Abercrombie & Fitch: Το αντρικό άρωμα “First Instinct”

 abercrombie-1

 

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να υποδεχτούμε και στην Ελλάδα το πρώτο αντρικό άρωμα του Οίκου Abercrombie & Fitch  με την ονομασία «First Instinct”.

 

Εμπνευσμένο από την πρώτη στιγμή έλξης, όταν οι κόσμοι δύο ανθρώπων συγκρούονται και η σπίθα ανάβει, το ‘First Instinct’ είναι η αποτύπωση αυτής της σπινθηροβόλας πρώτης ματιάς και της αμοιβαίας έλξης που γεννιέται αμέσως. Τα συναισθήματα αυτής της πρώτης στιγμής δεν περιγράφονται με λόγια, ούτε  μπορεί να τα προβλέψει κανείς.

 

Ο άνδρας που φοράει το ‘First Instinct’ είναι ανεπιτήδευτα αισθησιακός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του. Ριψοκίνδυνος, είναι σίγουρος ότι θα σε αιχμαλωτίσει με την ενέργειά του και την αυθόρμητη γοητεία του.  Το ‘First Instinct’ θα μεταφέρει τον ίδιο και τη σύντροφό του πίσω στο χρόνο, σ’ εκείνη τη μαγική στιγμή που ένιωσαν για πρώτη φορά τη χημεία να τους ενώνει και τη σπίθα ν ’ανάβει ανάμεσά τους.

 

Με βάση από άμπαρο και musk,  αρωματικό πιπέρι στις νότες καρδιάς και τζιν με τόνικ και πεπόνι στις νότες κορυφής, το ‘First Instinct’ είναι ένα σύγχρονο ανδρικό άρωμα.

 

abercrombie-3

 

 

Με καταβολή την κληρονομιά του Οίκου Abercrombie & Fitch, η συσκευασία επιδεικνύει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Στο καθαρό σχήμα του μπουκαλιού προβάλλεται ένα μοναδικό σχεδιαστικό στοιχείο χάρη στην κυματιστή επιφάνεια και στις δύο όψεις, ενώ το διαυγές γυαλί επιτρέπει να φανεί το διακριτικό γαλάζιο-γκρι χρώμα του αρώματος.  Τα ασημί μεταλλικά στοιχεία, που διακοσμούν το εύχρηστο ανάγλυφο καπάκι, καθώς και η επιμεταλλωμένη πλάκα με το λογότυπο της μάρκας στη μία πλευρά του μπουκαλιού, δίνουν στη συσκευασία μία έντονη προσωπικότητα.

 

Οικογένεια του Αρώματος: Fougere Aromatic Amber

 

Χάρη σ’ ένα συνδυασμό αρωμάτων για τον άνδρα που βασίζεται στο πρώτο του ένστικτο, στην πρώτη εντύπωση,  αυτό το τολμηρό άρωμα με νότες fougere και ανατολίτικη αύρα αναδεικνύει  μία  νέα εξαιρετικά αρρενωπή δημιουργία.  Αισθησιακό, μεθυστικό και ακαταμάχητο.

 

Νότες κορυφής : Tζιν με τόνικ που ηλεκτρίζει και Πεπόνι Κiwano, ξεπηδούν από τις νότες κορυφής ενισχύοντας τον αισθησιασμό, την αδρεναλίνη και τη νεανική αισιοδοξία.

 

Νότες καρδιάς : Πιπέρι Szechuan  ανάβει την σπίθα για την έλξη που μαγνητίζει, ενώ τα φύλλα βιολέτας δίνουν ένταση και μία αίσθηση εσπεριδοειδών για να αποδώσει τη ζεστασιά της ακαταμάχητης αρρενωπότητας.

 

Νότες βάσης: Φιλήδονο musk αναμειγνύεται απαλά με το λαμπερό άμπαρο δημιουργώντας μία συναρπαστική ένταση  και  ακαταμάχητη έλξη.

 

abercrombie-4

 

 

“Ήθελα να δημιουργήσω ένα μοντέρνο άρωμα που ισορροπεί ανάμεσα στα δροσερά στοιχεία της οικογένειας fougere με τη ζεστασιά των αρωμάτων της Ανατολής. Όλες οι νότες μαζί δημιουργούν ένα άρωμα με παγκόσμια απήχηση που αντιπροσωπεύει τον άνδρα Abercrombie & Fitch και όχι μόνο.” – Phillippe Romano, Αρωματοποιός First Instinct.

 

To άρωμα “First Instinct” κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη:

 

Edt 100 ml        75.61€ Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Εdt 50 ml          55.45€ Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

Εdt 30ml           40.33€ Προτεινόμενη Λιανική Τιμή

 

 

Θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Κ.

Είμαι ο Κωνσταντίνος.
Μεταξύ των επαγγελματικών μου δραστηριοτήτων και των πατρικών καθηκόντων μου, ψυχοθεραπεύομαι διαβάζοντας για την αντιγήρανση, τα νέα συστατικά και τις νέες τεχνολογίες στην περιποίηση αλλά και κάθε τι που αφορά το αντρικό grooming και περιποίηση, τις οποίες και παρουσιάζω και στο e-shop www.beautypaths.eu

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!!Απο αυτά που διάβασα πρεπει να είναι μαγευτικό και λόγω οτι ο σύζυγός μου εχει τρέλα με τα αρώματα μηπως πρέπει να του κανω ενα δωρακι?

  2. Διαβάζοντας τα συστατικά του καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι πολύ ελκυστικό και θελκτικό..μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα αρώματα και όχι μόνο για άντρες..Συχνά φοράω αντρικά αρώματα που με έχουν τραβήξει πολύ!

  3. Αυτο με τις νότες κορυφής Τζην και τόνικ, πολύ μ΄έφτιαξε… Θα μου αρέσει σίγουρα και δη σε συνδιασμό με τα εκπληκτικά amber & musk. Αν βγει version βέβαια, με ρούμι θα ξετρελλαθει ο δικός μου! Φιλιά σε όλους! Thank God is Friday!

  4. @Konstandinos: Μπράβο,μπράβο βρε Κωνσταντίνε! Όχι μόνο να το πίνουμε το αγαπημένο G&T, να το ψεκάζουμε κιόλας! (συμφωνώ με Maryl, αυτό είναι ένα αντρικό άρωμα που θα ήθελα και εγώ πολύ να δοκιμάσω..)

  5. Συμφωνω!!!!Και γω αρκετες φορές βαζω αντρικό άρωμα μου φαίνεται οτι κρατάει πιο πολυ!!

  6. Πολύ ωραία! Τα αρώματα με νοτες ποτων εχουν αρχισει να κανουν την εμφάνιση τους κι εχουν επιτυχια- Stella υπαρχουν πολλά αρώματα με νότες από ρούμι για τον καλό σου!
    Τα fougere ειναι εξαιρετικα και φοραω πολλες φορες ανδρικα αρωματα που αγοραζω για μενα και καταληγουν σε άλλου το συρταρι!!

  7. Ούτε πεπόνια ούτε πιπέρια ούτε τίποτα.Μου αρκούν λίγα πατατάκια με το τζιν μου.Στην υγειά μας
    Μουτς
    ΥΓ. ας ψεκαστεί με First Instinct ο σερβιτόρος που θα με σερβίρει 🙂

  8. @MariaA Πολύ μ΄ενδιαφέρει να μαθω τα αρωματα με ρούμι…. Αν δεις το μήνυμα γραψε ποια υπερτερούν και ξεχωρίζουν (και ως ποιότητα αρωματος, όχι μόνο ρουμιού έτσι? 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.