Δώρα για να το γιορτάσουμε!

 

birthday-gift

 

 

Στα χθεσινά 7 γενέθλια του bb, ήταν άλλος ο «οικοδεσπότης» (κάποιος που από 2 ετών έγινε 9) και δεν μου επέτρεψε να σχολιάσω . Κατάλαβες φίλε μου- παίρνουμε και εντολές τώρα…)

 

Σήμερα όμως που έγινε άρση της φίμωσης θέλω και εγώ και όλοι μας εδώ μέσα, να σας ευχαριστήσουμε για τις υπέροχες ευχές σας- κανονικά πρέπει να γίνουν ένα post μόνες τους.

 

Σήμερα λοιπόν, τον περιμένω τον χθεσινό εντολοδόχο στη γωνία και θα κάνω το δικό μου (κάτι που δεν μπορεί να κάνει εκείνος-χεχεχε..) και όπως σε όλα τα πάρτι γενεθλίων, θα μοιράσω δώρα, γιατί birthday party χωρίς party favors, δεν γίνεται.

 

 

Επειδή φυσικά είναι ακόμα λιγουλάκι δύσκολο να μοιράσω σε όλες και όλους (αλλά ποτέ δεν ξέρεις, όλα είναι πιθανά στο bb..) δέκα από εσάς, θα κερδίσετε κάτι όμορφο, κάτι που θα σας αρέσει πολύ, ένα surprise gift!

 

 

‘Oπως κάθε φορά έτσι και τώρα, η διαδικασία θα είναι απλή (δεν μπορώ τα περίπλοκα- δίνεις ένα δώρο και μου βγάζεις την ψυχή στα προαπαιτούμενα) το μόνο που χρειάζεται  είναι να είσαστε εγγεγραμμένα μέλη του bb –απλή εγγραφή στο newsletter  πάνω δεξιά, που οι περισσότερες/ οι, το έχετε ήδη κάνει…

 

 

…και φυσικά να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post- και εδώ είναι το ωραίο- μπορείτε να γράψετε ό, τι θέλετε στο σχόλιο. Από μια απλή καλημέρα, μέχρι πως τα περάσατε το καλοκαίρι, ή τι περιμένετε φέτος το φθινόπωρο.

 

 

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου -που είναι και ωραία μέρα- για να ξεκινήσει ο πρώτος κατ’ ουσία φθινοπωρινός μήνας του χρόνου-   θα ανακοινώσω με post τα 10 τυχερά ονόματα.

 

 

Happy Birthday bb! Happy Birthday bb girls and bb boys! Happy Birthday bb world!

 

 

 

 

 

 

215 Σχόλια
  1. ΤΕΛΕΙΑ!! 02/10 ΕΧΩ ΕΠΕΤΕΙΟ ΓΑΜΟΥ 7 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΝΤΕ ΠΑΜΕΕΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ!!

  2. χρονια πολλα κ για πολλα πολλα χρονια ακομα να μας συντροφευεις μς τα υπεροχα ποστ κ τις πολυτιμες συμβουλες …ετσι γιατι η ομορφια ειναι ενα αγαπημενο διαχρονικο θεμα που αγαπαμε πολυ <3

  3. Αααα δώρο έκπληξη για την αρχή του φθινοπώρου ααα μ αρέσει πολύ η ιδέα!!Εύχομαι τα επόμενα χρόνια του bb να είναι εκπληκτικά όμορφα λοιπόν! !!!!!!!!!!!!!

  4. Τέλεια έκπληξη για την αρχή του φθινοπώρου από ένα τέλειο blog!!!

  5. xronia polla bb…
    παντα με τα καλυτερα δωρα και την καλυτερη ενημερωση για μας τις γυναικεςς…καλημερα σε ολες και ολους

  6. Χρόνια πολλά στην πιο εύγλωττη σελίδα ομορφιάς!

  7. Happy Bday bb girls!!! Χρόνια πολλά γεμάτα υγεία και ομορφιά!! Να τα εκατοστήσουμε, μεγαλώνοντας, μαθαίνοντας και ομορφαίνοντας…Μαζί!!
    Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!!

  8. Happy birthday bb για τα 7 χρονια,σου ευχομαι παντα δημιουργιες.Ευχαριστουμε που δεν μας ξεχνας και εμας με τους ωραιους διαγωνισμους σου.

  9. Happy birthday to you and Happy Birthday to me γιορτάζοντας την ίδια μέρα!! Ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια!! ? ? ? ?

  10. Χρόνια πολλά, ευχαριστούμε τέλεια δώρα

  11. Χρόνια Πολλά BB! Να συνεχίσεις να μας γεμίζεις με δροσιά, ομορφιά και αισιόδοξα μηνύματα για πολλά πολλά χρόνια!

  12. Καλημερα ,καλημερα !!!! HAPPY BIRTHDAY JULIA !!!!Ευχαριστουμε πολυ πολυ ! καλη μας επιτυχια !!!

  13. τσεκάρω τη σελίδα κάθε μέρα :),χρόνια πολλά 🙂

  14. Χρόνια πολλά και χρωματιστά στο πολύ προσεγμένο σου blog! Καλό φθινόπωρο, γεμάτο ενέργεια και υπομονή για όλα όσα θα μας φέρει!

  15. Χρόνια πολλά στο Beautyblog.gr! Η απήχηση του στο γυναικείο κοινό δεν είναι τυχαία! Εύχομαι καλό Φθινόπωρο!

  16. Καλημερουδια … Και χρόνια πολλα . Πάντα όμορφες!

  17. Αγαπάμε το bb, αγαπάμε κ τα δώρα έκπληξη!!! Χρόνια πολλά!!!

  18. Χρόνια Πολλά στο αγαπημένο μου ελληνικό beauty blog, ευχαριστούμε για τα post γεμάτα ειλικρίνεια, χιούμορ και προσωπικότητα.
    Μακάρι τα 7 αυτά χρόνια να γίνουν τόσο πολλά όσα επιθυμείς!
    Φιλιά,
    Δέσποινα xx

  19. Χρόνια πολλά σε σας,καλή επιτυχία σε μας!!!

  20. Καλημέρα!ευχαριστουμε πολύ πολύ για την έκπληξη!!! Χρόνια πολλά χρόνια δημιουργικά!!!?

  21. Καλημέρα!!!!
    Δεν ειναι τυχαίο που ο Σεπτέμβριος ειναι ο αγαπημένος μου μήνας!!
    Γιατι μέχρι πριν λίγα χρόνια γιόρταζα Γιορτή/γενέθλια/επέτειο γάμου τωρα ¨εχω πρόσθεση και τα γενέθλια του αγαπημενο μου bb!!!!

  22. Χρόνια Πολλά και δημιουργικά γεμάτα πρωτότυπες ιδέες!!!!!???

  23. Να τα χιλιάσει το υπέροχό σου blog!!!! Ευχαριστούμε πολύ για όλά!!

  24. Happy 7th birthday, Beauty Blog! May the purple force be with you!!!

    Πολλά, γλυκά και ηχηρά φιλιά !!!

  25. χρονιααααααααααααααααααα πολλάαααααααααααααα και ομορφαααααααααααα και τυχερααααααααααααα!!

  26. Ολα θα τα πω!καλημερα!χρονια πολλα!Επειδη παντα προσπαθω να σκεφτομαι οσο μπορω αισιοδοξα ελπιζω λοιπον να ειμαστε ολες καλα μεσα εξω,να εχουμε υγεια ψυχικη και σωματικη…Να εχουμε φιλους και ορεξη για μικρες και μεγαλες βολτες..οτι μπορουμε δηλαδη…Να γελαμε..Να χαιρομαστε πρωτα με τα μικρα και επειτα με ολα τα αλλα οποτε η χαρα θα ειναι και μεγαλυτερη…Σε εσενα ευχομαιολα τα προηγουμενα για να συνεχισεις να εχεις εμπνευση απο σενα και ολες εμας και φυσικα απο τον μικρο σου!

  27. Χρόνια πολλά bb!!!
    Πάντα επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές!!!

  28. Χρόνια πολλά!!!!!!! Ευχαριστούμε για τα υπέροχα άρθρα και τους διαγωνισμούς που κάνεις κατα καιρούς!!!!!!!

  29. Χρόνια πολλά πολλά, γενναιόδωρα, ηλιόλουστα, εμπνευσμένα, γεμάτα από πάθος για ζωή και νέες ανακαλύψεις! υπάρχει ομορφιά παντού, αρκεί να επιλέξουμε να τη δούμε! σε ευχαριστούμε που μας βοηθάς σε αυτό και μας μαθαίνεις με αστραπιαία ταχύτητα όλες τις εξελίξεις στο χώρο της ομορφιάς-και όχι μόνο! Θαρρώ πως το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι πως συσπείρωσες μια άτυπη παρέα που απολαμβάνει αυτή εδώ τη σελίδα!!

  30. Χρόνια πολλά γεμάτα με επιτυχίες και χαρές!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ bb

  31. Χρονια πολλα ευχαριστουμε για το δώρο

  32. Happy birthday bb!!!! Να μας ενημερωνεις παντα με τον μοναδικα υπεροχο τροπο σου!!!

  33. Χρόνια πολλά, πολλά beauty blog!!!! Να τα χιλιάσεις και ακόμα παραπάνω. Μπορεί να μην σχολίασα χθες αλλά διάβασα ένα προς ένα όλα τα 40 (so far) σχόλια. Είναι ευλογία να έχεις τόση αγάπη γύρω σου . Φιλιά πολλά

  34. Happy birthday bb!!! Παντα επιτυχιες και να μας ενημερωνεις με τον μοναδικα υπεροχο τροπο σου!!!!

  35. Happy birthday to your beautiful work, to you and to all lovely bb girls!!! And boys!!!

  36. Ευχαριστουμε για το δωρο!!!!το μεγαλητερο δωρο το πηρα πριν 14 χρονια οταν γεννησα το δευτερο μωρο μου την κορη μου σαν σημερα λοιπον !!!!ευχομαι να ειναι ευτυχισμενη συην ζωη της!!!

  37. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΑ

  38. Προσωπικά, απλα ευχομαι υγεια σε ολον τον κοσμο και Τζούλια σε σενα να συνεχισεις να μας συντροφευεις για 7,17,…και για οσα χρονια ακομα σε ευχαριστει!!!

  39. Να τα εκατοστήσεις αγαπημένο μας bb!!!! Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που κάνεις τον κόσμο μας ομορφότερο!! Μπορεί προσωπικά να μην σχολιάζω πολύ τελευταία (μπαίνει φέτος όλη η οικογένεια σε mood πανελληνίων, και το αγόρι μας θέλει την ανάλογη προσοχή και μια παραπάνω περιποίηση) αλλά 11 η ώρα πιστή στο ραντεβού μας σε παρακολουθώ για να είμαι ενήμερη για τα πάντα!!!Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα!!!!!

  40. Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστήσουμε τα bb girls.Σε ευχαριστούμε για όλα τα tips και τα νέα που μας φέρνεις.

  41. χρονια πολλα!!! Ευχαριστούμε πολύ!!! ?

  42. Χρόνια πολλά bb girl εύχομαι να είσαι για πολλά χρόνια ακόμη μαζί μας να μας ενημερώνεις για καθε νέο που υπάρχει και να μας φτιάχνεις τη διάθεση με τα ωραια post σου φιλάκια!!!

  43. Υπεροχος τροπος για να αρχισει ενας ακομα δυσκολος χειμωνας. Τελεια!!

  44. Χρονια πολλα ΒΒ ..
    κανονικά εμεις θα επρεπε να σου κανουμε δωρο αγαπημενο ΒΒ .!!!!

  45. …καλημέρα,καλημέρα….βρε,τον κ.Ρωμανό που δίνει κι εντολές…χαχαχα,θα συνηθίσεις,Τζούλια…μεγαλώνει,βλέπεις!! Λοιπόν, happy 7th birthday στο αγαπημένο μου beauty blog …και του χρόνου να είμαστε όλες εδώ και να σχολιάζουμε…

  46. Να τα εκατοστήσετε όμορφα, σικάτα, μοδάτα, μυρωδάτα!!!

  47. Χρόνια Πολλά! Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία!

  48. Καλησπέρα στο πιο όμορφο παρεάκι του κόσμου! 🙂

  49. Εύχομαι τα όνειρα σου να γίνουν αλήθειες….. κι όλες σου οι στιγμές να μοιάζουν με όνειρα….Χρόνια πολλά beauty blog ?????
    Η εντυπωσιακή λάμψη και οι πρωτοτυπες ιδεες του beauty blog πιστεύω πως θα μας φέρει ….. γοητεία…. λάμψη….. και καλή διάθεση !!!

  50. Καλό φθινόπωρο και χαρούμενα γενέθλια!!

  51. ΄Πολλές ευχες και πανω απο όλα να συνεχισεις να αγαπάς οτι κανεις για να ειμασται και εμεις ενημερωμένες

  52. Παντα μας βαζεις σε σκεψεις Τζουλια μας (σε θεωρουμε πλεον δικο μας ανθρωπο!) τοσο με τους διαγωνισμους σου που παντα κρυβουν μια εκπληξη, οσο και με τις ευφανταστες αναρτησεις σου οπως αυτη για τα γενεθλια οπου ο αγαπημενος μας κ. Ρωμανος (δικος μας ανθρωπος κι αυτος πλεον!) σχηματισε στο παιδικο του μυαλο το ιδανικο σπιτι, ενα σπιτι ντυμενο στα μωβ! Σ’ευχαριστουμε που 7 χρονια μας ταξιδευεις σε φανταστικα μερη και μας κανεις να ξεχναμε οτι ο κοσμος δεν ειναι μωβ και τελειος…Παντα στα γενεθλια σκεφτομαι το μελλον και τι θα εκανα 20-30 χρονια μετα, αν θα εκανα με τον ιδιο ενθουσιασμο αυτα που τωρα αγαπω! Στην περιπτωση σου ομως, δεν υπαρχει αλλος δρομος, η αγαπη σου για αυτο που κανεις αλλα και η αγαπη που λαμβανεις απο τον κοσμο, εμας τους δικους σου ανθρωπους, σιγουρα θα κρατησουν για παντα. Ευχομαι τα καλυτερα και παντα επιτυχιες!!!

  53. Πως περάσατε το καλοκαίρι;
    Το καλοκαίρι πέρασα καλά. Κάναμε μπάνια στη θάλασσα και περιμέναμε πως και πως να έρθει ο χειμώνας για να ανοίξει το bbschool.
    *Τι κρίμα που δεν μου πάει το χέρι να κάνω και κανένα ορθογραφικό λάθος.

  54. Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα bb!!!! Eύχομαι να είμαστε παρέα για πολλά πολλά χρόνια ακόμα και να μεγαλώνουμε όλοι μας όμορφα με υγεία και χαρά.

  55. Χρόνια πολλά πολλά,γλυκά, χαρούμενα κ πολύ δημιουργικά!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ για τα δωράκια,είσαι φοβερή!!!!!

  56. ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!!

  57. Χρονια πολλα.ευχομαι τοσα και αλλα τοσα χρονια να μας κρατας συντροφιά..σημερα περιμενω να μαθω το απογευμα αν ειμαι έγκυος..ευχομαι να μου φερεις γουρι..

  58. Ευχαριστουμε πολύ για την έκπληξη!!! Χρόνια πολλά

  59. Αγίε μας Βασίλη του BB με τα πιο υπεροχα δώρα ευχομαι να ομορφαινεις την καθημερινότητα μας για πολλες επταετιες…σε αγαπαμε και ιδιαιτερα τον γλυκυτατο Ρωμανό σου!!

  60. Happy birthday!!Εύχομαι να διαβάζουμε τα posts σου για τα επόμενα 7+7+7 χρόνια!! Φιλιά σε όλους

  61. Χρόνια Πολλά και δημιουργικά γεμάτα πρωτότυπες ιδέες!!!!!???Ευχαριστουμε πολύ για την έκπληξη!

  62. Χρόνια πολλά και δημιουργικα!!!! Ευχαριστούμε!!!

  63. Χρόνια Πολλά, Δημιουργικά & με πολλά-πολλά δώρα!

  64. Έπειτα από τη χθεσινή ανάρτηση δε φοβάμαι για το μέλλον της ανθρωπότητας! Εμείς έχουμε το μωβ δωμάτιο! Και την αγάπη του κυρίου Ρωμανού! Αγάπη κι ελπίδα. Happy birthday! Beautyblog rules!

  65. Χρόνια πολλά με ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες,έμπνευση,δημιουργικότητα!!!!!!!!!Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε!!!!

  66. happy b-day! all the blesses in the world!!! kalaa to post tou mikrou apla den ipirxeee.. epitelous prin apo tria xronia anakalipsa ena blog pou na mhn einai mono beauty and lifestyle, alla na einai ola auta kai parola auta na exei iperoxh grafh(to xoume emeis tou aglikou fainetai xaxax)! loipon na ta ekatosthsoume k ta kalitera p.s to ladaki ths dove pou phra iperoxo arwma kai ufh..!

  67. 87 σχόλια / ευχές και αυτα μονο στο σημερινο σου αρθρο! Σου ευχόμαστε να μας κρατάς όμορφες (inside & out), για πολλά πολλά χρόνια ακόμη! bbblog! <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.