Women’Secret: H Συλλογή Φθινόπωρο 2016

1-

 

Η Women’Secret παρουσιάζει τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο του 2016: Ρομαντικά παστέλ, κομψές γραμμές, sexy πινελιές και vintage διάθεση συνθέτουν το σκηνικό ενός αισθησιακού Φθινοπώρου.

 

 

Τέσσερις οι βασικές σειρές για τη νέα σαιζόν της μάρκας,  οι εξής:

 

La Vie en Rose Αισθησιακός Ρομαντισμός

Ντελικάτα υφάσματα, λεπτές υφές και παστέλ χρώματα συνθέτουν την «Mix & Match» πρόταση της Women’Secret για το φετινό Φθινόπωρο. Pομαντικές γραμμές με αισθησιακή διάθεση σας προκαλούν να δημιουργήσετε το απόλυτο φθινοπωρινό look μέσα αλλά και έξω από το σπίτι.

 

2-

 

 

Serene Beauty

Power Duo: Κομψές γραμμές και άνετα υφάσματα.Μονοχρωμίες, πρακτικά υφάσματα και άνετες γραμμές συνθέτουν τη συλλογή «Homewear» της Women’Secret.

 

 

3-

 

 

Vintage Spirit

Φθινοπωρινά χρώματα με vintage πινελιές, κομψές γραμμές με αισθησιακή διάθεση. Η συλλογή Vintage Spirit τα έχει όλα: high waisted γραμμές, λεπτεπίλεπτα υφάσματα, ζεστά χρώματα και ζωηρά prints.

 

 

vintage-1

 

 

vintage-2

 

 

Sexy Halloween

Σαν σταρ του σινεμά, την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου! Ανακαλύψτε τη «Halloween» συλλογή της Women’Secret: Λεπτεπίλεπτες δαντέλες, sexy διαφάνειες και κομψές γραμμές ανεβάζουν τον αισθησιασμό στα ύψη και μαγνητίζουν τα βλέμματα!

 

 

sexy-holloween

 

 

6 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφα και κομψά!!! Ξεχώρισα το Serene Beauty για καθημερινή χρήση και το Sexy Halloween για όχι καθημερινή χρήση 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.