Preview: Η OPI συνεργάζεται με την Kerry Washington!

16_0796_Back

 

Τι εξαιρετική ιδέα, επιτέλους να δούμε και μια άφρο αμερικανίδα να είναι το πρόσωπο μιας high profile μάρκας περιποίησης νυχιών. Και πόσο μάλλον που αυτή είναι η Kerry Washington μια από τις αγαπημένες μου και θα την απολαύσουμε στη συλλογή Washington D.C. (District of Columbia)  Fall Winter 2016.

 

Η Kerry Washington ως η πρώτη OPI Creative Ambassador, συνεργάστηκε στενά με τη συν-ιδρύτρια και brand ambassador Suzi Weiss-Fischmann για τη δημιουργία 12 μόνιμων και 3 συλλεκτικών αποχρώσεων.

 

16_0795_Right_Back

 

 

«Η Kerry είναι μια γυναίκα πρότυπο, ένα style icon, ερωτευμένη με τα νέα βερνίκια νυχιών και απόλυτα φυσική στο νέο της ρόλο,» δήλωσε η Weiss-Fischmann. «Στο πρόσωπό της αναγνωρίζει κανείς τις γυναίκες της πολιτείας Washington, ενώ η έντονη προσωπικότητά της είναι έκδηλη τόσο στην ακτιβιστική της δράση όσο και στις γεμάτες στυλ εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί.»

 

«Ήταν τόσο εμπνευσμένη η συνεργασία μου με τη Suzi – την πρώτη κυρία των νυχιών – στη δημιουργία της συγκεκριμένης συλλογής. Πρόκειται πραγματικά για μορφή τέχνης και επιστήμης η σύλληψη και δημιουργία μιας συλλογής, που να ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους και τόνους επιδερμίδας και να αντικατοπτρίζει τις τάσεις της πασαρέλας για τη σεζόν» δήλωσε η Kerry Washington.

 

«Το χρώμα στα νύχια είναι μια απλή αλλά σημαντική μορφή προσωπικής έκφρασης. Οι νέες αποχρώσεις είναι έντονες και φτιάχνουν τη διάθεση, αλλά και εναρμονίζονται τέλεια με το πνεύμα των προεδρικών εκλογών στην Αμερική!» προσθέτει.

 

opi-3

 

 

Ρίξτε μια ματιά  σε nail art και πάρτε ιδέες.

 

unspecified-(10)

 

unspecified-(11)

 

unspecified-(12)

 

unspecified-(13)

 

 

Όλα τα βερνίκια της συλλογής OPI Washington, D.C. διαθέτουν το αποκλειστικό ProWide ™ , πινέλο για την απόλυτη εφαρμογή και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών από τον Σεπτέμβριο.

 

That’s Kerry, that’s Washington DC and that’s OPI.

 

 

 

6 Σχόλια
  1. …στη Washington DC έχει χειμωνιάσει σίγουρα,πάντως…εγώ θα προτιμήσω το nude και τις δύο καφέ αποχρώσεις….

  2. Μου αρέσει η ΟΡΙ, μου αρέσει η Kerry, εξαιρετική συνεργασία! Τα χρώματα πολύ ωραία ιδίως το μπορντώ και το πρασινομπλέ πολύ τα γλυκοκοιτάζω! Καλό Σαββατοκύριακο bbgirls!!!

  3. Μου αρέσει πολύ το πετρολ..πολύ όμορφη η Kerry!

  4. Το πετρόλ πρέπει να είναι τέλειο!!! Ωραία συνεργασία!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.