Διαγώνισμα: Αν το βρεις, το κερδίζεις!

 

spring-teaser-final

 

 

Είναι το καλύτερό μου, όταν έρχονται προϊόντα ομορφιάς στην Ελλάδα που δεν υπάρχουν ακόμα εδώ, ή που και να υπάρχουν, παίρνουν δικαιωματικά τη θέση που τους αξίζει.

 

Φυσικά αυτό μου συμβαίνει και λόγω επαγγέλματος- διότι βαριέμαι εύκολα και δεν θέλω να βλέπω τα ίδια και τα ίδια, τους ίδιους «παίχτες» day in, day out, αλλά και γιατί άλλο είναι να παραγγέλνεις κάτι στο internet (ή να το αγοράζεις από άλλη χώρα) και άλλο να το βλέπεις live μπροστά σου και όποτε θέλεις.

 

Eκείνο, ήταν ένα ωραίο πρωί. Πότε -πότε μαζευόμαστε κάποιες μαμάδες τα πρωινά του Σαββάτου στο σπίτι μου και μαζί με τα διάφορα μαμαδίστικα, φυσικά λέμε και τα κοριτσίστικα. Η Χριστίνα, κάποια στιγμή, άρχισε να μιλάει με μεγάλο ενθουσιασμό για μια μάρκα που κάνει δυναμική επανεμφάνιση ήδη στην Ελλάδα, σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών και την είχε δει πρόσφατα σε μια shopping εξόρμησή της. «Κοίτα, εσύ το πιο πιθανό είναι να την ξέρεις λόγω δουλειάς» μου είπε. «Για πες μου, για ποια μάρκα μιλάς τη ρώτησα εγώ. Όταν μου είπε τη μάρκα, δεν απάντησα κάτι, απλά της ζήτησα να έρθει μαζί μου στο άδυτο (όπου «άδυτο» το μπάνιο παύλα μπουντουάρ μου)

 

Όταν λοιπόν μπήκε μέσα, δεν είδε ένα, αλλά τουλάχιστον πέντε προϊόντα της μάρκας για την οποία μας μίλησε. «Κοίτα» μου είπε. «Ότι θα την ήξερες δεν είχα αμφιβολία, αλλά ότι θα είχες και όλα αυτά τα προϊόντα δεν το περίμενα… να φανταστώ ότι τα αγόρασες εδώ ή στο Λονδίνο;» Πολύ καλά φαντάστηκε η φίλη μου. Πράγματι τα συγκεκριμένα, τα αγοράζω κάθε φορά που βρίσκομαι στο Λονδίνο και αυτή τη φορά, ήταν και σχετικά φρέσκο το τελευταίο μου ταξίδι- είχα «τσιμπήσει» δυο- τρία. Είναι πολύ fashionable μάρκα και την αγαπώ για τα πολύ καλά της προϊόντα.

 

 

 teaser-2-final-450x415

 

 

 

Εκεί λοιπόν πάνω στη συζήτηση, μου ήρθε και η ιδέα για το τεστ του τρίτου τριμήνου. Της είπα, ότι είμαι σίγουρη ότι θα τα γνωρίζουν και πάρα πολλά από τα bb girls, γιατί τα bb girls, δεν είναι απλά girls, είναι niche girls και ξέρουν τα πάντα- περισσότερα και από μένα σε κάποιες περιπτώσεις.

 

Και το πήγα και ένα βήμα παρακάτω λέγοντάς της «Λοιπόν βάζω στοίχημα, ότι αν κάνω τεστ και βάλω αίνιγμα θα το βρουν πάρα πολλά bb girls.” Kαι μάλιστα αυτή τη φορά, δεν θα δώσω δώρο μόνο σε μια αριστούχα, αλλά σε τρεις. Τόσο σίγουρη είμαι!

 

 

«Να το δω!» απάντησε εκείνη, και δώσαμε τα χέρια (εντάξει, υποσχέθηκα και σε εκείνη ένα δωράκι και όπως καταλαβαίνετε μια έννοια την έχει, να κερδίσετε εσείς για να κερδίσει και εκείνη..)

 

Λοιπόν bb girls, προσοχή! Κοιτάξτε να με βγάλετε ασπροπρόσωπη! Με προσοχή, διαβάστε μια – μια πρόταση του αινίγματος, κάντε την έρευνα σας και ξεκινήστε.

 

Οι αριστούχες θα είναι 3, θα πάρετε 3 ολοκληρωμένα σετ, θα σας πω τα αποτελέσματα αύριο και Καλή Επιτυχία!

 

Το Αίνιγμα

 

Μπορεί να είμαι ευρείας

Μα έχω στυλ πολύ

Νο 1 είμαι,

Με ονοματεπώνυμο «βαρύ»

 

 

Τι είναι;

 

 

 

 

Μέχρι να αρχίσω να διορθώνω γραπτά, ας κάνω το γνωστό και ας βάλω τα ακουστικά μου:

 

 

 

 

 

 

183 Σχόλια
  1. Ενα έχω να πω εάν δεν ειναι Rimmel London όπως ανάφερα παραπάνω(!γιατι και νούμερο ενα ειναι και
    ευρείας ειναι και βαρύ όνομα/επώνυμο έχει) και ειναι τα βερνίκια Sally Hansen τα οποία τα χάζευα την προηγούμενη βδομάδα στα hondos center θα τραβήξω τις κοτσίδες μου!!!!χαχαχαχα
    Ένταξη και αυτά έχουν όλες τις προϋποθέσεις !!ειχα αγοράσει παλαιότερα ενα topcoat που ήταν
    Εξαιρετικό!!!
    Φιλια

  2. Butter london θα πω εγώ …. Κ Ανυπομονώ να έρθουν αν είναι όντως αυτά…

  3. Μπορει στο προηγουμενο μου σχολιο να μην μαντεψα σωστα και να μηδενιστηκε η κολλα μου αλλα στελνω ενα link που κατι θα σας θυμισει και θα βοηθησει τις υπολοιπες να μαντεψουν σωστα:
    http://www.dubaiprnetwork.com/pr.asp?pr=106852

  4. @Eva Diamma …μα,να μην μου πάει ο νους να κάνω ένα search για την εικόνα στον θείο Γούγλη…. Eπαναλαμβάνω,λοιπόν….,ενημερώθηκα πως κυκλοφορεί στην Ελλάδα από το 2009(ευχαριστώ, @tania) …μιλάμε για το νέο βελτιωμένο miracle gel για διπλάσιο όγκο και λάμψη στα νύχια ….διάβασα πως πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το Miracle Gel Top Coat που απογειώνει το αποτέλεσμα(να και το comeback)…kαι τη σειρά την βρίσκουμε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

  5. Θα πω τα βερνίκια sally hansen,αντιγραφή σκέτη.

  6. …θέλουμε διευκρινήσεις από την κυρία για το ”βαρύ”,πάντως!!!

  7. Νεκταριααααααααα πού χαθηκες παιδί μου??? Sally Hansen να είναι?(σκονακι ειναι σιγουρα 😛 )

  8. Αγαπώ Λονδίνο, λατρεύω Shally Hansen! Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Το μυαλό μου έχει κολλήσει εκει!

  9. Ομολογώ δεν ήξερα οτι τα Sally Hansen είναι ευρείας…αλλά θα πω κι εγώ το ίδιο με τις άλλες κοπέλες, δεν θα πρωτοτυπήσω! Βέβαια το “βαρύ” όνομα λίγο με μπέρδεψε αλλά φαντάζομαι θα έχουμε διευκρινίσεις!

  10. Ουφ! Sally Hansen και από εμένα και μακάρι να κερδίσω!

  11. αρχικα νομισα πως μιλουσες για τη rimmel, αλλα μαλλον ειναι η sally hansen μιας και την εικονα “spring” στην αρχη του ποστ ειναι στη διαφημιση τους

  12. Τα βερνίκια Sally Hansen!!!!! Τι ωραίο αποτέλεσμα τι διάρκεια! Αξίζουν κάθε ευρώ! Και η αλήθεια είναι ότι δεν τα γνωρίζουν πολλές ακόμη αλλά χάνουν!!!!!

  13. Μα τί άλλο….. Τα αγαπημένα καλλυντικά 3INA που σε λίγες ημέρες θα “φιλοξενούνται” στον όμορφο χώρο του The Mall Athens….Ευχαριστούμε πολύ…
    Την αγάπη μας…

  14. Sally Hansen presents Style & Color Trends for Spring 2016 by Madeline Poole
    !!!1 <3 <3 <3

  15. Εντάξει… Ανακαλώ την προγενέστερη δήλωση μου,, καθότι διαπιστώνω ότι προφανώς πρόκειται για τα νέα βερνίκια της Sally Hansen…Ιδίως για το νέο top coat που λανσάρει…μελέτησα “σβέλτα” και επέστρεψα με δυναμική παρουσία…:)

  16. Eva Diama σε ευχαριστουμε , Sally Hansen το βρηκα χαχαχαχα αν βγω ας τα παρει η Eva Diama γιατι ετσι και αλλιως αυτη εβαλε το λιγκ

  17. Ε, δεν μπορώ θα το ρωτήσω κι ας πέσω κατω απο τη βάση!!! Ποια είναι ρε παιδιά αυτη η Sally Hansen? Ε, μα με σκάσατε!

  18. Μετα απο κοπιώδη αναζήτησή και το εξαιρετικό…σκονάκι της αγαπητής Eva diamma βαθυστόχαστα κατέληξα στην απάντηση μου:
    Ε,ναι λοιπόν Sally Waters….ooh yes indeed!

  19. Αχχχχχχ τα θέλω τα θέλω πολύυυυυυυ!!!!
    Sally Hansen θα πω χωρίς καμία πρωτοτυπία κι εγώ !!!!
    Σας φιλώ κουκλοκόριτσα !!!!

  20. Μου περασε απ το μυαλο μηπως ειναι η biolife??

  21. Πω,πω, τι έχασα σήμερα!! -τι να κάνω @Litsa μου, έχω κι αυτή τη δουλειά που με παρακωλύει απ´το να λύνω εγκαίρως αινίγματα στο beautyblog :-Ρ Λοιπόν, θα πω ότι διαβάζοντας το post, αυτό που μου ήρθε πρωτίστως στο μυαλό είναι τα Crabtree&Evelyn, που τα γνώρισα εδώ πάνω και τα λάτρεψα (αν και δεν τα λες ακριβώς τόσο fashionable όσο μάλλον vintage..). Ε, μετά, συνειδητοποιώντας ότι οι εικόνες σε βερνίκια φαίνεται να παραπέμπουν, με το hint ότι πρόκειται για όνομα και επώνυμο (όχι δύο επώνυμα..), και τα σχόλια,…ε, Sally Hansen θα πω κι εγώ (φουλ σκονάκι @Litsa!!!)
    @Stella: χαχαχα, είσαι θεά!!

  22. @nektaria Μα βρε Νεκταρία μου, συγνωμη κι όλας, αλλά τόσα χρόνια στο κουρμπέτι, εγω την Sally βαριά ξεβαριά δεν την έχω ξανακούσει και δεν ντρεπομαι να το πω…. Πολυ δε περισσότερο δεν την έχω ματαδει στο Ελλάντα για να τεκμηριώσω το relaunch… Και μπράβο στα κορίτσια που το ήξεραν και το ειπαν, γιατί μην τρελλαθούμε…. Για όσες όντως το ήξεραν λεω… 😉

  23. αχ τα βερνίκια sally hansen τα είχα πρωτοδεί στο project runway (απλά δείτε το) και μου έτρεχαν τα σάλια ! αλλά δεν ήξερα ότι κυκλοφορούσαν παλιά στην Ελλάδα, κοίτα τι μαθαίνεις!

  24. Sally Hansen…συμμετέχω ως μαθητής για να τα προσφέρω στην αγαπημένη μου….

  25. Κι εγώ θα πω Sally Hansen, ευχαριστούμε!

  26. Θα πω κι εγώ τα βερνίκια sally Hansen,επηρεασμένη από την πολύχρωμη εικόνα στην αρχή του άρθρου.

  27. Ε ΚΑΛΑ ΤΑ SALLY HANSEN ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ!

  28. Sally Hansen θα πω μετά βεβαιότητος, γιατί Λονδίνο δεν νοείται χωρίς Sally και vivid εξαιρετικά μανό της!

  29. Θα έλεγα Yardley of London, αλλά.. Έχει περάσει αρκετός καιρός κι επίσης αυτές οι χαριτωμένες πιτσιλιές παραπέμπουν σε βερνίκια! Οπότε μάλλον τελικά στη Sally Hansen θα καταλήξω κι εγώ 😉

  30. Shally Hansen! Κάτι θα ξέρετε για να το λέτε όλες!

  31. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ… ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΨΗΦΙΖΩ RIMMEL LONDON! ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ??? ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ??? Η ΤΖΟΥΛΙΑ ΞΕΡΕΙ!!!! ΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!! ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ!!!

  32. H ora einai argamisi opos blepete alla tora ekana ena mpanio k ksaplosa meta tin douleia!! Bbgirls ena exo na po osi kourasi na exo mou ftiaksate tin diathesi!
    @stella oute emena mou leei polla pragmata k den tha allakso tin apantisi mou giati sto link pou grapsane poio pano ta bbgirls apo to bb h @julia mas grafei oti mporoume na ta broume sta hondos k to post einai apo to 2010 opote den erxonte tora….leo ego tora…. mporei na leo k mparoufes….!
    Kalo brady!! ♡♡♡

  33. H ora einai argamisi opos blepete alla tora ekana ena mpanio k ksaplosa meta tin douleia!! Bbgirls ena exo na po osi kourasi na exo mou ftiaksate tin diathesi!
    @stella oute emena mou leei polla pragmata k den tha allakso tin apantisi mou giati sto link pou grapsane poio pano ta bbgirls apo to bb h @julia mas grafei oti mporoume na ta broume sta hondos k to post einai apo to 2010 opote den erxonte tora….leo ego tora…. mporei na leo k mparoufes….!
    Kalo brady!! ♡♡♡
    Ps mporei na to exo balei k 10 fores to sxolio sorry alla kati kollaei to tablet!

  34. Sally Hansen και ανυπομονώ να τα δοκιμάσω!

  35. Crabtree & Evelyn? Ευχαριστούμε!!!

  36. Τα εκπληκτικά βερνίκια Sally Hansen!!! Αν και ως Προϊόντα περιποιησης νυχιών (βάσεις, στεγνωτικα κτλ) κυκλοφορούν στην Ελλαδα από το 2008-2009. Αλλο ενα υπεροχο δωρο και μακαρι να ειμαι μια απο τις τυχερες. Thank you bb girl!!!!

  37. …θα πω και κάτι τελευταίο….τα αγαθά copies κτώνται!!!Χoxoxoxoxo!!!!Σας αγαπώ και σας φιλώ όόόόλες,αγαπημένες μου συμμαθήτριες…καλημέρααααα!!

  38. Sally Hansen (και ναι οφείλω να τ’ομολογήσω… αντέγραψα από την διπλανή μου!!) 🙂

  39. θα έλεγα βερνίκια νυχιών Sally Hansen αν και δεν τα έχω βρει πουθενά

  40. Sally Hansen ,είναι ευρείας με πολύ στυλ και τα βρίσκουμε στα HONDOS & Sephora αλλά στο δεύτερο όχι σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων όπως τα HONDOS .

  41. Πρόκειται για τα Sally Hansen!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!

  42. το πρώτο προιόν cushion (μαξιλάρι)
    Στη δική μου οικογένεια έχω τουλάχιστον δυο παραδείγματα: Ο ένας ο μπαμπάς μου και ο άλλος ο μπαμπάς του κυρίου Ρωμανού, οι οποίοι δεν πηγαίνουν πουθενά, ΑΝ δεν κουβαλούν μαζί τους και το δικό τους μαξιλάρι (εννοώ, κάπου που θα κοιμηθούν, εντάξει; Όχι βγαίνω βόλτα και παίρνω και το μαξιλαράκι μου…)Posted on January 13, 2015
    Posted on February 2, 2012 at 10:33 Άντε, υπομονή μέχρι αύριο αγαπημένες και ελπίζω να ξαναδώ σχόλια και να ξαναδιαβάσω όμορφες ευχές ακόμα και από εσάς που δεν είσαστε Παναθηναϊκές… (έβαλα τα χεράκια μου, και έβγαλα τα ματάκια μου…) και είμαι τόοοοοοσο περίεργη να δω τι ομάδα είσαστε… χεχεχε…

  43. χχαχα!!σε λαθος ερωτηση απαντησα κερα δασκαλα !!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.