Έρχεται το Forever 21!

 

logo-forever-21

 

Στην αρχή δεν πίστευα στα μάτια μου, αλλά μετά το συνειδητοποίησα. Το Forever 21 το κατάστημα για το οποίο σας έχω γράψει τόσες φορές και μάλιστα πάντα θα γράψω κάτι γι αυτό όταν βρίσκομαι στο Λονδίνο, έρχεται και στην Ελλάδα!

 

Μου το χρώσταγε αυτό ο καλός Θεός, μετά από το σοκ που έπαθα πριν από περίπου ένα χρόνο όταν το Promod, η γαλλική αλυσίδα ρούχων και  ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα στο The Mall, μια ωραία πρωία, ξαφνικά έκλεισε τις πόρτες του και εγώ (που εκείνη τη μέρα, ήθελα να κάνω window shopping και μετά ίσως και λίγο shopping) έμεινα άναυδη.

 

Μου αρέσει το Forever 21, μου αρέσουν οι συλλογές του και είναι από τα καταστήματα που σχεδόν πάντα, κάτι θα βρω να αγοράσω.

 

Nα και κάποιες φωτογραφίες από προηγούμενο ταξίδι μου:

 

Forever-21

 

 

Forever-21-2

 

Με μια πρόχειρη ματιά στη ντουλάπα μου, έβγαλα και φωτογράφισα αυτά τα τρία κομμάτια  που θα δείτε παρακάτω και τα οποία έχω αγοράσει από το Forever 21. Έχω πολλά ακόμα αλλά είναι ολόκληρο project να σκαλίζω ντουλάπες και δεν το θέλετε. Ή μάλλον εσείς μπορεί να το θέλετε εγώ δεν το θέλω, γιατί άντε να τα μαζεύω μετά. Η Βίκυ το λέει “shopping ντουλάπας” αυτό, δεν έχει και άδικο αφού υπάρχουν ρούχα, τα οποία έχουν ακόμα κρεμασμένα πάνω τα ταμπελάκια τους.

 

Το μαύρο κολάν με το κέντημα στο πλάι – το έχω ξαναπεί- είναι δώρο της Όλγας πριν από 2 χρόνια στο Λονδίνο όπου μου είπε ότι γράφει το όνομά μου πάνω και μετά μου το αγόρασε.

 

 

forever-3

 

 

Τα μποτάκια αυτά τα λάτρεψα και μάλιστα τα φόρεσα τόσο πολύ που τα πάλιωσα και μετά έβαλα την Ivana και μου έφερε ένα καινούργιο ζευγάρι από το Λονδίνο- ακριβώς τα ίδια. Aπίστευτα αναπαυτικά ήταν σα να φοράω παντοφλίτσες και μάλιστα την πρώτη φορά τα αγόρασα με στρογγυλή μύτη αλλά την δεύτερη φορά η Ivana έκανε λάθος και μου έφερε αυτά που είναι πιο μυτερά μπροστά αλλά δεν της είπα τίποτα για να μην την στεναχωρήσω- τα φόρεσα και αυτά και πολύ μάλιστα. (δεν φοριούνται πλέον, τα “έλιωσα”)

 

 

Forever 21-ankle boots-1

 

 

Και αυτά τα μποτάκια από το Forever 21 είναι. Έψαχνα για ακριβώς τέτοιο χρώμα πέρυσι στο Λονδίνο, πάλι με την Όλγα ήμουν για shopping (μου φέρνει γούρι όπως καταλάβατε) και τα βρήκα μπροστά μου. Το νέο δεν είναι αυτό όμως. Το νέο είναι ότι εκείνη τη μέρα στο Forever 21 είχαν reductions (το κάνουν αυτό συχνά, ακόμα και όταν δεν είναι περίοδος εκπτώσεων). Κόστιζαν  γύρω στις 40 λίρες και τα είχαν βάλει….. 7 λίρες! Δηλαδή σα να λέμε 10 ευρώ! Χοροπηδάγαμε με την Όλγα, μόνο στο Λονδίνο γίνονται αυτά, αλλά αν τα κάνουν και στο εδώ Forever 21, δεν χρειάζεται να πω τι θα γίνει, προσοχή μην ποδοπατηθούμε. (Και γιατί το είπες αυτό τότε; με ρώτησε το Ελενάκι. Ε, καλά δεν το είπα σε ξένους, στις φίλες μου το είπα για να ξέρουν.)

 

 

forever-1

 

 

 

Στα πιο επίσημα τώρα, (που δεν μας νοιάζουν και πολύ, αλλά λέμε) η Teren Management Europe, είναι ο αποκλειστικός κάτοχος των δικαιωμάτων (franchise) της εταιρείας ένδυσης Forever 21 σε 9 χώρες στην Ευρώπη. Αυτές είναι η Βουλγαρία, η Ελβετία, η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Ρουμανία, η Σλοβακία και η Τσεχία.

 

 

Καλά περιττό να σας πω, ήδη έχω ξεκινήσει νοητό shopping.

 

(το θέλω αυτό το μαυράκι παρακάτω… Όλγααααααα!! Ivanaaaaaaa!!!! Υπουργέεεεε!! με ακούτε;;;)

 

 

forever-21-at-first-bloom-spring-2015-lookbook-0

 

..και αυτό το bohemian λευκό, δεν είναι και άσχημο σε μαυρισμένη επιδερμίδα…

 

 

forever-21-70s-style-clothi

 

…αυτό, πάτε στοίχημα ότι το θέλει η Stella;

 

 

forever-21-look-book

 

 

forever-21-3

 

 

 

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και  σύμφωνα με το δικό μας bb έθιμο, οι επόμενες δυο μέρες είναι η δική μας αργία.  Θα τα ξαναπούμε σύντομα. Μέχρι τότε, να περάσετε ένα όμορφο, αγαπημένο και ειρηνικό Πάσχα,  bb girls μου.

 

See you soon!

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. A!!! Εκλαιγες κι εσύ όταν έκλεισε το Promod? Εγω να δεις σόκ που το είδα ξαφνικά μια μέρα κλειστό και το είχα δίπλα μου στην Ερμού, κάθε μέρα. Εχω ακόμα ρούχα του που δεν παλιώνουν με τίποτα…
    Ελπίζω το forever 21 να έχει τουλάχιστον τα μεγέθη και τις φόρμες του Promod και να μην είναι άλλο ένα zara, σε ότι αφορά αυτό το κομμάτι. Και ναι φυσικά κι έπεσες διάνα, εννοείται, ότι το θελω το πόντσο μη σου πω, ότι και το bohemian δεν με χαλάει καθόλου.

    Last but not least, να ευχηθώ σε όλες μας Καλή Ανάσταση ψυχής και να κυριαρχείται η ζωή μας μόνο από τα ουσιώδη!
    Καλά να περάσεις αγαπημένη μας Τζούλια και μην μας ξεχνάς…. γύρισε σύντομα για να βρεθούμε πάλι όλες μαζί! 🙂

  2. Καλημέρα , πολύ όμορφα τα ταμπά μποτάκια και μου αρέσουν περισσότερο που έχουν μύτη μπροστά, μακραινουν το πόδι.Επιτέλους από αύριο διακοπές!!!!
    Τζούλια να περάσεις υπέροχα στις διακοπές σου.Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλες !!!! Φιλιά πολλά…..

  3. Και γω λάτρευα το Promod και τρελάθηκα όταν έκλεισε!!! Είχε καταπληκτικά ρούχα και πραγματικά Στέλλα μου δεν παλαιώνουν με τίποτα (ευτυχώς)!! Πάντως η συλλογή Forever 21 φαίνεται υπέροχη και ελπίζω και γω να’χει μεγέθη για όλες τις γυναίκες και προσιτές τιμές!
    Καλή Ανάσταση σε όλες! Εύχομαι το Άγιο Φως της Ανάστασης, να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Να περάσετε υπέροχα με τις οικογένειές σας και καλά… τσουγκρίσματα! Φιλιάαααα….. 🙂

  4. Με πολύ ωραία νέα ξεκινησες τη μέρα μου!!! Ανυπομονω να το επισκευθω!!!
    Καλό Πασχα και να περασετε πολύ όμορφα!!!!

  5. Πάντως κανοντας μόλις τώρα ένα τσεκ στο site τους, είδα ολόκληρο section “plus sizes”. Πολύ καλό ακούγεται, αρκεί να ισχύσει η ίδια πολιτική και για την Ελλάδα, γιατί ως γνωστόν εδώ φυσάει άλλος αέρας σε όλα….

  6. Καλημέρα!!!
    Πολυ ενδιαφέρον φαίνεται θα ψάξω για αρχή το site τους!!!
    Καλο Πάσχα και Καλη Ανάσταση σε όλες!!!Να περάσετε υπέροχα με τους αγαπημένους σας και τα λέμε
    ξανά εδώ!!!Φιλακια

  7. Ναι, αυτό με το promod ήταν άλλο ένα τσιμπηματάκι στα μικρά ή μεγαλύτερα σ’εμάς που ζούμε σ’αυτή την “ευλογημένη” γωνιά της Ευρώπης… γρρρ… (ας μην επεκταθώ ε;)

    Έχω πολλά προμοντάκια από τα 90’s που ήμουν φοιτήτρια στη Γαλλία, όταν το promod ήταν θεσμός, με απίστευτες γραμμές, τιμές και ποικιλία, και τα περισσότερα τα φοράω ακόμα, είναι σαν καινούρια.

    Νομίζω ότι δύσκολα βρίσκεται κάτι ανάλογο σήμερα, αλλά έστω κι αν πλησιάζει αυτά τα στάνταρ το forever 21, οκ, θα περάσουμε ωραία! 🙂

    Εύχομαι καλό Πάσχα, με χαρά, με όμορφεςε στιγμες και… με καλό καιρό!

  8. Katapliktika nea! Mpravo mou aresei poly to Forever 21 kai mazi me to Primark einai ta dyo magazia pou pao otan thelo na paro kati poly tis modas kai ftino kai kanoun kai poly syxna prosfores!!
    Kalo Pasxa bbgirls!!!

  9. Αχ, τα Promod… Πάντως να και μια ευχάριστη είδηση! Ευχαριστούμε! Να ευχηθώ κι εγώ κορίτσια καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και υγεία μόνο. Φιλάκια!!

  10. Σούπερ … χρόνια τα χάζευα διαδυκτιακά. Ελπίζω να ήρθε για να μείνει.

    Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα, όμορφες.

  11. @Stella μου,για το πόντσο θα κονταροχτυπηθούμε…..Ωωωωωω, λατρεμένο forever 21…..ανυπομονώ….έχω αρκετά κομμάτια ….άλλα πιο παλιά κι άλλα πιο καινούργια….και τα παλιότερα τα φορώ ακόμα….όσο για το bohemian style λευκό αλλά και το μαυράκι μια φωτό πιο πάνω, απλά θε’ι’κά……

  12. Καλή Ανάσταση! Να περάσουμε όλοι καλά, να απολαύσουμε τις μέρες ξεκούρασης και να χαρούμε την πρωτομαγιάτικη Λαμπρή. Καλό κουράγιο και σε όσους δουλεύουν.
    @Julia, καλή ξεκούραση. Να περάσεις τέλεια. Περιμένω με ανυπομονησία την επανεκκίνηση του beautyblog.

  13. Super!! Καλό Πάσχα με ομορφιές και χαμόγελα!!

  14. To bohemian λευκό για τις δροσερές καλοκαιρινές νύχτες είναι must κομμάτι. Όταν ανοίξει θα το επισκεφθώ οπωσδήποτε,ειδικά αν έχει τόσο καλές τιμές σε συνδυασμό με ωραία,ποιοτικά κομμάτια. Αύριο φεύγουμε και εμείς για τις πασχαλινές μας διακοπές.Καλή Ανάσταση σε όλα τα αγαπημένα bbgirls και υγεία,ειρήνη,αγάπη σε όλο τον κόσμο.

  15. Αισιόδοξο ακούγεται,ωραία!
    Καλή Ανάσταση αγαπημένες μου…
    Μουτς

  16. …kαλέ,πού πήγε το σχόλιό μου;;;Σχολίασα προχτές κι άφαντο…. @Stella, για το πόντσο θα κονταροχτυπηθούμε…να το ξέρεις….να ευχηθώ και καλή Ανάσταση…και κυριολεκτικά….καλά να περάσετε,bbgirls…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.