Vaseline Serums: Οι σωτήρες του ξηρού δέρματος.

vaseline-open

 

H αρχή έγινε με τα Body Lotions. Η συνέχεια (και τι συνέχεια…) γράφτηκε με τα Sprays. Και τώρα αυτό το καλοκαίρι, όσες από εσάς έχετε πολύ ξηρό δέρμα, να το ξεχάσετε. Γιατί έρχονται τα Serums που προσφέρουν δεκαπλάσια δύναμη ανάπλασης αλλά και ενυδάτωσης της ξηρής επιδερμίδας.

 

Βέβαια αν και θα ήθελα να είναι teaser το post, η φωτογραφία αλλά και ο τίτλος  με πρόδωσε  άρα με μια ματιά μόνο, καταλάβατε ότι μιλάω για την αγαπημένη Vaseline.

 

H αρχή έγινε με τις Vaseline Body Lotions Total Moisture, Aloe Fresh και Cocoa Butter

 

 

Vaseline Blue Marlin

 

 

Η συνέχεια γράφτηκε με τα Vaseline Sprays, Essential Healing, Aloe Soothe και Cocoa Radiant πέρυσι το καλοκαίρι και είμαι σίγουρη ότι κάποιες από εσάς θυμάστε και το post αλλά και τον ενθουσιασμό μου, όταν τα δοκίμασα. Αν δεν θυμάστε τον ενθουσιασμό μου, μπορείτε να τον θυμηθείτε εδώ.

 

Vaseline_Essential-Healing1-467x620

 

Σήμερα υποδεχόμαστε τα Vaseline Serums,ειδικά μελετημένα για γυναίκες με αρκετά ξηρή επιδερμίδα  ή επιδερμίδα που γίνεται πιο ξηρή τους καλοκαιρινούς μήνες με τον ήλιο, τη θάλασσα και τη ζέστη (mois).

 

vaseline-serum

 

Οι γυναίκες με ξηρή επιδερμίδα έχουν ανάγκη από βαθιά περιποίηση, οι απαιτήσεις τους είναι μεγαλύτερες και αναζητούν εντατική ενυδάτωση που θα αποκαταστήσει την ξηρότητα της επιδερμίδας τους. Η Vaseline συνεπής – όπως πάντα – στις απαιτήσεις του καταναλωτή έρχεται να απαντήσει στην ανάγκη αυτών των γυναικών με τα καινοτομικά προϊόντα: Vaseline Serums που χαρίζουν εντατική ενυδάτωση στην ξηρή επιδερμίδα για ορατή αποκατάστασή της.

 

Η καινοτομία: Το 2016, τα Vaseline  Serums προσδιορίζουν τον όρο ‘εντατική φροντίδα’, με τις πιο προηγμένες συνθέσεις Vaseline, που υπόσχoνται ενυδάτωση, ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού και ορατή αποκατάσταση της ξηρής επιδερμίδας. Τα νέα Vaseline Serums είναι μοναδικές λοσιόν σώματος, που η ενισχυμένη σύνθεσή τους σε σχέση με την αποτελεσματικότητα της βασικής σειράς Vaseline προσφέρουν εντατική ενυδάτωση στην ξηρή επιδερμίδα για ορατή αποκατάστασή της.

 

Τα  Vaseline  Serums περιέχουν:

 

Ενεργά συστατικά που έχουν την ιδιότητα να βοηθούν την ανάπλαση της επιδερμίδας και την αναπλήρωση λιπιδίων και πρωτεϊνών στην κεράτινη στιβάδα

Glycerin: που “κλειδώνει” την υγρασία στην επιδερμίδα

Vaseline® Petroleum Jelly: το συστατικό της κλασικής Vaseline σε βαζάκι, που βοηθά την ξηρή επιδερμίδα να διατηρεί τη φυσική εργασία στο εσωτερικό της

Elastomers: τα ελαστομερή έχουν προστεθεί στους ορούς Vaseline, ώστε να χαρίζουν στα προϊόντα μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας

 

Πούπουλο σας λέω το δέρμα, όπως τα πούπουλα στη φωτογραφία που ανοίγει το post.

 

 

 

(bear with me, έγινα και ξανθιά θα σας ζαλίσω τώρα με τα καλοκαιρινά hitάκια, αλλά να, χάδια, χάδια απολαμβάνει ο νεαρός στο video, μάλλον με Vaseline τον έχουν αλείψει)

 

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. …kαλημέρα…εγώ τον θυμάμαι τον ενθουσιασμό σου…πολύ καλά…χαχαχα…εγώ χρησιμοποιώ το gel oil… http://www.vaseline.co.uk/Resources/Images/PS-SKIN-Vaseline-Cocoa_Radiant-FL-200ml-9007660_tcm2857-890424.png Όσο για το νέο προ’ι’όν,θα το δοκιμάσω σίγουρα…με εξιτάρει ο προσδιορισμός healing μπροστά από το serum…
    @julia, αν ήταν teaser το post,για πες…εκτός τα πούπουλα τι άλλο hint θα μας έδινες;;;;Θέλω να δω,αν θα πήγαινε το μυαλό μου….

  2. …κυρία,διαγώνισμα πότε θα έχουμε….θέλουμε ακριβή ημ/νία και ώρα…για να μην χρεωθούμε απουσία….

  3. @celia: Αφού με ρώτησες, θα απαντήσω. Αύριο θα έχουμε τεστ, αλλά θα είναι διαφορετικό από τα άλλα. Προετοιμάσου ψυχολογικά.

  4. ….ωωωωχ….αύριο;;;;Αύριο θα είμαι στη δουλειά….το πρωί;;;Τι ώρα,κυρία;;;;Άντε,πάλι θα γελάω μόνη μου μ’ αυτά που γράφουμε στα διαγωνίσματα και θα με κοιτάνε περίεργα….

  5. Katapliktika!!! Ta spray eksoxa, ta gel fovera, tora perimeno na mou teleioson kati body butter pou exo gia na ta agoraso. Edo sto Londino to nero einai toso gemato alata poue ektos apo ta mallia pou theloun 3 kila malaktiki kai hair oil meta gia na synelthoun, thelei kai to soma epipleon enydatosi.
    Test avrio?!?! me teaser!!! I love it!!
    Filia polla bbgirls!!

  6. @MariaA: Όπως ξερεις αγαπώ τα πάντα στο Λονδίνο ΕΚΤΟΣ από αυτό που κάνει το νερό στα μαλλια μου.. Ασε…( βέβαια ειναι να περάσω το 20ημερο.. Μετα το συνηθίζουν και αυτά και εγώ…)

  7. Τέλεια τα νέα! Με τράβηξαν τα serums!Τεστ;Ελεος,τα σχολεία έκλεισαν!Αν παρουμε δωράκι, αλλάζει το πράγμα!

  8. Αχ είναι ααγαπημένα!!! Μονο το καινούριο, τα serum, δεν έχω δοκιμάσει… Η Vaseline είναι πάντα στην τσαντα μου το καλοκαίρι ειδικά, ακόμη και στης θαλάσσης.

  9. h alitheia einai oti ta Spray k ego ta latrepsa k thimame poly kala ton enthousiasmo sou giati enthousiastika k ego!!!
    exo repouli ayrio opote tha eimai spiti (leme tora..) k tha prolabo to test…… youuuupiiii!!!! :*

  10. aaa!!!!ksexasa na po poso koukla eisai me to neo look!!!
    megia loipon to neo ksantho malaki!! (8.30pm-10mm xthes stin douleia pou na prolabo na ta do ola k na ta grapso kiolas….!!!opote esto k kathisterimena einai teleia!)

  11. Φαντάζομαι και πώς θα μυρίζει..Και αν κρίνω από το sray αυτό το serum νομίζω θα γίνει προέκταση του χεριού μου!
    Μουτς

  12. Είχα αγοράσει το cocoa radiant καθώς λατρεύω τη μυρωδιά του κακάο κ της σοκολάτας και ήταν τόσο λαχταριστό που μου ερχόταν να το φάω!! Αν και λατρεύω τα serum,επειδή έχω λιπαρό δέρμα και διαβάζω ότι είναι για ξηρά,διστάζω να τα δοκιμάσω..

  13. @Maryl: Μείνε στη λοσιόν ή στα spray,αγαπημένη. Η συγκεκριμένη σειρά των serums, στοχεύει σε αρκετά ώς πολύ ξηρά δέρματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.