KENZO: Νέο Άρωμα Jeu d’ Amour L’Elixir.

 

KENZO-OPEN

 

To KENZO Jeu d’ Amour L ‘Elixir, το νέο oriental floral άρωμα του οίκου ΚΕΝΖΟ, αποτελείται από  χυμώδεις και φρουτώδεις νότες  αποπνέοντας αισθησιακή θηλυκή γοητεία.

 

Ένα μπουκάλι εμποτισμένο σε μία μυστηριώδη βυσσινί απόχρωση , κοσμείται από μία ισχυρή μυστική λέξη που φαίνεται πως έχει γραφτεί από το δικό της χέρι. Αισθησιακό και απόλυτα εθιστικό, το άρωμα αυτό μαγεύει ξανά… και ξανά!

 

 

kenzo-1

 

 

 

Νότες κορυφής

Οι δελεαστικές νότες από BlackBerry & Μανταρίνι προσδίδουν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα ερωτισμού, καθιστώντας την υφή του αρώματος πιο φρουτώδη και αισθησιακή.

 

Νότες καρδιάς

Το πάθος και η πολυτέλεια του μεξικάνικου φυτού, τουμπερόζα, συνδυασμένο με το έντονο γιασεμί  δίνει «φωτιά» στο υπέροχο αυτό άρωμα. Στην καρδιά ,λοιπόν, αυτού του αρώματος κυριαρχεί ένας αξεπέραστος αισθησιασμός.

 

Νότες βάσης

H διαχρονική αξία της βανίλιας και του πατσουλί δίνουν μία μεθυστική και κρεμώδη ευωδιά, καθώς το ρούμι προσδίδει έναν διαφορετικά έντονο «χαρακτήρα».

 

 

Κοντά μας, τον Σεπτέμβριο.

 

kenzo-close

 

 

14 Σχόλια
  1. O Kenzo μου έχει χαρίσει ένα από τα πιο υπέροχα αρώματα μου ever, το Flower by Kenzo Le Parfum. Ενδιαφέρον φαίνεται το συγκεκριμένο και ιδαιτέρως, ως το πως έχει χρησιμοποιήσει την τυμπερόριζα. Αναμένω γνωμη Υπουργού Αρωμάτων, γιατί ξέρω και την αδυναμία που έχει στην συγκεκριμένη νότα… 🙂

  2. ….εμένα ο οίκος μου έχει χαρίσει το λατρεμένο Jungle….όταν το φοράω το χειμώνα ,όλοι με ρωτάνε ποιο άρωμα είναι…όσο για το Jeu d’ Amour L ‘Elixir,διαβάζοντας τις νότες του,θεωρώ πως θα είναι άκρως αισθησιακό…και sexy….καλημέρα σε όλες και καλό ΠΣΚ…το τελευταίο του μήνα….

  3. Εγώ πάλι είχα κάπου διαβάσει ότι τα αρώματα kenzo είναι τα αρώματα των θηλυκών Υδροχόων και είχα αγοράσει το kenzo amour που ήταν πολύ σέξυ και ελκυστικό άρωμα με νότες βανίλιας που λατρεύω!! Η συσκευασία του καινούργιου kenzo μου αρέσει πολύ,ανυπομονώ να μυρίσω και το άρωμα!

  4. I love Kenzo & I love tuberose! Einai poly oreo aroma, aisthisiako kai gourmand. To blackberry to dinei ligo oxytita kai den ginetai glykero katholou. Einai oti prepei gia fthinoporo! Emeis tora zoume to kalokairi mas sto Londino!!! Kafsonas!!!

  5. @όλες: Θυμάμαι πολύ καλά,πόσο αγαπητά είναι τα αρώματα Kenzo για πολλές από εσάς. Το συγκεκριμένο άρωμα όμως, το επέλεξα και για έναν ακόμα λόγο. Μπορείτε να τον βρείτε;

  6. Ειλικρινα θα ήθελα πολυ να το μυρισω!!!Βασικα και να το αποκτήσω!!!!

  7. Αγαπώ Kenzo! Oh, no, wait…. Λατρεύω Kenzo!!! Το Jungle είναι το ένα από τα δύο αρώματα που μου έχει καθίσει τόσο καλά, που έχω την αίσθηση ότι φτιάχτηκε αποκλειστικά για μένα. Το μπουκάλι είναι πολύ όμορφο, η περιγραφή αρκετά δελεαστική, οπότε θα περιμένω πότε θα κυκλοφορήσει. Καλό σ/κ και καληνύχτα, it’s bedtime over here! 🙂

  8. @Julia, μήπως είδες το φιλμάκι με την Louise Bourgoin στην Αβάνα (play the game of love) και σου θύμισε κάτι;;Μήπως γιατί ανακοινώθηκε μια τύπου ”συνεργασία” του οίκου με την H&M;;;

  9. …αααχ,δε μπορώ να μαντέψω κάτι….είμαι σε mood διακοπών ακόμα;;;Μήπως έρχεται διαγώνισμα;;;;

  10. …θα συμφωνήσω με την Υπουργό…κάτι μοβ οσμίζομαι στον αέρα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.