Grooming: 2 Nέα Αντρικά Αρώματα

 

montblanc-legend-spirit-1

 

Hi there, bb boys and bb girls και Χρόνια Πολλά!  Σήμερα θα δούμε μαζί 2 νέα αντρικά αρώματα από κλασσικούς αλλά και πάντα αγαπημένους οίκους. Dunhill και Montblanc. Είσαστε έτοιμοι; Ξεκινάμε:

 

MONTBLANC LEGENT SPIRIT

Για περισσότερο από έναν αιώνα, ο Οίκος Montblanc έχει διακριθεί για τις βασικές του αξίες , όπως οι πολυτελείς χειροποίητες δημιουργίες του, η εκλεπτυσμένη κληρονομιά του και η συνεχής αναζήτηση για καινοτομία με αιχμή την τελειότητα. Ο μύθος του Οίκου Montblanc συνδέεται με την ίδια του την ιστορία, που ξεκίνησε το 1906, όταν ένας τραπεζίτης από το Aμβούργο, ο Alfred Nehemias , ένας μηχανικός από το Βερολίνο , ο August Eberstein κι ένας έμπορος γραφικής ύλης, ο Claus-Johannes Voss αποφάσισαν να δημιουργήσουν κομψά αντικείμενα γραφής, εξαιρετικής ποιότητας.

 

Από τότε, η μάρκα Μontblanc είναι συνώνυμη με την ανωτερότητα, υιοθετώντας τις αρχές της διαχρονικής αξίας και της πολυτελούς τεχνοτροπίας. Ωστόσο, όσο επιβλητικό κι αν είναι, το δέλεαρ των πολυτελών αντικείμενων δεν είναι από μόνο του αρκετό για να εξηγήσει την εκπληκτική αποδοχή που έχει ως ένας από τους ηγετικούς πολυτελείς Οίκους. Αυτό που έκανε πάντα μοναδικό τον Οίκο Montblanc είναι ο πολύ ιδιαίτερος συνδυασμός παράδοσης και καινοτομίας, χειροποίητης τεχνικής και δημιουργικότητας, ιστορίας και νεωτερισμού. Αυτό ακριβώς είναι που κάνει , εδώ κι έναν αιώνα, από την δημιουργία εμβληματικών αντικειμένων όπως το “Meisterstück” , τον Οίκο Montblanc να είναι πάντα μπροστά από την εποχή του.

 

Το 2011, ένα νέο κεφάλαιο άρχισε να ξετυλίγεται με τη δημιουργία του αρώματος Montblanc Legend.

 

‘Hταν απόλυτα φυσικό για το άρωμα Legend Montblanc να προχωρήσει και να εμπνεύσει ένα νέο και ακόμη πιο αρρενωπό άρωμα εξίσου δελεαστικό και γεμάτο ενέργεια. Σήμερα, ο Οίκος παρουσιάζει μία νέα πτυχή της προσωπικότητάς του που εκφράζει την απόλυτη ελευθερία και γαλήνη, μέσα από ένα νέο ύφος αρρενωπότητας… Montblanc Legend Spirit.

 

montblanc

 

 

Η νέα οσφρητική πυραμίδα αυτού του αρωματικού, δροσερού, ξυλώδους αρώματος βασίζεται σε συστατικά εξαιρετικής ποιότητας. Οι σπινθηροβόλες νότες κορυφής από σπόρους ροζ πιπεριού, πικρό γκρέιπφρουτ και ζουμερό περγαμόντο απελευθερώνονται αμέσως. Οι δυνατές αρωματικές νότες καρδιάς χτυπούν δυνατά, χάρη στην έντονη λεβάντα, το μεθυστικό κάρδαμο και μία αναζωογονητική θαλάσσια αύρα. Λευκό ξύλο – σανταλόξυλο, κέδρος και κασμίρ- αναμιγνύονται αισθησιακά με τις βελόνες βελανιδιάς, τη χαρακτηριστική μυρωδιά του Montblanc Legend, δημιουργώντας ζεστές και αυθεντικές νότες βάσης, που απαλύνουν με νότες λευκού musk.

 

 

 

DUNHILL ICON

 

Στο εκλεπτυσμένο περιβάλλον του Μayfair, o Βρετανικός Οίκος Πολυτελείας ανδρικών ενδυμάτων dunhill ανδεικνύει την μοναδική του ερμηνεία για τις κλασσικές αξίες της αρρενωπότητας και καινοτομίας με το λανσάρισμα του νέου αρώματος ICON.

 

Η χαρακτηριστική αρρενωπή μυρωδιά χαράζει την αρχή μίας νέας και συναρπαστικής εποχής για τα αρώματα dunhill . Παίρνοντας έμπνευση από τον εντυπωσιακό κόσμο της Βρετανικής σχεδίασης αυτοκινήτων, το άρωμα δημιουργήθηκε με βάση μία νέα γενιά καταναλωτών σε όλο τον κόσμο. Το ICON διαθέτει ένα ολοκληρωμένα εκλεπτυσμένο ύφος που αντικατοπτρίζει το ήθος dunhill, του σοφιστικέ επιτυχημένου άνδρα της πόλης, με τους καλούς τρόπου και τη μεγάλη αυτοπεποίθηση.

 

Η άφιξη του Καλλιτεχνικού Διευθυντή JohnRay το 2012 προανήγγειλε μία νέα αίσθηση δημιουργικότητας για την συνέχεια της μάρκας. Συνεχίζοντας το ταξίδι για να εξευγενίσει ακόμη περισσότερο την μάρκα, , ο John θέτει σαν στόχο να οδηγήσει τον κόσμο ν’ ανακαλύψει ξανά την πλούσια ιστορία του Οίκου, που είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την υψηλή ποιότητα και το Βρετανικό στυλ της αρρενωπής κομψότητας.

 

Το άρωμα ICON εμπεριέχει την μακρόχρονη δέσμευση του Οίκου dunhill για καινοτομία.

 

dunhill

 

 

Μέσα από τη χρήση του εμβληματικού σχεδιασμού και τα εξαιρετικά συστατικά, ο Οίκος dunhill δημιούργησε ένα προϊόν ασυμβίβαστης ποιότητας, που αντανακλά τις βασικές αξίες της μάρκας Alfred Dunhill, του απόλυτα πρωτοπόρου του Βρετανικού στυλ , που έχει εμμονή με την λεπτομέρεια, την ποιότητα, την δεξιοτεχνία και την πρωτότυπη σκέψη.

 

Το ICON είναι ένα τολμηρό, κομψό άρωμα που συνδυάζει την τέλεια συνένωση δύναμης και ευαισθησίας.

 

Ένα άρωμα που θα γίνει σίγουρα διαχρονικό στην τέχνη της αρωματοποιίας δημιουργήθηκε από μία αυθεντία του χώρου, τον αρωματοποιό Carlow Benaim. Tα συστατικά έχουν συλλεγεί από τα ταξίδια του άνδρα dunhill, ταξιδιώτη του κόσμου, κι εκπέμπουν μία εξωτική και ξεχωριστή μυρωδιά.

 

Οι πρώτες νότες που αναδύονται από το ICON είναι μία σπάνια κι ακριβή μείξη συστατικών. Λαμπερές νότες κορυφής από Ιταλικό Περγαμόντο και Αιθέριο Έλαιο από Άνθη Πορτοκαλιάς αναμειγνύονται με το τολμηρό μαύρο πιπέρι και συνδυάζονται με τις νότες κορυφής από Κάρδαμο και Λεβάντα της Προβηγκίας για να προσδώσουν μία μοναδική δόση αρρενωπότητας και πρωτοτυπίας. Στη βάση, αποκαλύπτονται οι σαγηνευτικές και ζεστές νότες από ξύλο Oud , που αναδύουν μία αύρα που θυμίζει καπνό και μία συμφωνία από Όρις που θυμίζει δέρμα και συνδυάζονται αρμονικά με το γήινο Βετιβέρ και μία δόση πάχνης βελανιδιάς δημιουργώντας ένα νέο , εμβληματικό άρωμα.

 

DUNHILL-ICON-MAN

 

 

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα!

K.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

 

5 Σχόλια
  1. Χρόνια πολλά Κωνσταντίνε!Με εντυπωσίασε το μπουκάλι του icon.
    Μουτς

  2. Χρόνια πολλά κι από εμένα. Συμφωνώ με τη Litsa το design του μπουκαλιού είναι απίθανο. Όσον αφορά στα αρώματα Montblanc με έχουν ξαφνιάσει ευχάριστα στο παρελθόν, γιατί δεν περίμενα ότι θα έχουν τόσο καλή διάρκεια και θα είναι τόσο ενδιαφέροντα.

  3. kalispera k xronia polla k apo mena!!!
    tha simfoniso k ego me tin @Litsa! poly entiposiako to mpoukali tou icon!!! filakiaaaaaaaa

  4. Χρόνια πολλά και από εμένα! Συμφωνώ με αγαπημένη Λίτσα,ειλικρινά το πρώτο που σκεφτηκα όταν είδα το μπουκάλι του Icon ήταν τι διαστημικό,πρωτοποριακό μπουκάλι είναι αυτό?? Μάλλον οφείλεται στο ότι είμαι Υδροχόος και με ελκύει οτιδήποτε έξω από τα συνηθισμένα..θα πρέπει να το μυρίσω οπωσδήποτε! Πρέπει να τραβήξω το Σκορπιό μου από τη fahrenheit,έχει γίνει ένα με το δέρμα του πλέον 😉

  5. Χρονια πολλα! Ασχετως της οσφρητικης ικανοποιησης που παιρνει καποιος απο τα συγκεκριμενα αρωματα,για εμενα οι συγκεκριμενοι οικοι προσφερουν μεσα απο τα μπουκαλακια τους και κομματι απο την αιγλη τους,την πολυτελεια και το “κανακεμα” που ολοι χρειαζομαστε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.