bb secret project: Το ταξίδι μου, στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

10-

 

Αποστολέας η Amalia. Παραλήπτης η Nektaria. Το δικό τους secret project έγινε εντελώς εν αγνοία μου. Και κάπως έτσι, με αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω δια χειρός της αγαπημένης μας Nektaria, έφτασε η «χάρη» μου στο πανέμορφο ανοιξιάτικο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας!

 

 

“Αγαπημένη μου Τζούλια

 

Ήθελα μέρες να σου γράψω, και να σου στείλω ανοιξιάτικες, ολάνθιστες φωτογραφίες ως -την καθιερωμένη νομίζω πλέον- ανταπόκριση από το Γκέτεμποργκ…αλλά περίμενα…περίμενα λίγο, ώσπου, με τη βοήθεια μιας υπέροχης νεράιδας, να ”έρθεις” εσύ εδώ στο βορρά! Και τι εννοώ;

 

Θυμάσαι που, κάπου εκεί στα τέλη του Απρίλη, μας έγραφες για το Lipton και το Go Green βιβλιαράκι; Σε εκείνο το post με τις συνταγές για smoothies από τον οδηγό, έγραψα στα σχόλια τον ενθουσιασμό μου, και πως ”τώρα να δω πώς θα καταφέρω εγώ να προμηθευτώ αυτόν τον οδηγό και το κουτί, εδώ που βρίσκομαι…”;

 

Ε, δεν πέρασαν λίγα λεπτά και ένα mail από την αγαπημένη μας Αμαλία από τη Ζάκυνθο κατέφθασε- το έγραψε και σχόλιο- ότι θα μου στείλει εκείνη το κουτί ως εδώ πάνω!! Και το έκανε, την επόμενη μέρα κιόλας το πακετάκι ταξίδευε προς τα μέρη μου, με την ευχή της Αμαλίας ”να απολαύσω την ανάγνωση και να επιβεβαιώσω για άλλη μια φορά τους λόγους για τους οποίους αγαπάμε τη Τζούλια”…

 

Το να πω ότι συγκινήθηκα θα είναι λίγο, πολύ λίγο. Και πώς να ανταποδώσω αυτή την αυθόρμητη, άμεση, αγνή και υπέροχη ανταπόκριση, αυτήν την κίνηση..; Πόση αγάπη χωρά πια στο beautyblog και τι υπέροχες ψυχές έχεις μαζέψει γύρω σου αγαπημένη μου;

 

Περίμενα λοιπόν να παραλάβω το δέμα. Κι ήρθε σήμερα, σε μια υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα, γεμάτη ήλιο, φως, ζεστασιά, και τη φύση στα καλύτερά της, και ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του και βουτώντας σε όλα αυτά που γράφεις, με ”συνόδεψες” στη βόλτα μου στην πόλη..”

 

 

 

 

Καταλάβατε τώρα; Κάπως έτσι bb girls χάρη στις δυο μας νεράιδες μας, την Amalia και την Nektaria, «ταξίδεψα» στο Γκέτεμποργκ, μαζί τους!

 

Ας απολαύσουμε Άνοιξη, Βορρά και Γκέτεμποργκ μέσα από τη μοναδική ματιά της αγαπημένης μας!

 

one

 

 

9-

 

 

two

 

 

four

 

 

three

 

 

7-

 

 

8-

 

 

6-

 

 

5-

 

Σας ευχαριστώ αγαπημένες μου που μας ταξιδέψατε όλες σήμερα.

 

 

11 Σχόλια
  1. Kalimera bbgirls!! Julia piga na sou thymoso poly giati diavasa ton titlo kai eipa ” Tiiiii?!?! Pige sto Goetheborg moni tis eno eipame tha kanonisoume na pame oles mazi?!?” Alla itan mono to Lipton me to vivliaraki pou taksidepse kai iremisa!
    Oi foto tis Nektarias einai katapliktikes! Ta bluebells, ta cherryblossoms, limnoules, topia kai propanton to glyko!!!!!
    xoxo Kalo Savvatokyriako bbgirls!!

  2. Πω πω τι μαγεία υπέροχες φωτογραφίες μπράβο!!!!καλο σκ σε ολες!

  3. Πόσο υπέροχες φωτογραφίες-σε ταξιδεύουν νοερά σε αυτό το πανέμορφο μέρος! Συγχαρητήρια στη φωτογράφο Νεκταρία και συγχαρητήρια και στην Αμαλία για την τόσο λεπτή της χειρονομία! Με συγκίνησε αρκετά το σημερινό άρθρο…

  4. Νεκταρία, πολυαγαπημένη μου ig φιλενάδα….οι φωτό σου από το ig πάντα με ταξιδεύουν αλλά οι σημερινές ήταν το κάτι άλλο….πασπαλισμένες με μπόκλικη νερα’ι’δόσκονη και ανιδιοτελή αγάπη….μπράβο και στην Αμαλία μας για την ευγενική της κίνηση…..κι όσο για τη Τζούλια μας έίναι μια πολίτης του κόσμου….Νεκταρία μου, χαιρετισμούς στο καταπράσινο Γκέτεμποργκ…..

  5. @Nektaria, σε ευχαριστώ για το ταξίδι και για τα τόσο όμορφα λόγια. Η ψυχή σου είναι κι αυτή ολάνθιστη σαν το Γκέτεμποργκ.
    @Julia, είσαι αερικό… είσαι παντού και πουθενά! Μα να προσαρμόζεσαι τόσο γρήγορα σε όλους τους τόπους;

  6. @Amalia ,η Τζούλια μας είναι αερικόκαι χαμαιλέοντας μαζί…..χαχαχα….και πάλι μπράβο σου για την όμορφη κίνηση ,τη γεμάτη αγάπη κι ενδιαφέρον….χαιρετισμούς στην όμορφη Ζάκυνθο….λατρεμένο νησί….

  7. Τι ομορφες εικόνες! Το Γκέτεμπορκ είναι υπέροχο αλλά μέσα από τις φωτογραφιες της Νεκταριας στο Instagram,ακόμα πιο υπέροχο.Οσο για την Αμαλία, ο,τι και να πω είναι λίγο.

  8. Ένα φιλί κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κάθε μια σας ξεχωριστά…

  9. Τέλειο και συνάμα συγκινητικό!!! Δεν έχω λόγια – και για την υπέροχη κίνηση της Αμαλίας και για τις φανταστικές φωτογραφίες της Νεκταρίας!
    Υ.Γ. Τζούλια μου, σου “πάει” το Göteborg!
    Υ.Γ.1: Τι θα γίνει με εκείνα τα emoticons / καρδούλες που λέγαμε? <3

  10. Γι΄αυτό σας αγαπάω ΒΒGirls! Γι΄αυτό δεν υπάρχει άλλο ΒΒ στο net!

    ΥΓ Κι αυτο το βιβλιαράκι παλι…. Ως την Αλάσκα θα το δούμε, αλλα στο Π. Φάληρο τίποτα… Οπως έγινε και με τις χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες… Σνιφ, σνιφ, κλαψ, λυγμ….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.