5 διαφορετικά είδη κραγιόν (για μας που δεν φτάνει ένα)

1-1

 

 

Το τι τραβάνε από μένα αυτά τα κραγιόν μου, τι να σας λέω τώρα.. αν είχαν στόμα θα μίλαγαν. Τα παίρνω απ’ εδώ, τα βάζω εκεί, πότε μέσα σε τσάντες, μετά αλλάζω τσάντα, τα ξαναβγάζω πάλι, μετά τα βάζω στο νεσεσέρ για λίγο…

 

…μετά αν βγω το βράδυ και έχω μικρό τσαντάκι τα βάζω σε καμιά τσέπη, τον χειμώνα έχασα και ένα και το έψαχνα μέσα στον κόσμο σχεδόν στα γόνατα στα σκοτάδια του Albion, προσφέρθηκε κάποιος να με βοηθήσει «τι χάσατε, σκουλαρίκι;» «όχι το κραγιόν μου» «ε, καλά μην κάνετε έτσι»… τι λες χρυσέ μου, ήταν το  YSL Rouge Volupte Shine, το καλό μου, κοστίζει ένα κάρο ευρώ, ξαναδίνονται αυτά τα λεφτά;

 

Nαι αμέ και στα κραγιόν έχω το καλό μου, το σπορ μου, το καθημερινό μου, το ευκολάκι μου, κλπ κλπ κλπ

 

Να πάρτε μια ιδέα:

 

Το καλό μου: YSL Rouge Volupte Shine No 45 Rouge Tuxedo

 

 

 

YSL-Rouge-Volupte-Shine-Oil

 

 

 

Εντάξει τι να λέμε τώρα.. απλώνεται σαν σατέν, το χρώμα εντείνεται αντί να ξεθωριάζει, με το που το απλώνεις μυρίζει θεϊκά, αλλά τι τα θέλετε; Το θέμα είναι η εντύπωση που κάνει αυτό το κομψοτέχνημα με το μονόγραμμα YSL την ώρα που το βγάζεις από την τσάντα και το αφήνεις δήθεν μου τάχα μου έτσι πρόχειρα, όρθιο πάνω στο τραπέζι…

 

(«καλό» μου είναι και το Tom Ford φυσικά και μάλιστα  το Soleil  Lip Color Sheer Sweet Spot, αλλά αυτό δεν βγαίνει από το σπίτι. Θα μου πεις καλά – καλά δεν βγαίνει ούτε από το ειδικό TF νεσεσέρ, τι να πω- θα μουμιοποιηθεί στο τέλος)

 

 

Το σπορ μου:  Maybelline Color Sensational No 207 Pink Fling.

 

 

maybelline

 

 

Τζούλια χωρίς κόκκινο- κοραλί- φούξια ή τέλος πάντων κάποιο έντονο κραγιόν δεν είναι Τζούλια. Αλλά όταν ιδροκοπάς κάτω από τον καυτό ήλιο για να παίξει ο βλαστός είτε τένις, είτε ποδόσφαιρο, είτε δε ξέρω γω τι, κάνεις την καρδιά σου πέτρα και για να μη νιώσεις και «γυμνή» βέβαια, κοτσάρεις το Maybelline Color Sensational No 207 Pink Fling. Ανάγκα (τένις και ξιφασκία) και η Τζούλια πείθεται.

 

 

Το καθημερινό μου:  Korres Morelo Creamy Lipstick No 21 Vivid Pink

 

 

 

20150914163324_korres_morello_creamy_21_vivid_pink

 

 

Από το πρωινό περπάτημα, μέχρι τον υπολογιστή, από τον υπολογιστή μέχρι το πρώτο επαγγελματικό ραντεβού της μέρας και από εκεί για λίγο shopping και μετά κανένα τσαγάκι με φίλη και μετά μέσα στο αυτοκίνητο για λίγο γρήγορο ρετούς, το Korres Morelo Creamy Lipstick No 21 Vivid Pink, είναι ο σωτήρας μου.

 

 

Το ευκολάκι μου: Clinique Chubby Stick Intense No 03 Mightiest Maraschino

 

 

 

clinique-2

 

 

Αχ το αγαπώ το ευκολάκι μου πάρα πολύ, γιατί το βάζω έτσι μια κι έξω και δεν χρειάζομαι και καθρέπτη και δεν υπάρχει περίπτωση να μουτζουρωθώ και είναι τέλειο. Ειδικά αν είσαι σε bar και έχει λίγο σκοτάδι, περιμένεις το ανάλογο φωτορυθμικό (μη μας βλέπουν κιόλας) κάνεις ότι γυρνάς για να πάρεις το ποτό σου, κοιτάς λίγο χαμηλά δήθεν με απορία (μια που βοηθάει και το σχήμα) “καλέ που βρέθηκε η μπογιά του κυρίου Ρωμανού στην τσάντα μου βρε παιδιά;” τσουπ, το απλώνεις και μόλις γυρνάς, τέλειο χρώμα στα χείλη!

 

 

To πασπαρτού, πας παντού: L’Oreal Paris Color Riche La Palette

 

 

loreal-paris-la-palette-lips

 

 

 

Κοιτάξτε τώρα. Η καημένη η εταιρεία δεν είπε ποτέ ότι αυτή την παλέτα (εκτός από όλα τα κραγιόν που περιλαμβάνει καθώς και το μεγάλο καθρεφτάκι για να κοιτιέμαι) μπορώ να την χρησιμοποιώ και σαν ρουζ, αλλά εγώ πάντως το κάνω. Φυσικά δεν στρώνει και πολύ  καλά (είπαμε, δικό μου είναι αυτό) αλλά αυτή η παλέτα, με έβγαλε ασπροπρόσωπη το Πάσχα που φεύγαμε με την Ιβάνα κατά τις 11 το πρωί απ’ το σπίτι και ξαναγυρνάγαμε κατά τις 10 το βράδυ και την έπαιρνα μαζί μου.

 

Το αγαπημένο μου μολύβι χειλιών: Radiant Professional Softline Waterproof Pencil No 06 Salmon.

 

 

radiant-proffesional-softline-pencil-06-salmon

 

 

 

Έχει τόσο απίθανη απόχρωση, ταιριάζει τόσο πολύ με όλα μου τα κραγιόν, έχει τόση σταθερότητα και τόσο καλή διάρκεια, αλλά όλα αυτά ωχριούν προκειμένου  για το κομπλιμέντο προχθές της μαμάς μου «Πολύ ωραίο χρώμα το κραγιόν σου, σου πάει πολύ,  αυτό να φοράς» «Μα, δεν είναι κραγιόν, ένα μολύβι χειλιών έχω βάλει μόνο και απλά  το πέρασα και απαλά λίγο και  μέσα στο εσωτερικό των χειλιών» «Καλά δε με νοιάζει τι έκανες, εγώ απλά σου λέω ότι σου πάει».

 

Αυτά.

 

Η Δευτέρα είναι η νέα Δευτέρα,  αυτό δεν αλλάζει.

 

 

Ας ακούσουμε λοιπόν κανά χαρούμενο τραγουδάκι allez, allez, allez,  να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα.

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. αγαπώ clinique και chubby stics!! πρέπει να έχω όλες τις αποχρώσεις στη συλλογή μου…

  2. Αχ τι μας είπες τώρα? και 5 και 15 κι 105 κραγιόν και ναι ένα για καθε περίσταση, εποχή και διάθεση… Και σε μενα νομίζω έχει ταυτοποιηθει, ότι Στέλλα χωρίς εντονο κραγιόν δεν ειναι Στέλλα…. Κάποτε κράταγα και τα προσχήματα, φορούσα και κανένα nude… τώρα εχω ξεσαλλώσει! και κόκκινα και φούξια και κοραλλί και φθηνά και ακριβά…. Κάποτε ένας αγαπημενος φίλος και συναδελφος σε μεγάλα κεφια, έβγαλε όλα τα “καθημερινά” και “πρόχειρα” απ΄το νεσεσερ που κουβαλούσα κάθε μερα μαζί μου για … “ωρα ανάγκης” (μπορεί και πυρηνικής καταστροφής) και μέτρησε περί τα …. 33!!!!! Χώρια αυτα του σπιτιού…. Ακόμα το θυμούνται οι φίλοι και τότε συνάδελφοι και γελάμε… Οπου εχει ειπωθεί και το αμίμητο…. “στις θερμίδες που μετράς έχεις υπολογίσει και αυτες των κραγιόν?”….. Ψωνάρα με ονοματεπώνυμο! Δεν ντρέπομαι να το πω!

  3. Καλημέρα , επιτέλους ηλιόλουστη. Φεύγω για Ysl!!! Γέλασα πολύ με το “καλέ που βρέθηκε η μπογιά του κυρίου Ρωμανού στην τσάντα μου βρε παιδιά;”. Και γω από κραγιόν άστα να πάνε , θα τα κάνω σούπα στο τέλος. Κάθε φορά που πάω για πλύσιμο το αυτοκίνητό μου, μου βρίσκουν και 2-3 χαμένα … Φιλιά πολλά ….

  4. Πάντως θα ήθελα πολύ να βρω ένα μολύβι χειλιών passe-partout, το οποιο να πηγαινει με όλα μου τα κραγιόν γιατί καταλήγω να μην φοράω… Προτάσεις δεκτές κορίτσια!

  5. Καλημέρα!!!!
    Καλά αληθωρησα με το YSL!!!!!!!!
    Εγω απο την άλλη ¨εχω μανία με τα lip balm!!! ¨Εχω ενα σωρό αν ψάξεις τις τσέπες στα μπουφάν/ζακέτα/φούτερ κ.λ.π δεν υπάρχει περιπτώσει να μην ξετρυπώσει και ενα!!!! Εννοηται σε οτι απόχρωση κυκλοφοράει στην αγορά το ¨εχω!!!αγαπημενο το baby lips Dr Rescue (pink me up) με έχει σώσει άπειρες φορές!!!!

  6. Kalimera bbgirls!! Den nomizo na yparxei gynaika pou na min agap to kragion. Akomi kai gynaikes pou den vafontai poly ena kragion tha to foresoun! Ego tha po tin amartia mou agapo ta nude poly prepei na exo nude se oles tis apoxroseis kai einai toso efkola na ta foreseis, de xreiazesai kathreftes klp! To ksanapa nomizo, teleftaia exo pathei emmoni me ta liquid lipstick ki exo agorasei 5-6, voleftika fovera de xreiazetai ananeosi, eftixos den mou ksairenoun ta xeili kai ta xromata einai super! Sto London einai i nea trela kai fysika den tha mporousa na min akolouthiso (san gnisio thima!!)
    filia polla!!

  7. @MariaA Αφου το έχεις ψάξει τόσο με τα liquid lipsticks δεν μας κάνεις κι ενα review, ποια ξεχωρίζεις σε ποιότητα και χρώματα?

  8. @Stella: Imoun sigouri!! Ennoeitai! Perimeno 1-2 deliveries akomi kai tha sas grapso!

  9. @MariaA Σ΄έχωσα για τα καλά ε???? χι χι χι! Οχι θ΄άφηνα τέτοια τεχνογνωσία και δη το νεο british beauty trend…. 😉

  10. Χαχα όλες τα ίδια κάνουμε, εννοείται τα Pricey δεν βγαίνουν από το σπίτι και ειναι καλα φυλαγμένα γιατί δεν το έχει σε τίποτα το μικρό να τα πάρει καινα ζωγραφίσει. Τώρα που το σκέφτομαι έχω καιρό να αγοράσω νέο κραγιόν τα Morelo του Korres τα είχα ξεχάσει μάλλον θα είναι τα επόμενα στη λίστα! Φιλιά σε όλα τα BB girls!

  11. I scream for ice cream,λάθος καλέ, for lipstick!!!!Εχω απίστευτη μανία και όποτε βαριεμαι,και βαριεμαι συχνά, αγοράζω και ενα!Το κάνω και όταν θέλω να ανανεωθω.
    Εριξα γέλιο με τη μουμιοποίηση!!
    Ολά τα κραγιόν μου αρέσουν, δεν λέω όχι για κανένα, το μόνο που δεν με βολευει είναι του τύπου lip stain.

  12. Εχω και εγώ τρέλα με τα κραγιόν!!! Εχω ότι χρώμα υπάρχει και από μάρκες ότι έχει κυκλοφορήσει η AVON και Oriflame καθώς και Mac που λατρεύω! Αυτό που λεει η Υπουργός παραπάνω,υπήρχε μια εποχή που είχα τρέλα με τα nude και είχα αγοράσει ότι απόχρωση του nude κυκλοφορούσε! Τώρα έχω μια τρέλα με ροζ και φούξια και έχω πάλι όλες τις αποχρώσεις από το πιο pal pink μέχρι το εντονότερο φούξια! Η κόρη μου μου λέει ότι έχω ανοίξει “κραγιονπωλείο”στο σπίτι (δική της εφεύρεση η λέξη)αλλά τι να κάνω?? Δύο τρέλες έχω πάνω στο μακιγιάζ:μολύβι και κραγιόν!

  13. @Stella: Γράφω πάνω ποιο είναι το καλύτερο μολύβι χειλιών, απ’ όλα όσα έχω χρησιμοποιήσει και πίστεψέ με είναι πολλά. Αυτό το χρώμα το 06 Salmon είναι απλά εξαιρετικό (μη κοιτάς τη φωτό- δείχνει πιο έντονο απ όσο είναι). Το είχα μαζί μου, την προηγούμενη φορά, δεν το είδες;

  14. @ΕΛΕΝΗ & Maryl: “Σούπα” η μια, “κραγιονπωλείο” η άλλη, τι να πω κορίτσια, να είστε καλά, μου φτάξατε τη διάθεση! (σε μεγάλα κέφια τα bb girls!)

  15. @alkistis: Δεν έχω δίκιο που το λέω “ευκολάκι” το chubby stick? Ένα δεν είναι ποτέ αρκετό, συμφωνώ!

  16. @Sofiat: Dr Rescue ακούω.. όχι ό,τι κι ό,τι… Ε, βέβαια, αν δεν είχες το καλύτερο δεν θα ήσουν beauty addict, bb girl!

  17. @MariaA: Έρωτας τα liquid, από το one and only Benetint, αγάπησα την Benefit, ενώ- το έχω ξαναγράψει- ένα από τα καλύτερα liquid όλως περιέργως ήταν της Nivea, όταν ακόμα είχε μακιγιάζ στη συλλογή της. Και στη Litsa, αν θυμάμαι καλά άρεσε αυτό. Τα τελευταία χρόνια, θέλω κραγιόν, κραγιόν, lipstick, θηλυκό, σέξι σε tube. (μεγαλώνω επικίνδυνα λες;)

  18. @Marianna: Είδες το “one woman’s treasure, is another woman’s trash?” πόσο ισχύει εδώ; Τα κορίτσια MariaA και Stella, θέλουν liquid stains, εσύ όχι. Gotcha!

  19. @julia Παω για check τωρα στην Ερμού! λένε πως οσο πιο κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου τόσο πιο passe partout! Κίσες!

  20. @Stella: Είναι το τέλειο χρώμα σου λέω! Θα το δοκιμάσεις και θα καταλάβεις! Περίμενε λίγο, ανεβαίνει post, που περιμένεις πως και πως…

  21. @Julia Αφού θυμασαι και αυτο με τα Nivea οκ δεν μεγαλωνεις επικίνδυνα χαχαχαχαχ (Και τα βερνικια νυχιών τέλεια ήταν μια και το αναφέραμε)

  22. χαχαχα πόσο ταυτίστηκα, πόσο;;;!!! Και, @Stella, μια από τα ίδια, αυτά τα νεσεσέρ δεν είναι νεσεσέρ, το τσαντάκι του Σπορ Μπίλλυ είναι!!!

  23. αχ αχ αχ όντως τα liquid lipstic είναι τέλεια!!! λατρέυω τις MUFE (καλά είναι η αγαπημένη μάρκα μου άλλωστε γιατί να το κρύψουμε άλλωστε) έχω μάθει ότι και τα sephora έχουν καλά και τα Tommy G.. Από την άλλη εγώ θέλω από την Αμερική κάτι Jefree Star που έχω βάλει στο μάτι…(Ιούλιο έρχεται ο αδερφός μου και αυτες τις 2 εβδομάδες είναι οι γονεις μου εκεί για τον γάμο του εγω λόγω εγκυμοσύνης δεν τα κατάφερα θα βάλω κάποιον να μου τα φέρει!!!)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.