Welcome (our) Greek Goddess London!

greek-goddess-london

 

Τουλάχιστον δυο χρόνια (αν όχι περισσότερο..) συζητάμε με την Υπουργό Αωμάτων την δημιουργία ενός δικού της blog σε αγγλική γλώσσα και αρωματική εσάνς, με τον τρόπο και τις γνώσεις που μόνο η Μαρία Αγγελίδου έχει.

 

Νιώθω μεγάλη χαρά, που επιτέλους το όνειρό της και μου, έγινε πραγματικότητα. Φυσικά, θα είμαστε όλες εκεί αλλά ας αφήσω την ίδια, να μας το συστήσει επίσημα.

 

Καλημέρα bb girls!!

Δεν ξέρω αν το πήρατε «μυρωδιά online»,  αλλά εδώ και λίγες μέρες έχω δημιουργήσει τη δική μου ιστοδελίδα, όπου έχω σκοπό να μοιράζομαι τις σκέψεις, απόψεις και εμπειρίες μου.

 

Το website να φανταστείτε το αγόρασα πρόπερσι (!) όταν λανσάρανε τα .london με την προοπτική να κάνω κάτι άμεσα αλλά λίγο κάτι οικογενειακά θέματα υγείας, κάτι προβλήματα στη δουλειά που τελικά με οδήγησαν να ψάξω και να βρω την τωρινή μου δουλειά πέρισυ το Μάρτιο, έβαλαν τα μεγαλόπνοα σχέδιά μου σε αναμονή. Όταν λοιπόν ήρθε φέτος η ειδοποίηση για δεύτερη φορά να πληρώσω το webhosting, το bb boy με «έσπρωξε» να το ξεκινήσω επιτέλους. Χωρίς καμμία ιδιαίτερη προετοιμασία και υλικό λοιπόν μια ωραία πρωία – απόγευμα ήταν – ανέβασα το πρώτο μου post με τίτλο And so it begins… και συστήθηκα επισήμως σαν GreekGoddess.london

 

Σαν τοξότης όπως καταλαβαίνετε η μετριοπάθεια δεν είναι το φόρτε μου και όταν σκέφτηκα τον τίτλο (πριν 2 χρόνια να σημειωθεί) ήθελα να συνδυάσω την καταγωγή μου με το Λονδίνο οπότε το όνομα μου φάνηκε σαν τρομερή επιτυχία – ελπίζω να εγκρίνετε!

 

Αρχικά έχω σκοπό να ανεβάζω Post κάθε δυο μέρες, κυρίως με θέμα τα αρώματα, αλλά οπωσδήποτε και καλυντικά, προιόντα περιποίησης, ταξίδια, φαγητό και γενικά ότι μου φαίνεται ενδιαφέρον.

 

Ελπίζωνα σας αρέσει και να περνάτε μια βόλτα να τα λέμε κι από εκεί!!

 

Έτσι λοιπόν ξεκινάει το ταξίδι…

 

Φιλιά πολλά

MariaA

 

 

greek-goddess-maria

 

 

13 Σχόλια
  1. Μα αφού είσαι ΘΕΑ αγάπη μου, τι το συζητάς? 😉 H μετριοφροσύνη δεν ταιριάζει στους τοξότες! Βουρ λοιπόν και κάνε εσύ τη διαφορά που οφείλεις στο perfume Blogging με μοναδικό MΑREMAIN, όπως μόνο εσύ μπορείς! Εγω σε ανακάλυψα εντελώς τυχαία προχθές κι αυτό που έχω να πω είναι, ότι αν μη τι άλλο η αισθητική του blog είναι εξαιρετική. Για την γραφή τι καινούργιο να πω…. σε ξέρουμε καλά, αλλά τοξότης είσαι… είμαι σίγουρη, ότι θα μας εκπλήξεις και πάλι με νέους υψηλότερους στόχους.
    Love U Maria και κατά το ελληνικότερον….. πάρτους τα σώβρακα!!!!! 😉

  2. Σε πήραμε !!!! Αγαπημένη υπουργό αρωμάτων!!!Αν και θα σε μαλώσω γιατι έπρεπε να ενημερώσεις όλες μας και όχι να σε βρω τυχαία!!!Ξερεις πολυ καλά οτι σε αγαπάμε και εκτιμάμε
    οτι κανείς!!
    Τωρα κάθε πρωί εκτός απο το BB θα ¨εχω και μια ακόμα ευχάριστη επίσκεψη να κάνω για να μαθαίνω
    νεα και να ενημερώνομαι για ενδιαφέροντα πράγματα!!!
    Καλη επιτυχία στο καινούργιο σου ξεκίνημα!!!Σου εύχομαι τα καλητερα!!!!
    Love U GreekGoddess London

  3. @SofiaT Είναι προφανές, ότι δεν πρόλαβε να τα κάνει όλα μαζί. Μόλις στις 19/06 ανέβηκε το πρώτο της ποστ.

  4. Καλή σου αρχή Μαρία!!!!!Τα bb girls είναι μαζί σου και το ξέρεις…

  5. Agapimena mou bbgirls efharisto poly!!!I Julia einai alithia edo kai xronia epemene na kano kati alla olo anavoles imoun. Kai pali an den erxotane i eidopoiisi na ananeoso to hosting den tha ginotane!!
    Elpizo na erxeste ki apo kei mia volta kai fysika tha synexiso anellipos na grafo gia to bb giati opos kai na to kanoume den afino to ypourgiko mou throno!!!
    Filia polla!!!

  6. agapimenh moy yporge aromaton kali arxi! ax! bre @julia me ta bbgirls talenta sou!!! filakiaaaaaaa

  7. Καλή αρχή σου εύχομαι, με πολλλλλλέεεεεεςςς επιτυχίες!!

  8. Όσα συγχαρητήρια κι αν πω θα είναι λίγα, κι οι ευχές που σου στέλνω είναι όσα τα άστρα του ουρανού!
    AIM YOUR ARROWS AT THE SUN, ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥ!

  9. …καλέ,σε ακολουθούμε και σε ig και tw και στο blog…..θεάάάάά,αγάπη μου…

  10. θα ειμαι σιγουρα μια απο τις φανατικοτερες αναγνωστριες και θαυμαστριες!!!!! τελειο το νεο blog-παω να κανω αμεσως follow και σε ολα τα social!!!!

  11. Καλή αρχή Υπουργέ! Σε ακολουθούμε παντού και σε στηρίζουμε. Brake a leg!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.