YSL: Η συλλογή μακιγιάζ “Savage Escape”, Summer 2016

YSL-Summer-2016-Savage-Escape-Collection

 

“Χρυσή άμμος. Σύννεφα που αιωρούνται. Ζεστός και γαλανός ουρανός. Ένα ίχνος καφέ σκόνης αφήνεται στο πέρασμά μου. Δεν με νοιάζει που πηγαίνω. Νιώθω ελεύθερη. Ο άνεμος φυσά τα μαλλιά μου. Ο ήλιος καίει. Κοιμάμαι κάτω από τα αστέρια. Αυτό το τοπίο είναι ο εαυτός μου. Αποχαιρετώ όσα γνωρίζω και ζω ένα ταξίδι στο χρώμα. SAVAGE  ESCAPE.”

 

Αυτά παρακάτω,  είναι τα limited edition προϊόντα που προτείνει οίκος YSL για φέτος το καλοκαίρι και νομίζω ότι ο Lloyd Simmonds έχει εμπνευστεί από road movies σε ερήμους και New Mexico καταστάσεις,  όπως “Bonnie and Clyde” ή “Thelma and Louise”ή “Easy Rider” κλπ κλπ κλπ.

 

 

LES SAHARIENNES BRONZING STONES

 

Αέρινη, κρεμώδης πούδρα, απαλή και λεία σαν μάρμαρο όταν την αγγίζουμε πρώτη φορά. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο με το δικό της απλικατερ και δημιουργεί άψογη, φυσική και λαμπερή επιδερμίδα.

 “Η πιο λεπτή και διάφανη πούδρα που έχω δει ποτέ. Ένα φρέσκο τελείωμα που χαρίζει στην επιδερμίδα, φυσική λάμψη υγείας. Μια καινοτομία.” Lloyd Simmonds, Creative Director Makeup YSL Beauté

 

Σε τρεις αποχρώσεις:

 

N° 1 Sunstone

N° 2 Fire Opal

N° 3 Jasper

 

 

YSL-bronzing-stones-summer-2016

 

 

COUTURE PALETTE COLLECTOR

 

Άμεσα αναγνωρίσιμη, η συμπαγής θήκη της παλέτας έχει το χρώμα του ξεβαμμένου τζιν πουστην αφή θυμίζει σουέτ. Το θρυλικό λογότυπο YSL, η Cassandre, αυτή τη φορά είναι αποτυπωμένο σε ροζ χρυσό και διακοσμημένο σαν έμβλημα Native American.

Στο εσωτερικό της, η γυαλιστερή ροζ απόχρωση, όπως ο ήλιος την αυγή ή το σούρουπο, μπορεί να φορεθεί ως highlighter κάτω από τα μάτια ή ως σκιά βάση σε όλο το κινητό βλέφαρο. Δύο αποχρώσεις του καφέ, μια χρυσή που θυμίζει το απαλό μπεζ της αμμώδους ερήμου, ιδανική για να φορεθεί σε όλο το κινητό βλέφαρο, και μια πιο σκούρα, η οποία συνδυάζεται απόλυτα με το ροζ ή μπορεί και μόνη της να καθορίσει τη γραμμή των βλεφαρίδων. Σαν ένα ξεθωριασμένο τζιν, η ανοιχτή μπλε απόχρωση μπορεί να φορεθεί μόνη της ως highlighter ή συνδυαστικά με την πιο τολμηρή μπλε στην καρδιά της παλέτας.

“Όταν δημιούργησα αυτή την παλέτα, είχα στο μυαλό μου ένα κορίτσι μέσα σε ένα παλιό αυτοκίνητο,να ξυπνά μέσα στην έρημο, φορώντας τζιν, ερωτευμένη με τα χρώματα της αυγής. Όλα κινούνται γύρω από την ελευθερία, την ομορφιά του καλοκαιριού, την μοναδικότητα της απλότητας.” Lloyd Simmonds, Creative Director Makeup YSL Beaute.

 

01_PACKSHOT_COUTURE-PALETTE

 

 

FULL METAL SHADOW

 

Δύο νέες αποχρώσεις στη σειρά υγρών σκιών FULL METAL SHADOW. Με την ίδια διάρκεια 16 ωρών και την ίδια χρωστική με βάση το νερό που μπορεί να εφαρμοστεί εύκολα και γρήγορα μόνο με ένα πέρασμα του απλικατερ. Με την ίδια πλούσια, γυαλιστερή, μεταλλική λάμψη που επιτυγχάνεται χάρη στη μοναδική τεχνολογία Metallic Lustre της μάρκας οι νέες αποχρώσεις είναι εμπνευσμένες από τα πρώτα τζιν και τα χάλκινα καρφιά στις τσέπες τους.

( η έμπνευση από την ταινία “Bonnie and Clyde”,  όπως θα δείτε)

N° 11 Bonnie Copper – ένα υπέροχο χρυσό. Μπορεί να φορεθεί σαν highlighter σε όλο το καπάκι, ή συνδυαστικά με το μπλε για έντονο αποτέλεσμα.

N° 12 Blue Clyde – μπλε. Μια ισχυρή προσθήκη στο καλοκαιρινό μακιγιάζ, που φέρνει μια νέα ενέργεια όταν φοριέται από μόνη της ή σε συνδυασμό με το χρυσό.

 

 

ysl-full-metal-shadow-summe

 

 

GLOSS VOLUPTÉ

 

Μεταλλική λάμψη ροζ ρουμπινιού. Φυσική τεχνική για την 3-D ανάδειξη των χειλιών.

 

Απόχρωση Νο 54 Rose Denim

 

Απόχρωση N° 55 Rose El Dorado

ysl-rouge-volupte-summer-20

LA LACQUE COUTURE

Απόχρωση 71 Savage Pink

Απόχρωση Νο 72 Night Escape

 

ysl-summer-2016

 

(Για το τέλος άφησα αυτά που θα δείτε παρακάτω και φυσικά είναι αυτά που εγώ προσωπικά θέλω -δε με νοιάζουν τα άλλα, αλλά αυτά τα θέλω!)

 

 

COUTURE SKIN JEWELS

 

Τρία deluxe προσωρινά tattoo κοσμήματα. Ξεχωριστά σχέδια για τον καρπό και για τα δάχτυλα στα χέρια ή στα πόδια: το θρυλικό logo, “Κασσάνδρα” της μάρκας Yves Saint Laurent σε χρυσό και μαύρο, ένα κομψό βραχιόλι, που μοιάζει άγριο αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα αισθησιακό όταν φορεθεί στον καρπό, και πολλά άλλα. (εδώ ας βάλει η κάθε μια τη φαντασία της να δουλέψει)

 

Tattoos-Summer-2016-HIGH

 

 

Wild thing I think I love you και ρίξτε μια ματιά στο μακιγιάζ behind the scenes.

 

 

 

Eπειδή τώρα, όλο το παραπάνω έχει να κάνει με

  1. dessert
  2. denim
  3. road movies
  4. Νineτίλα

και επειδή κάποιες από εσάς τις προάλλες ( Stella, MariaA, Maryl) θυμηθήκατε Brad Pitt, denim, έρημο και οpen roads νομίζω ότι αυτό παρακάτω ταιριάζει και  σας το αφιερώνω:

 

 

 

Η Πέμπτη είναι η νέα Παρασκευή, οέο.

 

 

23 Σχόλια
  1. καλημέρα! πείτε μου πως δεν είμαι η μονη που τα θέλει όλα???
    η σκιά αντέχει 16 ώρες???? όντως?? με τρώει το πορτοφόλι μου να πεταχτώ να τα τσιμπήσω μερικά καλούδια!
    απολαυστικό το άρθρο σου όπως πάντα, απολαυστικός και ο κύριος στο τέλος! oh yeah Thursday is the new Friday!

  2. N° 12 Blue Clyde – μπλε τέλειο χρώμα!!! και αν απλώνεται εύκολα και μένει ακόμα καλύτερα!!!!

  3. @Katerina: Κοίτα, ομολογουμένως είναι σταθερές σκιές. Το 16 ώρες τώρα.. ποιός ξέρει Κατερινάκι, αν είμασταν road trip σε έρημο (με το αγόρι κατά προτίμηση) θα βλέπαμε! Μην βιαστείς για αγορές, θα δούμε και άλλες συλλογές τις επόμενες μέρες!

  4. @Αlkistis: Δύσκολο να μείνεις ασυγκίνητη με το Blue Clyde, συμφωνώ. Απλώνεται πολύ εύκολα και έχει και διάρκεια. Ιδανική για καλοκαίρι, μια πινελιά και έξω απ την πόρτα.

  5. Θυμάμαι μία σκηνή, από τις κορυφαίες του διεθνούς κινηματογράφου… Την Κίτρινη Rols Royce! Μία πανέμορφη, ολόδροση και νεότατη Shirley MacLaine θωπεύει την συγκλονιστική κίτρινη Rols Royce, μέσα στην οποία λίγες ώρες αργότερα θα ζευγαρώσει με πάθος, μ΄έναν εξίσου καθηλωτικής ομορφιάς κι αρσενικής ζωόδους δύναμης Alain Delon. Την χαιδεύει ηδονικά (την Rols Royce) και της ψιθυρίζει…. “you’ ve got class……”
    Αυτό μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας σημερα αυτό το ποστ! You ‘ve got class YSL…

    1. Αξέχαστη διαχρονική υπόκρουση στην σκηνή του πάθους το τραγούδι Forget Domani της Katyna Ranieri.
    2. Δεν φταίω εγω κυρά δασκάλα…. εσυ μας είπες, ότι η Πέμπτη είναι η νεά Παρασκευή….

  6. @Stella: Και άμα είσαι και 16 ετών όπως εσύ, κάθε μέρα, Παρασκευή είναι.

  7. Kalimera bbgirls!!! Me ton kairo pou exoume tis teleftaies imeres edo mono ta kallyntika me sozoun!!
    @Ju: Kathe mera einai Paraskevi! Idios an douleveis san kai mena allokotes ores kai meres kai to repo sou einai tin Triti tote i Triti ginetai Paraskevi!
    @@Stella: to thymamai to ergo! Epaize kai i Ingrid Bergman se mia apo tis istories!! Ti mou thymises tora!

  8. @MariaA Ναι στην τρίτη ιστορία…. με τον Ομάρ Σαρίφ! Ειχα παθει πλάκα με αυτήν την ταινία, στα πρώτα μου… δεκάξι….

  9. Καλημέρα!!!! Τι υπέροχα χρώματα αν ειναι και τοσο σταθερα θα ειναι τελεια!!!
    Υ.Γ. Εγώ το road trip το ονειρευομαι με harley davidson σε ένα ατέλειωτο αμερικανικό δρόμο προς το ηλιοβασίλεμα!!!!

  10. @Lina: To δικό μου όνειρο περιέγραψες μόλις.. Να ξεκινήσω από Νιαγάρα, να κατέβω προς Νέα Υόρκη, να πιάσω Midwest και μετά να “χτυπήσω” ένα Pacific Coast Highway, ένα Route 66 και όπου με βγάλει. Άντε για να το αλλάξω λίγο το όνειρο, αν δεν είναι με Harley, συμβιβάζομαι και με μια Pink Cadillac. Mε τσίτα τα ηχεία και το ομώνυμο τραγούδι να το τραγουδάει φυσικά ο Boss.

    https://www.youtube.com/watch?v=29_RZ82aZ6A

  11. Oh là là Julia! J’adore YSL ♥ ♥ ♥ Θ’αρχίσω με Bonnie Copper naturellement 😉

  12. @Julia Cadilla, Rols Royce, Harley!!!! Kαλά το πιάσαμε… 😉

  13. Αυτό το Night Escape κάτι μου έκανε, έρωτας η συλλογή!
    Υ.Γ. Ωραία τα road trips, αρκεί να έχεις την ιδανική παρέα! 😉

  14. και το savage θέλω μα κυρίως το escape.
    Καιρό είχα να δω συλλογή τόσο αέρινη και τόσο παθιασμένη συνάμα!

  15. Εμένα μου γυαλισε η πουδρα,η περιγραφή της μου άναψε φωτιές. Αναμένουμε βέβαια και τις νέες παρουσιάσεις του bb.Οπως και σε πολλά άλλα θέματα με τα οποία συμφωνούμε με τα bbgirls,έτσι και με την Πέμπτη, ναι, είναι η νεα Παρασκευή!Από την Πέμπτη ετοιμαζομαι για την εξοδο της Παρασκευής. Αλλωστε,προτιμώ να βγαινω την Παρασκευή και όχι το Σάββατο.

  16. Entaxei I fell in love me olh the syllogh you YSL..olh omws!! Einai oti kalytero nomizw exw dei fetos! Gia ton God Brad ti na PW? Krataei xronia ayth h kolonia 😉

  17. Λέω να κάνω την έκπληξη σήμερα και να θέλω μόνο το δεξί lip gloss…(Λέμε τώρα)
    Μουτς

  18. ναι Τζούλια μου δεν θα βιαστώ! με συνεπήρε και με σήκωσε το ονειρεμένο ποστ! είναι όμως και τα YSL ακαταμάχητα! σωστά???????

  19. @Κατερίνα: Κάνε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, έχω να πω διάφορα για ένα συγκεκριμένο YSL item- αντικείμενο πόθου… χιχιχι.. (teaser!)

  20. ανυπομονώ Τζούλια μου! Καλό ΣΚ σε όλες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.