25 χρόνια, Bobbi Brown με 3 συλλεκτικές παλέτες μακιγιάζ.

 

bobbi-open

 

 

New York, London, Paris. Με αφορμή των εορτασμό των 25 χρόνων της Bobbi Brown, η εταιρεία  παρουσιάζει τη συλλογή City.

 

Εμπνευσμένη από τις τρεις αγαπημένες πόλεις της Bobbi, την Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Παρίσι, η συλλογή περιλαμβάνει παλέτες με ειδικά επιλεγμένες αποχρώσεις για τα μάτια και τα χείλη, καθώς και συλλεκτικές αποχρώσεις από το εικονικό Long Wear Gel Eyeliner και το Luxe Lip Color.

 

Από την σύγχρονη Νέα Υόρκη, στο μοδάτο Λονδίνο και το εκλεπτυσμένο Παρίσι, οι παλέτες αντιπροσωπεύουν αυτά που αγαπώ περισσότερο σε κάθε πόλη, λέει η Bobbi. Για να ενσαρκώσει την έμπνευση της, η Bobbi συνεργάστηκε με τον διάσημο εικονογράφο μόδας Richard Haines (@Richard_Haines) ο οποίος διακόσμησε κάθε παλέτα με τα επιβλητικά σκίτσα κάθε πόλης.

 

City_Collection_Palettes_cl

 

Limited-Edition City Palettes

 

Κάθε παλέτα περιλαμβάνει τέσσερις σκιές ματιών από ανοιχτές σε σκούρες αποχρώσεις και ένα ρουζ εμπνευσμένο από τον παλμό κάθε πόλης. Μοντέρνα Nudes για την Νέα Υόρκη, λαμπερές υφές και navy blue για το Λονδίνο της μόδας , γκρι και ροζ για το αξεπέραστο και διαχρονικό Παρίσι.

 

New York Palette Αποχρώσεις: Cream Eye Shadow, Champagne Quartz Metallic Eye Shadow, Birch Eye Shadow, Espresso Eye Shadow, Tawny Blush

 

City_Collection_NYC_Palette

 

London Palette Αποχρώσεις: Pale Cream Eye Shadow, Nude Peach Eye Shadow, Nude Shimmer Wash Eye Shadow, Rich Navy Eye Shadow, Nectar Blush.

 

City_Collection_London_Pale

 

 

Paris Palette Αποχρώσεις: Ivory Eye Shadow, Stormy Grey Shimmer Wash Eye Shadow, Brushed Granite Metallic Eye Shadow, Eclipse Eye Shadow, French Pink Blush

 

 

City_Collection_Paris_Palet

 

Θα τις βρείτε τον Σεπτέμβριο στα σημεία πώλησης Bobbi Brown.

 

 

18 Σχόλια
  1. JUST GEORGEOUS!!!! Πολύ κόλλησα τελευταία με την Bobbi. Πάντως ψηφίζω London & Paris και με παντελή αδυναμία να διαλέξω μόνο μία!
    Φιλιάαα

  2. @Stella: Πάντως κάποια προιοντα της αγοράς αξίζει να λέγονται συλλεκτικά και limited edition. Ισχύει σιγουρα γι’αυτές τις απίθανες παλέτες και για τα universal χρώματά τους και για την συσκευασία τους.

  3. Αγαπημένη Bobbie,επειδή δυσκολευομαι να επιλεξω, μήπως γίνεται να μου στειλεις και τις τρεις, έτσι για να σου τις διαφημισω κιόλας;
    Φιλιά

  4. kalispera julia bbgirls!!
    poly omorfes einai k einai poly dyskolo na dialekseis pragmatika!!
    filakiaaaaaa

  5. Καλό απόγευμα κοριτσια!!!Είναι υπέροχες και οι τρεις!!!Αδύνατον να διαλέξω μονο μια τις θέλω ολες!!!

  6. …..kοίτα να δεις τώρα…αγαπώ τα nudes και λατρεύωωωω τη ΝΥ….Δε θέλω μόνο την παλέτα….θέλω και τη χιονόμπαλα και το yellow cab και το κόκκινο μήλο και τη Lady Liberty και το Empire State Building….ααααχ,κυρία….τι μου κάνεις τώρα…is there the the slightest chance I’ll have them all???Σαν ένα κορίτσι ερωτευμένο με το Λονδίνο πιστεύω πως θα καταλαβαίνεις ένα κορίτσι ερωτευμένο με τη ΝΥ, Τζούλια μου…..σας αγαπώ και σας φιλώ όλες…καλό ΠΣΚ,BBGIRLS…..

  7. Εγώ πάλι επειδή λατρεύω την Bobbi Brown,δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με αυτή τη μάρκα,ό,τι κι αν λανσάρει μου αρέσει!Αν μπορούσα θα αποκτούσα και τις 3 είναι τέλειες!

  8. Δε συζητώ, τα χρώματα τέλεια σε όλες τις παλέτες, η London μου αρέσει κάπως περισσότερο λόγω το μπλε που έχει αλλά και οι άλλες δύο εξαιρετικές!
    Φιλιά πολλά bbgirls!!

  9. Εμενα ειχαν στο μυαλο τους οταν εφτιαχναν την New York palette!

  10. Λατρεύω Bobbi Brown! Από τις πληρεστερες μαρκες μακιγιάζ, με μακράν τα καλύτερα concealers στην αγορά! Οι δύο ευρωπαϊκες προτασεις είναι αμφότερες απίθανες! Νομίζω πως τον Σεπτέμβριο η πιστωτική μου θα κατάχρεωθεί και πάλι – γιατί άραγε…!!!!

  11. ααααχ υπεροχα!!! τα λατρεψα…γλυκητατα!!!!!!!!

  12. αχ λαθακι…γλυκυτατα ηθελα να πω!!!!!!

  13. Αν σου πω, ότι ενθουσιάστηκα εξίσου με τα … γύρω γύρω στην πρώτη φωτογραφία;;;;; ΝΑΙ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.