Beauty News: Υποδεχτείτε τα πρώτα αρώματα Louboutin!

louboutin_fragrance_20160909_001

 

Μπικίνι για απόψε, ξανθός ανεμοστρόβιλος,  ή φασαρίες στον παράδεισο;  Με περίεργο τρόπο και ακόμα πιο περίεργες φράσεις ξεκινάει το σημερινό post, αλλά όταν μιλάς για Louboutin, τα βατά και τα απλά τα ξεχνάς.

 

Να λοιπόν που ο αγαπημένος μας υποδηματοποιός, κάνει δυναμική εμφάνιση και στον χώρο των αρωμάτων και μάλιστα όχι με ένα, αλλά με αρωματική συλλογή.  Τρία αρώματα που ονομάζονται, Bikini Questa Sera, Tornade Blonde και Trouble in Heaven

 

Μετά λοιπόν, τα βερνίκια νυχιών  και τα κραγιόν Rouge Louboutin, με το «δολοφονικό» stiletto like, packaging-  το 2016 είναι η χρονιά των πρώτων του αρωμάτων. (το βερνίκι δεν ήταν τυχαία το πρώτο beauty item που λανσάρισε. Σε επίδειξη των υπέροχων παπουτσιών του, του φάνηκε βαρετή μια ψηλοτάκουνη μαύρη γόβα και έτσι πήρε το κόκκινο βερνίκι νυχιών μιας βοηθού και έβαψε με αυτό, τη σόλα. The rest, is Louboutin history)

 

 

Rouge_Lipstick_Nail_Polish_Louboutin-

 

 

Σύμφωνα με τον ίδιο τα 3 αρώματα, δημιουργήθηκαν για 3 διαφορετικές γυναικείες “Louboutin” προσωπικότητες:

 

To Bikini Questa Sera, φέρνει στο μυαλό ρομαντικές καλοκαιρινές νύχτες, με γιασεμί και tuberose.

 

bikini-questa=sera

 

To Tornado Blonde είναι ένα γλυκό και άκρως θηλυκό χαρμάνι από κόκκινα τριαντάφυλλα βιολέτα και cassis.

 

tornado-blonde

 

Tέλος, το Trouble in Heaven, το πιο μεστό και αισθησιακό της σειράς με  ίριδα, πατσουλί, tonka και κεχριμπάρι.

 

 

trouble-in-heaven

 

«Όταν δημιούργησα αυτά τα αρώματα ήθελα να τονίσω κάποια χαρακτηριστικά της γυναικείας προσωπικότητας, ή να αποκαλύψω κάτι που μέχρι τότε, το κρατούσε κρυφό. Kατά τη διάρκεια της δημιουργίας τους, ένιωσα σαν σκηνοθέτης. Άλλοι σκηνοθέτες θέλουν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο των ηθοποιών τους, ενώ άλλοι, θέλουν να αποκαλύπτουν την δύναμη του χαρακτήρα και της προσωπικότητας. Αυτό κάνω με τα παπούτσια μου και τώρα με αυτές τις αρωματικές αλχημείες. Θέλω να δώσω στις γυναίκες τα μέσα για να εκφραστούν»

 

 

louboutin-1

 

 

louboutin-2

 

 

 

Αυτή τη φορά, έβαλε λίγο στην άκρη το σχήμα στιλέτο (ευτυχώς, φαντάσου να περνάς από airport authority με αυτό στην τσάντα, αφήστε που τον πρόλαβε η Carolina- ξέρετε τι εννοώ). Μαζί με τον βρετανό αρχιτέκτονα, Thomas Heatherwick, σχεδίασαν τα ημι-διάφανα μπουκάλια με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζουν τους αρωματικούς χυμούς. Αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος, χρυσό και κεχριμπάρι για το Bikini Questa Sera.  Απαλό κόκκινο με χρυσό για το Tornade Blonde.  Αυτοκρατορικό και αισθησιακό μοβ (νάτο πάλι το μοβ..) σε συνδυασμό με χρυσό για το Trouble in Heaven.

 

 

christian-louboutin-

 

«Λατρεύω την απλότητα αλλά και την στιβαρότητα αυτών των μπουκαλιών» λέει ο Louboutin. Μου φέρνουν στο μυαλό τρόπαια… ένα πολύτιμο βραβείο, ένα Oscar Academy Award, ένα Cesar. “

 

Liquid is alive”, λέει ο δημιουργός και δεν μένει παρά να δούμε αν αυτό είναι αλήθεια, όταν θα κάνουμε τον πρώτο ψεκασμό.

 

 

 

Bottle-Trio-credit-Christian-Louboutin

 

 

Tα αρώματα θα τα βρείτε προς το παρόν εδώ

 

Και επειδή τις προάλλες έγινε μεγάλη συζήτηση εδώ μέσα για το πόσο οι αρωματικοί οίκοι επαναλαμβάνονται προβάλοντας τα ίδια και τα ίδια πρότυπα και τις ίδιες και τις ίδιες ανέμπνευστες διαφημιστικές καμπάνιες, δείτε την παρακάτω καμπάνια του Louboutin για το Bikini Questa Sera. Κατά την άποψή μου, ένα από τα καλύτερα διαφημιστικά spot αρώματος, ever. Φρέσκο, έξυπνο, πονηρό και τόσο 2020.

 

Της φτιάχνει τη βαλίτσα παρέα με έναν φίλο του, γιατί εκείνη εργάζεται έως αργά και σε 3 ώρες πρέπει να προλάβουν το αεροπλάνο. “Τι τα χρειάζεται όλα αυτά;” αναρωτιέται ο φίλος του. “Δεν ξέρω.. στην παραλία θα είμαστε όλη μέρα, αλλά πρέπει να τις τα βάλω όλα μέσα, μου άφησε μια τεράστια λίστα”…   ” Και γιατί δεν πακετάρεις μόνο αυτά που θα ήθελες εσύ να τη βλέπεις να φοράει”.. “Εγώ ξέρω τι θα ήθελα μόνο να φοράει..” “Τι;” ρωτάει ο φίλος.

 

Για να πάρει την απάντηση “Her… Bikini Questa Sera”.

 

(διότι και από Μέρυλιν έχει πάρει μαθήματα, αλλά και τον εντελώς δικό του τρόπο έχει)

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Αμάν αμάν!! Δεν το ήξερα ότι βγάζει και αρώματα! Πάντα πρώτη στην ενημέρωση είσαι Τζούλια!!

  2. @Marianna: Καλησπέρα mariannaki! Λογικό να μην το ξέρεις, είναι πολύ πρόσφατο! Φιλιά.

  3. To Trouble in Heaven μου έκανε κλικ,φταιει βέβαια και το μωβ!! Νομίζω ο παραπάνω τύπος του spot εκφράζει την άποψη των περισσοτέρων αντρών 😉

  4. ….όμορφος σχεδιασμός στα μπουκάλια κι όμορφα χρώματα…..θυμίζουν ηλιοβασιλέματα σε εξωτικούς προορισμούς….ειδικά το bikini…κι εμένα κλικ μου έκαναν οι φασαρίες στον παράδεισο…πρέπει να είναιπολύ ζεστό και sexy….εκτός από τις μπουτίκ του οίκου έμαθα πως διατίθενται και στα Harrods(τυχερή η Υπουργός μας) κι η τιμή τους είναι στα 250 ευρώ περίπου(αχ,άτιμη κρίση)….επίσης-δεν ξέρω αν το πήρατε είδηση- μέσα στο καλοκαίρι κυκλοφόρησαν και τα Loubilaque!Μετά τα βερνίκια,τα κραγιόν και τα μολύβια χειλιών τώρα και lip gloss που δεν είναι κολλώδη ή υπερβολικά glossy….η νέα σειρά τονίζει τα χείλη, κάνει highlighting και δεν τα χρωματίζει τόσο…

  5. @Julia, ωραία κι εμπνευσμένα τα μπουκάλια από τα loubieperfumes αλλά μεταξύ μας προτιμώ το στιλέτο της Carolina….I’m a good girl,after all….xoxoxo…if you know what I mean….

  6. Harrods & Selfridges exoun diko tous stand opou pigaineis kai kserogleifesai mprosta apo ta vernikia, kragion, gloss kai tora kai ta aromata. Oi times einai poly tsouxteres kai ousiastika ti syskevasia plironeis giati einai oles erga texnis. Ta aromata den ta exo dokimasei akomi alla to verniki eixa paei sfaira sto Selfridges kai to eixa agorasei (£35) tin proti mera kykloforias tou!
    Filia polla !!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.