10 αγαπημένα Nude κραγιόν.

NUDE-

 

Το καλοκαιράκι είναι εδώ για τα καλά, ε όσο να’ ναι όλο και κάποιο μπανάκι έχετε κάνει στη θάλασσα, όλο και λίγο χρυσαφένιο χρωματάκι (με ασφάλεια) έχει πάρει το πρόσωπο σας και τώρα είναι η ιδανική εποχή για να βάλετε μπρος και το αγαπημένο σας nude κραγιόν, μια που στο μυαλό σας το έχετε ως το «εύκολο» καλοκαιρινό item, μια στρώση και είσαστε έτοιμες!

 

Λάθος. Γελιέστε αν νομίζετε ότι τα πράγματα είναι τόσο απλά. Έχετε υπ’ όψιν σας ότι ειδικά τα nude κραγιόν θέλoυν την δέουσα προσοχή γιατί ως τέτοια που είναι – nude- δηλαδή, δύσκολα «συγχωρούν» λάθη.

 

Αυτά είναι τα βασικά βήματα για τέλεια nude (και όχι naked) χείλη.

 

Απολέπιση DIY

 

Οι nude αποχρώσεις μπορεί να τονίσουν ακόμα περισσότερο τις ατέλειες ή την ξηρότητα των χειλιών. Με ένα βρεμένο πανάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα κάντε απαλή απολέπιση για να προετοιμάσετε τα χείλη σας.

 

Lip Balm

Ένα άχρωμο lip balm θα σφραγίσει την ενυδάτωση ενώ θα βοηθήσει να σταθεροποιηθεί το κραγιόν σας. Προτιμήστε ένα lip balm σε ματ υφή και αποφύγετε τα πολύ λιπαρά και glossy balms.

 

Διαλέξτε την απόχρωση

Για να επιλέξετε την σωστή απόχρωση του nude κραγιόν έχετε σαν οδηγό την απόχρωση της επιδερμίδας σας. Αν έχετε ανοιχτή επιδερμίδα προτιμήστε αποχρώσεις του ροζ ή και τελείως ουδέτερες μπεζ αποχρώσεις. Αν έχετε σταράτη επιδερμίδα προτιμήστε αποχρώσεις του ροδακινί.

 

Κάντε το περίγραμμα

Αν τα χείλη σας είναι nude υπάρχει φόβος να «εξαφανιστεί» το περίγραμμα τους και το αποτέλεσμα να μην είναι κολακευτικό. Επιλέξετε ένα μολύβι χειλιών σε ουδέτερη «αόρατη» σχεδόν απόχρωση κάντε το περίγραμμα και με το ίδιο μολύβι γεμίστε και τα χείλη για να έχει μεγαλύτερη σταθερότητα το κραγιόν. Δοκιμάστε το  Radiant Professional Softline Lip Pencil No 15 Nude

 

Απλώστε το κραγιόν

Όταν έρθει η ώρα – επιτέλους- του κραγιόν, επιλέξετε μια ενυδατική φόρμουλα που παράλληλα θα φροντίσει και θα περιποιηθεί τα χείλη και αποφύγετε τις ματ φόρμουλες. Δεν κολακεύουν σχεδόν καμία μα καμία γυναίκα όποιας ηλικίας και αν είναι.

 

Τελειώστε με lip gloss

Το τελευταίο βήμα είναι η εφαρμογή ενός nude lip gloss. Το τέλειο nude στόμα σας, είναι έτοιμο!

 

 

Aν και τα nude κραγιόν δεν είναι και ιδιαίτερα ψηλά στις προτιμήσεις μου (το ξερετε αυτό) παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια δοκιμασμένα ωραία nude κραγιόν της αγοράς.

 

Clinique Chubby Stick σε απόχρωση Heaping Hazelnut

 

clinique-chubby-stick-heaping-hazelnut

 

Burberry Nude Rose No 25

 

burberry-beauty-lip-cover-nude-rose

 

L’Oreal Paris Color Riche Nudes by Julianne

 

loreal-paris

 

 

Tom Ford Lip Color σε απόχρωση Pink Dusk

 

tom-ford-lip-color-pink-dusk

 

Estee Lauder Nude Velvet

 

estee-lauder-nude-velvet

 

 

Mac  Lipstick σε απόχρωση Honeylove

 

 

mac-1

 

Giorgio Armani Rouge Ecstasy σε απόχρωση Androgyno

 

giorgio-armani-rouge-ecstas

 

 

Maybelline New York Color Sensational Nude Lust

 

maybellline-color-sensational-nude

 

 

 

 

Inglot Num No 172

 

inglot-nude

 

 

Rimmel London, Kate, Lasting Finish No 038

 

 

RIMMEL_KATE-LASTING-FINISH_

 

Εσείς έχετε κάποιο nude κραγιόν στο νεσεσέρ σας, που να σας αρέσει να μας το πείτε;

 

 

18 Σχόλια
  1. …kαλημέραααα…ααααχ,το κραγιόν της Kate Moss…λατρεμένο…

  2. Απο clinique το nude pop και απο Make Up For Ever το νουμερο 1 μολυβι που το φορας και μονο του!!!!

  3. …εμένα τα nudes είναι τα αγαπημένα μου…προτιμώ nudes χείλη και πιο έντονα μάτια αλλά μου αρέσει και το αντίστροφο…ανάλογα με τη διάθεση.

  4. Λατρεύω Nude. Ανατρίχιασα με τις αποχρώσεις που είδα. Κυριολεκτώ! Θα σας προτείνω 2 αγαπημένα δικά μου. Shiseido BE208 και Mac Blankety.

  5. nyx soft matte lip cream abu dhabi
    με 6 δολλαριακια και εφυγες!

  6. Δεν το πολυέχω με το nude κραγιόν, αλλά σίγουρα επιβαλλεται στο smoky. Αγαπώ, ωστόσο πολύ τις ροζ-nude αποχρώσεις κι οχι τις μπεζ-nude. Δεν εχω καλύτερο από το Golden Rose 104. Το απόλυτο ροζ-nude, που δεν έχω βρεί ουτε μια γυναίκα που να μην της πηγαίνει τέλεια η απόχρωση!. Μόνο με 4€!

  7. Ωραιότατα φαίνονται όλα (ειδικά του T.F. και της Maybelline), αλλά προσωπικά δεν το πολυέχω. Θα φταίει -υποθέτω- ότι δεν έχω μεγάλα χείλη και προτιμώ να τα τονίζω (το κόκκινο κραγιόν δεν το απoχωρίζομαι σε καμία έξοδο).

  8. Θα δεχομουν πολύ ευχαρίστως να υιοθετησω τη nude απόχρωση για τα χείλη, αν ήξερα οτι θα μου βγει τέλεια το smoky στα μάτια. Προς το παρόν δεν έχω πεισθεί.Πάντως, η ροζέ απόχρωση στις ξανθές νομίζω ότι είναι πιο ωραία απο την μπεζ.Τέλος, Συμφωνώ απόλυτα με τη ματ υφή, δεν μου αρέσει στα nude χείλη.

  9. Τα τιμώ (και) τα nude. Αγαπημένα του νεσεσέρ μου–> Mac: Shy Girl και Japanese Maple, Rimmel: Apocalips lip lacquer Nude Eclipse, Avon: Blush Nude.

  10. Αγαπάω πολύ τα nude,ειδικά το καλοκαιράκι,και τα βρίσκω πολύ σέξυ σε συνδυασμό με περίγραμμα λίγο πιο σκούρο(στυλ Μπριζίτ Μπαρντό).Τα τιμώ συχνότατα,ειδικά στη δουλειά μου. Έχω ένα σωρό και αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποια αυτά είναι 3: το Notice Me Nude και Sparkling Nude από AVON και το Iconic Giordani Gold Pink Nude από Oriflame.

  11. Αγαπώ πολύ τα nude κραγιόν, θυμάμαι παλιά (πολύ παλιά)που δεν υπήρχε η έννοια του nude κι έψαχνα να βρω ένα με μανία, κατέληξα να πάρω concealer σε λίγο σκουρότερη απόχρωση και να το φοράω στα χείλη με λίγο lip gloss! Πολλά έχω πάρα πολλάτο πιο τελευταίο που είναι και liquid και matte είναι από την Crime Velvetines (δεν έχω ξεχάσει την υπόσχεσή μου για το ποστ με τα liquid lipsticks) σε απόχρωση Bleached.
    Φιλιά πολλά BBgirls!!

  12. Τόσο καιρό έπαιρνα μάλλον λάθος αποχρώσεις και ήμουν σαν το εκρού του νεκρού.Μέχρι που μια κοπέλα στα Hondos ή στα sephora δεν θυμαμαι,μου είπε πως το μυστικό είναι η απόχρωση να μοιάζει με το εσωτερικό των χειλιών μου.Από τότε μπορώ να πω έπαψα να μοιάζω με φάντασμα αλλά δεν είμαι και σίγουρη τώρα που το σκεφτομαι αν αυτό τελικά ειναι το nude για το οποίο συζηταμε.Εγώ πάντως δείχνω μονιμα σαν να μη φοράω κραγιόν αν είναι ματ ή σαν να φοράω ενα απλό liposan και τιποτα άλλο.
    Μουτςςςς

  13. Nude με πάθος. Δυστυχώς, έχω εθιστεί τόσο στις nude αποχρώσεις που όταν φορέσω κάτι λίγο πιο έντονο μου φαίνεται περίεργο. Δύο δεν αποχωρίζομαι. Τι KORRES guava lipstick 25 natural purple και το 120 dollface της ck one, που γνώρισα χάρη στην Τζούλια.

  14. @όλες: Καλέ, τι ωραίες ιδέες για nude κραγιόν μας δώσατε, bb girls!!

    You rock… nude!!

    xxxx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.