Carroten, Beach Party 2016!

 

carroten-open

 

Tην Κυριακή 31 Ιουλίου στο Varkiza Resort – Yabanaki το Carroten σε συνεργασία με τον Sfera 102,2 διοργάνωσαν με επιτυχία το beach party του φετινού καλοκαιριού.

 

Το Carroten, και ο  Sfera 102,2 έδωσαν στους ακροατές  την δυνατότητα να διαμορφώσουν το καλοκαιρινό playlist του σταθμού επιλέγοντας για ένα μήνα το αγαπημένο τους καλοκαιρινό τραγούδι, playlist το οποίο αποτέλεσε και τον πυρήνα του καλοκαιρινού πάρτυ που πραγματοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή του Ιουλίου στο Varkiza ResortYabanaki με ένα μοναδικό Carroten live radio show από τον Sfera 102,2 FM!

 

Οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νάνσυ Αντωνίου και Παναγής Τζωρτζάτος από τη μία το μεσημέρι μέχρι τις τρεις αναμετέδιδαν το παλμό του beach party που ήταν γεμάτο από εκπλήξεις και δώρα Carroten γιατί το καλοκαίρι προκαλεί να το ζήσουμε με τον καλύτερο τρόπο προστατευμένοι και μαυρισμένοι.

 

 

carroten-2

 

 

Carroten Boys & Girls, από νωρίς το μεσημέρι, μοίραζαν στους θαμώνες του Varkiza ResortYabanaki, δείγματα Carroten Mat Look για υπέροχη ματ καλοκαιρινή επιδερμίδα, Carroten Magic Tanγια έντονο μαύρισμα και προστασία και Carroten Tattoo Protection Oil, για την προστασία του tattoo και της επιδερμίδας ενώ είχαν ετοιμάσει και διάφορα παιχνίδια στην άμμου όπως σκοποβολή με νεροπίστολα, διελκυστίδα με πετσέτες και ρακέτες. Οι νικητές των παιχνιδιών κέρδισαν από μία τσάντα γεμάτη αντηλιακά Carroten.

 

carroten-3

 

 

Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη παρέα του Carroten και του Sfera 102,2, έφθασε ο νέος καλλιτέχνης αποκάλυψη της Panik Reocords, Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με το Carroten Tattoo στο τραγούδι του «Όλα στιγμές» γιατί το καλοκαίρι είναι στιγμές που αξίζει να τις ζούμε.

 

4 Σχόλια
  1. Sunday post!! Καλημέρα Τζου, καλημέρα bbgirls!!! Αγαπώ carroten, η σχέση μας ήταν μίσους στην αρχή, αν θυμάστε μύριζαν απαίσια όταν πρωτοβγήκαν στην αγορά αλλά τώρα είναι εξαιρετικά ευχάριστη! Ζηλεύω με τα beach party που μας δείχνεις το Yabanaki το αγαπώ πολύ!!

  2. Είναι πολύ ωραίο και έξυπνο το άνοιγμα των εταιρειών στον κόσμο με τέτοιους τρόπους. Όπως και να το κάνουμε καλοκαίρι χωρίς Carroten δεν γίνεται… Καλό υπόλοιπο Κυριακής.

  3. Πολύ ωραίο event που δυστυχώς έχασα λόγω διακοπών..φέτος χρησιμοποιησα για τη μικρούλα μου το 50αρι παιδικό γαλάκτωμα Carroten και έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

  4. Carroten Mat Look? μου έχει ξεφύγει αυτό..
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.