Kαλοκαίρι με Apivita.

apivita-open

 

 

Έχω λόγο, που έχω συνδέσει την Apivita με το καλοκαίρι και ο λόγος γίνεται σύντομα 9 ετών. Το παιδικό αφρόλουτρο και σαμπουάν Rinis είναι αναπόσπαστο κομμάτι του καλοκαιρινού του νεσεσέρ, γιατί και πολύ βολικό είναι, αλλά και με το όνομα Apivita, είμαι σίγουρη για την ποιότητά του.

 

Rinis χωρίς δάκρυα

Το συγκεκριμένο σαμπουάν και αφρόλουτρο με μανταρίνι και μέλι έχει ήπιους φυσικούς, καθαριστικούς παράγοντες και συστατικά όπως καλέντουλα και σιτάρι που καθαρίζουν απαλά και βοηθούν στην διατήρηση της υγρασίας στην επιδερμίδα και τα μαλλιά (και από μαλλιά.. άλλο καλό..) Το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι έχει τονωτικές ιδιότητες και βελτιώνει τη διάθεση (αλλά αυτή έτσι κι αλλιώς βελτιωμένη είναι πάντα- είναι θέμα ηλικίας μάλλον)

 

apivita-rinis-

 

(έχουμε και κούπα αγαπημένη  o Μίλης, όπως βλέπετε εδώ..)

 

apivita-cup

 

Και επειδή λοιπόν πρόσφατα φτιάξαμε καλοκαιρινό νεσεσέρ, βρήκα την ευκαιρία να σας πω και για κάποια άλλα προϊόντα της μάρκας που αγαπώ κάθε καλοκαίρι.

 

Suncare Παιδικό αντηλιακό γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα SPF 50 με βερύκοκο και καλέντουλα.

 

APIVITA Suncare eco-bio KIDS spf50

 

 

Suncare Κρέμα Προσώπου με χρώμα SPF 50 με θαλάσσια λεβάντα και κρίταμο, κατά των πανάδων.

 

 

apivita-sun-care

 

 

After Sun Ενυδατική δροσιστική κρέμα –gel για το σώμα και το πρόσωπο με αλόη και θαλάσσια λεβάντα.

 

 

apivita-after-sun

 

 

Face Mask Moisturizing: Μάσκα ενυδάτωσης με θαλάσσια λεβάντα. Με βολεύει πολύ αυτή η μάσκα, έχει το τέλειο μέγεθος για να την παίρνω μαζί μου και συνήθως την απλώνω, μετά το μεσημέρι όταν κάνω ντους, αλλά δεν θα ξανά κολυμπήσω το απόγευμα.

 

apivita-face-mask

 

 

Έχει τύχει, να δοκιμάσετε κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα;

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια μου!Αγαπημένη μάρκα την οποία δεν αποχωριζομαι.Ολο και κάτι θα βρεις στο νεσεσερ μου.Από τα συγκεκριμένα έχω δοκιμάσει το aftersun και το αντηλιακο κατά των παναδων.Και τα δύο με ικανοποίησαν. Φιλιά για μια όμορφη μέρα!

  2. Η μάσκα με θαλάσσια λεβάντα είναι ΤΕΛΕΙΑ!! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι μου αρέσει πάρα πολύ να την χρησιμοποιώ μετα την ηλιοθεραπεία γιατι αφήνει super ενυδατωμένη την επιδερμίδα μου και μυρίζει και θεϊκά!! Φιλιά 🙂

  3. Καλησπέρα!!!
    Ενώ εχω δοκιμάσει παρά πολλά προιοντα της αγαπημένης Apivita!Την αντηλιακη σειρά της δεν έτυχε.
    Θα ήθελα την (εμπειρία) σου αν την εχεις ξανά χρησιμοποιήσει την αντηλιακη προσωπου ,μιας
    και είμαι παθουσα και εγώ!
    Φιλακια

  4. Καλησπέρα. Όλα τα παραπάνω προϊόντα τα εχουμε δοκιμάσει κι εμείς, λέω εμεις βάζοντας και το γιο μου μέσα. Έχω κι εγώ εμπιστοσύνη στην APIVITA και χαίρομαι που ειναι ελληνικη.
    @sofiaT. Την αντηλιακή αυτή τη θεωρώ πολύ καλή και “στρώνει” καλά στο πρόσωπο. Απλά επειδή δεν θέλω χρώμα εχω καταλήξει στο αντηλιακο που φαίνεται στην 1η Φωτό, στο ανοιγμα του ποστ, με δεικτη SPF30, το οποιο και απλωνω από την κορυφη μεχρι τα νυχια.

  5. Τα παραπάνω συγκεκριμένα όχι,αλλά έχω δοκιμάσει αρκετά άλλα προιόντα αυτής της πολύ καλής ελληνικής εταιρείας,ειδικά σαμπουάν,αφρόλουτρα και κρέμες..Μου άρεσαν πολύ τα παιδικά καλλυντικά και σίγουρα θα ενθουσιαστεί η μικρούλα μου αν τα δει!

  6. @Flora.Flora μου σε ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!!!!

  7. Καλημέρα! Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες, ακριβώς τη στιγμή που τελείωσε το αντιηλιακό του Κυρίου Γιώργου, και σκεφτόμουν τι να του αγοράσω… Apivita λοιπόν αυτό το καλοκαίρι, δοκιμασμένη κι ελληνική!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.