Review: Αντηλιακό, Beatific Sun Guard SPF 30

addtext_com_MTU0NzAwMTE5MjE

 

 

Και αφού χθες ενημερωθήκαμε για το πρωτο sunscreen bar του ξενοδοχείου Margi, το οποίο ομολογουμένως είναι μια πολύ έξυπνη αλλά και χρηστική ιδέα σήμερα θα διαβάσουμε μαζί ένα review που έλαβα τις προάλλες και αφορά στο αντηλιακό προσώπου της Beatific.

 

Καλημερα σε όλες,

 

Σημερα θα ήθελα να σας μιλήσω για την εμπειρια μου μετα την χρηση της  αντηλιακης κρέμας προσώπου Beatific, και ελπίζω να  σας βοηθησω στην επιλογη της καταλληλης αντηλιακης (και λογω εποχης, αν και ολες ξέρουμε πια ότι  πρεπει να τις χρησιμοποιουμε όλο τον χρόνο)

 

Τον Μαρτιο ημουν στο GOLDEN HALL και φυσικά περασα και απο το τμημα καλλυντικων. Η Μαρια στο σταντ της BEATIFIC- μιας και ημουν προδιαθετημενη αυτη την φορα να αγορασω απο την συγκεκριμενη εταιρεια- με εξυπηρετησε.

 

Ηταν πολυ αναλυτικη σε οτι μου ειπε και για την αντηλιακη και για αλλα προιοντα της μάρκας. Μην σας κουραζω ομως θα σας πω οτι την χρησιμοποιησα πανω απο το το σερουμ και δεν εβαλα κρεμα ημερας- εγώ προσωπικά  καταργω την ενυδατική κρέμα,  οταν βαζω αντηλιακη.  Έχω να πω ότι απορροφήθηκε αμεσως και δεν μου αφησε ίχνος λιπαροτητας αλλά ουτε και το ασπρο εφε που ειχαν παλια αυτες οι κρεμες.

 

Ηταν τελεια και σαν βαση για μεικ-απ. Την χρησιμοποιω τωρα 3 μηνες και σαν κρεμα ημερας και σαν αντηλιακη καθημερινα. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη και απο την υφη και απο το υπεροχο μοναδικο αρωμα που αφηνει καθως επισης για την αποτελεσματικοτητα του στην προστασια απο τον ηλιο.

 

Δεν εχω κοκκινησει ουτε εχω κανει κηλιδες, πιστευω οτι με προστατευει πληρως.Και οσον αφορα την τιμη δεν ειναι καθολου απαγορευτικη την πετυχα μαλιστα και με 30% εκπτωση.

 

Ελπίζω να σας βοήθησα και φυσικά μπορείτε να με ρωτήσετε ότι θέλετε παρακάτω στα σχόλια.

 

rania

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Πολύ χρήσιμες πληροφορίες για ένα προϊόν που συγκαταλέγεται στα αγαπημένα του beautyblog. Ευχαριστούμε radiator.
    Καλή Κυριακή.

  2. Τι έλεγα για την τεχνολογία; Έκανα τη rania radiator. Πολύ θερμά τα κορίτσια του bb τελικά!

  3. @Amalia …xaxaxa…μα,λέω κι εγώ…διαβάζω σωστά;;;;Radiator;;;;Την συγκεκριμένη αντηλιακή δεν την έχω δοκιμάσει…πολύ χρήσιμο το review….καλημέρα,bb girls…μια καλή Κυριακή να έχουμε….μόλις ξύπνησα και πίνω ακόμα τον καφέ μου με την όμορφη παρέα σας…

  4. Καλημέρα και καλή Κυριακή!Πολύ ενδιαφέρον το review της Ράνιας και πιο πολύ με προσέλκυσε στο ότι η συγκεκριμένη αντηλιακή δεν είναι καθόλου λιπαρή,μιας και λόγω λιπαρού δέρματος έχω το θέμα μου,και απορροφάται αμέσως..Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής επειδή είμαι όχι απλά 100 αλλά 1000% ικανοποιημένη από τις 2 αντηλιακές που χρησιμοποιώ το καλοκαίρι εναλλάξ (Frezyderm sunscreen velvet και τη SUNFILM FACE GEL της Juliette Armand)διστάζω να δοκιμάσω κάποια άλλη αντηλιακή..βλέποντας όμως πως η Beatific είναι από τις πολυαγαπημένες μάρκες του ΒΒ επηρεάζομαι και λέω να δοκιμάσω.

  5. Εφόσον το προτείνει το bb,σίγουρα αξίζει να το δοκιμασουμε.Καλή Κυριακή!

  6. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Ράνια. Είναι εξαιρετική!!! Δεν την αλλάζω με τίποτα , την έχω αγοράσει ήδη τρεις φορές μέχρι τώρα….

  7. Εάν χρησιμοποιηθεί χωρίς serum θα είναι αρκετά ενυδατική, ή το serum είναι απαραίτητο;
    Ευχαριστώ!

  8. Καλησπερα κοριτσια. Οντως ειναι μια απο τις καλυτερες αντηλιακες που κυκλοφορουν. Στην εταιρεια αυτη με τραβηξε τοσο η γνωμη της Τζουλιας για τα προιοντα οσο και το γεγονος οτι παραγονται μετα απο ερευνες απο εξειδικευμενους ιατρους. Επισης η πολιτικη της εταιρειας η οποια σε ενημερωνει σωστα σου δινει πρωτα για δοκιμη τα προιοντα που ταιριαζουν σε σενα και δεν σε παρασερνουν να αγορασεις τα ακριβοτερα για να εισπραξει η αισθητικος το μεγαλυτερο ποσοστο της. Σου λεει ακριβως αυτο που εσυ πρεπει να χρησιμοποιησεις και αφου δεις την υφη στο προσωπο και οχι στο χερακι σου αποφασιζεις.@ Βικυ μου οσον αφορα εμενα σου λεω οτι μπορεις να την βαζεις και χωρις σερουμ το κανω και εγω.Φυσικα και ειναι ενυδατικη απλως το σερουμ εισχωρει στα βαθυτερα στρωματα της επιδερμιδας και οχι στα επιφανειακα οπως οι κρεμες περιποιησης και αντηλιακες. Το σερουμ δεν ειναι μονο για ενυδατωση αλλα και αντιγηρανση η και λειανση ατελειων και ρυτιδων. Καλη εβδομαδα σε ολες

  9. @Amalia: Και όμως εγώ πίστεψα ότι με το radiator, κάποιο λογοπαίγνιο ήθελες να κάνεις… Μη με ρωτήσεις τι connotation έκανα.. Από τo “rays” (ακτίνες) από το radar (το ραντάρ των bb girls) τι να σου πω- δεν είμαι σίγουρη.. Μόνο το καλοριφέρ (radiator) δεν σκέφτηκα. Αβυσσος η ψυχή της Τζούλιας.

  10. Πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο το review, για ένα προιόν που θα ´θελα – και τώρα ακόμη περισσότερο- να δοκιμάσω!
    @Amalia, @Beautyblog: Χαχαχ, τρελάθηκα με το “radiator”, με το που το διάβασα ανέβηκα ξανά στο άρθρο να ψάξω τι έχασα!! 😀

  11. Ανυπομονώ να τη δοκιμασωωωώωωωωωωωω…..

  12. ααα ελπιζω να ειμαι τυχερη!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.