Inglot: Νυφικό Μακιγιάζ, «Bridal Party” June 2016

7.INGLOT-Bridal-Party_campa

 

“If you’re a June bride, you’ll be a bride all your life” Δεν ξέρω αν στην Inglot γνωρίζουν την συγκεκριμένη αγγλοσαξονική παροιμία, πάντως για τον Ιούνιο η μάρκα προτείνει το νυφικό μακιγιάζ που θα δείτε παρακάτω.

 

Και επειδή όπως μου είπαν τις προάλλες στο Ληξιαρχείο του Αμαρουσίου, πράγματι ο Ιούνιος είναι ο μήνας με τους πολλούς γάμους και κάποια από εσάς μπορεί να ετοιμάζεται να γίνει νύφη, ή κουμπάρα, ή παράνυμφος, δεν χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά. (καλά δεν πήγα για να μάθω την πληροφορία των γάμων, για να γράψω το post για Inglot, για πράξη γέννησης πήγα, είπαμε beauty addict, αλλά υπάρχουν και όρια…)

 

Επίσης μια πληροφορία που μπορεί να σας ενδιαφέρει είναι ότι στα καταστήματα Inglot, μπορείτε να κάνετε μια πρόβα νυφικού μακιγιάζ μετά από συννενόηση με κάποια από τις επαγγελματίες make up artists και κοστίζει 60Ε

 

To μακιγιάζ οφείλω να ομολογήσω, απαλό δεν το λες, είναι όπως λέει και η μάρκα «εναλλακτικό» και συνδυάζει λαμπερή επιδερμίδα και glossy χείλη με πολύ έντονο smoky βλέμμα.

 

Ας το δούμε step by step και μετά μπορείτε να το παρακολουθήσετε και στο video, αυτό θα σας βοηθήσει πολύ αν επιλέξετε κάποια προιόντα ή αν σας αρέσει για να το υιοθετήσετε και εσείς.

 

Πρόσωπο

  • Προετοιμάζουμε το δέρμα με το HD Corrective Primer στην απόχρωση Peach.
  • Εφαρμόζουμε το Stick Foundation #115 στις γωνίες του προσώπου και το σβήνουμε με το Stick Foundation #106 με το πινέλο 27ΤG.
  • Σταθεροποιούμε τη βάση με τη Freedom System Pressed Powder Round #14.
  • Τελειοποιούμε το contouring με τη Freedom System ΗD Sculpting Powder #506 και απλώνουμε την ΗD Illuminizing Loose Powder #42 για λάμψη στο δέρμα.
  • Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα από το Freedom System Blush #30.
  • Εφαρμόζουμε τη Freedom System YSM Pressed Powder Round #49 για ηλιοκαμένη όψη.

 

Μάτια

  • Προετοιμάζουμε το κινητό βλέφαρο με το Eye Shadow Keeper.
  • Εφαρμόζουμε ως βάση το AMC Brow Liner Gel 20 στο κινητό βλέφαρο και από πάνω αναμειγνύουμε τη Freedom System Eye Shadow #63 με το πινέλο 7SF.
  • Με το Kohl Pencil #01 σχηματίζουμε μια γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες και τη σβήνουμε με ανοδική φορά προς την εξωτερική γωνία του ματιού με τη Freedom System Eye Shadow #51.
  • Στο κέντρο του βλεφάρου εφαρμόζουμε λίγη ποσότητα από το AMC Pure Pigment Eye Shadow #116.
  • Εφαρμόζουμε τη Freedom System Eye Shadow #452 στο κάτω βλέφαρο.
  • Σχηματίζουμε μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο με το AMC Eyeliner Gel #77και στη συνέχεια εφαρμόζουμε τις False Eyelashes #17Ν.
  • Ολοκληρώνουμε εφαρμόζοντας το Kohl Pencil #01 στο εσωτερικό του ματιού.

 

Χείλη

  • Απλώνουμε το Sleeks Lip Gloss #25 στα χείλη.

Nύχια

  • Ολοκληρώνουμε το look με το Nail Enamel Dream #201.

 

 

Voila!

 

 

 

8 Σχόλια
  1. “If you’re a June bride, you’ll be a bride all your life” ΑΑΑΑΑ!!!! Εγω αυτη την παροιμία την έχω μάθει απο σενα και ως June bride την έχω αγαπήσει ιδιαιτέρως… Οσο για το αν πηγες στο Δήμο Αμαρουσίου να ψάχνεις τους γάμους για να γράψεις ποστ….. Ικανή σε έχω και καθόλου δεν θα με εξέπληττε….
    Καυτά φιλιά από ένα Φάληρο που μαζί με την υγρασια υπερφλέγεται και ιδρώνει….

  2. Kalimera bbgirls!! Stella beautiful June bride, happy anniversary!
    Mou aresei to makigiaz tis Inglot, to smoky einai ligo entono alla oreo!! Ths symfoniso Ju gia erevna tha mporouses na pas kai stin statistiki na zitiseis stoixeia!!
    Tin kalimera mou apo ena akros vroxero kai kryo London!!
    xoxo

  3. ….with thast kind of makeup I’d absolutely say ”I DO!!!”….kαλημέρααα!!

  4. Ναιιιιιι! Συμφωνώ Celia! Κι εγω θα έλεγα I do στο συγκεκριμένο μακιγιάζ. Παρότι είναι εναλλακτικό για νύφες και μόνο, επειδή όλες κάνουν ρομαντικό μακιγιάζ, εντούτοις είναι κλασσικό, συνεπώς πολύ πολύ σικάτο! κι εγω I DΟ!!!

    ΥΓ Κάποιες ούτε βουτιά, ούτε τριήμερο έτσι????
    @MariaA Thanks baby! Και σε σένα happy anniversary, όποτε είναι αυτή! 😉

  5. Μπορώ να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ…Κάθε νύφη καθώς και το φόρεμα που θα βάλει έχουν ένα συγκεκριμένο στυλ.Έτσι και όλο το styling πρέπει να δένει (μακιγιάζ μαλλιά παπούτσια).Το συγκεκριμένο δεν είναι για ρομαντικό στυλ,ούτε για πιο λίτο.Είναι για πιο glamour φόρεματα.Δεν θα ξεχάσω στο γάμο μου ποσο επέμεινε η μακιγιέζ μου για το natural look επειδή ήταν τότε μόδα.Και εγώ της είπα α)θα νομίζει ο κόσμος πως ήρθε σε λάθος γάμο (πάντα με βλέπουν μακιγιαρισμένη)..β)και πως το στυλ του νυφικού,το έκανε ξένο…

  6. Το μακιγιάζ μου αρέσει πολύ και μου θυμίζει το δικό μου μακιγιάζ γάμου..υπέροχο το smoky στα μάτια,η λάμψη στα μήλα και τα nude χείλη!

  7. Όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη μουτρωμένη…Χαμογέλα μαρή τι σου ζήτησαν;;;
    Θέλω να υπενθυμίσω στις νύφες ότι το μυστικό είναι να τονίσουν τα όμορφα χαρακτηριστικά τους και όχι να τα αλλάξουν κι αναρωτιούνται τα συμπεθέρια μην έκαναν λάθος την εκκλησία και τους ήρθε άλλη(αγνώριστη)νύφη!Ένα έλεος κάπου…(ουφφ κι αυτό το έβγαλα από μέσα μου)
    Όσο πιο απλά τόσο πιο καλά κορίτσια,και σας υπενθυμίζω ότι θα βγείτε νυφικές φωτογραφίες που θα τις βλέπουν μετά από 10 χρόνια τα παιδιά σας και θα σας ρωτάνε “γιατί μαμά είσαι έτσι?”(έχετε κι εσείς φωτογραφίες με βάτες και φουντωτά περμαναντέ μαλλιά??χμμμμ…ήμουν σίγουρη.ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ)
    Τα φιλιά μου και στα δικά μας οι ελεύθερες!
    ΥΓ.Και μην τολμήσει καμιά σας να πάει με μαρκαδόρους στα φρύδια ε??Τα παμε αυτά

  8. @Λιτσα:xaxaxa,Λιτσα μου πόσο δίκιο έχεις!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.