Μακιγιάζ: Προτάσεις 3ΙΝΑ, γι’ αυτό το μήνα.

 

3ina-open

 

Άλλο πως το γράφω, άλλο το πώς θα το διαβάσετε αφού όπως είπαμε και την προηγούμενη φορά το 3ΙΝΑ, προφέρεται Mina, άρα ο τίτλος έγινε ρίμα. Mina, Μήνα, Ποίημα.

 

(να πάρει, έπρεπε να το αφήσω για τεστ αυτό, στις Πανελλαδικές.. .ναι, φυσικά θα κάνουμε και εμείς Πανελλαδικές, γιατί νομίζατε ότι σας άφησα να κάνετε τόσες μέρες επανάληψη το Πάσχα;)

 

Πάντως δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον γι αυτή τη νεόκοπη μάρκα, νομίζω ότι σας έχει κάνει κλικ, ακόμα και το Πάσχα, στον Πόρο, η Γεωργία με ρώτησε αν έχω χρησιμοποιήσει κάποιο από τα προϊόντα και αν μου άρεσε. Ναι, έχω χρησιμοποιήσει το The Chubby Lipstick, είναι ματ, έχει σχετικά καλή διάρκεια, πολλές αποχρώσεις, καλό το λες, ειδικά με την τιμή πώλησης.

 

Παρακάτω κάποιες προτάσεις από τα best seller προϊόντα της μάρκας,

«για να δημιουργήσετε fashion looks που θα ξεχωρίσουν καθώς η 3ΙΝΑδίνει την ελευθερία στις γυναίκες να αποδεσμευτούν από τα τυποποιημένα looks και να γίνουν απολύτως δημιουργικές, εκφράζοντας έτσι την ομορφιά και μοναδικότητά τους.»

 

 

3INA Chubby Lipsticks

Εύκολο στη χρήση, με στρογγυλεμένη άκρη. Η συλλογή περιλαμβάνει διάφορα χρώματα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και χωρίς paraben.

 

 

mina-chubby

 

 

3INA Longwear Lipsticks

Με πλούσιο χρώμα και σύνθεση που δεν ξηραίνει τα χείλη. Σχεδιασμένα για γυναίκες που αγαπούν τα Lipgloss, αλλά παράλληλα αναζητούν τη σταθερότητα στο κραγιόν τους. Μόλις το εφαρμόσετε στα χείλη, γίνεται ματ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και διαρκεί για αρκετές ώρες.

 

long-wear-lipstick-3ina

 

 

3INA Essential Lip Pencil για να δημιουργήσετε την κατάλληλη βάση πριν την εφαρμογή του lipstick. Χάρη στην απαλή του σύνθεση, η δημιουργία περιγράμματος στα χείλη γίνεται εύκολη. Δερματολογικά ελεγμένα. Χωρίς paraben.

Tip: ξεκινήστε το περίγραμμα πάντα από το τόξο που σχηματίζεται στο πάνω χείλος και συνεχίστε στο υπόλοιπο των χειλιών.

 

 

 

lip-pencils

 

 

3INA Eye Pencils

Σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις για πολλά διαφορετικά looks. Ιδανική επιλογή για smoky eyes αφού η κρεμώδης υφή τους κάνει εύκολη την εφαρμογή στα μάτια και με τη χρήση του σφουγγαριού μπορείτε να δημιουργήσετε στη συνέχεια smoky eyes Οφθαλμολογικά ελεγμένα. Χωρίς paraben.

 

eye-pencil

 

 

3INA Nail Polish

Πλούσια συλλογή με 90 διαφορετικούς κωδικούς. Χάρη στη σύνθεση τους αποφεύγεται η φθορά του χρώματος και το χρώμα στα νύχια παραμένει για αρκετές μέρες.

 

 

 

nails-3ina

 

 

 

3ina-nails-2

 

 

 

3INA GIRLS!

 

3ina-green-banner

 

Αυτά προς το παρόν. Ξεκινήστε διάβασμα.

 

 

12 Σχόλια
  1. KAΛΗΜΕΡΑ…ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ ΠΕΔΙΛΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΝΥΧΑΚΙΑ

  2. @rania: Καμιά φορά, μου φαίνεται απίστευτο ότι άλλο ένα καλοκαίρι, μας βρίσκει εδώ,μαζί.

  3. @Julia Ελπίζω να είναι καλύτερο απο το περσινό….. και να μιλάμε μονο για νυχάκια κι αρωματάκια…

  4. @Stella: Τι μου θύμισες, τώρα… και εγώ το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Οι αντοχές μου εξαντλούνται επικίνδυνα.

  5. Καλημέρα αγαπημένες μου!
    Καλοκαίρι κι εδώ στο βορρά, με ήλιο και ζέστη (αν και σήμερα φυσάει λιγάκι). Δεν τη χορταίνω αυτή την εποχή! Μακάρι να απολαύσουμε ανέφελα τους μήνες που έρχονται…
    Τι ωραία χρώματα που έχουν τα βερνίκια..!
    Πανελλαδικές ακούω;; Ετοιμάζομαι 😉

  6. ….πότε θα γίνουν οι δικές μας πανελλαδικές,κυρία;;;;Να μας ενημερώσετε εγκαίρως για ημέρα και ώρα,παρακαλώ….για να κανονίσουμε να είμαστε παρούσες και να μην μας βάλετε απουσία…..
    …ψηφίζω το χρώμα της μέντας στα βερνίκια νυχιών….δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από τα προ’ι’όντα της σειράς,αλήθεια είναι…

  7. Τζούλια μου,μας τρομαζεις με τη λέξη πανελλαδικές….. Πάντως, η 3ina ακούγεται ενδιαφέρουσα, ειδικα με την πληροφορία για απουσία parabens.Εύχομαι το καλοκαίρι 2016 να είναι καλύτερο και φυσικά θα μας βρει εδώ. Που αλλου;

  8. Καλησπέρα!!!
    Εμείς έχουμε μπει στο κλίμα το εξετάσεων!!!Εκλεισαν τα γυμνάσια και ξεκινάει το διάβασμα …….
    Φιλια

  9. Καλησπερα bbgirls από ένα φθινοπωρινό Λονδίνο! Νομίζω εδώ ζήσαμε το καλοκαίρι μας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και να μην είμαστε και πλεονέκτες, κράτησε δύο ολόκληρες μέρες!! Ελπίζω τον Ιούλιο 😉 να έχει λίγο ζέστη πάλι!
    Συμφωνώ με τα κοριτσια θέλουμε συγκεκριμένες ημερομηνίες εξετάσεων, να μελετήασουμε και να είμαστε προετοιμασμένες!
    Επί του θέματος πρέπει κι εγώ να δοκιμάσω τα προιοντα της Μίνα γιατί ιδίως τα κραγιόν μου φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα – τελευταία έχω πάθει μια εμμονή με τα liquid lipstick και έχω αγοράσει και παραγγείλει κάποια (δε λεω νούμερο)!
    φιλιά πολλά σας αφήνω να πάω να βγάλω το παλτό μου από τη ντουλάπα!!

  10. Λιγοτερα χημικα,καλη τιμη,ωραια χρωματα!Μια χαρα φαινονται! (οχι παλι εξετασεις!!!!!!!!!Εσεις τα ξερετε ολα κι εγω πατωνω σαν χανος)

  11. Μάλιστα….ΚΑΙ εξετάσεις…Ωραία χρώματα οφείλω να πω.
    Μουτς

  12. Πολύ χαρούμενα καλοκαιρινά χρωματάκια!! Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα Longwear Lipsticks..εξετάσεις ακούω και δεν νομίζω να είμαι προετοιμασμένη,χώρια που κάθε εβδομάδα γράφουμε τεστ στη δουλειά σαν μαθητές και τα έχω παίξει 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.