Τεστ: Eίσαι beauty addict;

test-beauty-addict

 

Γνωρίζετε ότι τα σχολεία έκλεισαν χθες; Κάποιες φαντάζομαι το γνωρίζετε και αναφωνείτε σήμερα όπως και εγώ “Φτου ξελευθερία για όλους”.  Μαζί λοιπόν με το κλείσιμο των σχολείων ήρθε η ώρα να κάνουμε και εμείς ένα καλοκαιρινό τεστάκι.

 

Σήμερα όμως λέω το bb test,  να είναι κάπως διαφορετικό από τα άλλα, αλλά ίδιο με αυτά που βλέπουμε συχνά και νομίζω ότι σε όλες μας αρέσει  να  κάνουμε (δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ όπου βρίσκω τεστ το κάνω- είμαι εθισμένη). Παρακάτω θα σας βάλω κάποιες ερωτήσεις και εσείς θα επιλέξετε τις απαντήσεις.

 

Όμως για να έχει νόημα αλλά και fun καλό είναι στο τεστάκι αυτό, να απαντήσετε με ειλικρίνεια. Ανάλογα με τις απαντήσεις σας, θα “βαθμολογηθείτε” κιόλας.

 

 

Η συνέχεια, στην οθόνη σας.

 

 

Έτοιμες; Πάμε.

 

  1. Πόσα περίπου κραγιόν έχεις στην κατοχή σου;

α. Ένα. Γιατί δηλαδή, πόσα χρειάζομαι;

β.  Είμαι καλή! Έχω 2-3 και ένα lip gloss!

γ. Σοβαρολογείς τώρα; Έχω χάσει το λογαριασμό και σιγά μη σηκωθώ από τον υπολογιστή για να αρχίσω να μετράω. Έχουμε και δουλειές.

 

  1. Πότε απλώνεις το αντηλιακό προσώπου;

α. Όταν είναι να πάω διακοπές. Φτάνω στην παραλία, απλώνω πετσέτα, φτιάχνω ομπρέλα, παραγγέλνω καφέ, ψάχνω τσάντα θαλάσσης, το βρίσκω  και  μετά το απλώνω και αυτό.

β. Πάντα αγοράζω αντηλιακό κάθε Ιούνιο και το φοράω όλο το καλοκαίρι! Και κάποιες φορές δεν μου φτάνει ένα για τους τρεις μήνες και αγοράζω και δεύτερο! (έσκισα..)

γ. Κάθε πρωί μετά τον καθαρισμό και την ενυδατική μου κρέμα,  χειμώνα- καλοκαίρι φυσικά. Είναι σα να με ρωτάς, πότε πλένω τα δόντια μου.  Δεν είναι θέμα ομορφιάς. Είναι θέμα υγείας.

 

  1. Αν βγεις το βράδυ, τι περιλαμβάνει το μακιγιάζ σου;

α. To κραγιόν,  που σου είπα παραπάνω.

β. Και make up και μάσκαρα και κραγιόν!

γ. Πόσο χρόνο έχεις; Ξεκινάω με καθαρισμό και φυσικά απλώνω την κρέμα μου για να ενυδατώσω το  δέρμα μου και να περάσω στο make up. Mετά  εφαρμόζω concealer στα σημεία που χρειάζονται για να καλύψω τυχόν ατέλειες.  Ανάλογα με τη διάθεσή μου, θα τονίσω ή τα χείλη, ή τα μάτια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσω γυμνό το σημείο που δεν θα τονίσω. Λίγες σταγόνες από το αγαπημένο μου άρωμα και είμαι έτοιμη.

 

  1. Πόσο συχνά αγοράζεις καλλυντικά;

α. Κάθε Χριστούγεννα. Κάνω δώρο στον εαυτό μου, το κραγιόν,  το άρωμα και την κρέμα της επόμενης χρονιάς. Και το καλοκαίρι αγοράζω και ένα αντηλιακό προσώπου και σώματος, δυο σε ένα.

β.  Όταν μου τελειώνει κάτι, αμέσως το ανανεώνω! Και τέσσερις και πέντε φορές το χρόνο θα βρεθώ σε κάποιο κατάστημα  καλλυντικών.

γ. Οι πωλήτριες στα καταστήματα καλλυντικών με ξέρουν με το μικρό μου όνομα. Μια φορά τον μήνα δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγοράσω κάτι νέο, ακόμα και αν είναι μόνο ένα lip gloss.

 

  1. Πόσες παλέτες σκιών έχεις;

α. Παλέτες σκιών; Υπάρχουν τέτοιες; Έχω μια καφέ σκιά τρία χρόνια γιατί οι σκιές,  δεν τελειώνουν και γρήγορα.

β. Έχω δυο παλέτες σκιών μια για τον χειμώνα και μια για το καλοκαίρι και πολύ με έχουν βολέψει.

γ. Τουλάχιστον δέκα. Θέλω όλα τα χρώματα των σκιών, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η διάθεση της μέρας.

 

  1. Όταν μια limited edition συλλογή μακιγιάζ ή ένα limited edition άρωμα κάνει την εμφάνιση του στα καταστήματα τι κάνεις;

α. Τίποτα απολύτως. Σιγά μην ασχοληθώ, μακιγιάζ είναι, όχι το νέο βιβλίο της Donna Tartt.

β. Αν τύχει και βρεθώ σε κάποιο κατάστημα καλλυντικών, σίγουρα θα του ρίξω μια ματιά!

γ. Αν είναι μακιγιάζ, βάζω το όνομά μου στη λίστα αναμονής. Αν είναι άρωμα, βάζω το ξυπνητήρι στις 3 το πρωί, για να είμαι πρώτη έξω απ’ το κατάστημα.

 

  1. Τι περιλαμβάνει το νεσεσέρ που έχεις πάντα μαζί σου;

α. Τι εννοείς “το- νεσεσέρ- που- έχεις- πάντα- μαζί- σου;”

β. Μια χτένα, το κραγιόν μου, ένα lip balm και πρόσφατα αγόρασα και καθρεφτάκι!

γ. Kάτσε να δω, δίπλα μου το έχω. Λοιπόν έχουμε και λέμε: make up, concealer, ρουζ, φουντωτό πινέλο, παλέτα με πέντε σκιές, μάσκαρα, κραγιόν,gloss, καθρεφτάκι και άρωμα σε μινιατούρα.

 

  1. Ποια η διαφορά μεταξύ της κρέμας προσώπου και του ορού;

α. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;  Η κρέμα προσώπου είναι το αυτονόητο, ο ορός αυτός που βάζουμε στα νοσοκομεία. (καλά, άλλα  ντ άλλων, αυτό το τεστ εδώ μέσα..)

β. Η κρέμα προσώπου είναι πιο πλούσια, ο ορός πιο ελαφρύς!

γ. Ο ορός ή serum, περιλαμβάνει μεγαλύτερη συγκέντρωση ενεργών συστατικών και διεισδύει πιο γρήγορα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.  Είναι ιδανικός όταν θέλουμε να δώσουμε κάποια έξτρα δραστικά συστατικά στην επιδερμίδα μας, όπως ενυδάτωση, θρέψη, λάμψη,  κλπ. κλπ.

 

9. Tι σου έρχεται στο μυαλό όταν βλέπεις τα αρχικά, ΒΒ?

 

α. Ο Brynjolf Bjarme,  το ψευδώνυμο του Henrik Ibsen δηλαδή ξέρεις, του Ίψεν, εννοώ.

β. Μάλιστα!! ΒΒ creams, , ΒlackΒerry, Brigitte Bardot. (αρίστευσα!)

γ. beautyblog.gr φυσικά, το δικό μας bb.

 

10. Πόσο συχνά διαβάζεις beautyblog.gr &more;

 

α. Για το τεστ μπήκα. Έχω και εγώ τα μειονεκτήματα μου.

β. Κάθε φορά που θέλω να αγοράσω ένα προϊόν ομορφιάς, θα μπω οπωσδήποτε, θα ψάξω αυτό που θέλω πάνω δεξιά στο Search, θα διαβάσω το post και πολύ προσεκτικά τα σχόλια και θα αποφασίσω για την αγορά μου!

γ. Σχεδόν κάθε μέρα. Και όταν δεν προλαβαίνω διαβάζω μαζεμένα posts μόλις βρω λίγο χρόνο, ή το σαββατοκύριακο που είμαι πιο χαλαρή.

 

11. Συμπλήρωσε τη φράση: η αγαπημένη μου “σχολή” είναι…

 

α. …η Φιλοσοφική σχολή των Στωικών.

β. …η  σχολή καταδύσεων Scuba Dive Blue Dream (είμαι και αθλητικός τύπος!)

γ…. η σχολή ομορφιάς Estee Lauder Advanced Night Repair και Bronze Goddess.

 

 

 

Αν έχεις απαντήσει…

 

 

Περισσότερα α. Θεά, θεά είσαι! Όχι μόνο ΔΕΝ είσαι, beauty addict (σκασίλα σου δηλαδή) αλλά ούτε και που σε ενδιαφέρει να γίνεις. Πράγματι, κατά λάθος μπήκες σ’ αυτό το site. Nα σου προτείνω καλύτερα το literature.gr  και να μας ενημερώνεις κιόλας,  για τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων. Έχουμε και Good Life, στήλη, όπως βλέπεις.

 

Περισσότερα β. Μέσα στην καρδιά μου σε έχω εσένα γλυκούλα μου, γιατί βλέπω ότι προσπαθείς. Σε φοβάμαι και λίγο όμως, γιατί νομίζεις ότι τα κάνεις τέλεια, αλλά πρέπει να μελετήσεις  καλύτερα το  beautyblog.gr &more. Να θυμάσαι ότι  ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο.

 

Περισσότερα γ.  Αγαπημένη,  από ότι βλέπω και πολύ καλά ενημερωμένη είσαι  και είσαι σίγουρα  beauty addict.  Θέλεις να γίνεις για λίγο καιρό η guest editor του beautyblog.gr &more, όπως έγινε και  η Kate Middleton για την Huffington Post; Να ξεκουραστώ και εγώ λίγο.

 

 

 

32 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!! Είμαι ανάμεσα στο Β & Γ , η αλήθεια είναι ότι λόγω της αγάπης για το μακιγιάζ έχω αρκετά από όλα αλλά τα τελευταία χρόνια αγοράζω πολυ pioλίγα και προσεγμένα. Είμαι διστακτική να αγοράσω κάτι νέο αν αυτό που έχω με ικανοποιεί.Ίσως να μην το έκανα αν η άτιμη κρίση δεν είχε συρικνώσει τόσο το πόσο που πάντα κρατούσα για αγορές καλλυντικών και η αλήθεια είναι ότι περισσότερα διαθέτω στο να αγοράζω βιβλία για το φασόλι πια. Θα ήθελα πολύ να γίνει guest editor αλλά είμαι ήδη εκπρόθεσμη σε πολλά πράγματα γκουχουγκουχου αλλά αναμένω με αγωνία guest posts από τις πιο ψαγμένες αναγνώστριες που έχω συναντήσει σε Beauty Blog.

  2. Καλημερα.εγω με αυτο το τεστ καταλαβα οτι εχω προβλημα τελικα? γιατι ειχα ποιο πολα γ

  3. Ο.κ Είμαι μια κατηγορία από μονη μου … Γ+ !!! Η απολύτως “κ-α-μ-μ-έ-ν-η Stella” ! Γιατι δεν μπορεί εμένα σκεφτοσουν όταν έγραφες τις Γ ερωτήσεις! Γιατί σε μερικές, η Γ απάντηση δεν μου αρκεί για να αποδώσει… το μέγεθος του εθισμού… π.χ

    Πόσο συχνά διαβάζεις beautyblog.gr &more; Mπαίνω καμμιά πενηνταριά φορές την ημέρα, γιατί η επανάληψη κ.λ.π. κ.λπ.. μη χάσω το νεο σχόλιο κάποιου ΒBgirl, ενώ η σελίδα είναι πάντα σε σμίκρυνση κάτω στη μπάρα, στον υπολογιστή του Γραφείου….

    Πόσο συχνά αγοράζεις καλλυντικά; …. Εννοείται, ότι μου στρωνουν χαλιά οι πωλήτριες αυτά τα εχουμε ξαναπεί…. αλλά μια φορά το μηνα? Μια φορά το μήνα??????? Πως θ΄αντέξω τις υπόλοιπες 29 μέρες με ρωτάτε??????? Φρίκαρα και μονο που το σκέφθηκα……

    Συμπλήρωσε τη φράση: η αγαπημένη μου “σχολή” είναι…
    Μόνο μία; Μόνο μία; ….. και την Αμερικάνικη και την Ευρωπαική στον καθαρισμό και τη σχολή της Coco και τη σχολή της Mac, βάλε και την γιαπωνέζικη της shiseido… και….
    τώρα που το γυρίσαμε και στα φυτικά εχουμε και άλλες δυο τουλάχιστον σχολές αρωματοθεραπείας, την Αγγλική και την Γαλλική…..

    Ασε σου λεω… δε σωζόμαστε…. ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!!!!

  4. oooo trelenome gia tetoia testakia!!! kalimera julia bbgirls!!
    loipon exoume k leme …. g b g b g b g g g g g….
    ayta mas kanoun mallon g k @julia min etoimazeis apo tora balitsoules gia diakopes exeis ligo kairo akoka gia na mas afiseis (se afisoume) na pas kamia bdomadoula diakopes!!! xaxaxa filakia :*

  5. ….καλημέρααααα…..άκουσα κι εγώ τεστ χτες και παραλίγο να κάνω επανάληψη….και να βάλω και ξυπνητήρι να σηκωθώ το πρωί….Μμμμμ,λοιπόν είχα περισσότερα β)…..χαχαχαχα…..πάλι γελάω μόνη μου με την τελευταία ερώτηση….θυμάστε το μπλουζάκι με το quote ”τα πτυχία copies κτώνται” που σας είχα πει πως μου το είχε δωρίσει ο αδερφός μου στην εξεταστική μου;;;;Λοιπόν,τώρα θυμήθηκα και το μπλουζάκι που μου είχαν χαρίσει κάποιες αγαπημένες μου μαθήτριες ….που εκτός από τη Φιλοσοφική σχολή των Στωικών μελετούσαν -κι αυτές όπως κι εγώ- τη σχολή ομορφιάς Estee Lauder….
    εἰμί
    εἶ
    ἐστί
    ἐσμέν
    Estee Lauder
    είστε σίγουρα φιλόλογος;;;
    Kαλημέρα,bb girls….kαλημέρα,κυρία….σας φιλώ!!

  6. **εννοείται πως στην 9 απάντησα γ)….και σε αρκετές ακόμα….αλλά έχω δρόμο ακόμα μπροστά μου μέχρι να φτάσω την ”είμαι μια κατηγορία από μόνη μου”…την μία…την ανεπανάληπτη…..τη @Stella……

  7. Καλημέρα!!!
    Δεν ξέρω γιατι μπήκα στην διαδικασία να κανω το τεστ????Πρωτον γιατι ναι Κυρία είμαι εθισμένη στα
    τεστακια και κυρίως στα δικά μας τεστακια!!!Και δεύτερον απο περιέργεια ήθελα να δώ που το πας??
    Εννοηται δεν υπάρχει χώρος για συζητήσει για το πόσο εθισμένη είμαι!!!Οπως είπε και η @Στελλα τα bb girls ειναι απο μόνα τους Ξεχωριστη κατηγορία!!!
    Μάλλον Κυρία θέλετε επείγοντος διακοπές και ψάχνεται αντικαταστάτη!!!χαχαχαχαχαχαχα
    Αυτο ειναι το δωράκι !!!!
    Φιλάκια

  8. Φανταστικό το τεστ γέλασα πάρα πολύ!!και φυσικά είμαι στη κατηγορία γ’ και η αιτία γι’αυτό είναι το beutyblog.gr για τα υπέροχα πόστ του!!Ευχαριστούμε πολύ!!

  9. Εντάξει, γέλασα πολύ. Έχω 10/12 Γ. Έχω κάποιο πρόβλημα? είμαι εθισμένη? η Betty Ford κάνει και αποτοξινώσεις για shop aholics? Και να σκεφτείς ότι μόλις γύρισα από ψώνια σε γνωστό κατάστημα καλλυντικών….

  10. Kalimera bbgirls!! Ennoeitai eimai stin idia katigoria me ti Stella kai fysika otan exei na kanei me aromata kai limited edition ginetai panikos!! Edo eftyxos exoume ti xara to pre-order ki etsi otan einai na kykloforisei kati kainourio pou potho trala apla to kleino online kai de xreiazetai na kataskinono ekso apo to katastima!
    filia polla!

  11. Ενταξει.. @Stella το εχει το ονομα.. ολα γ κι εγω και η ερωτηση που μου αρεσε περισσοτερο φυσικα ηταν αυτη για το ποσα κραγιον εχεις! Μα ειναι απο τις ερωτησεις που ποτε δεν κανουν σε μια κυρια μαζι με την ηλικια της, χεχε! Και οσο για το guest editing..Υπαρχει καποια που θα ελεγε οχι;;

  12. Με 5 β 5 γ και ένα α, πώς να με χαρακτηρίσω; Όπως λέει και η Demi, αν δεν ήταν η κρίση το γ θα υπερίσχυε σίγουρα.

  13. Γ με σκορ 7/11 (τα υπόλοιπα 4/11 ήταν Β φυσικά!)!Νομίζω πως θα πετύχαινα άνετα το απόλυτο αν δεν περνούσαμε χαλεπούς οικονομικούς καιρούς! Ακόμη κι έτσι όμως, τo serum, τo κραγιόν και τo concealer είναι θρησκεία, αγάπη μου!!!Όσο για το guest editing, με πολύ χαρά σε ξεκουράζω για λίγο, master Julia!

  14. Χαχαχααααα! Είναι τόσο αστείο, είναι τόσο καλογραμμένο, είναι τόσο… Τζούλια το τεστάκι!

    Εννοείται ότι είμαι στην κατηγορία “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ beauty addict”.
    Ναι, είμαι και το ευχαριστιέμαι.
    Το ευχαριστιέμαι περισσότερο κι από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ που όπως είπες mommy Julia άρχισε χθες.

    Για το fun που μας προσφέρεις λοιπόν, αλλά κυρίως για να σε ξεκουράσω (ε; ε;) θέτω κι εγώ υποψηφιότητα για guest editor στο αγαπημένο beautyblog&more. xxx

  15. Καλησπέρα παρεάκι μου! Φανταστικό το τεστάκι αγαπημένη μου Τζούλια και γέλασα πολύ! Είμαι ανάμεσα στο Β και Γ γιατί λόγω κρίσης τα καλλυντικά μου είναι λίγα και καλά! Η σχολή ομορφιάς Estee Lauder Advanced Night Repair και Bronze Goddess, νομίζω μου ταιριάζει απόλυτα!!!! Καλή συνέχεια, φιλιάααα 🙂

  16. Καλησπέρα ΒΒ girls !Έχω περισσότερα Γ , δεν το ήξερα καν ότι είμαι τόσο εθισμένη !!!

  17. Γεια σας. Περιττο να πω οτι ακολουθω την @Stella στον εθισμο. Ευτυχως εχω μια φιλη που ειναι το ιδιο τρελλη σαν εμενα και εχω ανθρωπο εκτος του ΒΒ να μιλω για καλλυντικα οταν βγαινω για καφε η στα ατελειωτα τηλεφωνηματα. Φυγε για διακοπες επιβαλλεται μετα το τρεξιμο που ειχες ολο τον χρονο. Ειμαι και εγω εδω για οποιαδηποτε βοηθεια θελεις ,ειμαστε τοσες πολλες που θα περασουν οι μηνες μεχρι τον Σεπτεβρη και θα αναρωτιεσαι πως περασαν.Καλο απογευμα

  18. Υπέροχο το τεστάκι, ήταν ό,τι πρέπει για ένα διάλειμμα μέσα στον πανικό της δουλειάς! Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενο 11/12 Γ!!! είμαι τελικά κι εγώ μία ΒΒΑ (BeautyBlog Addict)χαχαχα!!!

  19. Χαχα, πολυ ωραιο το τεστακι Τζουλια! Τι να πω και εγω, σε ολες τις ερωτησεις του τεστ, το (γ) με αντιπροσωπευε και αν υπηρχε και (δ) που να δηλωνε ακομα μεγαλυτερο εθισμο αυτο θα επελεγα! Να σκεφτεις, αυτη τη στιγμη που μιλαμε, κλαιω γιατι μολις ειδα οτι κυκλοφορησε exclusively στο online shop του ελληνικου sephora η νεα συλλογη για τα φρυδια της Benefit και μετραω το πουγκι μου να δω αν εχει μεινει τιποτα να αγορασω τουλαχιστον το Goof Proof. Κλαψ, κλαψ!

  20. OK…I’m Anastasia and I’m bb beautyholic….
    -”Hello Anastasia”….

  21. Φυσικά Γ,θέλει και ερώτημα;Μονο δυο Β είχα. Ετσι δικαιολογείται και ο εθισμός με το Bb! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, 1,5 βήτα, το ένα για το νεσεσερ μου,ήμουν ανάμεσα σε Β και Γ!Α,τέτοιο τεστακι ηταν,θέλω κι άλλα τέτοια, γιατί απο τα άλλα έχω μπουχτισει!

  22. Υπέροχο τεστάκι και πρωτότυπο, μιας και δεν έχεις ξανακάνει κάτι ανάλογο. Φυσικά και σε μένα υπερίσχυσε το Γ με διαφορά. Τα 2 Β ήταν σχετικά με το πόσο συχνά αγοράζω, μιας και τον τελευταίο χρόνο δεν έχω αγοράσει σχεδόν τίποτα για τα δικά μου δεδομένα. Παρ’ όλα αυτά θα επανέλθω πάλι στις παλιές καλές εποχές-αγορές. Το λεω έτσι θετικά για να με ακούσει το σύμπαν και να συνωμοτήσει υπέρ μου… Πάντως νομίζω ότι για καμιά εικοσαριά χρόνια (αν μπορούσα να τα κρατήσω τόσο) είμαι καλυμένη απο μακιγιάζ-αρώματα!

  23. Μα πόσο γέλασα με το τεστ και τις απαντήσεις του! 😀
    Τώρα εγώ που στις περισσότερες ερωτήσεις ήμουν μεταξύ β και γ (με εξαίρεση φυσικά τις σχετικές με το bb όπου ήταν γ+), τι γίνεται;;

  24. Συγνώμη, υπάρχει γυναίκα που έχει 1 μόνο κραγιόν. Μήπως η ερώτηση ήταν “Πόσα κραγιόν υπάρχουν δίπλα σου, αυτή τη στιγμή?”… Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι τα οικονομικά δεν μου επιτρέπουν κι εμένα πια τις ασωτίες του παρελθόντος, αλλά ΝΑΙ, είμαι στο γ.

  25. …άτιμη κρίση,bbgirls….αλλά εμείς δεν πτοούμαστε!!Keep calm and buy makeup(Bobbi Brown quote)

  26. Χαρούμενη σήμερα για δύο λόγους: Γιατί και εγώ στο Γ ανήκω όπως όλα τα bbgirls που σέβονται τον εαυτό τους και την δασκάλα τους!!!!Και γιατί φώναξα σήμερα και εγώ φτου ξελευθερία μαζί με τα παιδιά μου!!!!!Καλές διακοπές κορίτσια και καλό καλοκαίρι να έχουμε όλες!!!!

  27. Καλησπέρα!!!! Αργησα λόγω υπερωριών αλλά τα κατάφερα ;)..Exουμε και λέμε λοιπόν! 1Γ,2Γ,3Γ,4Γ,5Γ,6Β,7Γ,8Γ,9Γ,10Γ και 11Γ! Iam a proud BBgirl!

  28. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής,έχω απίστευτα πολλά καλλυντικά,κρέμες,σαμπουαν και ότι μπορεί κάποιος να φανταστεί(σε βαθμό παρανοηκότητας) λόγω ενασχόλησης μου με AVON και ΟRIFLAME και όχι λόγω επισκέψεων σε καταστήματα καλλυντικών,τα οποία τα επισκέπτομαι μόνο όταν διαβάζω κάτι από το ΒΒ που πραγματικά με ενδιαφέρει!

  29. χαχα εννοειται οτι τα γ χτυπησαν κοκκινο και ειμαι 100% beauty addict! darling, θα ηταν τιμη μου να γινω guest στο τελειο blog σου-γιατι δηλαδη, η συνοοματη δουκισσα Kate καλυτερη ειναι????????

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.