9 προϊόντα για τα φρύδια από την Benefit.

Benefit-brow-collection_Sty

 

Ήταν λογικό ότι η Benefit θα έβγαζε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων περιποίησης για τα φρύδια, αφού τα φρύδια και η περιποίηση τους (σκεφτείτε brow bars) είναι στο DNA της μάρκας.

 

Μια έξυπνη παρουσίαση για τους δημοσιογράφους για να ενημερωθούμε για τα προϊόντα έγινε την περασμένη εβδομάδα στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο όπου guest star της μέρας ήταν ο μάγος Αλέξανδρος. Ναι, ναι, μάγος ο οποίος έκανε πολύ πάρα πολύ έξυπνα τρυκ (έκανε και σε μένα ένα και πραγματικά ενθουσιάστηκα) και ο συσχετισμός μεταξύ μάγου και Benefit ήταν φαντάζομαι οι «μαγικές» λύσεις που δίνει η μάρκα στις brow fanatics και από εκεί και το tagline “Magically transforming brows”

 

julia-benefit-2

 

 

Η εταιρεία λέει ότι με αυτά τα 9 προϊόντα τα οποία έχουν καινοτόμες συνθέσεις, κολακευτικές αποχρώσεις και απλικατέρ σχεδιασμένα για κάθε ανάγκη, κάθε γυναίκα μπορεί να δώσει λύση εξπρές σε όποιο θέμα την απασχολεί και που έχει να κάνει φυσικά με τα φρύδια.

 

«Λεπτά φρύδια, φρύδια με κενά, αραιά φρύδια… όλα τα προβλήματα των φρυδιών σας θα εξαφανιστούν στη στιγμή!»

 

Βefore

 

Gimme-brow_model_before

 

Application

 

GimmeBrow_application

 

After

Gimme-brow_model_after

 

 

To δικό μου αγαπημένο της συλλογής είναι το ka brow! και παρακάτω μπορεί να βρείτε και το δικό σας αγαπημένο:

 

 

Benefit-brow-collection_gro

 

 

ka-BROW! κρεμώδες τζελ φρυδιών με χρώμα και βουρτσάκι

 

 

ka-brow

 

 

high brow & high brow glow μολύβια που τονίζουν τα φρύδια και ανασηκώνουν το βλέμμα.

 

 

high-brow-glow-

 

ready, set, BROW!  τζελ σχηματισμού και σταθεροποίησης 24ωρης διάρκειας

 

ready-set-brow-

 

precisely, my brow pencil εξαιρετικά λεπτό μολύβι που σχεδιάζει το περίγραμμα των φρυδιών

 

 

precisely-my-brow-pencil-

 

3D BROWtones απαλές ανταύγειες για πιο όμορφα φρύδια

 

 

 

benefit-3d-brow-tones

 

goof proof brow pencil μολύβι που γεμίζει εύκολα και δίνει σχήμα στα φρύδια

 

 

goof-proof

 

BROWVO! conditioning primer βάση πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για πυκνότερα φρύδια

 

benefit_browvo-conditioning-primer

 

 

brow zings πλήρες σετ για να τιθασεύσετε και να δώσετε σχήμα στα φρύδια σας

 

brow-zings-

 

 

gimme brow τζελ με ίνες για έξτρα όγκο στα φρύδια

 

 

gimme-brow

 

 

 

 

Πολύ ενδιαφέρον και  το video παρακάτω.

 

 

 

 

Τι λέτε; Το βρήκατε το αγαπημένο σας;

 

 

18 Σχόλια
  1. Το βρήκα και είναι δύο: 3d browtones & high brow glow !

  2. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες!!! υπέροχα και εύχρηστα προιόντα, μετά απο πολλούς-λανθασμένους πειραματισμούς στα άμοιρα φρύδια μου , τα περιποιούμαι ευλαβικά με άφθονο καστορέλαιο, και ελπίζω να ξαναγίνουν φυσιολογικά….

  3. Kalimera bbgirls!! Katapliktika proionta! Exoun arxisei na kykloforoun edo kai kanoun patago! Tora pou to thimithika prepei na pao na paro to Elle pou exei doro to molyvi goofproof kai prepei na vro oposdipote!
    Filia polla bbgirls! Kali vdomada apo ena kryo kai vroxero Londino!

  4. …. kαλημέρααααα….lets talk brows,bb girls….βρήκα κι εγώ το δικό μου αγαπημένο….gimme brow τζελ με ίνες για έξτρα όγκο στα φρύδια….επίσης,θέλω να αναφέρω το αγαπημένο μου quote της benefit… life is like your brows…you can shape it into whatever you like.

  5. ….επειδή τα όμορφά μου φρύδια τα έχω ταλαιπωρήσει αφάνταστα και τώρα βρίσκομαι στο στάδιο που από ψιλούτσικα κι αδύνατα θέλω να τα κάνω λίγο πιο χοντρούτσικα, κι εκνευρίζομαι με τις τριχούλες που βγαίνουν αλλά δεν πρέπει να τις βγάλω….για πείτε κανένα tip….bb girls,κυρία,υπουργέ μου,συνάδελφε απουσιολόγε Φλώρα…..όλες οι συμβουλές ευπρόσδεκτες…

  6. Καλημέρα!!!
    Καλά εννοηται και δικο μου αγαπημενο θα γίνει το KA-BROW αλλα πολυ μου άρεσε και το
    BROWVO γιατι σε μια εχτρα περιποίηση δεν λέω όχι!!!
    Φιλια

  7. Kalispera julia bbgirls!!
    Ego nomizo to brika…… goof proof brow pencil!
    H alitheia einai oti mou aresoun poli ta proionta tis benefit alla oi timoules einai ligo tsimpimenes!
    Filakiaaaaaa

  8. @όλες: Λοιπόν και κάτι ακόμα. Εκτός απ’ το Ka-Brow μου άρεσε πάρα πολύ και το αποτέλεσμα του high brow και high brow glow. Εφαρμόστε το κάτω ακριβώς από τα φρύδια για άμεσο lift σε όλο το πρόσωπο. Αλήθεια λέω! δοκιμάστε το και θα δείτε.

  9. @celia: Ε, ναι φυσικά θα σου δώσουμε tip δε θα σε αφήσουμε έτσι. Λοιπόν για τις τριχούλες που βγαίνουν, αλλά είναι μικρές και σε εκνευρίζουν θα εφαρμόσεις το gimme brow, ένα τζελ με πολύ μικρές ίνες που θα καμουφλάρει το προβληματάκι. Για να μείνει τώρα στη θέση του το όλο αποτέλεσμα, θα πάρεις ένα μικρό βουρτσάκι για βλεφαρίδες ή φρύδια (ή μια παλιά οδοντόβουρτσα) θα ψεκάσεις πάνω λακ για τα μαλλιά και θα χτενίσεις με αυτό τα φρύδια σου. Δεν θα κουνηθούν ρούπι.

  10. Α, τα καλύτερα! Μου έχουν περιποιηθεί δύο φορές τα έρμα τα φρυδάκια μου στο εδώ Brow bar και μετά καμάρωνα πάρα πολύ! Το Brow zings το έχω και εγώ και βοηθάει αρκετά – ειδικά αν είσαι “αρχάρια”. Τι κρίμα που μου είχαν στείλει μήνυμα ότι μου έκαναν δώρο μια περιποίηση φρυδιών για τα γενέθλιά μου και λόγω φόρτου εργασίας αμέλησα να κλείσω ραντεβού στο προβλεπόμενο διάστημα! 🙁

  11. @julia: μα, κάτι ήξερα κι εγώ που διάλεξα για αγαπημένο προ’ι’όν της σειράς το gimme brow τζελ με ίνες για έξτρα όγκο.

  12. …και τα high brow & high brow glow μολύβια που ενθουσίασαν την κυρία ,πρέπει να είναι τέλεια…αυτό το ”για άμεσο lift σε όλο το πρόσωπο” πολύ με εξιτάρει….

  13. Το kabrow καθώς και τα high brow και high brow glow προστίθενται αμέσως στη wishlist μου.Η κόρη μου φτιάχνει τα φρύδια της στο brow bar και βλέπω τέλεια εξυπηρέτηση και αποτέλεσμα.

  14. Δεν το εχω πολύ με το μακιγιάζ φρυδιών εν αντιθέσει με τη μεγάλη μου κόρη που ειναι εξπέρ και ευτυχώς φροντίζει και τα φρύδια υης μαμας..από τα παραπάνω που διάβασα με τράβηξε το high brow..lifting!!! Iam into this!

  15. Εγώ πάλι έχω να καταθέσω τα κάτωθι:
    Οκ έχουμε πει πως τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου,ότι έχουν τόση δύναμη που μπορούν να μας αναδείξουν ή να μας χαντακώσουν.Σεβαστό όλο αυτό.
    ΑΛΛΑ…ΜΗΝ πιάνετε το μαρκαδόρο και βάφεστε σαν να μην υπάρχει αύριο.ΔΕΝ καταλαβαίνω με τι ύφος κοιτάτε και πραγματικά σκιάζομαι.Με τόσο έντονα βαμμένα φρύδια μου έρχεται να πάρω μια σβήστρα και να σας ορμήξω!Είπαμε να τονίσουμε τη φυσική ομορφιά,να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες αλλά το πράγμα έχει καταντήσει εξωπραγματικό.Βγαίνεις και συναντάς παντού τις γνωστές-άγνωστες με το 12άρι ξανθό στο μαλλί,το υαλουρονικό στα σούπερ φουσκωτά χείλια(λες και είναι ο Νεμο το ψάρι) και τα ζωγραφιστά(αγριευτικά)φρύδια.Τις πιο λευκές κι απ’το λευκό όψεις ρητίνης στα δόντια τις ανάφερα??Κι αυτές ναι,συνήθως σε λάθος μέγεθος και σε χαμόγελο που το λιγότερο που θυμίζει είναι η Ντόλυ(όχι η Πάρτον…η άλλη ,του ΛούκιΛουκ) Παν μέτρον άριστον που έλεγαν και κάτι συγγενείς μας από το παρελθόν κορίτσια.
    Και δεν ξέρω αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε αλλά εγώ ένιωσα την ανάγκη να τα βγάλω από μέσα μου επειδή με απασχολούσαν αλλά και να σας προειδοποιήσω πως επάνω μου έχω πάντοτε στην τσέπη μου μια σβήστρα…έτσι για την αλητεία!
    Μουτς

  16. @Litsa: Συμφωνώ απόλυτα. Όταν χάνεται το μέτρο, το αποτέλεσμα ειναι συνήθως το αντίθετο από αυτό που θελουμε να πετύχουμε.
    Και σε όσα είπες παραπάνω να προσθέσω και τους fake, out of this world ποπούς. Και ενώ στην αρχή είχα ενθουσιαστεί που οι Kardashians έφεραν στο προσκήνιο την αληθινή γυναικα με τις ζουμερες καμπύλες, έχασαν και αυτες το μέτρο και τώρα πλέον, είναι απλά καρικατούρες.

  17. Σήμερα τα διαβασα εγώ αυτά τα ωραία και εθουσιάστηκα. Πάντα χρησιμοποιώ τζελ γιατί τα φρύδια μου είναι λιγο “άτακτα”. Αγαπητή Celia, συμφωνώ με το Tip που σου έδωσε η Julia και έχω να προσθέσω πριν κοιμηθείς με μια μπατονέττα να περνας τα φρύδια σου με καστορελαιο ή δαφνέλαιο ή αμυγδαλελαιο, ότι σου βρεθει πιο ευκολο. Αυτά βοηθουν να μεγαλώσουν οι τριχίτσες πιο γρήγορα αλλά και να πυκνώσουν.

  18. @Julia ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ!!! XAXAXAXAXAXAXXA
    Δεν διαφωνώ και όντως κάποια “περιστατικά”ανάγονται στη σφαίρα της ψυχοπαθολογίας.Αναρωτιέμαι ως πού θα φτάσει η γυναικεία ματαιοδοξία ή ανασφάλεια να πω?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.