INGLOT: To make up look της Άνοιξης 2016, Electric Youth

 

 

inglot-spring-2016-2

 

Ένα φρέσκο και νεανικό μακιγιάζ για φέτος την Άνοιξης που δίνει έμφαση στη φυσική ομορφιά των γυναικών. Αυτό είναι το Electric Youth make up look από τα INGLOT που αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά του προσώπου.

 

Βασικοί πρωταγωνιστές του look το Stick Foundation 106 και το Freedom System HD Highlighter Trio 104 για αλαβάστρινη επιδερμίδα και υγιή όψη. Το αψεγάδιαστο και λαμπερό του αποτέλεσμα, καθώς και η εύκολη εφαρμογή του, το καθιστούν ιδανικό για ένα ‘’no-makeup’’ make up look.

 

 

 

inglot-1

 

 

 

Get the look STEP BY STEP:

 

 

Πρόσωπο

 

  • Ενυδατώνουμε το πρόσωπο με το Refreshing Face Mist.
  • Εφαρμόζουμε τοπικά το Stick Foundation #106 για να καλύψουμε τις κοκκινίλες του δέρματος.
  • Αναμειγνύουμε τα HD Corrective Primers Mocha, Pink, Peach και το AMC Face and Body Illuminator #63 για να δημιουργήσουμε μία ανάλαφρη βάση.
  • Για να δώσουμε ένταση στις γωνίες του προσώπου εφαρμόζουμε το Stick Foundation #112 στους κροτάφους και τα ζυγωματικά.
  • Σταθεροποιούμε τη βάση με τo HD Illuminizing LoosePowder#43 και δίνουμε λάμψη στο πρόσωπό με το Freedom System HD Highlighter Trio #104.

 

 

 

inglot-2

 

 

 

inglot-3

 

 

 

 

 

 

Μάτια

  • Εφαρμόζουμε τη Freedom System Eye Shadow #612 για να φωτίσουμε το βλέμμα.

 

 

 5.INGLOT_TOP-PRODUCT_freedo

 

 

 

Χείλη

  • Απλώνουμε μία λεπτή στρώση από το Lipstick #121.

 

 

6.INGLOT_TOP-PRODUCT_lipsti

 

 

Nύχια

  • Απλώνουμε το O2M Nail Enamel Soft Matte στην απόχρωση #502.

 

 

 12.INGLOT-o2m-soft-matte-50

 

 

Kαι όπως πάντα το how-to  video του look. Αξίζει να το παρακολουθήσετε θα δείτε ένα πολύ απλό και εύκολο contouring που πιστεύω θα σας βοηθήσει πολύ.

 

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls από μια συννεφιασμένη Θεσσαλονίκη! Τα Inglot μου αρέσουν έχω μερικά κραγιόν που με βόλεψαν πολύ και από χρώμα και από ποιότητα. Το stick foundation και το illuminator δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά φαίνοται πολύ ενδιαφέροντα!
    Φιλιά πολλά!

  2. Καλοσώρισες στα πάτρια Μαράκι μας! Μακάρι να σε βλέπαμε και Αθηνα!

  3. Καλημερα καλη εβδομαδα σε ολες. Καλωσορισες Μαρια να χαρεις την διαμονη σου

  4. Καλή εβδομάδα κορίτσια!! Ωραία τα χρώματα της Inglot για ένα πιο φυσικό μακιγιάζ.Μου άρεσε πολύ το κραγιόν ( και θα προτιμούσα και στο μοντέλο να τονίζονταν παραπάνω τα χείλη.) Καλωσόρισες Μαρία και μην ανησυχείς για την συννεφιά. Κάτι ακούγεται για 30 βαθμούς τις επόμενες ημέρες!!)

  5. Γεια σας bbgirls!Δεν έχω δοκιμάσει αυτή την εταιρεία ποτέ αλλά κάποια από τα προϊόντα θα ήθελα να τα δοκιμάσω όπως το highlighter.Το no makeup look νομίζω ότι θέλει μεγάλη δεξιοτεχνία και πολύ καλά καλλυντικά γιατί αλλιώς φαίνεσαι σαν να σηκώθηκες από αρρώστεια.Γενικά,δεν νομίζω ότι ταιριάζει σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας,οι οποίες χρειάζονται και λίγο χρώμα.
    @ΜariaA,καλά να περάσεις!

  6. Επίσης,μου άρεσε το stick για contouring που φαίνεται στο βίντεο,φαίνεται πολύ βολικό.

  7. Έχω δοκιμάσει σκιές,μάσκαρα και κραγιόν της inglot(της κορης μου ήταν βέβαια γιατί είναι από τις αγαπημένες της μαρκες)και έμεινα πολύ ευχαριστημένη..μου αρεσαν πολύ οι παραπάνω συμβουλές οσον αφορά το foundation!! Μαρία να περάσεις τέλεια

  8. @marianna: Συμφωνώ. Τελικά νομίζω ότι το πιο εύκολο contouring γίνεται με stick foundation σε δυο αποχρώσεις: μια πιο ανοιχτή για highlighting και μια πιο σκούρα.

  9. Όσο κι αν έχω προσπαθήσει το μόνο που πετυχαίνω να μοιάζω σαν ινδιάνος βαμμένος με τα χρώματα του πολέμου..ΔΕΝ ΤΟ ΧΩ με το contouring λέμε! Ωραία χρωματάκια όμως.
    Μουτς

  10. Γεια σας ΒΒ Girls. Από INGLOT έχω δοκιμάσει λίγα πράγματα, αλλά τα βρήκα αξιοπρεπή και με καλή σχέση ποιότητας τιμής. Άπο τότε που έμαθα τα “κοψίματα” (2006), χρησιμοποιώ στικ και συγκεκριμένα της mac(NW50), όσες δεν γνωρίζετε τις αποχρώσεις της εταιρείας, μιλάμε για ΠΟΛΥ σκούρο καφέ. Ότι άλλο έχω δοκιμάσει δεν με βολεύει. Σας το συστήνω ανεπιφύλακτα… α, καλώς ήρθες υπουργέ!

  11. Ευχαριστώ κορίτσια!! Καλώς σας βρήκα και από τα πάτρια εδάφη! 🙂
    Το contouring κι εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμη αλλά με τα stick νομίζω θα είναι πολύ πιο εύκολο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.