Sally Hansen: Put fashion on your nails!

 

SH-AquaStrips-204-1_R2

 

 

Όταν είδα για πρώτη φορά, τις φωτογραφίες που θα δείτε και εσείς μαζί μου σήμερα, σκέφτηκα αμέσως τον τίτλο που ανοίγει το post. Fashion. Πολύ fashion. Χωρίς αμφιβολία, η Sally Hansen είναι η καλύτερη μάρκα βερνικιών και περιποίησης νυχιών που κυκλοφορεί στην αγορά ευρείας. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι είναι η Νο 1 μάρκα σε πωλήσεις στην τεράστια αγορά της Αμερικής.

 

 

sally-hansen-open-1

 

 

Η ιστορία της ξεκινά στα τέλη της δεκαετίας του 1950 όταν τότε η ίδια η Sally Hansen με τον χημικό σύζυγο της λάνσαραν στην αγορά, ένα πρωτοποριακό προϊόν μια επαναστατική για την εποχή φόρμουλα  που μέχρι σήμερα είναι best seller σε πωλήσεις: το “Hard As Nails”. Η συγκεκριμένη φόρμουλα που χαρακτηρίστηκε ως «η κλινική του νυχιού σε ένα μπουκάλι», καθιέρωσε τη Sally Hansen ως τη Νo.1 μάρκα περιποίησης νυχιών.

 

sally-hansen-50s

 

 

Από τότε και μέχρι σήμερα η μάρκα δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται, τα προϊόντα περιποίησης νυχιών εμπλουτίστηκαν και προσφέρουν πλέον τις πιο εξειδικευμένες λύσεις. Και όταν τα χέρια είναι όμορφα και υγιή, ποιο είναι το επόμενο βήμα; Ένα υπέροχο βερνίκι νυχιών, σε σταθερές πλούσιες και fashionable αποχρώσεις. Πολύ απλά, ένα βερνίκι νυχιών Sally Hansen.

 

(όπως αυτό, το δικό μου αγαπημένο B GIRL! (άλλο ένα B και θα ήταν για εμάς φτιαγμένο!)

 

sally-1-1

 

 

Αυτό το γνωρίζουν πρώτοι και καλύτεροι οι διάσημοι σχεδιαστές μόδας (θέλουν τα καλύτερα) γι αυτό και η Sally Hansen συνεργάζεται με πολλούς οίκους Μόδας σε πασαρέλες και ντεφιλέ με πιο πρόσφατη τη συνεργασία της με την Stella Mc Cartney.

 

 

sally-stella-1

 

 

sally-stella-6

 

sally-stella-7

 

sally-stella-4

 

sally-stella-5

 

sally-stella-2

 

sally-stella-3

 

 

Παγκόσμια πρέσβειρα της μάρκας, δεν είναι άλλη από την Madeline Poole. Από τις πιο διάσημες nail experts, εργάζεται στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες και ξεχωρίζει για την εξειδίκευσή της στην τέχνη του μανικιούρ, την έντονη δραστηριότητά της στα social media και τη φήμη της στη δημιουργία ριζοσπαστικών εμφανίσεων. Η ίδια με σπουδές στη ζωγραφική, θεωρεί το nail art “ζωγραφική σε μικροκλίμακα» Το μοναδικό της ταλέντο στη δημιουργία πρωτοποριακών σχεδίων και η έμφαση που δίνει στην εμφάνιση του χεριού ως σύνολο, την έχουν κάνει περιζήτητη στον κόσμο της ομορφιάς.

 

(αν θέλετε να δείτε τη δουλειά της και να πάρετε ιδέες, μπορείτε να αναζητήσετε τα εκπαιδευτικά της videο στο Vogue.com, Yahoo.com, TeenVogue.com, Refinery29, The Coveteur, Into The Gloss καθώς και στο δημοφιλή της λογαριασμό στο Instagram @mpnails)

 

sally-nail-art-1

 

 

Sally Hansen Spring Trends

 

sally-nailart-4

 

sally-nail-art-2

 

sally-nail-art-3

 

sally-nail-art-5

 

sally-nail-art-6

 

sally-nail-art-7

 

 

Η δική μου πάντως αγαπημένη σειρά Sally Hansen είναι φυσικά η Miracle Gel – μια που μονίμως ψάχνω χρόνο και σπάνια τον βρίσκω και με τη συγκεκριμένη απολαμβάνω το τζελ μανικιούρ στο σπίτι, χωρίς να χρειάζεται να πάω σε κάποιο nail salon

 

Τεράστια επιτυχία η συγκεκριμένη σειρά, γιατί προφανώς βρίσκονται πολλές γυναίκες στην ίδια θέση με μένα. Τρία προϊόντα, μέσα στο σπίτι, που μου εξασφαλίζουν ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικιούρ διάρκειας δυο εβδομάδων και με βγάζουν ασπροπρόσωπη: Η βάση Complete Care 4 in 1, το βερνίκι Miracle Gel σε πάρα πολλές απίθανες αποχρώσεις και το Miracle gel Top Coat που μόλις το απλώσεις χαρίζει διπλάσιο όγκο κάνοντας τα νύχια να δείχνουν σούπερ λαμπερά.

 

 

sally-hansen-miracle-gel-1

 

 

Η εφαρμογή του απαιτεί μόνο τρία βήματα. Εφαρμόζω πρώτα μια στρώση από τη βάση και δύο λεπτές στρώσεις από το βερνίκι Miracle Gel σε καθαρά και στεγνά νύχια. Ολοκληρώνω με μία στρώση από το Miracle Gel Top Coat και σε λίγα λεπτά είμαι έτοιμη, χωρίς χρήση λάμπας!

 

Βέβαια αυτό συμβαίνει διότι τα βερνίκια Sally Hansen Miracle Gel διαθέτουν στη σύνθεσή τους ολιγομερή στοιχεία, που ενεργοποιούν το χρώμα και αποδίδουν σωστά όταν ενωθούν με τα ολιγομερή στοιχεία που διαθέτει αντίστοιχα στη σύνθεσή του το νέο Miracle Gel Top Coat, που ενεργοποιούν τη λάμψη στην επαφή τους με το φυσικό φως. Γι’ αυτό και το Miracle Gel Top Coat θα το βρείτε σε οπακ συσκευασία για να μην έρχεται σε επαφή με το φως, παρά μόνο όταν θα το απλώσετε στα νύχια σας. (έξυπνο, σωστά;)

 

 

Anyway, αρκετά είπα, ας απολαύσουμε χρώμα, χρώμα, χρώμα, τώρα.

 

 

sally-10

 

Sally Hansen “The Boho Collection”

 

 

 

sally-boho-3

 

 

 

 

 

sally-boho-2

 

 

 

 

sally-boho-1

 

 

 

Miracle Gel, Miracle αποχρώσεις…

 

miracle-1

 

 

 

miracle-2

 

 

 

miracle-3

 

 

Στο χθεσινό διαγώνισμα τώρα:

 

Κατ αρχήν να πω συγχαρητήρια σε όλες σας. Ακόμα και εσείς που δεν βρήκατε τη λύση στο χθεσινό διαγώνισμα, πάντως δείξατε ότι και διαβάζετε και γνώσεις έχετε και προσέχετε στην τάξη και πολύ μάλιστα, περισσότερο απ όσο περίμενα.

 

Ενθουσιάστηκα δε και με τα συνήθως “σιωπηλά” bb girls. Aναφέρατε εξαιρετικές μάρκες, μάρκες niche, μάρκες «διαφορετικές» μάρκες out of the box και όχι τα ίδια και τα ίδια.  Ουσιαστικά δηλαδή, μάρκες όπως, Sally Hansen. Φάνηκαν οι γνώσεις σας.

 

Η αλήθεια είναι ότι ούτε και εγώ περίμενα τόσες συμμετοχές στο χθεσινό μάθημα. Περίμενα περιπου 60 με 70 συμμετοχές και φτάσατε τις 150 και βάλε. Φυσικά η πρώτη που απάντησε σωστά, κερδίζει το σετ αλλά μετά οι υπόλοιπες που απαντήσατε σωστά είσασταν πολλές άρα μπήκατε σε κλήρωση.

 

Και οι νικήτριες είναι:

 

Betty (Betty Βoop, Betty Βoop, αριστούχα και η απάντησή σου μάλιστα, δόθηκε με απόλυτη σιγουριά)

Antigoni Michelaki

Nikol M(nmavrido)

 

 

Εκτός συναγωνισμού, δώρο,  θα λάβουν και οι:

 

 

NANSY ANDRITSOPOULOU : Γιατί αν και δεν το βρήκες, δεν φοβήθηκες να γράψεις πρώτη και γιατί δεν περίμενες να δεις τι θα γράψουν οι άλλες και δεν κάθισες στη θέση σου απλά για να αντιγράψεις.

 

Amalia: Φυσικά έχω γράψει και στο παρελθόν για Sally Hansen και εσύ ανακάλυψες το post και έβαλες ακόμα και το link του. (so proud of you…)

 

 

Αλλά και πάλι, (το ξανάλεω) σήμερα νιώθω ότι όλες είσαστε αριστούχες, μόνο και μόνο για τις niche μάρκες που σκεφτήκατε και αναφέρατε. Μπράβο σας. Και ακόμα περισσότερα μπράβο σε bb boys που έλαβαν μέρος και μάλιστα κάποιοι εκ μέρους των αγαπημένων τους bb girls, το βρήκαν κιόλας!! (δεν σας ξεχνώ… θα δείτε.. λίγο υπομονή…)

 

 

 

Ένα σετ με βερνίκια νυχιών και προϊόντα περιποίησης Sally Hansen, πιστεύω ότι θα ήταν το ιδανικό δώρο για το Πάσχα, δεν συμφωνείτε;

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Απίθανα! Α ρε Sally τωρσ σε έμαθα για τα καλά! Τα δε nude φαινονται υπέροχα και πολύ λαμπερά! Σπευδω για Χόντο έτσι???? Αναπληρώνω την ύλη κυρά δασκάλα….

  2. Απίθανα! Α ρε Sally τωρα σε έμαθα για τα καλά! Τα δε nude φαινονται υπέροχα και πολύ λαμπερά! Σπευδω για Χόντο έτσι???? Αναπληρώνω την ύλη κυρά δασκάλα….

  3. Καλημέρα!!
    Καλά δεν το συζητάω καταπληκτικά βερνίκια!!!αληθωρησα!!!
    Είπα και στο τεστ θα τραβάω τις κοτσίδες μου!!!χαχαχαχα Διότι και καθότι τα είχα δίπλα μου
    Και τα χάζευα οπως πλήρωνα στο ταμείο με την άκρη του ματιού μου!!!
    Πάντως Τζουλια δεν ξέρω τι παθαίνω οταν βάζεις τα γνωστά τεστακια!!Αρχιζω και τρέχω σαν
    το πράκτορα Θου Βου !!!Νομιζω αμέσως οτι το ¨εχω βρει αλλα ……… Πέρα βρέχει!!χαχαχαχα
    Φιλακια

  4. @Stella: Αν σου πω και ποιo έχεις βάλει στο μάτι, θα με παραδεχτείς? Λοιπον, είμαι σίγουρη ότι θα πας κατ ευθείαν στα δυο πρώτα nude μετά από εκεί που γράφω Miracle αποχρώσεις. Το ένα λέγεται NUDE και το άλλο BARE DARE, για να σε βοηθήσω κιόλας.. Έχω δίκιο;

  5. @SofiaT: Είναι το γνωστό σύνδρομο του διαγωνίσματος Σοφάκι.. όλες το έχουμε!! χαχαχα! Καλημέρα και φιλάκια!

  6. @julia,δεν είμαι σπίτι φυσικά αλλά σκαστή μπήκα για ναδω την απάντηση!Τα είδα τα νυχάκια σου Τζούλια μου στο insta και ήταν υπέροχα!Μπράβο στις αριστούχες!Τώρα,όλα τα bbgirls γνωρίζουν αυτή την εντυπωσιακή μάρκα με όνομα και επώνυμο βαρύ.Υπάρχουν σε όλα τα hondos ή μόνο στα κεντρικά;
    PS Αυτό το γαλάζιο το λάτρεψα,αν και ποτε δεν φανταζόμουν να τα βάψω έτσι!

  7. @marianna: Λοιπόν ακόμα και εγώ που είμαι λάτρης του κόκκινου χρώματος στα νύχια όπως και εσύ, όταν είδα αυτό το γαλάζιο το ερωτεύτηκα! Ελα αγαπημένη, να κάνουμε την αλλαγή, τι λες;! Ναι σε μεγάλα και κεντρικά Hondos Center καθώς και σε Notos Galleries.

  8. @Julia Κληρονομικό χάρισμα???? Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις??? Μα και στα χερια του μοντέλου που μάλλον ειναι τα ίδια δείχνουν εκπληκτικά! Και ξέρεις, ότι δεν είμαι πολύ ούτε του nude ούτε του… διακριτικού…. χα χα χα 😉

  9. Υπέροχα χρώματα!!!!Όλα!!Και αν και μας πειράζει λίγο που χάσαμε (το ξαναγράφω τέτοια υπέροχα χρώματα) κερδίσαμε σε γνώσεις!! Και τι γνώσεις!! Την μάθαμε απέξω και ανακατωτά την κυρία Sally!!

  10. …kαλημέρα…καλημέρα….εγώ έλιωσα με τα σχόλια χτες….αφού στη δουλειά κράταγα την κοιλιά μου από τα γέλια…δε το συζητώ πως έψαχνα να βρω διάφορα για το hint ”βαρύ” ονοματεπώνυμο….Tα νυχάκια σου στο IG απλά τέλεια, @julia…..δεν έχω δοκιμάσει καθόλου SH αλλά άκουσα πως το top coat της σειράς απογειώνει το αποτέλεσμα….εγώ θα διάλεγα την τελευταία απόχρωση…αυτό το λιλά….βρήκα και τα παρακάτω στη σειρά… Instant Cuticle Remover που εξαφανίζει τα πετσάκια. Απλώς βάζεις λίγο προϊόν περιμετρικά στη βάση του νυχιού, τα αφήνεις να μαλακώσουν για περίπου 15 λεπτά και σπρώχνεις με ένα ξυλάκι.
    – Complete Care Extra Moisturizing 4-in-1 Nail Treatment, η βάση που έχει και θεραπευτική δράση αφού σκληραίνει και φροντίζει τα νύχια σου
    – Miracle Gel Top Coat, το top coat- θαύμα που σου χαρίζει διπλάσιο όγκο, διπλάσια λάμψη και την διάρκεια ενός ημιμόνιμου σπίτι σου!
    – Vitamin E Nail & Cuticle Oil για την φροντίδα των νυχιών κάθε βράδυ!
    – Dry & Go Drops, επίσης θαυματουργές σταγόνες για να στεγνώνουν τα νύχια σου σε 60 δευτερόλεπτα (χρονομετρημένα!)…γιατί μην ξεχνάμε και κάποια steps περιποίησης που είναι α-πα-ραί-τη-τα για τέλειο αποτέλεσμα. Εξάλλου, στην Sally Hansen δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην φροντίδα των νυχιών (φαντάσου κάτι σαν… μια φροντισμένη επιδερμίδα πριν το μακιγιάζ. Πάντα το αποτέλεσμα είναι καλύτερο!)

  11. @Celia: Εύγε, εύγε! Εξαιρετική η πρόταση,

    “Εξάλλου, στην Sally Hansen δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην φροντίδα των νυχιών -φαντάσου κάτι σαν… μια φροντισμένη επιδερμίδα πριν το μακιγιάζ.”

    ακριβώς αυτό είναι Celia!!

  12. Ακόμα “κλαίω” από τα χθεσινά! Συγχαρητήρια αριστούχες και εις ανώτερα.
    @marianna. Δεν ξέρω αν σε βολεύει, θα τα βρεις στο Hondos Γλυφάδας, στο -1, στον ξεχωριστό χώρο που έχει για το μακιγιάζ.
    @Julia. Αυτό το σιελ χρώμα είχα στο μυαλό μου, στο σχόλιό μου για τα υπέροχα πέδιλα που μας παρουσίασες πριν λίγες μέρες!

  13. Καλημέρα!
    Υπέροχα χρώματα, υπέροχα σχέδια, μ´αρέσει πάντα να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα και σ´ευχαριστώ Τζούλια που μεσολάβησες κι η Sally Hansen εντυπώθηκε για τα καλά στο μυαλό μου, θα τα δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία! Εστίασα μεταξύ άλλων σε αυτή την πολύ bb μωβ απόχρωση στη φωτογραφία που το μοντέλο κρατά κάτι σαν παγάκια..αν και τι να πρωτοδιαλέξω βέβαια..!
    Όσο για το χθεσινό διαγώνισμα, μπορώ να ψηφίσω να γίνονται από εδώ και στο εξής έτσι οι διαγωνισμοί εδώ μέσα;; Το πόσο το απολαμβάνω δεν περιγράφεται! -σε φαντάζομαι εν τω μεταξύ να προσπαθείς να επινοείς συνεχώς τετράστιχα αινίγματα και γρίφους για μας 😀

  14. Η “The Boho Collection” είναι εκπληκτική!!! Οι αποχρώσεις του γαλάζιου-τυρκουάζ είναι οι αγαπημένες μου γιατί μου θυμίζουν καλοκαίρι και ειδικά τα χρώματα της αγαπημένης μου παραλίας στην Ελαφόνησο του Σίμου! Μπράβο στα χτεσινά κορίτσια,ομολογώ ότι ούτε καν πηγε το μυαλό μου στη συγκεκριμένη μάρκα. Τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να την ξεχάσω!

  15. Συγχαρητήρια κορίτσια! Ξετρελάθηκα με τα φανταστικά χρώματα και ιδιαίτερα με αυτό το υπέροχο γαλάζιο που κρατάς… αχ!
    Υ.Γ. Θέλουμε κι άλλο διαγώνισμα! 😉

  16. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για το ωραίο δώρο!!!! Όταν πριν από μερικά χρόνια ανακάλυψα τον κόσμο των blog και των καναλιών στο youtube η αλήθεια είναι ότι ένιωσα σαν να βρήκα το φως μου! Μετά ήρθαν και οι παραγγελίες από το εξωτερικό 10 -10 τα αγόραζα τα “άγνωστα” προς τους περισσότερους του κύκλου μου προϊόντα… Τα βερνίκια αυτά είναι εξαιρετικά!!!! Και να πω σε αυτό το σημείο, επειδή αναφέρθηκε και το Brand 3ina να σπεύσουν τα κορίτσια!!!!!! Είναι θεικά όλα και affordable που λεν και στο χωριό μου!

  17. @celia,τι ανάλυση είναι αυτή!
    @flora,ευχαριστώ για την πληροφορία, φαντάζομαι θα υπάρχει Θεσσαλονίκη γιατί Αθήνα δεν νομίζω να πάω.

  18. Αχ αχ αχ… Πόσο χαίρομαι που η λατρεμένη Τζούλια και το αγαπημένο google συνωμότησαν για τη σημερινή χαρά… @Stella κι εγώ στα ίδια κόλλησα. Λέει κάτι αυτό για εμάς; Μάλλον κρύβουμε στα nude την εσωτερική ένταση. Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ.

  19. Συγχαρητήρια στις αριστούχες! Με τα καλά σου λόγια Julia δε νιώθω και τόσο άσχημα σήμερα για τον καταπληκτικό συνειρμό μου “βαρύ-βούτυρο-butter london..!!

  20. Εννοειται οτι ειναι το σουπερ δωρο Τζουλια!!!! Βεβαια εγω την αμαρτια μου θα τη πω: δεν τα ειχα καν ακουστα αυτα τα μανο….γι αυτο κ δε συμμετειχα στο διαγωνισμο. Good Luck everybody!!!!

  21. Εγώ,επειδή θα αντέγραφα,αποφάσισα να μη συμμετέχω.Ροζ με ασημί και γαλάζιο ριγέ με θάμπωσαν!!
    Κι επειδή έχω πολύ καιρό να γράψω,να σου πω dear Julia,έχω κάτι σεμινάρια και τελειώνω και 10 το βράδυ.Διαβάζω όλα τα άρθρα αλλά με καθυστέρηση…οπότε τις περισσότερες φορές δεν γράφω.Περιττό ότι τα’χω μάθει όλα!!Την άλλη βδομάδα τελειώνω…έτσι,για να ξαναμπώ σε ρυθμό!!

  22. @Nektaria: Σα να με βλέπεις μπροστά σου. Πράγματι. Κάθομαι και επινοώ στιχάκια και μάλιστα συνήθως όταν οδηγώ και μιλάω και μόνη μου για να ακούω πως κάνουν ρίμα. Αν δείτε καμιά φορά, δίπλα σας στα φανάρια μια “περίεργη” να κάνει συζήτηση με τον εαυτό της- μιλήστε μου. Εγώ θα είμαι.

  23. @Ketty: No worries αγαπημένη, δεν βάζω απουσία εφόσον έχεις σεμινάρια αυτό τον καιρό. Φιλιά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.