Stella’s Recip-Y: Men’s Complete Night Serum, για τα bb boys!

stellas-recipy-men's serum-open

 

 

«Καλά τι κάνεις τόσο καιρό; Δεν έχεις δει αυτές τις δυσχρωμίες και τις πανάδες, εδώ στα ζυγωματικά μου; Κι εδώ στα μάτια… πως το λέτε εσείς; Πόδι της πάπιας… πόδι του πετεινού… αυτό το πόδι τέλος πάντων….  Μεγαλώνω, δεν το βλέπεις; Έχω κάνει σακούλες… Ένα σέρουμ και για μας, χάθηκε να κάνεις;»

 

Τάδε έφη το bb boy μου μπροστά στον καθρέφτη αγαπητές μου φίλες, σε κρίση πανικού για να μην νομίζουμε, ότι είναι μόνο δικό μας προνόμιο και να μου ζητά και την ευθύνη που μέχρι τότε δεν είχα φροντίσει να εντοπίσω τα προβλήματα του δέρματος του και της ηλικίας που περνά, ώστε να έχω φροντίσει έγκαιρα να δημιουργήσω, ένα προϊόν αντιγήρανσης μόνο για κείνον! Μην φανταστείτε, ότι μιλάμε για κανέναν φοβερό κοκέτη….  Λουσιματάκι, κολονίτσα κι έξω απ΄ την πόρτα.  Το καλοκαίρι τον κυνηγάω στην παραλία για να βάλει λίγη αντηλιακή που την σνομπάρει…. Αλλά τώρα… Ήρθε η ώρα της κρίσης! Φυσικά εγώ ευθύνομαι για τις πανάδες και τις δυσχρωμίες του κι εκείνες τις ρυτιδούλες στο πόδι του …πελεκάνου… Ποιος άλλος, θα μου πείτε;

 

Την ίδια περίοδο αρχίσατε κι εσείς δειλά δειλά να μου ζητάτε, για τα δικά σας bb boys.  «Κάτι εύκολο, κάτι πρακτικό, κάτι χωρίς πολλά πολλά, αλλά να κάνει πολλά….»

 

Οι άντρες δεν αγαπούν τις κρέμες, το ξέρουμε.  Όπως μου έγραψε κι ο Αλέξανδρος ένα από τα bb boys που μόνος του χτύπησε την πόρτα των Stella‘s Recip-Y αναζητώντας το δικό του καλλυντικό «συμφωνώ, ότι οι άνδρες δεν πρόκειται να καθίσουν να ασχοληθούν και πολύ, οπότε κάτι απλό και συμπυκνωμένο».  Όντως, λίγοι θ‘ ασχοληθούν λίγο παραπάνω με κάποιο προϊόν που θέλει λίγη φροντίδα, ένα μασάζ, μια προετοιμασία.   Σύντομα θα το βαρεθούν και θα τ’ αφήσουν.

 

man-face-cream-1

 

Ένα βραδινό σερουμ όμως που τα κάνει όλα, την ώρα της ημέρας που θα φροντίσουν τον εαυτό τους και θα χαλαρώσουν, την ώρα που θα έχουν κάνει το μπάνιο τους, μετά από έναν απλό και γρήγορο καθαρισμό με αγνό σαπούνι ελαιολάδου, ακόμα κι αντί του after shave. Ένα φυσικό, αγνό προϊόν που θα απορροφηθεί αμέσως, χωρίς λιπαρότητα και θα τους δώσει το απαραίτητο push up, για να ξυπνήσουν το πρωί πιο φρέσκοι, πιο αναζωογονημένοι, πιο λαμπεροί.   Ένα τέτοιο προϊόν είναι, ότι χρειάζονται!

 

Έτσι δημιουργήθηκε το MENS COMPLETE FACE AND EYE NIGHT SERUM.   Είναι το μοναδικό καλλυντικό που χρειάζονται και τους καλύπτει σε όλα, γι΄ αυτό είναι και πιο ενισχυμένο από τα γυναικεία serums των Stellas RecipY.  Ολες μας ξέρουμε πόσο ανεκτίμητα είναι τα serum  στην καθημερινή μας φροντίδα αντιγήρανσης, τώρα μπορουν να το διαπιστώσουν και τα bb boys μας.  Όπως και όλα τα προϊόντα S.R είναι φτιαγμένο από 100% βιολογικά, φυτικά και αιθέρια έλαια και φυσικά συστατικά, χωρίς ίχνος συντηρητικού ή άλλου χημικού πρόσθετου.

 

 

Φοριέται μόνο βράδυ, ακόμα και μετά το ξύρισμα, δυο με τρείς σταγόνες σε όλο το πρόσωπο και στην περιοχή των ματιών, αλλά και στον λαιμό ή όπου εμφανίζονται σημάδια γήρανσης.  Περιέχει τον πολύτιμο «μαροκινό χρυσό» το αργκάν, με 80 % μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, Ωμέγα 9 και 6 και σημαντικό ποσοστό λινολεικού οξέος. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητα του σε βιταμίνη Ε είναι μακράν το πιο ενυδατικό, θρεπτικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό έλαιο.

 

Ειδικά για την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια αλλά και για τους ερεθισμούς του ξυρίσματος, καθώς και τις δερματικές διαταραχές, περιέχει καλέντουλα και λεβάντα. Επίσης, δραστικά αιθέρια έλαια εσπεριδοειδών για τη θαμπάδα και τις δυσχρωμίες και προπαντός κάποια, από τα πιο πολύτιμα και δραστικά συσφικτικά, αντιρυτιδικά κι αντιγηραντικά αιθέρια έλαια και βιταμίνες. Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση, εξισορρόπηση και λάμψη σαν αυτή που χαρίζει ένας ήρεμος ξεκούραστος ύπνος.

 

Ένα comfort προϊόν από τα Stella’s Recip-Υ για τα bb boys μας.

 

MEN’S COMPLETE

FACE AND EYE NIGHT SERUM

Anti-Ageing, Anti-Wrinkle, Balance, Firming, Clear & Glowing

 

Stella

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

9 Σχόλια
  1. να….σου ξαναπώ το σχόλιό του πέρυσι όταν το δοκίμασε??? “ρε συ αυτό κάνει δουλειά……”

    ναι ναι….. και ετυχώς που είναι όλα σε ένα χαχαχα

  2. Νομίζω το συγκεκριμένο serum θα ήταν ιδανικό για τον δικό μου bbman που αρνείται πεισματικά,εκτός από aftershave gel,να βάλει οποιαδήποτε άλλη κρέμα στο πρόσωπό του..

  3. @Χαιδω Ναι, ναι! Θυμάμαι πολύ καλά! Κι απ΄ ότι αντιλαμβάνομαι για να το ξαναθέλει, του έκανε όντως δουλειά!
    @Maryl Ακριβώς αυτό είναι το σκεπτικό. Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά!

  4. Αυτό το “πιο ενισχυμένο” εδώ μου ‘κατσε! Δηλαδή εγώ να μην το πάρω???

  5. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ γεια σου αγαπημένη! Εσεις φοράτε (ελπίζω) και τις κρέμες σας το βράδυ. Συνεπώς μια χρήση ενός πιο ενισχυμένου σέρουμ θα ήταν κατάχρηση. Στα αιθέρια λειτουργούμε πάντα με φειδώ, γιατί είναι ήδη πολύ δραστικά. Πολλά φιλιά!

  6. Μα ακόμη να καταλάβεις ότι εσύ φταις για όλα?!? Εσύ δημιούργησες το πρόβλημα, εσύ πρέπει να το λύσεις!! Έτσι κι ο δικός μου παθαίνει κρίσεις και μετά κλέβει τις κρέμες μου (τη δικη σου δηλαδη απ’ το ψυγείο)και αλείβεται τα βράδια.

  7. Και ύστερα από αυτά που διάβασα,ειδικά το σημείο που λέει ” γι΄ αυτό είναι και πιο ενισχυμένο από τα γυναικεία serums των Stella’s Recip–Y” τι πιστεύεις ότι θα κάνω αγαπημένη μου μαγισσούλα;;; Σωστά…και είμαι σίγουρη την ίδια σκέψη κάναμε όλες μας 😉
    Μουτςςς

  8. @MariaA Μα φυσικά! Φυσικά!!! Πρέπει να προβλέπουμε ΚΑΙ αυτό! Φιλια!
    @Λιτσα Λιτσάκι, απάντησα ήδη στην Αλεξάνδρα σχετικά. Εξάλλου μην ξεχνάς, ότι το συγκεκριμένο προιόν είναι στοχευμένο και παρασκευασμένο για τις ανάγκες ενός διαφορετικού κοινού. Φιλιά πονηρούλα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.