For Spring, Go Green!

 

lipton-open

 

 

Τέλος Ιανουαρίου, έλαβα ένα  πολύ ενδιαφέρον τηλεφώνημα. Τα αγαπημένα Lipton κορίτσια, ετοίμαζαν και πάλι  τα «ωραία» τους. Το Lipton Green Tea, θα κυκλοφορούσε τον Απρίλιο μέσα σε ένα όμορφο κουτί με δώρο, ένα βιβλιαράκι με συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας. Τον οδηγό Go Green.  Και μου ζήτησαν να λάβω και εγώ μέρος σε αυτό τους το project.

 

Σε αυτό το βιβλιαράκι που προλόγιζει η Τζένη Μπαλατσινού,  η Νίκη Πετρουλάκη, θα μας μυήσει σε fitness tips και μαθήματα yoga, o γνωστός bartender Γιάννης Κοροβέσης θα ετοιμάσει δροσερά smoothies και  cocktails με πράσινο τσάι και πέντε beauty and style editors (μεταξύ αυτών και εγώ) δίνουμε συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας, μια μικρή συνέντευξη και το βιογραφικό μας.

 

Όλα ωραία και καλά, αλλά ελάτε που αυτό ήταν ένα project που όσο να’ ναι την είχε την δουλίτσα του και εγώ ετοιμαζόμουν εκείνη την εποχή για το ταξίδι μου στο Λονδίνο.

 

 

 

go-green-pack-3

 

 

 

Με λίγο ξενύχτι, τα κατάφερα τελικά και δεν βγήκα από το deadline. Βέβαια έγραφα γρήγορα και φοβόμουν λίγο, ότι κάπου θα κάνω λάθος. Αυτό που έγινε μετά από λίγο καιρό (ξέρετε τα παράδοξα των bb girls που ζούμε) με έκανε να καταλάβω το λάθος που όντως τελικά έκανα.  Η λατρεμένη Maryl με διαβάζει από τον καιρό των περιοδικών και μου έστειλε αυτό παρακάτω. Μια συμβουλή που δίνω ακόμα και σήμερα και που υπογράφω Τζούλια Κυριλή, Beauty Director. Στο βιβλιαράκι, έγραψα ότι ο τίτλος μου στα περιοδικά ήταν Beauty Editor (που το editor, δεν είναι τίτλος είναι απλά δουλειά)

 

(Παρόλα αυτά, δεν με νοιάζει καθόλου το λάθος που έκανα, αλήθεια σας λέω. Διότι όπως έλεγα και σε μια αγαπημένη μου φίλη τις προάλλες που ένιωσε λίγο στεναχώρια για  κάποιο εργασιακό της θέμα «Δεν είμαστε αυτό που κάνουμε. Δεν είμαστε η δουλειά μας. Είμαστε ο εαυτός μας, είμαστε αυτό που είμαστε»)

 

Πω, πω..που το ανακάλυψε αυτό, το θεϊκό μας secret agent bb girl? Ακόμα το λέω αυτό το tip, αλλά όπως θα δείτε παρακάτω με τα χρόνια το έχω εμπλουτίσει κιόλας.

 

 

julia-pink woman

 

 

Σήμερα, θα γράψω και εδώ, ακριβώς αυτά που γράφω και στο βιβλιαράκι Go Green. Kαι όταν θα το πάρετε στα χέρια σας,αν θέλετε να δείτε τη φίλη σας, αναζητήστε με, περίπου στο μέσον του βιβλίου. (θα κυκλοφορήσει σε όλα τα μεγάλα supermarket, σε όλη τη χώρα. Αυτό μου είπαν Αmalia, γιατί ρώτησα έχοντας εσένα στο μυαλό μου)

 

 

Το Βιογραφικό μου (με το λάθος)

 

Και ενώ έχεις ολοκληρώσει τις σπουδές στα Λονδίνα και είσαι σίγουρη ότι στο μέλλον θα είσαι μια αξιοσέβαστη καθηγήτρια Αγγλικής Λογοτεχνίας , ξαφνικά βρίσκεσαι να μιλάς on air και να επιλέγεις μουσική για το 103,3 London Greek Radio . Και το “μικρόβιο” βρίσκει πρόσφορο έδαφος και ξανά κάθεσαι στα έδρανα. Με Μaster σε Mass Μedia (MMM) ανά χείρας , περνάς “ξυστά” απο Ant1, Διεθνείς Δημοσιεύσεις, ΑΠΕ, για να προσγειωθείς τελικά στην Imako και τα περιοδικά της χρυσής εποχής 2000-2008. Η μαμά είχε όνειρα Oriana Fallaci φυσικά, αλλά το πολιτικό ρεπορτάζ μπαίνει για λίγο στην άκρη, αφού ανακαλύπτεις τον θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς και αποκτάς και τίτλο: Beauty Editor, παρακαλώ. Και από το 2009 έως σήμερα (τότε, εντελώς κόντρα στο κύμα) μέσα από το site www.beautyblog.gr & more, ζεις την πιο ευτυχισμένη περίοδο της επαγγελματικής σου ζωής, κάνεις ακριβώς αυτό που είχες ονειρευτεί, είσαι (επιτέλους) απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου και με τις αναγνώστριες σου και μαζί με τις νέες συλλογές μακιγιάζ και τις καινοτόμες εξελίξεις της κοσμετολογίας, ανεβάζεις και ένα ποίημα του William Ernest Henley . Για να μη λες, ότι σκονίζεται και εκείνο το πτυχίο. Είμαι η Τζούλια Κυριλή.

 

 

JULIA-GO-GREEN-1

 

 

 

Η Συνέντευξή μου και οι ερωτήσεις που μου έκαναν:

 

Τι σημαίνει για εσένα «όμορφη γυναίκα»;

 

Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Μια γυναίκα που αγαπάει πολύ τον εαυτό της και τον φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο. Μια γυναίκα που δεν φοβάται να «τσαλακωθεί», που είναι σοβαρή, αλλά όχι σοβαροφανής. Μια γυναίκα με χιούμορ, που γελάει συχνά. Μια γυναίκα, που έχει την πλήρη επίγνωση, ότι είναι μοναδική. Μια γυναίκα που βρίσκεται σε ισορροπία με τον εσωτερικό της κόσμο και άσχετα από την ηλικία της, έχει καταλάβει ότι το ζητούμενο δεν είναι να δείχνει 10 χρόνια νεότερη, αλλά 10 χρόνια ομορφότερη.

 

 

Η ομορφιά τελικά είναι δύναμη;

 

Όχι από μόνη της. Ο εαυτός μας, ο εσωτερικός μας κόσμος, είναι η μεγαλύτερη δύναμη, αρκεί να το καταλάβουμε και να το πιστέψουμε. Όταν συμβεί αυτό, η εξωτερική ομορφιά απλά συμβαδίζει με τη δύναμη της ψυχής και η τότε η λάμψη της, αντανακλά προς τα έξω.

 

 

Μία συμβουλή ευεξίας που θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας

 

Να ξυπνάς είκοσι λεπτά πιο νωρίς, να αφήνεις τα κλειδιά του αυτοκινήτου σπίτι, να παίρνεις το παιδί σου από το χέρι, να περπατάς μαζί του 15 λεπτά μέχρι το σχολείο του και όταν επιστρέφεις στο σπίτι, να χαρίζεις στον εαυτό σου απόλαυση, με ένα δεκάλεπτο απόλυτης ησυχίας, το οποίο συνοδεύεις με ένα ζεστό ή παγωμένο φλιτζάνι τσάι.

 

 

 

go-green-pack-1

 

 

Τα tips μου

 

My Tips Ομορφιά

 

Η αλήθεια είναι ότι λόγω δουλειάς, έχω δοκιμάσει εκατοντάδες προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης, τα οποία άλλοτε με ενθουσίασαν ή με ικανοποίησαν και άλλοτε όχι και τόσο. Από την προσωπική μου λοιπόν εμπειρία αλλά και με χρόνια μαθητείας και παρακολούθησης, δίπλα στους καλύτερους, make up artists, αισθητικούς, hair stylists έχω να πω τα εξής:

 

*Την ιεροτελεστία της φροντίδας της επιδερμίδας μου, τη χωρίζω σε Χημεία και Φυσική και δεν παρεκκλίνω ποτέ. Τι εννοώ: Το πρωί θέλω Χημεία. Δηλαδή θέλω μια κρέμα ημέρας που απαραιτήτως να έχει SPF (φυσικά, χειμώνα καλοκαίρι). Το βράδυ, δεν αφήνω τίποτα χημικό να ακουμπήσει το δέρμα μου. Εκεί, στρέφομαι στη Φυσική και χρησιμοποιώ μόνο 100% οργανικά προϊόντα αρωματοθεραπείας. Αγαπημένα μου τα Stella’s Recip-Y.

 

* Τα μαλλιά, για να διατηρήσουν την λάμψη, την υγεία και την στιλπνότητα τους, δεν πρέπει να τα λούζουμε πάνω από δυο μάξιμουμ τρεις φορές την εβδομάδα. Δύσκολο το ξέρω, αλλά το συχνό λούσιμο, απογυμνώνει τη τρίχα από τα φυσικά της έλαια, με όλα τα άσχημα επακόλουθα.

 

* Για νεανικό βλέμμα (και όχι look femme fatale) ξεχάστε σκιές και μολύβια ματιών. Απλώστε γύρω από τα μάτια μια κρέμα ή ένα σέρουμ, κάντε απαλό μασάζ για ένα λεπτό στη περιοχή με την άκρη των δακτύλων σας και εφαρμόστε ΜΟΝΟ μια καφέ μάσκαρα για όγκο και μήκος.

 

* Προς Θεού, μακριά από σιλικόνες στα χείλη και look ροφού! Αν θέλετε πιο σαρκώδη χείλη (εφέ είναι, αλλά κρατάει τουλάχιστον 3 ώρες) κάντε το εξής: Σε μια οδοντόβουρτσα βάλτε λίγο μέλι και ελάχιστη ποσότητα κανέλας σε σκόνη και τρίψτε απαλά τα χείλη σας, για ένα δυο λεπτά.

 

* Και η πιο τεχνολογικά εξελιγμένη κρέμα και το πιο έξυπνο filler δεν μπορεί να αντικαταστήσει έναν καλό 8άωρο ύπνο, που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα. Ο ύπνος διεγείρει την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων – που είναι και το ζητούμενο.

 

* Ναι. Το ποιοτικό (και συχνό) σεξ επιστημονικά αποδεδειγμένα, μας ομορφαίνει. Καλυτερεύει την κυκλοφορία του αίματος, πράγμα το οποίο βοηθά στο να παράγει ο οργανισμός περισσότερο οξυγόνο και άρα το δέρμα να δείχνει πιο λαμπερό και ξεκούραστο. Βοηθά επίσης στην μείωση των τοξινών, άρα ρυθμίζει και ελέγχει την ακμή, ενώ παράλληλα δίνει ώθηση στην παραγωγή κολλαγόνου, εμποδίζοντας την πρόωρη γήρανση, την ξηρότητα και τις ρυτίδες.

 

 

My Tips Διατροφή

 

Εφόσον δοκίμασα κάθε δίαιτα καθώς και διάφορους ευφημισμούς τύπου «διατροφή» που υπάρχει στον πλανήτη (να λυσσάω στην πείνα δηλαδή) κατάλαβα ότι το μόνο που μπορεί να σε κάνει να χάσεις κιλά χωρίς να το καταλάβεις είναι ένας τρελός έρωτας. Ο οποίος όμως, επειδή δυστυχώς δεν έρχεται κατά παραγγελία με το που βάλεις το τρίκιλο- κατέληξα στα εξής απλά:

 

 

*Τρώω ό, τι θέλω, όποτε το θέλω, αλλά σε μικρές ποσότητες. Ναι, ναι, φυσικά και γλυκά.

 

* Όταν μου έρθει η διάθεση για γλυκό, αλλά έχω ήδη φάει την μερίδα γλυκού της μέρας, φτιάχνω ένα ζεστό τσάι Lipton με μια κουταλιά μέλι (πλούσια κουταλιά) και μου περνάει αμέσως.

 

* Αν την προηγούμενη μέρα το έχω παρακάνει, προσπαθώ την επόμενη να φάω πιο λιτά. Δεν το καταφέρνω πάντα, αλλά η προσπάθεια μετράει. ( Ή κάνω να ξανά φάω 12 ώρες, αλλά αυτό δεν είναι σωστό, οπότε μάλλον θα μου το κόψουν στο τυπογραφείο.)

 

*Πολύ, πολύ, πολύ σαλάτα! Ένα γεύμα μου μέσα στη μέρα αποτελείται μόνο από σαλάτα, αλλά τι σαλάτα! Ό, τι υπάρχει από λαχανικό μέσα στο ψυγείο μου – συμπεριλαμβανομένου και του καλαμποκιού- το βάζω μέσα και….(το φοβερό τρυκ) δεν ρίχνω ελαιόλαδο. Ψεκάζω ελαιόλαδο. Ναι, έχω ένα μπουκάλι με σπρέι που μέσα έχει ελαιόλαδο και την ψεκάζω. Γλιτώνω απίστευτες άνευ λόγου θερμίδες, αλλά η νοστιμιά είναι εκεί!

 

* Πολύ σημαντικό! Δεν σκέφτομαι ΠΟΤΕ, ότι πρέπει να αδυνατίσω και δεν μου γίνεται έμμονη ιδέα. Με μαθηματική ακρίβεια, όταν το κάνω αυτό, παχαίνω.

 

* Μπορεί να μην πίνω πολύ νερό (γιατί το βαριέμαι) αλλά πίνω πολύ πράσινο τσάι  (τουλάχιστον δυο κούπες τη μέρα) και εδώ που τα λέμε είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. Τα έχω διατηρήσει τα κιλάκια μου (προς τα κάτω) και δεν με έχει πάρει ιδιαίτερα η «ανηφόρα».

 

 

go-green-lipton-2

 

 

My Tips Fitness

 

Α, μάλιστα! Το «δυνατό» μου σημείο. Και εδώ, όλα τα έχω κάνει. Και φιόγκος έχω γίνει στη γιόγκα και στο κρεβάτι του Προκρούστη έχω ανέβει λέγε-με- pilates και με aerobic χόρεψα και βάρη σήκωσα και step έκανα και κυκλικές ασκήσεις που μετράς χρόνο έχω κάνει και με κάτι ηλεκτροφόρα καλώδια σαν χέλι με τύλιξαν κάποτε και πλέον ευθαρσώς δηλώνω ότι δεν αντέχω γυμναστικές και λοιπά δεινά. Όμως ξέρω ότι κάτι πρέπει να κάνω και εγώ- καθιστική ζωή γαρ, μπροστά σε υπολογιστή- και κάνω τα εξής:

 

*Είμαι πολύ τυχερή, γιατί πάσχω από μια ελαφριά μορφή κλειστοφοβίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπαίνω σε όλα τα ασανσέρ, άρα ανεβαίνω σχεδόν παντού με τις σκάλες. Προσωπικό ρεκόρ – 8 όροφοι (μετά πήρα το ασανσέρ). Το καλύτερο step ever. Κάντε το και ας μην έχετε κλειστοφοβία.

 

*Σταμάτησα να τεμπελιάζω και αποφάσισα ότι κάθε πρωί, αντί να παίρνουμε το αυτοκίνητο θα περπατάμε μέχρι το σχολείο του γιου μου. 15 λεπτά, γρήγορο περπάτημα πέντε φορές την εβδομάδα και ένα χρόνο μετά, δεν πίστευα στα μάτια μου.

 

*Η μουσική δεν σταματά ποτέ, όπου και να βρίσκομαι. Επιλέγω αγαπημένους σταθμούς και ο-πω-σδή-πο-τε θα χορέψω έστω και ένα τραγούδι, έστω και μια μόνο φορά την ημέρα, αλλά θα το κάνω! (κάποιες φορές χορεύω και 3 και 4 και 5 φορές μέσα στη μέρα)

 

*Παρκάρω μακριά, τουλάχιστον δυο λεπτά περπάτημα, από την είσοδο του σούπερ μάρκετ. Με δυο τρεις τσάντες σε κάθε χέρι από τουλάχιστον δυο κιλά η καθεμία, εκεί να δεις, δικέφαλο και τρικέφαλο.

 

 

 

gogreen-lipton-3

 

 

My Tips Good Life!

 

Mε τυχαία σειρά, θα γράψω αυτά που με κάνουν ευτυχισμένη, αυτά που χωρίς τα οποία, η ζωή μου, θα ήταν κάποιας άλλης   και όχι η δική μου.

 

Ταξίδια. Οπουδήποτε και οποτεδήποτε, τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χαρά αλλά και την ευγνωμοσύνη που νιώθω, καθώς και την παιδεία που μου προσφέρει ένα ταξίδι- ειδικά σε έναν νέο προορισμό.

 

Χωρίς βιβλίο, ίσον χωρίς οξυγόνο. Αν με αφήσουν ποτέ σε ερημονήσι, το μόνο που θα ζητήσω είναι μια πλήρως ενημερωμένη βιβλιοθήκη. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο.

 

Χορός και Μουσική. Αν εκεί στο ερημονήσι, μου επιτρέψουν να πάρω και κάτι ακόμα μαζί μου θα ζητήσω ό, τι μουσική έχει ηχογραφηθεί ποτέ. Φυσικά όλα τα είδη, αλλά με ροπή προς τα χορευτικά, χάρμα θα περάσω στο νησάκι.

 

 

My Tips Στυλ

 

Ένας αγαπημένος μου φίλος και editor ο ίδιος, έγραψε πριν λίγο καιρό: Oι άνετοι, χαμογελαστοί, με αυτοπεποίθηση και σιγουριά άνθρωποι, είναι αυτοί που έχουν και πραγματικό στυλ.» Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, αλλά θα προσθέσω και τα παρακάτω όσο αφορά το δικό μου στυλ:

 

*Δεν ξεκινάω ποτέ να ντύνομαι από τα ρούχα μου. Ξεκινάω πάντα από τα παπούτσια μου (το φετίχ μου). Επιλέγω το αγαπημένο της μέρας και μετά συνεχίζω προς τα πάνω, συνδυάζοντας τα υπόλοιπα, ανάλογα με τα παπούτσια.

 

*Έχω εμμονή με τα ενδυματολογικά υπονοούμενα: Μια απολύτως αυστηρή μαύρη και μακριά ολόσωμη φόρμα, που όμως στο πίσω μέρος, αφήνει εντελώς ακάλυπτη την πλάτη.

 

*Φοράω πάντα, κάτι που αγαπώ πολύ την συγκεκριμένη περίοδο: Ένα πλαστικό μαύρο δακτυλίδι με τη λέξη “rock” γραμμένη με λευκά γράμματα, ένα υφασμάτινο βραχιόλι-μανσέτα, ένα μακρύ μενταγιόν που καταλήγει σε ένα γαλάζιο σήμα της ειρήνης, ένα καλσόν με περίεργο σχέδιο, ένα απλό μαύρο πουλόβερ με έναν τεράστιο κόκκινο σταυρό σταυροφόρων, μια ολόσωμη φόρμα-σορτς με αυστηρό λευκό γιακαδάκι – υπήρξαν ή εξακολουθούν να είναι, κάποια από τα αγαπημένα μου, τον τελευταίο καιρό.

 

*Φυσικά έχω δεκάδες LBD ’s και συνεχίζω ακάθεκτη και τα αγοράζω ,γιατί δέκα LBD ’s δεν είναι ποτέ αρκετά.

 

*Το δικό μου απόλυτο, must have style item, είναι το κόκκινο κραγιόν μου που έχω πάντα μαζί μου, όπου και αν είμαι.

 

 

go green-1

 

 

Ο επίλογός μου

 

Τέλος, κρατάω και ημερολόγιο, ξέρετε. Καλά, μη φανταστείτε τύπου «Η Πολυάννα, στις διακοπές» αλλά παρόλο που η τεχνολογία είναι μέρος της επαγγελματικής μου ζωής και της καθημερινότητάς μου- δεν αλλάζω την ατζέντα μου και δεν πετάω τα ημερολόγια των προηγούμενων χρόνων όταν τελειώσουν- τα κρατάω και συχνά πυκνά τα διαβάζω και θυμάμαι πολύ καλά ακόμα και το πώς ένιωθα κάποιες μέρες. Διότι δεν σημειώνω μόνο τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μου, αλλά και μικρά πραγματάκια, σκέψεις, ή tips για τη μέρα που πέρασε. Γι’ αυτό και μπορώ να σας πω τώρα, ότι το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου του 2011, είχα περάσει τέλεια. Είχα πάει σε ένα πολύ πετυχημένο πάρτι του Axe στο Rock and Roll και είχα λυσσάξει στον χορό.

 

 

 

Share beauty, share love, share beauTEA, share everything και μην ξεχάσεις ποτέ, ότι η αληθινή ομορφιά είναι παντού, αν ξέρεις πώς να ψάξεις.

 

 

 

 

 

 

 

Αλήθεια, με «αναγνωρίσατε» καθόλου; Έχω πει κάτι, που δεν έχει τύχει να αναφέρω κάποια στιγμή και εδώ μέσα;

 

Πάντως θα πριοσπαθήσω μέσα στο σαββατοκύριακο να σας γράψω κάποιες πολύ ωραίες συνταγές του Γιάννη Κοροβέση για υπέροχα νόστιμα smoothies τα οποία είναι και νηστίσιμα και νομίζω πραγματικά θα τα απολαύσετε πολύ αυτές τις μέρες.

 

 

(δεν φαντάζεστε τι γίνεται αυτόν τον καιρό- απλά δεν προλαβαίνω ούτε να αναπνεύσω και αισθάνομαι μισή, σαν κάτι να μην πηγαίνει καλά, έως που με πιάνει άγχος,  όταν δε γράφω έστω και κάτι λίγο κάθε μέρα)

 

 

lipton-go green-close

 

 

 

Και ενώ ολοκλήρωνα αυτό το post με όλα τα tips του «καλού κοριτσιού» που προσέχει τον εαυτό του, την ομορφιά του, την υγεία και τη διατροφή του και επιλέγει μια πιο «green»  ζωή και καθημερινότητα, η Σίσσυ είχε κέφια και μου στέλνει να ακούσω (και να χορέψω φυσικά) το παρακάτω τραγούδι.

 

Bad girls, της Donna Summer…. Αυτό τώρα, σαν τι σημάδι να το πάρω, μου λέτε;

 

 

 

 

 

 

33 Σχόλια
  1. …θέλουμε κι εμείς να γίνουμε secret agents!!Απαιτούμε secret project εδώ και τώρα….αναμένω να κυκλοφορήσει η συσκευασία στα σ/μ….ξέρετε το πάθος που έχω με τις ltd edition κυκλοφορίες και συσκευασίες…ας είναι και τσαγιού.

  2. WOWWWW!!!! SPEECHLESS!!!!!! 😉

    (Συγκρατούμαι…. για τα υπόλοιπα…..)

  3. Καλημέρα!!!
    Σχεδόν ποτέ δεν δίνω σημασία στους τίτλους η δεν τους συγκράτω !!Μπορει Αγαπημένη Τζουλια
    να είσαι beauty director η beauty editor!!! Για μένα δεν έχει καμία διάφορα!!Εγω σε αγαπώ και σε θαυμάζω
    γιατι απλά είσαι η δικιά μας Τζουλια!! Και είσαι η δικιά μας beauty BB T(H)EA!!!
    Φιλια

  4. @SofiaT ΕΓΡΑΨΕΣ πάλιιστορία! Σούπερ ευρηματικό!

  5. Τι ωραία πράγματα έχεις γράψει πάλι.Ανυπομονώ να πάρω στα χέρια μου το βιβλίο να το δείξω σε γνωστούς και φίλους και να τους πω αυτή είναι η Τζούλια Κυριλή, η Τζούλια μου!!!!!
    ps Τα κιλά φεύγουν με έναν τρελό έρωτα πραγματικό ή φανταστικό δεν έχει σημασία….

  6. Σαν καινούρια μαθήτρια δεν γνώριζα πολλά για σένα αλλά με τα παραπάνω σε έμαθα απέξω και ανακατωτά!! Και δίνω ξανά μπράβο στον εαυτό μου (και σε εσένα με αυτά που γράφεις) που ξέρω και επιλέγω “όμορφους” ανθρώπους. Όχι εμφανισιακή ομορφιά αλλά ομορφιά ψυχής και χαρακτήρα. Με την επιλογή του βιβλίου στο ερημονήσι δε, με σκλάβωσες τελείως καθότι είμαι βιβλιοφάγος μέχρι εκεί που δεν παίρνει!! Δικιά σου για πάντα….

  7. Τζούλια σούπερ Τζούλια! Να το πάρεις ως οιωνό. Καλό οιωνό.
    Γιατί όλο αυτό το κέφι, το χαμόγελο και η χαρά που μας προσφέρεις με όλα τα υπέροχα που γράφεις θα έχουν οπωσδήποτε ανταπόδωση, ASAP που λένε!
    Με Bad girls, με Don’t stop till you get enough…dance! Fun!… και σίγουρα ξενύχτι και (όχι πολύ) αλκοόλ, κόντρα σε ό,τι συνιστάται για ένα ροδαλό προσωπάκι 😉
    Η μόνη beauty εντολή που θα τηρήσουμε θα είναι ένα καλό ντεμακιγιάζ, άντε κι ένα δροσερό ποτήρι Lipton Green tea μόλις ξυπνήσουμε την επόμενη μέρα (μεσημέρι).
    Σε φιλώ!!!

  8. Kalimera!! Tha po sti mama mou na to anazitisei oposdipote kai na mou to steilei!! Ta tips teleia,i istories sou opos panta synarpastikes kai oso gia ton titlo den eprepe na grapseis Beauty Editor mono sketo BEAUTY nomizo arkei!!

  9. Αγαπημένη Τζούλια,λατρεύω αυτές τις τεράστιες αναρτήσεις γιατί πάντα κάτι μαθαίνω. Εμένα μου άρεσε το tip για το χορό,ότι χορευεις κάθε μέρα! Τέλεια ιδέα, ή μουσική μας φτιάχνει τη διαθεση,τελεία και παύλα. Πολλά φιλια,μου άρεσε ιδιαίτερα η πρώτη φωτό!

  10. Με κατακλύζει περηφάνια, χαρά και αγάπη για αυτό που είσαι (εντάξει, και για αυτό που κάνεις). Θέλω κι εγώ χρόνο να το διαβάσω με ηρεμία και να το ευχαριστηθώ, να απολαύσω το ήθος του λόγου σου…
    Να είσαι σίγουρη ότι ακόμα κι αν δεν το φέρουν στη Ζάκυνθο, θα στείλω τη γνωστή αγαπημένη θεία να το αγοράσει και να μου το στείλει.

  11. Kαλημερα. Οσα ειπες ειναι ολα ΤΖΟΥΛΙΑ. Αυτα εισαι πραγματικα γιαυτο σε αγαπαμε.Σταθηκα σε πολλα αλλα ενα μου εμεινε αυτο με το 15 λεπτα με τα ποδια στο σχολειο. Το εκανα χρονια και νομιζω οτι ηταν οτι καλυτερο οχι μονο στο σωμα μου αλλα στην επαφη μου με τα παιδια. Μου ελεγαν τοσα πολλα που στο σπιτι δεν το εκαναν γιατι με εβλεπαν απο την ωρα που σχολαγα ημουν συνεχεια ορθια να κανω κατι.Επισης αυτο το να γυριζω στο σπιτι να μην ειναι κανεις και να απολαμβανω οτι θελω σε απολυτη ησυχια ηταν παντα το δωρο μου σε μενα.Καλο απογευμα

  12. Γιατί δεν έχουμε emoticons εδώ? Θέλω να βάλω πάμπολλες καρδούλες!!!
    Υ.Γ. Έγινε bookmark (εννοείται).
    Υ.Γ.2: Φοβερή ιδέα το κουτί, θα το αναζητήσω!

  13. Τζούλια μου αγαπημένη το έχω ήδη εκτυπώσει και επειδή δεν έχει άλλο χωρο η ντουλάπα το έβαλα στον τοίχο να το βλέπω και να εμπεδώνω τις τέλειες συμβουλές σου.Υ.Γ.το tip για τα χείλη έχει super αποτέλεσμα:)

  14. olala!! egrapses pali polyagapimenh mou!!!
    xoreyeis kathe mera…. nomizo ayto den exeis anaferei pali an k kseroume oti sou aresei o xoros…!!!
    filakiaaaaaaaaa

  15. τελεια τα tips που δινεις αγαπημενη μου!!!! το τοπ για μενα ηταν,ειναι και (ελπιζω) να ειναι και στο μελλον ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!!μονο ετσι ξεχναω τις στεναχωριες μου και φτιαχνει πολυ πολυ πολυ γρηγορα η διαθεση μου!!!σας το συνιστω κοριτσια μου!!!! <3

  16. @SofiaT: Μη νομίζεις ότι το έχω ξεχάσει αυτό το unique που έγραψες εκεί γύρω στα Χριστούγεννα.. Τ(Η)ΕΑ!! Μα γιατί δεν το σκέφτηκα εγώ; Ε, διότι εσύ είσαι η Θεά, των taglines!! xxx

  17. @Τina: Μαζί μας βλέπω στο ερημονήσι αγαπημένη, με τα βιβλία μας αγκαλιά. Να σου πω, δεν θα’ναι και άσχημα εδώ που τα λέμε.

  18. @Sissy: Ασε σου λέω, με έχεις ξεσηκώσει τρελά αυτόν τον καιρό.. Να δω τι θα κάνεις.. “remember the promise you made..”

  19. @Μarianna & NikolM: Αγαπημένες εκτός από τέλεια γυμναστική, ο χορός είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Έτοιμες;

  20. @Amalia: Ασε σου λέω, σκεφτόμουν τότε που δεν μπορούσες να βρεις τις X-mas μπαλίτσες Lipton και αγχώθηκα στην παρουσίαση!

  21. @rania: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, τα bb girls, να μην έχουν κοινά. ΠΟΛΛΑ, κοινά, Ράνια μου.

  22. @Sheena: Αυτό με τα emoticons στο bb, δεν έχεις και άδικο.. Πρέπει να ρωτήσω τον Συμεών. Προς το παρόν αυτό: 🙂 🙂 🙂

  23. @Maryl: Τι να σου λέω τώρα alter ego μου- με τρέλανες εκείνη τη μέρα, αλλά τι να σου έλεγα; Eίσαι unique!

  24. @Nansy: Εσύ έχεις ομορφύνει πολύ τον τελευταίο καιρό, θα σου στείλω email να μου πεις το μυστικό…

  25. Αγαπημένη μου Τζούλια…αληθινή, πηγαία, αυθόρμητη, πνευματώδης και αξιαγάπητη αυτή η συνέντευξη, γιατί αυτή η συνέντευξη είσαι εσύ! Απόλαυσα κάθε λέξη, κι εστίασα λίγο παραπάνω στα Good Life tips, ξέρεις, βιβλία και ταξίδια, το στοιχείο μου 😉 Πόσο ωραία τα λες! Love you and miss you…

  26. Εγώ δεν κατάλαβα αν θα βγεις και στην εκπομπή της Μπαλατσινού να παρουσιάσεις τον εαυτό σου στο γυαλί ή αν θα περιοριστείς σε μια γραπτή συνέντευξη.Απ’όσα διαβασα,εγώ τουλάχιστον,πολλά δεν ήξερα…και για τη ζωή και για τα tips σου.Το συγκεκριμένο post το αποθήκευσα για να ξαναγυρίζω σε αυτό όταν δεν θυμάμαι κάτι…γιατί βρήκα πολλά ενδιαφέροντα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.