Bvlgari Omnia Paraiba: Let’s samba!

Bvlgari-Omnia-Paraiba-Perfume-Ad-Campaign

 

 

Αν ένα άρωμα δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τους Ολυμπιακούς αγώνες του Rio 2016, αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο, παρά το Bulgari Omnia Paraiba, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

 

To Omnia Paraiba αποπνέει τις εξωτικές ευωδιές της Βραζιλίας, τις μεθυστικές νότες της μοναδικής της φύσης, «χορεύει» στους αισθησιακούς ρυθμούς της και κλείνεται σε ένα πολύτιμο μπουκάλι στις αποχρώσεις της πολύτιμης τουρμαλίνης.

 

O Bulgari εγκαινιάζει ένα νέο «άλμπουμ» αρωματικών θαυμάτων με έμπνευση από την εξωτική Βραζιλία. Το Omnia Paraiba είναι ένας ύμνος στη ζωντάνια, τη μαγεία και τους ρυθμούς της Βραζιλίας, μίας χώρας που δεν μοιάζει με καμία άλλη.  Από τους θεαματικούς καταρράκτες Ιγκουάσου και τα τροπικά δάση του Αμαζονίου, μέχρι τις παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο και τη φουτουριστική αρχιτεκτονική της πρωτεύουσας Μπραζίλια, η Βραζιλία είναι μοναδική.
Ο μεγάλος οίκος κοσμηματοποιίας όμως, ανακάλυψε τον μοναδικό πολύτιμο λίθο στην τροπική Εδέμ της χώρας στην περιοχή Minas Geraias, την τουρμαλίνη.
 

omnia-1

 

Στη νέα αρωματική δημιουργία του αρωματοποιού Alberto Morillas περικλείονται όλες οι λαμπερές όψεις του γαλαζοπράσινου πολύτιμου λίθου σε συνδυασμό με τα μεθυστικά λουλούδια και τα εξωτικά φρούτα της χώρας! Η τουρμαλίνη άλλωστε είναι ένας σπάνιος πολύτιμος λίθος και σε μερικές περιπτώσεις, ακόμη ακριβότερος και από διαμάντι.

 

 

Το άρωμα των Τροπικών

Από την πρώτη στιγμή το άρωμα αναδύει την ουσία της τροπικής φύσης και τους ζωηρούς, Από την πρώτη στιγμή το άρωμα αναδύει την ουσία της τροπικής φύσης και τους ζωηρούς, αισθησιακούς ρυθμούς της Βραζιλίας.

 

 

Bvlgari Omnia Paraiba Fragrance

 

 

Νότες κορυφής

 

Το άρωμα ξεδιπλώνει τη φρουτώδη φρεσκάδα με έναν ύμνο στη χαρά της ζωής τη βραζιλιάνικη «alegria»! Από τις πικρές και ζουμερές νότες του νεραντζιού που έχει τη δική του ποικιλία στην καρδιά της Καραϊβικής, στο νησί Κουρασάο (εκεί που φτιάχνεται και το υπέροχο ομώνυμο λικέρ) η αίσθηση του δροσερού τροπικού φρούτου «χορεύει» με  το φρούτο του πάθους, που χαρίζει μία εξωτική, ζωηρή και απολαυστική αρωματική νότα…

 

 

Νότες καρδιάς

Το πάθος και η πολυτέλεια της βραζιλιάνικης γαρδένιας δίνει «φωτιά» στο υπέροχο άρωμα. Δεν είναι τυχαίο ότι η γαρδένια ονομάζεται «το άρωμα της ευτυχίας»! Και μάλιστα εδώ ο αρωματοποιός ανακάλυψε μία ποικιλία ακόμη πιο μαγική, ηλιόλουστη και με μεθυστική,  κρεμώδη ευωδιά. Στην καρδιά λοιπόν του αρώματος συνδυάζεται μοναδικά με το Βραζιλιάνικο λουλούδι του πάθους που τα γαλάζια του πέταλα αποπνέουν ένα λεπτό άρωμα με αφροδισιακές ιδιότητες!

 

 

Νότες βάσης: Ο καρπός των θεών, το κακάο ρίχνει τα μάγια του…
Ο αισθησιασμός των Βραζιλιάνων έχει τις ρίζες του στην απόλυτη ομορφιά της Φύσης. Στις νότες βάσης, η θερμοκρασία… ανεβαίνει, ο αρωματικός ρυθμός γίνεται… ξέφρενος ενώνοντας τη διαχρονική κομψότητα του vetiver με την υπνωτική ευωδιά των κόκκων του κακάου, αφήνοντας στην επιδερμίδα μία αίσθηση σαν τη ζέστη από τις αχτίνες του ήλιου!

 

 

Ένα μπουκάλι-σύμβολο
Ένα τόσο υπέροχο άρωμα δεν θα μπορούσε παρά να κλείνεται και σε ένα πολύτιμο μπουκάλι. Σαν δύο κύκλοι που ενώνονται στο άπειρο, το Omnia Paraiba με τις αέναες καμπύλες του συμβολίζει τα βουνά της Βραζιλίας, τις φιδίσιες γραμμές των τεράστιων ποταμών που διασχίζουν τη χώρα και τα κύματα του ωκεανού… Οι μοναδικές αποχρώσεις του τιρκουάζ αναπαριστούν τον αγαπημένο πολύτιμο λίθο του οίκου Bulgari από τις αρχές της δεκαετίας του ’60, την τουρμαλίνη, ένα χρώμα που αγγίζει τη μυθολογία της Βραζιλίας αλλά και την παράδοση της Μεσογείου!

 

omnia-3

 

 

 

Το  πρόσωπο του αρώματος είναι η Edita Vilkeviciute που ενσαρκώνει με κομψό και αισθησιακό τρόπο την ουσία ενός μοναδικού αρώματος με την υπογραφή ενός κοσμηματοποιού… Θηλυκότητα, πολυτέλεια και μία πινελιά εξωτισμού.

 

 

 

 The girl from Ipanema, φοράει Bvlgari Omnia Paraiba.

 

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Φοβερό το μπουκάλι,έρωτας!
    Μουτςς

  2. Μια νέα αγάπη γεννιέται. Μήπως γίνεται να το φορέσω σαν κόσμημα;

  3. Υπεροχο άρωμα οσο για το μπουκάλι δεν εχω λόγια….κόσμημα!!!

  4. @όλες: Έχετε απόλυτο δίκιο. Ειναι από τα αρώματα που αγοράζεις απλά και μόνο για να το εχεις σαν κόσμημα στην τουαλέτα. Υπέροχο μπουκάλι και το Omnia αυτό καθαυτό, εχει γράψει τη δική του ιστορία.

  5. Απο την γνωστη οικογενεια δεν θα περιμενα φυσικα ενα αρωμα κατωτερο του ονοματος της,και ο σχεδιασμος του υπεροχου μπουκαλιου εμενα με παραπεμπει κατευθειαν στην Σπετσιωτικη καταγωγη της.

  6. …περιμένω πάντα με αγωνία τέτοιου είδους αναρτήσεις για να διαβάσω τι,νομίζετε;;;Τις λεπτομέρειες που αφορούν στη συσκευασία και το μπουκάλι….

  7. Πραγματικά το κλασικό μπουκάλι του Bulgari το έχω σαν διακοσμητικό στην τουαλέτα μου,είναι σαν κόσμημα..το ίδιο και το παραπάνω με αυτό το φωτεινό γαλάζιο χρώμα που θα ήθελα πολύ να το προσθέσω στη συλλογή μου με τα διακοσμητικά μπουκαλάκια-κοσμήματα..Οι νότες βάσης είναι για εμένα το απόλυτο δέλεαρ!

  8. Η σειρά OMNIA είναι όντως ξεχωριστή! Κάθε της άρωμα είναι απόλυτα διακριτό και με έντονη προσωπικότητα.
    @Αικατερινη Ραπτη Η οικογένεια BULGARI προέρχεται από τον Σωτήρη Βούλγαρη και κατάγεται από ένα ορεινό κι εδώ και δεκαετίες πλέον, σχεδόν έρημο χωριό της Ηπείρου, τους Καλαρρύτες στα Τζουμέρκα όρη. Μαγευτικό και καθηλωτικό σε ομορφιά αλλά και ως τοπίο που κόβει την ανάσα, μέσα απ΄τα βουνά των Τζουμέρκων κι απ’ τα απόκρυμνα βράχια που διασχίζεις κι αναρριχάσαι για να το προσεγγίσεις. Υπάρχει ακόμα το σπίτι της οικογένειας Bulgari, που εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες στα τέλη του 19ου αιώνα, κυνηγημένοι όπως και όλοι οι κάτοικοι της περιοχής από την φτώχεια, προκειμένου να μεταναστέψουν στην Ιταλία πρώτα στη Νάπολη και μετά στη Ρώμη και να εξελιχθούν στους μετέπειτα πασίγνωστους κοσμηματοπώλες. Για το σπίτι αυτό είχε ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής του σε μουσείο πριν από καμμιά δεκαετία μέσα από ευρωπαικά προγράμματα επιδότησης, η οικογένεια είχε ανταποκριθεί με χαρά και μάλιστα οι σημερινοί απόγονοι της, είχαν στείλει από την Ιταλία υπέροχες φωτογραφίες, των προγόνων τους για να ξεκινήσει η μόνιμη εκθεση. Συμμετείχα τότε στο project και τις είχα δει προσωπικά, όπως είχα παρακολουθήσει και την ιδέα και το concept υλοποίησης. Δυστυχώς εγκαταλείφθηκε η ιδέα και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αλλά αν είχε υλοποιηθεί, ο τουριστικός αντίκτυπος και όχι μόνο, θα ήταν σπουδαίος.

  9. @Stella, thanks for the info….πράγματι, αν ολοκληρωνόταν αυτό το project, ο αντίκτυπος στην περιοχή θα ήταν πολύ θετικός….πάντως, το πρώτο κατάστημα της πασίγνωστης πια οικογένειας στη Ρώμη υπάρχει ακόμα και μάλιστα λειτουργεί…γίνεται κοσμοσυρροή από τουρίστες …κι όχι μόνο για να θαυμάσουν τις συλλογές αλλά και για να φωτογραφηθούν έξω από το κτήριο-ορόσημο της πόλης….

  10. Το μπουκάλι πραγματικά είναι σύμβολο!!!!

  11. Καλησπέρα!! Stella ευχαριστούμε για την πολύτιμη αυτή πληροφορία, ήξερα την καταγωγή του Βούλγαρη αλλά όχι την ιστορία για το μουσείο, ακόμη ένα λαμπρό παράδειγμα για τα πράγματα που δεν ολοκληρώνονται στην Ελλάδα!
    Το coral είναι από τα αγαπημένα μου της σειράς αλλά κι αυτό μου φαίνεται εξαιρετικά λάγνο!!

  12. Θεικο αρωμα.Το μυρισα προσφατα σε μια βολτα απο πολυκαταστημα κ ξετρελαθηκα.Μυριζει δειλινα στις Κυκλαδες.

  13. ΘΕΙΚΟ .Το μυρισα προσφατα σε μια βολτα απο πολυκαταστημα κ θυμιζει δειλινα στις Κυκλαδες

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.