα θα είναι.Εύγε!
    Μουτς

  18. @Litsa: Για να σου πω, πολυαγαπημένη μου μαθήτρια Λίτσα.. Σα να μας “ξεπετάς” στην τάξη τον τελευταίο καιρό και φτάνουν και οι εξετάσεις. Λοιπόν, litsapestaola και πες μας ποιο σου άρεσε περισσότερο. Και επειδή είμαι καλή δασκάλα, μπορείς να πεις μέχρι τρια.

  19. Abeille,Muguet και Shalimar blue….oνειρεμένα…πόση περισσότερη έμπνευση και φαντασία πια να έχουν αυτοί οι σχεδιαστές των μπουκαλιών….υποκλίνομαι!!Τα Samsara δεν βλέπω….αλλά είναι τα λιγότερο περίτεχνα μπουκάλια μπροστά στα υπόλοιπα…

  20. Φοβερά! Διαλεγω το shalimar!Δεν έχει σημασια μονο το άρωμα αλλά και το μπουκαλάκι του!

  21. Απόλυτο δίκιο έχεις που τα λατρεύεις MariaA, οι σημερινές εικόνες ήταν χωρίς αμφιβολία “το κερασάκι στην τούρτα” σε αυτήν την παρέλαση κομψοτεχνημάτων τις τελευταίες μέρες στο bb! Ξεχώρισα αυθόρμητα το LPRN Black Baccarat και το βαθύ μπλε του Shalimar…

  22. Πολυ εντυπωσιακα! Μακαρι να ειχα σε εικονα και τους ντιζαινερς αυτων των κοσμηματων-φιαλων!

  23. Ανάμεσα σε αυτα τα μπουκάλια-έργα τέχνης ξεχώρισα το Guerlain Shalimar Indian Nights,που μου θυμίζει εξωτικές παραμυθένιες νύχτες..επειδή λάτρευα τη Samsara, εκεί γύρω στα 20 μου, περίμενα να τη δω και αυτήν,αλλά το κόκκινο μπουκάλι της ίσως δεν συγκρίνεται με αυτά τα κομψοτεχνήματα…Η Μαρία είναι πρωθυπουργός των αρωμάτων όχι απλά υπουργός!

  24. Και ήρθε αυτό το post να μας αποτελειώσει! Καταλαβαίνω απόλυτα την Υπουργό για την αδυναμία της σε Guerlain. Δε μιλάμε για απλά μπουκάλια, αλλά για πραγματικά έργα τέχνης, πανέμορφα όλα! (και αγοράζεις ένα έπιπλο για το σαλόνι σου και τα τοποθετείς εκεί, για να τα θαυμάζεις). Δεν ξέρω για εσάς, εγώ τα κρατάω τα μπουκαλάκια και αφήνω πάντα 2-3 σταγόνες, για να τα μυρίζω, πάντα μου ξυπνάνε αναμνήσεις.
    Υ.Γ. Χίλια μπράβο στη MariaA, αλλά και στη Celia για την ιδέα!

  25. @Julia:η αλήθεια τελευταία είμαι λιγάκι αμελής μαθήτρια.Μετά πολλής σκέψης λοιπόν θα πω το Guerlain LPRN Black Baccarat,το Dolce Vita(το μπουκάλι κανει απίστευτα παιχνίδια με το φως στους τοίχους)κι από τα BOND NO9 το μεσαίο.
    Ουφφφ ήταν δύσκολο..
    Μουτς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.