Το άρωμα, RiRi by Rihanna.

 

riri-by-rihanna-fragrance-preen

 

 

Η ίδια η Rihanna λέει για το άρωμά της RiRi “Ήθελα ένα άρωμα, κοριτσίστικο, ερωτικό, δροσερό, σπινθηροβόλο, «άτακτο» λαχταριστό και παιγνιδιάρικα αισθησιακό.»

 

και συμπληρώνει «Θέλησα να δημιουργήσω ένα άρωμα που συνδέεται με τη νέα γυναίκα σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Το Riri είναι παιγνιδιάρικο και άτακτο, αυθάδες αλλά ταυτόχρονα πολύ θηλυκό. Η μυρωδιά του αντικατοπτρίζει αυτή ακριβώς την πλευρά της προσωπικότητάς μου, τρυπώνοντας στην «Καρδιά της Rihanna». Είναι το ορόσημο μου. Είναι εγώ.”

 

 

Το RiRi της Rihanna είναι μία σέξυ, λουλουδάτη μελωδία της θηλυκότητας, με άτακτες και παιχνιδιάρικες αισθησιακές νότες. Εμπνευσμένο από το πάθος της Rihanna να αποκαλύπτει πάντα τον αληθινό εαυτό της, το Riri αιχμαλωτίζει μια δροσερή αλλά πολύ ζωντανή εσάνς σε συνδυασμό με μια παιχνιδιάρικη πινελιά που επιτρέπει στο ζωηρό πνεύμα σας να λάμπει.

 

 

rihanna-riri-2

 

 

Οι νότες του

 

 

Νότες κορυφής

Στην κορυφή αναμειγνύονται νότες από εκχύλισμα φρούτων του δάσους και απόσταγμα από Ρούμι σε συνδυασμό με τη φωτεινότητα του σπινθηροβόλου Cassis μαζί με εκλεκτό Μανταρίνι Ιταλίας.

 

 

Μεσαίες νότες

Ιαπωνικό αγιόκλημα, Άνθη πορτοκαλιάς, εξωτικό Γιασεμί και ροζ Φρέζια αποτελούν ένα κοκτέιλ από εκρηκτικές νότες στην καρδιά του αρώματος, με μοναδικό σκοπό να συντελέσουν στον απόλυτο θηλυκό χαρακτήρα του.

 

Νότες βάσης

Βανίλια Μαδαγασκάρης, ινδονησιακό Σανδαλόξυλο, θερμό Musk και Ταϊλανδέζικο Benzoin τυλίγουν γλυκά και αισθησιακά, χαρίζοντας το τέλειο πάντρεμα.

 

 

Το μπουκάλι

 

Σχεδιασμένο από τη Rihanna, το μπουκάλι συνδυάζει μοναδική πολυτέλεια με κομψό φινίρισμα. Η πολυτελής συσκευασία φιλοξενεί το άρωμα σε γλυκό ροζ χρώμα, το οποίο συνδυάζεται με μαύρο λαιμό και ολοκληρώνεται με μία χρυσή σφαίρα. Το εξωτερικό κουτί, χαραγμένο με μεταλλικό φινίρισμα, παραπέμπει σε «γδαρμένο» μέταλλο δίνοντας μία αντίθεση στις θηλυκές γραμμές του μπουκαλιού.

 

RIRI BY RIHANNA

 

 

 

Η Rihanna έχει κατακτήσει θεαματικά το χώρο της μουσικής, της διασκέδασης και της βιομηχανίας της μόδας. Ως ολοκληρωμένη performer, έχει πουλήσει 54 εκατομμύρια άλμπουμς και 210 εκατομμύρια ψηφιακά κομμάτια σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας έτσι την κορυφαία σε πωλήσεις ψηφιακή καλλιτέχνιδα όλων των εποχών. Έχει κυκλοφορήσει 7 άλμπουμ σε 7 χρόνια, πετυχαίνοντας 13 φορές το number–one single, ενώ έχει κατακτήσει 8 βραβεία Grammy. Με πάνω από 6 δισεκατομμύρια προβολές και 21 Vevo πιστοποιημένα βίντεο, είναι η πιο πολυεμφανιζόμενη τραγουδίστρια σε Vevo / YouTube, ενώ αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες στο Facebook με πάνω από 81 εκατομμύρια φίλους.

 

 

RiRi-SAS-Web-Banner-950x2

 

 

Επιπλέον, έχει λανσάρει με επιτυχία έξι αρώματα, τέσσερις συλλογές River Island, ενώ είναι σήμερα ο εκπρόσωπος για MAC & Viva Glam αλλά και το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Dior “Secret Garden”. Η Rihanna είναι παγκόσμια πρέσβειρα της PUMA, ενώ πλέον λειτουργεί ως Διευθύντρια του Δημιουργικού τμήματος, εκπέμποντας τις στυλιστικές τις ευαισθησίες και την καινοτομία της στις συλλογές της PUMA. Από τον Ιούλιο του 2015, η Rihanna συμβάλει επίσης στο Δημιουργικό Τμήμα της Stance, ούσα ταυτόχρονα Punk & Poet πρέσβειρα του brand.

 

 

rihanna-perfume

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Καλημέρα!! Αν το δει η μεγάλη μου θα σπεύσει αμέσως καθώς είναι fun της Rihanna (μεταξύ μας και εμένα μου αρέσει πολύ η Rihanna και τα περισσότερα τραγούδια της τα ακούω συνέχεια)..μάλλον θα αγοράσουμε 2 μπουκάλακια αν είναι οκ η τιμή για να μην τσακωνόμαστε 😉

  2. Αν είναι τόσο sexy όσο η Rihanna,τότε να το πάρουμε!

  3. Χρόνια Πολλά σε όλες! Το μπουκάλι είναι απίθανο κι από χρώμα κι από στυλ. Γενικότερα όμως, δεν είμαι fun των αρωμάτων που βγαζουν οι απανταχού celebrities.
    Σας φιλώ!

  4. Μ’αρέσει η RiRi και το καπάκι του μπουκαλιού επίσης…
    Μουτς

  5. Χρόνια πολλά σε όλο το bb!!! Πολυ ωραίο το μπουκάλι κ το Χρομα!!! Ελπίζω να περάσατε όλοι τέλεια!!! Φιλακιαααα

  6. Χρόνια πολλά σε όλες , ελπίζω να περάσατε καλά και να ξεκουραστήκατε bb girls γιατί το καλοκαιράκι (που αχνοφαίνεται στο πολύ βάθος όμως…) μας περιμένει. Μου άρεσε πολύ το μπουκάλι και το χρώμα του. Καλημέρα!!!!

  7. Χρόνια πολλά σε όλες…. ελπίζω να περάσατε υπέροχα και να ξεκουραστήκατε! Δεν έχω δοκιμάσει καθόλου το άρωμα, αλλά το μπουκάλι και το χρώμα είναι φανταστικά! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.