sarynaKEY hair therapy: Tο «κλειδί» για όμορφα μαλλιά

 

SARYNA-KEY-MAGIC BUTTER IMG1

 

Εδώ και αρκετό καιρό φτάνουν στα αυτιά μου πληροφορίες για τα προιόντα sarynaKEY και είναι αλήθεια ότι θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω.  (δεν το έχω κάνει ακόμα) και έτσι έχουν μπει στη wish list μου. Εκτός του ότι έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές για την φόρμουλα και την αποτελεσματικότητά τους- να σας πω επίσης ότι πρόκειται για δημιουργία του Mike Sabag.

 

Και όπου Mike Sabag, εννοούμε τον  δημιουργό της Moroccan Oil,  άρα είναι λογικό μια περιέργεια να την έχω.  Ο ίδιος αφού ανακάλυψε την δύναμη του Μαροκινού argan oil και έκλεισε τις ιδιότητες του στα μπουκάλια του πρώτου του παιδιού (της Moroccan, όπως έγραψα παραπάνω), ασχολήθηκε με τις ιδιότητες ενός άλλου «θαυματουργού» καρπού κρυμμένο βαθια στη καρδιά των τροπικών περιοχών της Αφρικής που δεν είναι άλλο από το το δέντρο Shea Karite που από τους καρπούς του παράγεται το «θαυματουργό» βούτυρο Shea butter. Λέγεται ότι ο καρπός του, που χρειάζεται 50 χρόνια για να ωριμάσει (!) θρέφει τα μαλλιά σε λίγα μόλις λεπτά. Ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε φυσική κερατίνη, βιταμίνες Α,Ε, και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για να ενυδατωθούν και να προστατευθούν από τις φθορές τα μαλλιά μας.

 

 

 

Η γνωριμία του με τη Saryna Commodore, πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, ήταν το έναυσμα για έρευνα και δημιουργία. Μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν την καλλυντική και φαρμακευτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά».

 

Δύο από τις συλλογές της σειράς Shea Butter, βρίσκονται ήδη στα ράφια επιλεγμένων κομμωτηρίων από την Ελληνική εταιρεία Hair Pro. Οι συγκεκριμένες σειρές οι οποίες δημιουργήθηκαν εξατομικευμένα για να θρέφουν τα φθαρμένα και τα λεπτά μαλλιά περιλαμβάνουν φυσικές προσθήκες όπως: σιτάρι, μήλο, βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού, καθώς και αμινοξέα.

 

Το «κλειδί» της Serena λοιπόν ή αλλιώς το μυστικό κλειδί,  για να ξεκλειδώσουμε τα υπέροχα μαλλιά μας, αυτά που υπόσχoνται  να μας χαρίσουν οι  δύο  σειρές που θα δείτε  παρακάτω:

 

 

Η σειρά DAMAGE REPAIR

 

Η σειρά Damage Repair διαθέτει 6 προϊόντα και στοχεύει στην επαναφορά της ζωντάνιας των χημικώς επεξεργασμένων, καμένων και ξηρών μαλλιών.

 

 

SarynaKey-damage-repair

 

 

PURE AFRICAN SHEA BUTTER

 

Το Damage Repair Shea Butter είναι μια μάσκα μαλλιών που αποτελεί τη ναυαρχίδα των προϊόντων της Saryna Key. Σχεδιασμένη ειδικά για την περιποίηση, αποκατάσταση και επανόρθωση της τρίχας, η φυσική κερατίνη που περιέχει βοηθά στη δημιουργία απαλών και λαμπερών μαλλιών, ενώ τα αμινοξέα αναπτύσσουν τις απαραίτητες πρωτεΐνες για την αποκατάσταση και αναπλήρωση των ξηρών, φθαρμένων μαλλιών.

 

 

 

pure-african-shea-butter

 

 

PURE AFRICAN SHEA OIL

Το Damage Repair Treatment Oil φτιάχνεται από Shea butter, τη βασική πηγή φυσικής κερατίνης χωρίς να βαραίνει ή να λαδώνει την τρίχα. Εφαρμόζεται σε ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά και διεισδύει στη τρίχα, από τη ρίζα έως την άκρη για να την «θεραπεύσει» προκειμένου να είναι απαλά, λαμπερά και σωστά ενυδατωμένα τα μαλλιά μας.

 

 

PURE AFRICAN SHEA SHAMPOO

Το Damage Repair Treatment Shampoo περιέχει Shea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης. Περιέχει επίσης βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού που μαλακώνουν τα μαλλιά. Αυτή η φόρμουλα είναι εμποτισμένη με την προβιταμίνη Β5 για αναζωογόνηση των μαλλιών, μια ενεργή πρωτεΐνη για βελτίωση της υφής και αμινοξέα για πρόσθετη δύναμη.

 

PURE AFRICAN SHEA CONDITIONER

Το Damage Repair Treatment Conditioner περιέχει Shea butter, πρωτεΐνες βαμβακιού και πρωτεΐνες μεταξιού που βοηθούν για να μαλακώσουν τα μαλλιά. Αυτό το προϊόν δημιουργεί μια προστατευτική επίστρωση που επιδιορθώνει την ψαλίδα. Αυτή η φόρμουλα εμπεριέχει προβιταμίνη Β5, ώστε να αναζωογονεί τα μαλλιά και να βελτιώνει την υφή, ενώ τα αμινοξέα χρησιμοποιούνται για πρόσθετη δύναμη.

 

PURE AFRICAN SHEA OIL – GLOSS SPRAY

Το Damage Repair Gloss Spray είναι ένα μοναδικό προϊόν που χρησιμοποιείται ως θεραπεία για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Αυτό το προϊόν περιέχει εκτός από Shea butter, βιταμίνες, αμινοξέα, κερατίνη και πρωτεΐνες που προστατεύουν τα μαλλιά, διατηρώντας τα καλά ενυδατωμένα. Τα φίλτρα UV χρησιμοποιούνται για να προστατεύουν τα μαλλιά από τον ήλιο και τις κλιματικές φθορές.

 

 

PURE AFRICAN SHEA CREAM – LEAVE IN

Η Damage Repair Cream είναι φτιαγμένη από Shea butter, φυσική κερατίνη, μαλακτικά και μετάξι. Λειαίνει τα μαλλιά, προστατεύοντας τα από τις φθορές του κλίματος και των βαφών. Εφαρμόστε την κρέμα σε καθαρά, στεγνωμένα με πετσέτα μαλλιά, απλώστε παντού ομοιόμορφα και φορμάρετε όπως επιθυμείτε.

 

 

 

Η σειρά VOLUME LIFT

 

 

Η σειρά Volume Lift περιέχει την πιο ελαφριά συγκέντρωση Shea Butter, καθώς και πρωτεΐνες για ενισχυμένα και πυκνότερα μαλλιά. Με τα συγκεκριμένα προϊόντα τα μαλλιά αποκτούν ένταση και όγκο. Όλα τα προιόντα στοχεύουν στα λεπτά, ξηρά και αδύναμα μαλλιά.

 

 

saryna-key-volume lift

 

 

PURE AFRICAN SHEA BUTTER

 

 

Το Volume Lift Shea Butter είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα που στοχεύει στη θρέψη, ενδυνάμωση και πυκνότητα των μαλλιών. Η θεραπεία περιέχει έναν συνδυασμό από Shea butter, πρωτεΐνη σιταριού, φυσική κερατίνη και βιταμίνες που προσθέτουν ένα εξωτερικό φίλτρο προστασίας, ενώ παράλληλα λειαίνουν τα μαλλιά. Σχεδιάστηκε για την περιποίηση, αποκατάσταση και επανόρθωση των μαλλιών.

 

 

PURE AFRICAN SHEA OIL

 

 

Η Volume Lift Treatment Shea Oil είναι μια πρωτοποριακή φόρμουλα που θρέφει, ενδυναμώνει και πυκνώνει τα μαλλιά. Αυτό το λάδι περιέχει πρωτεΐνη σιταριού για προσθήκη όγκου. Είναι μια ελαφριά φόρμουλα, ιδανική για λεπτά μαλλιά. Εφαρμόστε την επιθυμητή ποσότητα σε καθαρά, ελαφρώς υγρά ή στεγνά μαλλιά εστιάζοντας στις άκρες. Χαρίζει μαλλιά απαλά, ενδυναμωμένα και γεμάτα λάμψη.

 

 

PURE AFRICAN SHEA SHAMPOO

 

 

Το Volume Lift Treatment Shampoo είναι ένας μοναδικός συνδυασμός Shea butter, εκχυλίσματος βοτάνων και ελαίων που ενδυναμώνουν τα μαλλιά. Το σαμπουάν καθαρίζει επιμελώς το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, ενώ το χαμηλό επίπεδο PH εξασφαλίζει ότι τα μαλλιά παραμένουν σφραγισμένα.

 

 

PURE AFRICAN SHEA CONDITIONER

 

Το Volume Lift Treatment Conditioner είναι μια φόρμουλα που εμπλουτίζει τα μαλλιά με μαλακτικούς παράγοντες, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Κατασκευάζεται από Shea butter και πρωτεΐνη σιταριού, σε συνδυασμό με επιπλέον συστατικά που προσθέτουν όγκο και λάμψη.

 

PURE AFRICAN SHEA OIL GLOSS SPRAY

Το Volume Lift Gloss Spray είναι μια μοναδική και πρωτοποριακή σειρά θεραπείας που δημιουργήθηκε ως συμπληρωματική αγωγή για τα λεπτά μαλλιά. Το Gloss Spray ενισχύει τη λάμψη των μαλλιών, χωρίς να επιβαρύνει τον όγκο και την εύθραυστη υφή τους. Αυτό το προϊόν συνδυάζει Shea butter με τελευταίας τεχνολογίας συστατικά, όπως πρωτεΐνες και βιταμίνες για πρόσθετο όγκο.

 

 

PURE AFRICAN SHEA CREAM – LEAVE IN

 

 

Η Volume Lift Cream είναι μια φόρμουλα που προσφέρει στα μαλλιά μαλακτικούς παράγοντες, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και πρωτεΐνη σιταριού χαρίζοντας πυκνά, υγιή και λαμπερά μαλλιά. Χρησιμοποιείται εκχύλισμα μήλου για προσθήκη όγκου και λάμψης, ενώ τα αμινοξέα και η γλυκερίνη ενεργοποιούν μια εσωτερική επανορθωτική διαδικασία. Ιδανική και για αραιά μαλλιά.

 

 

Τέλος, το προιόν που θέλω ο-πωσ-δή-πο-τε να δοκιμάσω:

 

 

BOHA SHEA 60%NATURAL KERATIN

 

saryna-key-boha-shea-butter- natural-keratin

 

Η αμπούλα Saryna Key Boha Shea είναι το αποτέλεσμα μιας μακράς και αποκλειστικής παραγωγικής διαδικασίας και δημιουργείται μέσω διύλισης του ανώτερου επιπέδου του Shea Nut Butter. Περιέχει μια εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση φυσικής κερατίνης, αμινοξέων και πρωτεϊνών, τα οποία ενδείκνυνται για ξηρά, κατεστραμμένα, φθαρμένα, βαμμένα και με ανταύγειες μαλλιά. Η μοναδική φόρμουλα περιέχει επίσης ειδικά πολυμερή, τα οποία συνδυασμένα δημιουργούν μια πολυσύνθετη, εντατική θεραπεία που θρέφει και αποκαθιστά τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.

 

Τρόπος Χρήσης Ανακινείστε την αμπούλα πριν τη χρήση. Μετά το λούσιμο, αφαιρέστε το περίσσευμα νερού από τα μαλλιά σας και ψεκάστε τα με το Boha Shea, απλώστε το καλά, περιμένετε για πέντε λεπτά και ξεβγάλετε καλά. Σε κρύο καιρό, αφαιρέστε την αμπούλα από το δοχείο της και θερμάνετέ την κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό πριν τη χρήση, ώστε να την επαναφέρετε στην υγρή της κατάσταση.

Χαρίζει Υγιή, ελαστικά μαλλιά, απαλά σαν μετάξι και εντυπωσιακά στιλπνά χωρίς καθόλου σπασίματα.

 

 

*Τα μπουκάλια των προϊόντων είναι 100% ανακυκλώσιμα και τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

 

 

SARYNA KEY IMG1

 

 

Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν κάποιο bb girl, τα έχει ήδη δοκιμάσει.

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls.Όλα τα προϊόντα ακούγονται μαγικά!Πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω.Δεν είδα να λες πώς μυρίζουν αλλά αν κρίνω από τα Moroccan Oil φαντάζομαι κάτι αντίστοιχα δυνατό.
    Μουτςς

  2. @Λίτσα: Εχω την εντύπωση ότι πρέπει να έχουν υπέροχη μυρωδιά, αλλά πραγματικά δεν ξέρω- όντως δεν τα έχω δοκιμάσει. Γι αυτό, περιμένω σήμερα μήπως τα έχει δοκιμάσει κάποιο bb girl και έχει να μας πει κάτι παραπάνω.

  3. Ενδιαφέρον μου ακούγεται. Τα μαλλιά μου αν και τα πρόσεχα αρκετά όλο το καλοκαίρι μετά τις ανταύγειες που έκανα στο τέλος του Αυγούστου, έχουν φριζάρει αρκετά στις άκρες και δεν μπορώ να τα στρώσω με τίποτα. Προς το παρόν κάνω μάσκες τύπου botox και κερατίνης στο κομμωτήριο αλλά θα με ενδιέφερε κάτι πιο πλούσιο σε συστατικά προϊόν, από τα ευρείας. Καλημέρα!!!!

  4. @Eλένη: Όλες μας, το ίδιο πρόβλημα έχουμε κάθε Σεπτέμβριο, γι’ αυτό σκέφτηκα να ανεβάσω το post τώρα. Η σειρά όμως δεν είναι ευρείας. Προς το παρόν από ότι μου είπαν, την βρίσκουμε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.

  5. Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά..δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά θα δοκίμαζα το PURE AFRICAN SHEA BUTTER..

  6. @Τζούλια, το κατάλαβα , εννοούσα πιο πλούσιο σε συστατικά απ’ότι περιέχουν τα προϊόντα που βρίσκουμε στα μάρκετ.

  7. @Ελένη: Α ναι, αυτό σίγουρα. Και μάλιστα περιμένω να δω αν η ποιότητά του θα είναι ακόμα καλύτερη, από τα γωστά “κομμωτηριακά”…(κατάλαβες τι εννοώ..)

  8. ….καλημέρα….ούτε εγώ έχω δοκιμάσει τη σειρά….τα μαλλάκια μου όμως αν είχαν φωνή,θα διαμαρτύρονταν έντονα για την ταλαιπωρία που περνάνε από μένα…..πάντως, προσπαθώ να τα περιποιούμαι όσο μπορώ…..μάσκες μπορεί να μην κάνω τακτικά αλλά σχεδόν σε κάθε λούσιμο εφαρμόζω σε όλο το μήκος-με έμφαση στις άκες τους- το θαυματουργό bio oil και επιπλέον υαλουρονικό υγρό….ξέρω,ξέρω….με διαβάζετε και γελάτε αλλά θεωρώ πως τους έχει κάνει πολύ καλό…..με την καθημερινή ταλαιπωρία τους-πιστέψτε με, δε θα μου είχε μείνει ούτε τούφα.

  9. @Celia: Καθόλου δε γελάω πολύ ενδιαφέρουσα μου φαίνεται αυτή η μίξη- μη σου πω ότι πρέπει να την κάνεις και guest post την συγκεκριμένη hair ιεροτελεστία.

  10. Καλημέρα! Καλά που μου τα θύμισες τα Saryna K!

    Πριν από λίγο καιρό είχα δοκιμάσει ένα δείγμα από περιοδικό, ένα λάδι, πιθανότατα το Damage Repair Treatment Oil και τα βαμμένα κόκκινα λεπτά μπουκλάκια μου χάρηκαν πάρα πολύ με τη γνωριμία!

    Σίγουρα θα πάρω το λάδι, και θα δοκιμάσω οπωσδήποτε και το leave-in από τη σειρά VOLUME LIFT. Ναι!

  11. @Sissy: Ω, ευχαριστούμε και εσένα και τα γλυκύτατα μπουκλάκια για το mini review!

  12. @kathy: Για να δούμε.. και εγώ είμαι περίεργη, εκτός αν μας κάνει guest post και μας το πει εκεί.

  13. Καλημέρα!!!!
    @Τζουλια την συγκεκριμενη σειρα την ¨εχω δει εδώ και καιρο ο λόγος που μου τράβηξε το ενδιαφέρον
    ήταν οπως ανάφερες και εσυ ο δημιουργός της! αλλα κυρίως το βούτυρο Καριτε μιας και ειναι το
    δεύτερο αγαπημενο μετα το λαδι καρυδας.Καθε καλοκαιρι μαζι με την παραγγελία μου για το λαδι καρυδας παραγγέλνω και βούτυρο Καριτε για να κάνω κρέμες σώματος και μάσκες για τα μαλλιά
    και τα δυο προιοντα ειναι εξαιρετικά και πολυχρηστικα!!!

  14. Πολύ θέλω να τα δοκίμασω ότι πρέπει μετά το
    καλοκαίρι που χρειάζονται ιδιαίτερη περιποίηση τα μαλλιά μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.