L’Oreal Paris για τον Οκτώβριο. It’s Gold and Fatale!

loreal-open-2

 

 

Oι αποχρώσεις του χρυσού, ταιριάζουν με το φθινόπωρο, λατρεύω τη φύση όταν παίρνει αυτά το «χρυσαφένια» φθινοπωρινά χρώματα  (δεν μας έχουν έρθει ακόμα, αλλά θα έρθουν- που θα πάει;)  Η νέα συλλογή κραγιόν  της L’Oreal Paris για τον Οκτώβριο 2016 πάντως,  δεν εμπνεύστηκε από τη φύση, όπως θα δείτε παρακάτω.

 

Για την συλλογή Gold Obsession, εμπνεύστηκε από τις πασαρέλες,  ντεφιλέ μόδας , αλλά και social media, instagram,  pinterest  και blogs.

 

 

loreal-gold-oct-2016

 

loreal-gold-2

 

Καρπός αυτής της  έμπνευσης, μια σειρά από κραγιόν  με την ονομασία Gold Obsession τα οποία στη φόρμουλά τους περιλαμβάνουν  πολύτιμα έλαια, έντονα χρωστικά στοιχεία καθώς και μικροσωματίδια επικαλυμμένα με χρυσό 24 καρατίων (!) (που είσαι Κλεοπάτρα, να δεις τις απογόνους σου.)

 

Needless to say, ότι προσφέρουν χρώμα και έντονη λάμψη και οι έξι αποχρώσεις τους είναι αυτές που βλέπετε παρακάτω (τιμή 13,09Ε)

 

 

loreal-gold-3

 

 

Εκτός όμως από τα νέα κραγιόν Gold Obsession, το ντεμπούτο της κάνει και μια νέα μάσκαρα η Fatale by Volume Million Lashes με μούσα την Irina Shayk.   Η νέα μάσκαρα,  υπόσχεται έντονο όγκο και πολύ μαύρο χρώμα με μόλις μια στρώση, για μοιραία και σαγηνευτικά βλέμματα. Πολύ σημαντικό το βουρτσάκι σιλικόνης της συσκευασίας σε σχήμα σφαίρας για διαχωρισμό και όγκο, από τη ρίζα των βλεφαρίδων.

 

 

ishayk_vml_fatale

 

close-up_vml_fatale_ishayk

 

 

Παρακάτω και το how to της εφαρμογής:

 

loreal-fatale-how-to

 

Τιμή 15,90Ε

 

loreal-fatale-open

 

 

 

Για να είμαι ειλικρινής στη συλλογή κραγιόν, περίμενα να δω ένα ολόχρυσο- δεν ξέρω αν θα το φορούσα, αλλά πιστεύω θα έκανε τη διαφορά, τα τάραζε λίγο τα συγκαταβατικά “νερά” και η συλλογή πραγματικά θα δικαιολογούσε και το όνομά της, αλλά και το hashtag #goldobsession,  με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα που το σκέφτομαι ένα ολόχρυσο κραγιόν, μπορεί να μη το φορούσα μόνο του, αλλά ίσως πάνω από ένα αγαπημένο χειμωνιάτικο κόκκινο.

 

 

Και “χρυσή” και “μοιραία” η συλλογή. Πως σας φάνηκε;

 

 

Mια μέρα μετά από αυτό το post, έλαβα και φωτογραφίες από το party της L’Oreal Paris Gold Obsession, όπου έδωσαν ραντεβού όλα τα μέλη της οικογένειας της L’ Oréal Paris συμπεριλαμβανομένων των Karlie Kloss, Barbara Palvin, Doutzen Kroes, Natasha Poly & Lara Stone – ντυμένοι από την κορυφή ως τα νύχια σε χρυσούς τόνους.

 

loreal-party-1

 

loreal-paris-gold-obsession-party

 

gold-open

 

1-gold

 

 

2-gold

 

gold-3

 

gold-5

 

 

gold-6

 

gold-7

 

 

loreal-party-2

 

22 Σχόλια
  1. Καλημερα Τζουλια και bb girls! Κι ομως στη συλλογη Gold Obsession εχει κυκλοφορησει και χρυση αποχρωση, ειναι η αποχρωση “Pure Gold” (https://www.instagram.com/p/BLBG8K0Bup7/) η οποια ελπιζω να φτασει και στα μερη μας γιατι απο οτι καταλαβα δε θα ερθει ολη η σειρα. Η μασκαρα παντως με βαζει στον πειρασμο να κανω μια επισκεψη στον Χοντο (ναι καλα, δικαιολογια εψαχνα!)

  2. Σίγουρα δεν υπάρχει ενα ολόχρυσο? Αυτο δείχνει το concept της φωτογράφησης. Πάντως μάλλον θα χρυσαφίζουν εντονα τα υπόλοιπα της συλλογής για να έχει αυτό το όνομα. Μου ακούγονται πολύ πολύ όμορφα… ειδικά σε μένα την μπιρμπιλολατρούσα….και σκέφτομαι πως άλλη μια φορά η Loreal πρωτοπορεί..

  3. @Eva Diama: Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια, πρέπει να πάρεις έπαινο γι αυτό το σχόλιο και να ξέρεις η δασκάλα δεν ξεχνά.. Καλά δε λέω όμως ότι θέλω να το δω και στα εδώ stands? Ναι, πλέον παντού και με το πάτημα ενός κουμπιού η δική μας γενιά μπορεί να βρει τα πάντα, αλλά εγώ το θέλω και live! (η μάσκαρα, να ξέρεις, το έχω ξαναγράψει- είναι από τις αγαπημένες μου, της ευρείας αγοράς).

  4. Καλημερα !καλη βδομαδα !ωραια ,ζεστα, φθινοπωρινα χρωματα !παντως ωραια ιδεα ειναι λιγο χρυσο πανω απο τα κοκκινο κραγιον ,ειδικα για τα χριστουγεννα θα ειναι φοβερο !!!η μασκαρα ομως με ενθουσιαζει ,ειναι η αδυναμια μου !!!!!

  5. Τελικά, κατά τη γνώμη μου, τα χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα έιναι τα καλύτερα!!!

  6. …κι όσο για το promote μότο της loreal για την νέα μάσκαρα, διαβάζω πως είναι το Dress your lashes in a liquid black silk….γι’ αυτό το ”μόνο με μία στρώση” διατηρώ τις επιφυλάξεις μου….επίσης,θα ήθελα να δω αποχρώσεις μάσκαρα (και δε το λέω μόνο για τη loreal) σε μωβ/μπορντώ για τον χειμώνα.

  7. τέτοια βλεφαρίδα αληθινή…. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ

  8. Μόνο αν υπήρχε ένα gold lipstick θα μου άρεσε η συλλογή, τώρα δεν με ενθουσιάζει. Το βουρτσακι φαίνεται καλό αλλά ένα περασμα; Αληθεύει;

  9. @marianna, ας ελπίσουμε πως η απόχρωση pure gold θα έρθει και Ελλάδα…όσο για τη μάσκαρα κι εγώ διατηρώ επιφυλάξεις ως προς το ”μόνο με μία στρώση”

  10. Kalispera Julia & bbgirls!!! Ta megala pnevmata synantontai! Avrio tha valo ki ego post sto greekgoddess.london gia ta kragion! Edo exoun kykloforisei 5 apoxroseis oi opoies einai kokkino, plum, nude, pink kai to gold to opoio einai KATAPLIKTIKO! To exo foresei kai mono tou ki an valeis mia elafra strosi dinei eksairetiki lampsi sta xeili. Otan tha ertho Ellada tha anazitiso kai tis alles 2 apoxroseis tou kokkinou!
    Filia polla!!

  11. @MariaA σε βλέπω να μαζεύεις παραγγελίες από τα ΒΒgirls και να στέλνεις Ελλάδα το gold lipstick με τις ντουζίνες!!! χα χα χα! 😉

  12. @Stella: einai teleio!!! eimai ki ego xrysomyga!! to eixa dokimasei sto Boots Xmas gifts preview pou eixa paei kai to eixa foresei epitopou!! Nomizo exo foto sto FB an psakseis.

  13. @MariaA το εχω δει ήδη! Το εχω δει!!! Φαίνεται τέλειο χρυσόμυγα μου!! 😉

  14. Τρελλλαίνομαι για κόκκινα με χρυσή λάμψη!!!!Κυρίως τα δυο στο τέλος τα σπάνε!!!Είχα κάποτε ένα σκούρο κόκκινο με χρυσαφί ψήγματα….ακόμα ψάχνω να το βρω…

  15. @MariaA, θα κάνουμε ανταλλαγές,καλέ….θα σου στείλουμε εμείς τις δυο αποχρώσεις του κόκκινου κι εσύ το pure gold….xoxoxoxo….

  16. Εξαιρετική η νέα συλλογή κραγιόν, όπως και η μάσκαρα που με βάζει σε πειρασμό!!! Φυσικά αγαπημένη μου μέσα στα 9 χρώματα Gold Obsession υπάρχει και η αποχρωση “Pure Gold” (https://www.instagram.com/p/BK84rDHBBpw/?taken-by=lorealmakeup) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη!! Λάτρεψα όμως και το Color Riche Gold Obsession Rose Gold που είναι τόσο γλυκό και λαμπερό που το φοράς από το πρωϊ μέχρι το βράδυ, μαζί μ’ένα σέξυ χαμόγελο και τεράστιες βλεφαρίδες!!! 😉

  17. @Litsa:έγραψες πάλι Λίτσα μου!!!!Αλλά πρέπει να παραδεχτω οτι το Χρυσό είναι εντυπωσιακό και η συλλογή αυτή μου αρέσει πολύ Ιδιαίτερα η μασκαρα,αν και τον θανατηφόρο όγκο τον δίνουν μόνο οι ψευτικες βλεφαριδες.

  18. @όλες: Το χθεσινό “μάθημα” έχει συμπληρωματικές φωτογραφίες από το grande party της L’Oreal Paris #goldobsession.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.