Lancome: Συλλογή Μακιγιάζ Summer 2016 “Summer Bliss”

 

Lancome_Summer_Bliss_2016_Makeup_Open

 

“H καλοκαιρινή συλλογή μακιγιάζ της Lancôme για το 2016, αναδεικνύει την απελευθερωμένη και απλή μορφή ευτυχίας για τις υπέροχες αποδράσεις του καλοκαιριού. Αυτή η συλλογή, αντλεί την έμπνευσή της από τα άνθη της Μεσογείου.

 

Οι αποχρώσεις του μακιγιάζ οδηγούν την ομορφιά στο επόμενο λαμπερό της βήμα και χτυπούν μια ευαίσθητη χορδή με την πληθωρικότητα της φύσης. Ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή για μια απόδραση που μοιάζει με όνειρο. Μια στιγμή που αιωρείται στο χρόνο.”

 

Αυτά είναι τα limited edition προϊόντα που προτείνει η μάρκα για φέτος το καλοκαίρι:

 

Belle de teint Powder Glow

 

Bronzers σε παλέτες όπου κάθε μια από αυτές περιλαμβάνει τρεις αποχρώσεις που δημιουργούν το  μαυρισμένο look

  • Μια πιο ανοιχτή απόχρωση που χαρίζει λάμψη
  • Μια αμέσως πιο σκούρα απόχρωση, που αναδεικνύει φυσικά την επιδερμίδα
  • Μια πιο σκούρα απόχρωση που ζεσταίνει την απόχρωση της επιδερμίδας

 

Σε δυο αποχρώσεις:

11 – Belle de Vanille, designed for blondes (για ξανθές)

12 – Belle de Bronze, dedicated to brunettes  (για καστανές)

 

 

 

Lancome_Summer_Bliss_2016_B

 

 

 

Ombre Hypnose Stylo

 

Το Ombre Hypnôse Stylo είναι μια  μακράς διάρκειας σκιά που εφαρμόζεται πάρα πολύ απλά, χωρίς καθόλου κόπο. Είναι διαθέσιμο σε τρεις φωτεινές αποχρώσεις για να φορεθούν μόνες ή σε συνδυασμό ή ακόμα και σαν liner ή primer κάτω από μια πουδρέ σκιά.

 

16 – Passion passifore

17 – Kaki voyageur

18 – Pépite amazone

 

 

Lancome_Summer_Bliss_2016_M

 

Shine Lover

Αυτό το προιόν είναι πιο πολύ balm παρά κραγιόν και  συνδυάζει τη λάμψη, τη φρεσκάδα και το φως. Κυκλοφορεί σε τρεις νέες και λαμπερές αποχρώσεις, ιδανικές για λαμπερά καλοκαιρινά looks, για να  ενισχύσει φυσικά το χαμόγελο μιας γυναίκας, σύμφωνα με την απόχρωση της επιδερμίδας της ή μαύρισμά της.

 

146 – Fraîcheur abricot, μια φρέσκια απόχρωση του κοραλί

122 – Eté coquelicot, ένα κόκκινο εμποτισμένο με πορτοκαλί αποχρώσεις για ένα πιο τολμηρό look

212 – Douceur vanillée, μια nude απόχρωση για λαμπερό αποτέλεσμα μακιγιάζ

 

 

 

lancome-summer-2016

 

 

Vernis in Love

 

Αυτή η συλλεκτική έκδοση των Vernis in Love,  εγγυάται ημιδιαφανές και λαμπερό μακιγιάζ νυχιών.

 

512 – Orangeade glacée: ένα φωτεινό και πικάντικο πορτοκαλί, σαν καλοκαιρινό κοκτέιλ

502 – Douceur vanillée: μια εκλεπτυσμένη nude απόχρωση

522 – Pétale bougainvilliers: ένα πικάντικο ροζ σαν την απόχρωση της μπουκαμβίλιας

 

 

Lancome_Summer_Bliss_2016_M

 

07.2-Vernis-In-Love-522-Sum

 

 

Belle de Teint Liquid Glow

 

Τελευταίο άφησα αυτό που θα δείτε παρακάτω, γιατί μου έχει τραβήξει πολύ την προσοχή αν και δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη αν είναι ένα προϊόν που κατατάσσετε περισσότερο στην φροντίδα της επιδερμίδας ή το μακιγιάζ. Διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου, μου φάνηκε σαν ένα νέου τύπου,  βελτιωμένο highlighter και τελικά, ρώτησα την εταιρία και είχα δίκιο. Ναι, πρόκειται για νέα προσθήκη στο portfolio της μάρκας και είναι ακριβώς αυτό: μια νέα γενιά ενισχυμένου highlighter- το ονομάζουν “complexion enhancer” (ενισχυτή της επιδερμίδας)  σε 3 φάσεις το οποίο όμως παράλληλα φροντίζει το δέρμα. Η  τρι-φασική του φόρμουλα κάνει τα εξής: η φάση του ελαίου εγγυάται την άνεση, η υδαρής φάση προσφέρει στην υφή φρεσκάδα και φως και τέλος η  shimmering φάση, εμπλουτισμένη με long-wear ingredients, εξασφαλίζει το αποτέλεσμα διάρκειας και λάμψης.

 

Η λάμψη είναι διακριτική και όχι υπερβολική και το υγρό είναι απαλά ιριδίζον. Με λίγες σταγόνες η επιδερμίδα αποκτά λαμπερό bronzed αποτέλεσμα. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ ωραίο προϊόν αν έχουμε μαυρίσει λίγο και θέλουμε να προσθέσουμε λάμψη στο πρόσωπο και να αποφύγουμε τη μουντάδα που κάποιες φορές – εγώ τουλάχιστον- νιώθω όταν μαυρίζω.

 

Σε τρεις αποχρώσεις

01- Glow Vanille

02 – Glow Orchidée

03 – Glow Bronze

 

(θα δοκιμάσω το Glow Vanilla)

 

 

 Lancome_Summer_Bliss_2016_M

 

 

Πως σας φάνηκαν οι Lancome προτάσεις;

 

 

22 Σχόλια
  1. Καλημέρα girls! εμένα αυτό που μου αρέσει πολύ τα τελευταία χρόνια στις καλοκαιρινές σειρές μακιγιαζ είναι η απόλυτη εξειδίκευση των bronzer. Από τα ομοιόμορφα είτε ματ είτε ιριδίζοντα περάσαμε στην ποικιλία αποχρώσεων μέσα στο ίδιο προιόν, αλλά και στην ποικιλία τόνων. Χώρια που προστέθηκε και το ροζ μέσα σ΄αυτά για να έχεις πολλές φορές σε ένα προιόν και ρουζ και Bronzer και highlighter ακόμα. Κάντε μας την ζωή λίγο πιο εύκολη εταιρείες, γιατί τα μπλέξαμε με contouring, highlighting κ.λ.π τεχνικές!
    Πάντως το Belle de Teint Liquid Glow φαινεται εξαιρετικά ενδιαφέρον προιόν. Αν έχει και κάποια έστω ελαφριά κάλυψη νομίζω είναι το απόλυτο passe partout του καλοκαιριου.
    Φιλιααααααα!

    ΥΓ Λυσσάξαμε χθες, μέχρι αργά το βράδυ στα σχόλια, έτσι???

  2. πάλι ωραία προϊόντα παρουσιάζεις και δεν ξέρουμε τι πρωτοθέλουμε με κάτι οικονομικά άστα να πάνε αλλά δεν πειράζει το οφθαλμόλουτρο κάνει καλό!!! αυτά τα Ombre Hypnôse Stylo στο 16 και 18 μωβ και πρασινάκι κάτι μου κάνουν μου κλείνουν το μάτι όπως και το μπρονζε γιατι έχει ανοιχτή απόχρωση για μας τις πιο λευκες!!!!

  3. Πανέμορφη συλλογή, με πολύ όμορφες και καλοκαιρινές συσκευασίες!! Νομίζω όμως πως την παράσταση έχουν κλέψει τα Belle de Teint Liquid Glow. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω κάποια στιγμή το Glow Vanille ή το Glow Bronze ?

  4. @Mary αυτήν τη σκέψη έκανα κι εγω… Μαλλον έτσι φαίνεται. Πάντως στο ντεκολτέ σίγουρα…

  5. ….η σκιά στυλό στο λιλά δείχνει φανταστική….το highlighter στην απόχρωση 01 θα ήθελα να το δοκιμάσω κι εγώ….μου αρέσει η λάμψη στο πρόσωπο….κάτι σαν να αιχμαλωτίζει το φως της μέρας…. @Stella,τι έγινε με τα σχόλια χτες;;;;Κρατήσατε ως αργά;;;;Πάω αμέσως να δω τι έχασα….. @Julia, με τις δικές μας εξετάσεις τι θα γίνει;;;Μήπως έδωσες ημ/νία και δεν την είδα;;;

  6. @Celia καλέ κοντέψαμε να το ξενυχτήσουμε…. μέχρι κι η Νεκταρία απ΄τη Σουηδία “πέρασε να μας δει” κατα τις 11 κι η Λίτσα στις 4 το πρωί!!!!! χαμός σου λέω!!! Το ΒΒ του μέλλοντος θα είναι με καμερες “skype next generation” για να βελπόμαστε όλες μαζί, να μου το θυμηθείς!

  7. @Stella, τώρα μόλις τα είδα όλα τα σχόλια….όμως,η κυρία πού ήταν;;;; @Julia-call me Jennifer- έλαμψες δια της απουσίας σου….θα σημειωθεί στα πρακτικά….αχαχαχα…καιμην ξεχνιόμαστε ….περιμένουμε ημ/νία για το τεστ….να είμαστε παρούσες….μη μας βάλεις απουσία…
    @MariaA,το γράφω εδώ για να το δεις…σε συνέχεια των σχολίων στο χθεσινό άρθρο…..καταργήθηκε η τίγρης από το Jungle;;;Εγώ γιατί τη βρίσκω στο amazon;;;;
    Άσχετο….δεν είναι πουδρέ αλλά μου αρέσει πολύ το Jungle elephant κι έχω βρει ένα μαγαζί στη γειτονιά μου που φέρνει ρεπλίκες και το έχει….με έχουν ρωτήσει άπειρες φορές στο δρόμο τι άρωμα φοράω…έχει τρομερή ένταση και διάρκεια….επίσης,φέρνει και μια εσάνς σκέτης παιδικής πούδρας που είναι κι αυτή τέλεια…

  8. …αυτό το highlighter liquid glow,αν εφαρμόζεται και στο σώμα,θα είναι τέλειο….τέτοια εποχή που ξεκινάω να βγάζω ποδαράκια-χεράκια έξω,αν δείτε ασπρίλα,θα πάθετε….

  9. @Celia ε.. όλες μας κάπως έτσι… αλλά να θυμάσαι.. πλεον το ασπρο είναι στη μόδα λόγω υγείας! είμαστε in fashion! 😉

  10. @όλες: Ελπιζω να καταφέρω να γράψω δεν ειμαι συνέχεια συνδεδεμένη σήμερα ουτε εχω παντου wi-Fi

  11. @Mary: Mary ειναι για το πρόσωπο. Και ειναι και μικρή η συσκευασία για να το “σπαταλήσεις” στο σώμα. Φυσικά όπως ειπε και η Stella μπορεις να άπλωσεις και 2-3 σταγόνες στο ντεκολτέ.

  12. @Celia: Οχι, οχι ακομα εξετάσεις finals αγαπημενη! Θα ενημερώσω όταν πρεπει, για να κάνετε γενική επανάληψη.

  13. @Stella: Καλά η χθεσινή ´ηταν απίστευτη μερα! Το Skype το εχω σκεφτει και εγώ αλλα πριν το video ισως θα πρεπει να υπάρξει audio. Καποιες φορες ομως ειμαι σίγουρη θα γελάμε τοςο πολυ που δεν ξερω αν θα καταλαβαίνουμε τι λέμε! Ισως σύστημα με υπότιτλους; Δηλαδή να ακούγονται οι φωνες μας αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει υποτιτλισμός;; Αχαχαχα!! (Δεν ξερω τι έγραψα, αν δείτε λάθη, ζητώ συγνώμη γράφω απο κινητο…)

  14. Τεχνικά προβλήματα των τελευταίων ημερών δεν μου επιτρέπουν να απολαμβάνω τη λατρεμένη bb-παρέα, όπως θα ήθελα! Πάντως, κολλημένη με τα nude, το μάτι μου έπεσε στο Shine Lover, 212 – Douceur vanillée.

  15. Καλησπέρα bbgirls!! H χτεσινή συζήτηση ήταν καταπληκτική, την ευχαριστήθηκα πολύ! Τα προιοντα της Lancome μου αρεσουν πολύ ιδιως τα balm και η λοσιον να την πω λαμψης!
    @Celia: ναι το βρισκω κι εγω στο amazon & ebay αλλα οι τιμουλες ειναι λιγο απαγορευτικες!
    @Ju: το bb πρεπει να γινει Interactive!!

  16. Οι πούδρες με ενθουσίασαν καθώς και το κραγιόν-μπαλμ Eté coquelicot..υπέροχες προτάσεις! Και εγώ με τα χτεσινά το διασκέδασα,έμπαινα μέχρι και μετά τις 12 και διάβαζα..

  17. Εντυπωσιακά τα βρίσκω,όλα,αλλά εγώ σκάλωσα με το Shine Lover(το πρώτο από αριστερά)Όσο για το ιριδίζον υγρό δεν ξέρω… καλό μου ακούγεται αλλά αν το είχα δεν θα σταματούσα σε λίγες σταγόνες οπότε δεν θέλω να φανταστώ το αποτέλεσμα.Θα παραμείνω στο κραγιονάκι 😉
    Μουτςςς

  18. Καλησπέρα! Πολύ όμορφη η καλοκαιρινη συλλογή της Lancome. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα προϊόντα της. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν τα Belle de Teint Liquid Glow είναι περιπου σαν το λάδι nuxe με glitter για σωμα,προσωπο και μαλλια.Σας ευχαριστώ!

  19. @Maria Krassa: Το Nuxe είναι ένα multi-usage oil (και μάλιστα ένα από τα πρώτα) ένα ενυδατικό έλαιο πολλαπλών χρήσεων για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Το Belle de Teint Liquid Glow, είναι ένα υγρό highlighter. Δίνει λάμψη στο πρόσωπο και (αν θέλεις) και στο ντεκολτέ και περιέχει ελαφρούς ενυδατικούς παράγοντες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.