Jo Malone: 4 Νέες Αρωματικές Κρέμες Σώματος

 

Billy Twomey jumping Zara at the launch of the second Equestrian.com Liverpool International Horse Show to be held 31 Dec 2016 - 01 Jan 2017 - Liverpool Echo Arena, Liverpool, United Kingdom - 06 June 2016

 

 

H Jo Malone παρουσιάζει μια νέα σειρά από πολυτελής κρέμες σώματος την Cologne Intense Body Cream για πλούσια ενυδάτωση κυρίως στις περιοχές που το έχουν ανάγκη και με βασικό συστατικό το εκχύλισμα Samphire.

 

Το χυμώδες αυτό βότανο αναπτύσσεται φυσικά στις αλυκές και προσαρμόζεται στον ξηρό άνεμο των ακτών. Η κρέμα  ενυδατώνει την επιδερμίδα συνεχώς για διάστημα πάνω από 24 ώρες, αφήνοντας τη απαλή, ελαστική και υπέροχα αρωματισμένη.

 

Τέσσερις κρέμες σώματος τέσσερις υπέροχες μυρωδιές όπως θα δείτε παρακάτω:

 

 

JML-CI-Body-Creme-LR

 

 

 

Velvet Rose & Oud

 

Τριαντάφυλλα από τη μυστηριώδη Δαμασκό. Πλούσια και περίτεχνα αναμειγνύονται με καπνιστό ξύλο από ούτι. Εμπλουτισμένο με πραλίνα και εξωτικό γαρύφαλλο.

 

Dark Amber & Ginger Lily

 

Σπάνιο ξύλο Kyara, εμπλουτισμένο με κεχριμπάρι και μαύρη ορχιδέα. Φωτίζεται από τον καθαρό αισθησιασμό του μαύρου κάρδαμου, τζίντζερ και νούφαρο.

 

Oud & Bergamot

 

Μια φρέσκια εκδοχή του ζεστού αρώματος που αναδύει το ούτι. Μυστηριώδες με την ικανότητα να μεταμορφώνεται σαν χαμαιλέοντας, ανάλογα με το τι συνδυάζεται. Καθαρό και τραγανό περγαμόντο και γρανίτα πορτοκαλιού βασισμένη σε φυσικά εκχυλίσματα από εσπεριδοειδή.

 

Tuberose Angelica

 

Ο βασιλιάς των λευκών ανθών. Αισθησιακό. Εμπλουτισμένο με την πράσινη πικάντικη νότα του βοτάνου angelica.Πολυτελές με την ζεστασιά του κεχριμπαριού.

 

 

Jo-Malone-London-Cologne-Intense-Home-Body-Collection-Jo-Malone-London-Cologne-Intense-Home-Body-Collection-oud-and-bergamot-1000x700

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Μετά το καλοκαίρι και την θάλασσα ίσως χρειάζεται μια τέτοια κρέμα σώματος στο σώμα μας για να επανέλθει. …. Μήπως μήπως να γινόταν διαγωνισμός μετά το πέρας τον διακοπών? ??? Κάνω όνειρα εγώ εε;;;το περγαμοντο μου έχει εξάψει την φαντασία, ίσως φταίει ακόμα που είναι καλοκαίρι ???

  2. Σημερινές απορίες:
    1)Μυρίζουν τα νούφαρα κι αν ναι,πώς?
    2)Τι είναι το ούτι εκτός από μουσικό όργανο?
    Μ’άρεσαν οι τελείως λιτές συσκευασίες.
    Μουτςς

  3. @Litsa Αδυνατώ να σου περιγράψω την μυρωδιά του νούφαρου σκέψου το όμως σαν μια πολύ διακριτική κι αιθέρια γαρδένια. Το ούτι είναι το ούντ(αούντ)oud ή agarwood. Το best seller άρωμα των τελευταίων χρόνων στην αρωματοποιία που προέρχεται από την ρητίνη του ομόνυμου ξύλου της Μέσης Ανατολής και της νότιας Ασίας. Wikipedia: oud, oodh, agar, aloeswood or lign-aloes, is a dark resinous heartwood that forms in Aquilaria and Gyrinops trees (large evergreens native to southeast Asia) when they become infected with a type of mould. Prior to infection, the heartwood is odourless, relatively light and pale coloured; however, as the infection progresses, the tree produces a dark aromatic resin in response to the attack, which results in a very dense, dark, resin embedded heartwood.

  4. Ο,τι και να κάνει η εταιρεία αυτή, αξίζει!!!

  5. …λάτρεψα τις minimal συσκευασίες…δεν έχω δοκιμάσει καμία κρέμα σώματος από την νέα σειρά αλλά η Dark Amber & Ginger Lily με κεχριμπάρι και μαύρη ορχιδέα νομίζω πως θα είναι τέλεια….

  6. Τελειες φαινονται, ξερουμε τιμες;

  7. Θέλω να τα δοκιμασω!Εχω αδυναμία άλλωστε στις κρέμες σώματος!

  8. H Litsa τα είπε όλα!!! Θα ήθελα πολύ να δω πως μυρίζουν ειδικά το dark amber…

  9. Stella: Σε χρίζω (με την άδεια της Πρωθυπουργού) επίτιμη υφυπουργό αρωμάτων παρά τον Υπουργό να απαντάς σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις και να παράσχεις τις σχετικές πληροφορίες!
    Πέρα από κάθε αστείο, το ουντ είναι καταπληκτική νότα, δε χρειάζεται πολύ, λιγο αρκεί να δώσει εξαιρετικό βάθος σε ένα άρωμα και ταιριάζει καταπληκτικά με το τριαντάφυλλο. Προσωπικά θα προτιμούσα το tuberose, το λατρεύω!

  10. @MariaA Μεγάλη μου τιμή Υπουργέ μου και ως υφυπουργός πάντα παρά την Υπουργό Αρωμάτων!
    Εχω καταλάβει την αγάπη σου στο Tuberose. Φέτος σε θυμόμουν στις διακοπές μου, γιατί χρησιμοποιούσα παράλληλα με το Stella’s Recip-Y Hair and Body oil και το θεικό λάδι της Agent Provocateur Massage Oil Tuberose. Δύσκολη νότα, αλλά αν πετύχει…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.